Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#136 Hinamori-kun

Hinamori-kun

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 06 September 2006 - 19:03

Τα Pokemon καλά είναι. Πού να δείτε Inukami... δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μπόρεσα να δω ούτε μισό επεισόδιο. Έλεος...

Ούτε εγώ συγκινήθηκα ιδιαίτερα. Ouran High School Host Club ftw~!

#137 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 07 September 2006 - 22:16

Βασικά.... τα Πόκεμον επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Ένα Πόκεμον εμφανίζεται, το θέλει η Ομάδα Πύραυλος, το παίρνουν με κάποιο χαζό κόλπο, μετά ο Πίκατσου τους ξαποστέλνει και τέλος καλό όλα καλά. Τα Ντίτζιμον όμως έχουν ιστορία. Ακόμα και το Frontier (η χειρότερη σειρά Ντίτζιμον που βγήκε ποτέ) είναι καλύτερο από τα Πόκεμον. Υπάρχει και ανανέωση των χαρακτήρων, καθώς και αυτά τα evolution themes που σε κάνουν να κολλάς.

Ντίτζιμον φορ έβερ!

Kαι θα μου επιτρεψεις να συμφωνησω απολυτα μαζι σου...
不 林 カ 山
Posted Image

#138 Cartman

Cartman

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 08 September 2006 - 10:31

Worst Ever χαλαρά πιστεύω οτι ήταν τα : Azumanga Daioh πολύς ντόρος για το τίποτα άθλιο με όλη τη σημασεία της λέξης.Final Fantasy Unlimited το όνομα ξεγελάει αλλα πρόκειται για μια σκέτη αηδία.Τέλος το πιο άθλιο απο όλα είναι το Whistle.Τώρα όσων αφορά τα Pokemon και το Yu-Gi-Oh δεν θέλω να τα σχολιάσω γιατι πιστεύω οτι απευθύνονται σε μικρά παιδιά και όχι σε εφήβους.

#139 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 September 2006 - 19:22

Worst Ever χαλαρά πιστεύω οτι ήταν τα : Azumanga Daioh πολύς ντόρος για το τίποτα άθλιο με όλη τη σημασεία της λέξης.

:shock:

Νταξ, έχει ιδιότυπο humor αλλά όχι και χαλαρά άθλιο ρε παιδιά... :huh:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#140 Alucard_13

Alucard_13

Anime Newbie

• Members
  • 42 posts

Posted 27 September 2006 - 16:32

Ποιο θεωρω το χειροτερο anime? Χμμ... αν και δεν μου αρεσει να κρινω σειρες,γιατι για μενα παιζει ρολο το σχεδιο,οσο και το σεναριο.
Το Excel Saga ειναι το χειροτερο anime για εμενα!!!
Παραειναι κουραστικο...
...Οταν εισαι φανταρος,δεν μπορεις να δεις anime...Μενει μονο το παθος!!!...
Posted Image
...Welcome to oblivion...

#141 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 September 2006 - 13:36

Εκτος απο το pokemon που ειναι για μικρους.το hack dusk που ειδα ηταν σκετη πατατα.

#142 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 02 October 2006 - 01:56

Εκτός απο το Tekken και κάποιες άλλες ταινίες, απο τις σειρές που έχω δει μέχρι τώρα εως το τέλος τους δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε κάποια. Κάποιες τις άρχισα, αλλά δεν τις τέλειωσα ποτέ. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι μούφες, (ναι αντιβαίνω του θέματος) δεν κατάφεραν να μου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Αυτές είναι:

Trigun
Onegai Twins
Air
Yumeria
RahXephon

Κάποια μέρα, ίσως επανέλθω και αναθεωρήσω.
Posted Image

#143 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 02 October 2006 - 06:23

Eγω πάντώς οταν εκανα προσπάθεια αναθεώρησης στο Yumeria (γιατί μου είπαν αρκετεί καλα λόγια) κατέληξα να το μησίσω περισσότερο :pinch:
Posted Image

#144 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 02 October 2006 - 13:03

μεχρη τωρα δεν εχω δει καπιο anime που να ειναι μαπα αλλα εχω δει καπια anime τα οπια δεν αντεξα να τα τελειωσω το πρωτο ειναι το excel saga και το δευτερο το Read or Die.

#145 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 06 October 2006 - 12:23

Αν και λατρέυω τα FF, το final fantasy Unlimited είναι τουλάχιστον εμετικό..... Οχι τπτ άλλο... αλλα έχει πέσει τόσο computerize που θα το ζήλευαν πολλά άλλα καλά anime...
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#146 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 October 2006 - 16:16

idou review tou "megalourgimatos" pou legetai bedaman
http://www.animenfo.com/reviewdetail.php?id=1288&reviewer=47560&type=anime
liwste :hehe:

#147 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 06 October 2006 - 19:01

"One reason would be that I fear that I would lose my IQ if I watch just one more episode" LOLOLOLOL
πόσες φορές να το έχω νιώσει αυτο?
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#148 Nightwind

Nightwind

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 07 October 2006 - 01:06

Παιδιά θα συμφωνήσω με κάποιους που λένε, ότι εξαρτάται και τι ακριβώς περιμένεις απο ένα anime.Δράση? Ρομάντζο? Περιπέτεια? Ξύλο? Ανάλογα το κατα πόσο ένα anime, καλύπτει τις προσδοκίες μας, αξιολογείται κατ'εμάς.
Να πω επίσης (εν όψη κάποιου αγαπητού φίλου παραπάνω),ότι για παράδειγμα εμένα μ'αρέσουν τα hentai παρ'όλο που είμαι κορίτσι.Τα βλέπω ως τέχνη :clap:
Και για το Yugioh επίσης,(έχω ασχοληθεί)να πω ότι κρύβει αρκετά μυστικά για την Αρχαία Αίγυπτο (μαγεία,επικλήσεις κτλ που 50 σελίδες δεν φτάνουν να καλύψουν.Ο Kazuki Takahashi δεν πήγε για πλάκα τόσους μήνες στην Αίγυπτο για να μελετήσει τον συγκεκριμένο πολιτισμό ο οποίος καλύπτεται απο full μυστήριο) και επίσης όντως έχουν κόψει πολλές σκηνές απ'αυτο το anime,το οποίο δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ για παιδάκια.Όχι για τη βία κτλ,αλλά για τα νοήματα που κρύβει (για μένα είναι μία απ'τις πιο αγαπημένες μου σειρές και λυπάμαι που βρίσκω το όνομά της εδώ.¶τιμοι αμερικανοί :x: )
Αυτά.Sorry αν βγήκα εκτός θέματος :bye:

#149 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 10 October 2006 - 21:53

δε μπορω να σκεφτω καποιο anime που να ηταν τελειως gtp (gia ton p....)
γιατι ολα τα anime φτιαχνονται με μερακι και για να ξεφευγουμε λιγο απο τη μιζερη πραγματικοτητα (γι αυτο και απευθυνονται σε πιο ενηλικο κοινο)
αυτο που μου αρεσε παντως λιγοτερο ηταν το Legend of Lemnear :greece:

#150 ville_valo

ville_valo

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 11 October 2006 - 13:04

Το FF Unlimited ηταν πολυ καλο γιατι το θαβετε τοσο?
Posted Image