Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 20 May 2007 - 00:36
ta xeirotera ever mallon einai pokemon,digimon,sakura wars.kati tetoia kyrios eno sixenome to one piece
aaa xexasa,kai to battle arena toshiben....paraligo na koimitho sto proto dekaleto...to teleio ypnotiko,opos kai to teleio organo gia sadomazoxistikes praxeis...mono pou den eimai mazoxas
Posted 20 May 2007 - 01:30
Μιλάει το άτομο που είδε ολόκληρο το Popotan (έστω και σιγά-σιγά) που ακόμα κι εγώ που λατρεύω τα moe δεν άντεξα να δω παραπάνω από 5 επεισόδια.Episis sti black list anime tou stil card captor [no meening] kai tou tokyo undergroun [apla as tous skotosei gmt ]
Ελπίζω ν' αναφέρεσαι στον Yuki (τον οποίο κι εγώ σιχαίνομαι) κι όχι στον Kyo (o oποίος είναι και γαμώ τα παλικάρια). Αν ο λόγος που σιχάθηκες την σείρα είναι ο Yuki σε νιώθω (κι ας λάτρεψα το Fruits Basket). Eυτυχώς, δηλαδή, που δεν προχώρησες παραπέρα για να δεις λυκειόπαιδα με σώμα, φάτσα και μυαλά μικρού αγοριού να ντύνονται με φουστίτσες και νεαρούς μακρυμάλλιδες να ντύνονται ως γυναίκες. Θ' άρχισες ν' αναρωτιέσαι αν έχουν απομείνει αρκετοί straight στην κοινωνία.Το Fruit Basket. Το στομάχι μου έκανε έντονες συσπάσεις. Πρέπει να πέρασαν και 5 επισόδεια για να καταλάβω οτι ο πρωταγωνιστής είναι αρσενικού γένους.
Ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της ζωής μου ήταν που πήγα να δω την πρώτη ταινία Pokemon στους κιν/φους όχι επειδή δεν μ' άρεσε (ήταν αρκετά καλή αν εξαιρέσεις το απαίσιο τέλος του) αλλά επειδή τα πιτσιρίκια που 'χαν γεμίσει την αίθουσα δεν έλεγαν να το βουλώσουν με τίποτα. Ακόμα κι ο μικρός μου αδερφός που 'χε έρθει μαζί μου (τότε πήγαινε γυμνάσιο) είχε φρικάρει με την κατάσταση. Τουλάχιστον μου 'μεινε η Promo κάρτα του Mewtwo. Έτσι τις άλλες δυο ταινίες (που δεν μ' άρεσαν και τόσο) περίμενα υπομονετικά μέχρι να βγουν σε βίντεο.λοιπον....το ποκεμον ειναι οντος απιστευτα γελιο με τον ash και την ομαδα πυραυλο( μου θιμιζουν τον βοηθο του θου-βου ποθ ελεγε Π-Π-ΠΥΡΑΥΛΟΟΟΣΣ) ομως...αυτο συμβενει τωρα πριν 6χρονια ομωσ μου φαινοταν οτι καλλιτερο υπιρχε στην γη (οπωσ και ολλους τους 90 μαθητες τησ 5της δημοτικου) μονο και μονο που ειχα παει με 30 ατομα και καναμε πρεμιερα στην ταινια με τον mewtwo κατευθιαν χαραζετε στην παιδικι μου ηλικια και δεν μπορω να το πω ελλεινο
Χεχε! Το λες αυτό επειδή δεν έχεις δει Digi Charat: το απόλυτο κάρβουνο!!!aaa xexasa,kai to battle arena toshiben....to teleio organo gia sadomazoxistikes praxeis...mono pou den eimai mazoxas
Posted 26 May 2007 - 18:25
Posted 28 May 2007 - 01:00
Posted 15 June 2007 - 11:10
Posted 15 June 2007 - 11:58
Να αρχίσω με το να ρωτήσω αν γνωρίζεις τι θα πει filler.Paranoia AgentΤο είδα χτες (για κακή μου τύχη ήθελα να δώ πως θα τελειώσει και το είδα όλο). Σειρά 12 επεισοδίων και είχε μέσα filler!!! Ποιος να το φανταζόταν πως θα ήταν τέτοια πατάτα
Posted 15 June 2007 - 12:31
Posted 15 June 2007 - 13:00
Posted 15 June 2007 - 13:53
Καταρχήν θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να το έχει δει. Και όχι δεν είναι αυτοτελή επεισόδια. Υπάρχει τέλος και αιτιολογία για το τι γίνεται αλλά δυστυχώς πολύ άστοχη
Όσο για το filler, εννούσα πως μέσα στα 12 επισόδια είχε και 1-2 που ήταν εντελώς άσχετα. Όπως ένα που κάθονται 4 "κυρίες" και λένε κουτσομπολιά για τον θύτη και τα θύματα του (όλα άσχετα και όλα τραβηγμένα από τα μαλλιά)
Posted 15 June 2007 - 16:15
Posted 15 June 2007 - 19:18
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 15 June 2007 - 19:26
Και ειδικά στο συγκεκριμένο...
Posted 15 June 2007 - 19:53
Πώς κρίνεις ένα Anime ως χειρότερο έχοντας δει μόνο ένα επεισόδιο;
Και ειδικά στο συγκεκριμένο...
καλα απο το 1ο επισοδειο ναι ειναι υπερβολη
ομως στο συγκεκριμενο τοπικ θα εγραφα και εγω για το school rumble εχοντας δει καμια 7αρα επισοδεια που με εκαναν να το μισησω για το χρονο που εχασα.ευτυχως απλα το παρατησα και πριν λιγες μερες απο περιεργεια εβαλα να ξαναδω λιγο μπας και αλλαξω γνωμη.το ανιμε τελικα αποδειχτηκε εξαιρετικα αστιειο αν και σε καποια σημεια λιγο σπαστικο αφου συχνα η ιστορια χανει τη ομαλη ροη της που για μενα ειναι κουραστικο.