Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#721 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 20:09

E ντάξει μη πάμε και στο άλλο άκρο, σήμερα πιστεύω μπορείς να δείς υπερβολικά καλές σειρές που σε παλίοτερες εποχές ή δεν θα μπορούσαν να βγούν λόγο του κατακλισμού της αγοράς από τελείως στάνταρ παραγωγές [άπειρα σουπερ ρόμποτ, space orera και σειρές κυρίως για παιδιά πχ World Masterpiece αν και τη τελευταία είναι καλύτερη από πολλές σημερίνες παιδικές σειρές] ή άμα έβγαιναν δεν θα είχαν την ποιότητα παραγωγής που μπορεί να έχει σήμερα πχ Tokyo Magnitude, Kemonozume Από την αλλή έχουμε τα άπειρα ecchi αλλά νταξ αυτά κάνεις πως δεν υπάρχουν :P [αν και μερικά έχουν τη πλάκα τους] Τέσπα το θέμα είναι να την βρισκσ, αν την βρισκσ ολ αδερ σταφ νταζεντ ματερζ :) .

Επίσης το Gundam Seed είναι μούφα, προς τα fanboys. :P

Τα wmt του 70 ειναι σα να λεμε 'νεορεαλισμος στα ανιμε'.κατι τετοιο δε θα βρεις πουθενα, ουτε στις σημερινες σειρες. Για τα μεταγενεστερα συμφωνω. Κατι πηγε να κανει σε αυτο το πρωτο επεισοδιο του τοκυο mαgnιτude, αν προσεξες, αλλα μετα επανηλθε στα συνηθισμενα.
Για kεμονοζουμε συμφωνω. Η μεθοδος αφηγησης ειναι διαφορετικη.
Αλλα για εμας τους γνωστες, πρεπει αναγκαστικα να πας ολο και πιο πισω,βλεποντας τα βασικα απο τα παλια,για να θεσεις τα στανταρ,οπως γινεται και στο σινεμα

#722 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 13:00

Δεν ξέρω αν σε μερικούς άρεσε αυτο το ανιμέ Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan προσωπικά δεν το θεωρώ το χειρότερο ανιμέ
αλλά είναι τελείως χάσιμο χρόνου και είναι χαζό το όλο σενάριο...το βαρέθηκα στα πρώτα 6-7 επεισόδια..Αν και προσπάθησα να γελάσω με έπιασε πονοκέφαλος και το παράτησα:borednn9:
αφου το μόνο που έκανε αυτό το τρελό αγγελούδι είναι να αποκεφαλίζει ή να λιώνει γενικώς το αγόρι που και καλά "προστάτευαι"
με το ρόπαλο..
και να το ξαναφέρνει στην ζωή
λέ
γοντας την ίδια ατάκα 5 φορές στο κάθε επισόδιο pipiru piru piru pipiru piiii.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#723 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 17:46

Προσωπικα ηταν το fate stay night το μονο ανιμε που εχω παρατησει ποτε στη ζωη μου και που με μεγαλη κατανοηση ειδα και μεχρι τη μεση... ο πρωταγονιστης μου φανήκε απλα ως μια copia του ichigo και ενας αλλος με κοκκινη καμπαρντινα εμοιαζε με τον dante... απλα μου ήταν αδιαφορο...:yawn2:
Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team

#724 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:17

To visual novel έχει περισσότερο ψωμί από την μέτρια anime μεταφορά του.

Aν και καμία σχέση ο Dante με τον Archer αλλά τέλως πάντων. Πάντως σίγουρα ο Shiro μοιάζει αρκετά με τον Ichigo μιας κι οι δύο τους είναι τελείως άχρηστοι, αδιάφοροι, σκ@τοφλωροι που το παίζουν paladin για τα μάτια μιας γκόμενας με σπαθί που εμφανίζεται από το πουθενά.

#725 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 19:27

ααα ναι bravo... archer τον λεγανε βασικα μονο τα ρουχα θυμιζαν dante..... αααα και αυτος που εμοιαζε του ichigo εχει και την ικανοτητα να κανει κατι με τα αντικειμενα και τον εβαζε η τυπισα με τα κοτσιδακια να κανει training με κατι γκαζακια...:borednn9:
ααν και σχετικα με τον ichigo θα πρεπει να διαφονησω εκτος :hiding_something: απο κατι μ******** που κανει μια χαρα ειναι το παιδι αλλα anyway γουστα ειναι αυτα...:riiight:

#726 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 18:56

αααα μολις ειδα ενα που ξεπερναει ολα τα προηγουμενα bokusatsu tenshi dokuro chan..... μεγαλη μπουρδα.... μια τυπισα με ενα ματσουκι που συνεχως σκοτωνει εναν επεισης ηλιθιο ο οπιος μετα αναγενιεται βλακοδος χαρης τον πολυ βαθιστοχαστο στιχο Pi piru piru pipi piru piiiiiiiiiiiiiii... :oo: μηδεν εις το πηλικο ουτε καν σεναριο ειχε το μονο που ξερω ειναι πως σπαταλησα ωρα απο τη ζωη μου για να δω μια γελοια να κυνηγα εναν ακυρο... :roar:

#727 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 19:44

Δεν ξέρετε να εκτιμάτε καμένα anime... :canthelp: που να πέσει στα χέρια σας το Pugyuru δηλαδή. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#728 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 22:55

Δεν ξέρετε να εκτιμάτε καμένα anime... :canthelp: που να πέσει στα χέρια σας το Pugyuru δηλαδή. :hahaha:

Ή την γυμναστικη με την Χινακο XD.
Παντως, το φονικο αγγελακι με excaliborg το λατρεψα :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#729 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 04:23

Για να κρίνεις κάτι δεν είναι ανάγκη να έχεις δει καν την σειρά ή την ταινία. Πχ μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις τις υποθέσεις 5 νέων ταινιών στο Αθηνόραμα και να πεις ότι οι 4 είναι μλκ (δλδ δεν σου αρέσουν) και να πας να δεις την 5η που θεωρείς ότι είναι καλή. Αν δεν μπορούσες να κρίνεις χωρίς να έχεις δει την ταινία θα έπρεπε να παίζεις κορώνα-γράμματα για το ποια ταινία θα πας να δεις στο cinema.

+1 από μένα.

Αν κι η αλήθεια είναι υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις ταινιών που πίστευα ότι θα 'ναι μπούρδες αλλά τελικά ήταν αρκετά καλές όπως το "Βρέχει κεφτέδες". Αλλά όπως και να 'χει όταν ένας φίλος μου μ' έπρηζε συνέχεια να δω το "Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων" και του έλεγα "Σιγά μην δω αυτήν την @#$%^&*/!" όλο μου κοπάναγε "Μα αφού δεν το 'χει δει, πως το κρίνεις;". Oπότε για να του κλείσω το στόμα έκατσα και το 'δα. Και τελικά είχα δίκιο: Η ταινία ήταν τεράστια @#$%^&*!.

Nαι μόνο που όταν κάνετε αυτό το οποίο λέτε δεν κρίνετε μια ταινία, μαντεύετε. Μπορεί να πέσετε μέσα μπορεί και όχι αλλά αυτό δεν είναι άποψη με βάση το σύνολο της ταινίας. Με την ίδια λογική όλοι εδώ πέρα θα μπορούσαν να μιλάνε για πράγματα τα οποία δεν έχουν δει και να αξιώνουν η άποψή τους να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

More on topic εξαιρετικά αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει η ταινία Wicked City. Την είχα κάνει drop στο πρώτο 20λεπτο θυμάμαι. Πρέπει να κάτσω να την ξαναδώ βέβαια γιατί παέι πολύς καιρός που την είχα δει αλλά όσο να ναι με είχε απωθήσει όσο λίγες ταινίες. Angels feather fails too btw. XD

#730 Kiron

Kiron

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 07:31

Βασικα αθλιο ανιμε ειναι το Samurai Deeper Kyo ( αν και το manga ειναι αρκετα καλο ) και επισης αθλιοτατο ειναι και το Claymore σε ανιμε γιατι σε manga ειναι και αυτο ωραιο. Εχω δει και χειροτερα ανιμε απο αυτα, απλα θελω να πω τον πονο μου πως απο ωραια manga προεκυψαν τετοια ανιμε......
[FONT="] I HAVE A [/FONT]DREAM[FONT="]…. AND [/FONT][FONT="]A[/FONT] FEAR …..

#731 Tokiko

Tokiko

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 12:27

Εμενα προσφατα μου προτεινε μια φιλη μου το bakura ga ita.
Χριστε μου τοοσο βαρετο.
Βεβαια δν μπορω να σταματαω τπτ στη μεση οποτε το λουστηκα ολοκληρο :if:
Και μετα στο καπακι αρχισα το bakemonogatari.
Αυτοκτονειστε με!!
Παραλιγο να κοψω τις φλεβες μου :sadist:
I am like powder, I am like relaxation,I am the snow,great expectations so they say, I am the snow

Nancuranaisa! (:

#732 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 11:43

Nαι μόνο που όταν κάνετε αυτό το οποίο λέτε δεν κρίνετε μια ταινία, μαντεύετε.

Κρίνω: διαμορφώνω, σχηματίζω γνώμη ή απόφαση για κάποιον ή για κάτι
Πηγή: http://dictionary.sensagent.com/%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CF%89/el-el/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#733 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 12:06

Κρίνω: διαμορφώνω, σχηματίζω γνώμη ή απόφαση για κάποιον ή για κάτι
Πηγή: http://dictionary.sensagent.com/%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CF%89/el-el/

Κοίτα, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει η Iristella.

Ναι, μπορεί χωρίς να έχεις δει κάτι να εκτιμήσεις αν αυτό θα σου αρέσει, αλλά όχι να ξέρεις σίγουρα ότι δεν θα σου αρέσει. Πόσο μάλλον να μιλάς σε τρίτους αρνητικά για κάτι που δεν έχεις δει. ΟΚ να μην το έχεις δει ολόκληρο. Να έχεις δει όμως ένα σεβαστό κομμάτι του πριν να αρχίσεις να ρίχνεις λάσπη. Και ειδικά όσον αφορά τα anime που τα περισσότερα είναι γεμάτα ανατροπές και μπορεί να σου αλλάξουν ύφος από την μια στιγμή στην άλλη.

--Εντάξει, εννοείται ότι αν αποστρέφεσαι κάτι πχ κακοποίηση παιδιών, ότι μια ταινία που την εκθειάζει δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.--

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#734 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 12:35

Η iristella είπε ότι δεν μπορεί να κρίνεις κάτι χωρίς να έχεις δει ένα ικανοποιητικό μέρος του. Αυτό είναι λάθος με βάση την έννοια της λέξης κρίνω.

Δεν μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα ότι θα σου αρέσει ή δεν θα σου αρέσει κάτι και σε τι βαθμό ακόμη και αν το έχεις δει παλιά. Και αν πεις ότι δεν σου αρέσει κάτι, δεν σημαίνει ότι του ρίχνεις λάσπη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#735 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 14:25

Τότε MANOS δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά αυτά τα οποία παραθέτεις γιατί ο ορισμός τον οποίο επιδεικνύεις ουδεμία σχέση έχει με αυτό το οποίο κάνεις όταν αποφασίζεις για κάτι χωρίς να ξέρεις ουσιαστικά για πιο πράγμα μιλάς.

Για να στο αποδείξω πάμε στο ουσιαστικό του ίδιου ρήματος: κρίση= αξιολόγηση πράξεων ή καταστάσεων, διατύπωση έγκυρης και εμπεριστατωμένης γνώμης για κάτι. συνώνυμο της λέξεως γνώμη btw. (πηγή Τεγόπουλος-Φυτράκης).

Πώς μπορείς να έχεις έγκυρη και εμπεριστατωμένη άποψη για κάτι που δεν έχεις δει; Mε τι θα αιτιολογήσεις και θα στηρίξεις όλα όσα λες όταν δεν ξέρεις ουσιαστικά τίποτα για το αντικείμενο? Θεωρητικά θα μπορούσες να το κάνεις όπως κάνουν και οι πανελίστες των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών αλλά όπως δεν παίρνει κανείς την γνώμη τους στα σοβαρά έτσι δεν θα πάρει και την δική σου.

Θεωρώ τουλάχιστον αστείο το ότι καθόμαστε και συζητάμε για το ότι θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις για τι μιλάς πριν εκφέρεις γνώμη γι αυτό. Και επειδή εδώ μιλάμε για το χειρότερο anime και όχι για την ελληνική γλώσσα και τις ρίζες της παρακαλώ μείνετε on topic (προτιμότερο για σειρές που έχετε δει έστω και τμηματικά) και αν υπάρχουν λοιπές απορίες με vms pms.