Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#226 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 May 2007 - 00:36

dragonball einai apo ta pio athoa(to proto).den axizei toooso thapsimo...
ta xeirotera ever mallon einai pokemon,digimon,sakura wars.kati tetoia kyrios eno sixenome to one piece

aaa xexasa,kai to battle arena toshiben....paraligo na koimitho sto proto dekaleto...to teleio ypnotiko,opos kai to teleio organo gia sadomazoxistikes praxeis...mono pou den eimai mazoxas

#227 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 May 2007 - 01:30

Yπήρξαν αρκετές σειρές οι οποίες δεν μου αρέσαν αλλά μια είναι που συχαίνομαι όσο τίποτε άλλο στο κόσμο: Kannazuki no Miko. More info: http://www.animeplanet.gr/forum/view...nazuki+no+miko

Episis sti black list anime tou stil card captor [no meening] kai tou tokyo undergroun [apla as tous skotosei gmt ]

Μιλάει το άτομο που είδε ολόκληρο το Popotan (έστω και σιγά-σιγά) που ακόμα κι εγώ που λατρεύω τα moe δεν άντεξα να δω παραπάνω από 5 επεισόδια.

Το Fruit Basket. Το στομάχι μου έκανε έντονες συσπάσεις. Πρέπει να πέρασαν και 5 επισόδεια για να καταλάβω οτι ο πρωταγωνιστής είναι αρσενικού γένους.

Ελπίζω ν' αναφέρεσαι στον Yuki (τον οποίο κι εγώ σιχαίνομαι) κι όχι στον Kyo (o oποίος είναι και γαμώ τα παλικάρια). Αν ο λόγος που σιχάθηκες την σείρα είναι ο Yuki σε νιώθω (κι ας λάτρεψα το Fruits Basket). Eυτυχώς, δηλαδή, που δεν προχώρησες παραπέρα για να δεις λυκειόπαιδα με σώμα, φάτσα και μυαλά μικρού αγοριού να ντύνονται με φουστίτσες και νεαρούς μακρυμάλλιδες να ντύνονται ως γυναίκες. Θ' άρχισες ν' αναρωτιέσαι αν έχουν απομείνει αρκετοί straight στην κοινωνία.

λοιπον....το ποκεμον ειναι οντος απιστευτα γελιο με τον ash και την ομαδα πυραυλο( μου θιμιζουν τον βοηθο του θου-βου ποθ ελεγε Π-Π-ΠΥΡΑΥΛΟΟΟΣΣ) ομως...αυτο συμβενει τωρα πριν 6χρονια ομωσ μου φαινοταν οτι καλλιτερο υπιρχε στην γη (οπωσ και ολλους τους 90 μαθητες τησ 5της δημοτικου) μονο και μονο που ειχα παει με 30 ατομα και καναμε πρεμιερα στην ταινια με τον mewtwo κατευθιαν χαραζετε στην παιδικι μου ηλικια και δεν μπορω να το πω ελλεινο

Ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της ζωής μου ήταν που πήγα να δω την πρώτη ταινία Pokemon στους κιν/φους όχι επειδή δεν μ' άρεσε (ήταν αρκετά καλή αν εξαιρέσεις το απαίσιο τέλος του) αλλά επειδή τα πιτσιρίκια που 'χαν γεμίσει την αίθουσα δεν έλεγαν να το βουλώσουν με τίποτα. Ακόμα κι ο μικρός μου αδερφός που 'χε έρθει μαζί μου (τότε πήγαινε γυμνάσιο) είχε φρικάρει με την κατάσταση. Τουλάχιστον μου 'μεινε η Promo κάρτα του Mewtwo. Έτσι τις άλλες δυο ταινίες (που δεν μ' άρεσαν και τόσο) περίμενα υπομονετικά μέχρι να βγουν σε βίντεο.

aaa xexasa,kai to battle arena toshiben....to teleio organo gia sadomazoxistikes praxeis...mono pou den eimai mazoxas

Χεχε! Το λες αυτό επειδή δεν έχεις δει Digi Charat: το απόλυτο κάρβουνο!!!

#228 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 May 2007 - 18:25

Negima & Love Hina μιας και τα θυμήθικα.Πολύ απλά....bliiiiiaiaiaiaaaaxxxxx!!!!:P

#229 skiesofazel

skiesofazel

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 28 May 2007 - 01:00

Πέρα απο τα συνηθισμένα (yugi-oh, dragonball κλπ) τα οποία δεν τα σιχαίνομαι ακριβώς, απλα με αφήνουν αδιάφορο (αν και η ελληνική μεταγλώτιση είναι μερικές φορές τόσο διασκεδαστική που κάθομαι και βλέπω που και που ;)) θα στεναχωρήσω κάποιους αναφέροντας το Haibane και το Saikano. Το πρώτο ήταν για μένα μεγάλη απογοήτευση απο άποψη περιεχομένου και μυνημάτων αφού δεν περίμενα απο τον Abe που είχε την τύχη να συμετάσχει σε ενα anime με τόσο πρωτοποριακές ιδέες σαν το serial experiments lain, να βγάλει κάτι τόσο συντηριτικό. Όσο για το Saikano , ποιό άσκοπο, υπερβολικό , κενό περιεχομένου melo δεν έχω ξαναδεί .

#230 tinagk

tinagk

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 15 June 2007 - 11:10

Paranoia AgentΤο είδα χτες (για κακή μου τύχη ήθελα να δώ πως θα τελειώσει και το είδα όλο). Σειρά 12 επεισοδίων και είχε μέσα filler!!! Ποιος να το φανταζόταν πως θα ήταν τέτοια πατάτα

#231 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 15 June 2007 - 11:58

Paranoia AgentΤο είδα χτες (για κακή μου τύχη ήθελα να δώ πως θα τελειώσει και το είδα όλο). Σειρά 12 επεισοδίων και είχε μέσα filler!!! Ποιος να το φανταζόταν πως θα ήταν τέτοια πατάτα

Να αρχίσω με το να ρωτήσω αν γνωρίζεις τι θα πει filler.

#232 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2007 - 12:04

Το Paranoia Agent δεν έχει manga, επομένως ο όρος filler θα υφίσταται.

oR4yYRl.gif

#233 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 15 June 2007 - 12:15

Το Paranoia Agent δεν έχει manga, επομένως ο όρος filler θα υφίσταται.

Κοίτα, μπορεί να έχει το νόημα του "δεν έχει σχέση με τη βασική ιστορία". Αλλά το Paranoia Agent είναι anime με αυτοτελείς ιστορίες! Πώς γίνεται να υπάρχουν fillers;!

#234 tinagk

tinagk

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 15 June 2007 - 12:31

Καταρχήν θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να το έχει δει. Και όχι δεν είναι αυτοτελή επεισόδια. Υπάρχει τέλος και αιτιολογία για το τι γίνεται αλλά δυστυχώς πολύ άστοχη :( Όσο για το filler, εννούσα πως μέσα στα 12 επισόδια είχε και 1-2 που ήταν εντελώς άσχετα. Όπως ένα που κάθονται 4 "κυρίες" και λένε κουτσομπολιά για τον θύτη και τα θύματα του (όλα άσχετα και όλα τραβηγμένα από τα μαλλιά)

#235 ichigo

ichigo

MR. -L-

• Members
  • 40 posts

Posted 15 June 2007 - 13:00

Ta pokemon sketi patata gemato filers..bliax

#236 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,815 posts

Posted 15 June 2007 - 13:53

Καταρχήν θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να το έχει δει. Και όχι δεν είναι αυτοτελή επεισόδια. Υπάρχει τέλος και αιτιολογία για το τι γίνεται αλλά δυστυχώς πολύ άστοχη :( Όσο για το filler, εννούσα πως μέσα στα 12 επισόδια είχε και 1-2 που ήταν εντελώς άσχετα. Όπως ένα που κάθονται 4 "κυρίες" και λένε κουτσομπολιά για τον θύτη και τα θύματα του (όλα άσχετα και όλα τραβηγμένα από τα μαλλιά)

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#237 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 15 June 2007 - 16:15

Δεν έχω δει πολλά χάλια anime, επειδή συνήθως ρωτάω κάποιον που έχει δει μια σειρά να μου πει αν αξίζει. Το Dragon Ball GT όμως, πιστέυω δεν έπρεπε να υπάρχει. Ήταν χάλια σε σύγκριση με το Dragon Ball Z. Ήταν πολύ πιο βαρετό και το σενάριο ήταν μούφα.

#238 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 15 June 2007 - 19:18

Kino no Tabi...Μόνο το πρώτο επ. είδα και δε με συνάρπασε καθόλου...Κανένα άλλο anime δεν με έχει απογοητεύσει άπό το 1ο κιόλας επ. οπότε πάει κατευθείαν στα χειρότερα...Μπορεί να κάνω και λάθος ετσι....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#239 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2007 - 19:26

Πώς κρίνεις ένα Anime ως χειρότερο έχοντας δει μόνο ένα επεισόδιο;
Και ειδικά στο συγκεκριμένο...

oR4yYRl.gif

#240 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 June 2007 - 19:53

Πώς κρίνεις ένα Anime ως χειρότερο έχοντας δει μόνο ένα επεισόδιο;
Και ειδικά στο συγκεκριμένο...

καλα απο το 1ο επισοδειο ναι ειναι υπερβολη
ομως στο συγκεκριμενο τοπικ θα εγραφα και εγω για το school rumble εχοντας δει καμια 7αρα επισοδεια που με εκαναν να το μισησω για το χρονο που εχασα.ευτυχως απλα το παρατησα και πριν λιγες μερες απο περιεργεια εβαλα να ξαναδω λιγο μπας και αλλαξω γνωμη.το ανιμε τελικα αποδειχτηκε εξαιρετικα αστιειο αν και σε καποια σημεια λιγο σπαστικο αφου συχνα η ιστορια χανει τη ομαλη ροη της που για μενα ειναι κουραστικο.
Posted Image