Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Πώς επιλέγω dub και sub σε αρχεία .mkv;

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
16 replies to this topic

#1 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 12:54

Λοιπόν, έχω το K-Lite Mega Codec Pack και για player τον Media Player Classic. Αυτά από specs...

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω εντοπίσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο επιλέγω ποιο dub θέλω να ακούσω και ποιο sub θέλω να διαβάσω σε ένα .mkv video, σε περίπτωση που έχει πάνω από ένα.

Any clues?

(Παρακαλώ, όχι απαντήσεις του στυλ: "Πέτα το K-Lite και βάλε το CCCP" ή "Πέτα τον MPlayerC και βάλε τον ZoomPlayer". Τα έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσαν, και επέστρεψα στον αγαπημένο μου συνδιασμό.)

Domo arigatou. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 13:05

ανοιγεις κανονικα το αρχειο με media player classic και μετα πας "Navigate".
στις επιλογες "Audio Language" και Subtitle Language" επιλεγεις ηχο και υποτιτλους αντιστοιχα (αν υπαρχουν)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 13:12

Υπάρχει και άλλος τρόπος:
Κάτω δεξιά βγαίνει ένα πράσινο βελάκι, πατάς δεξί κλικ και επιλέγεις ότι θες :riiight:

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#4 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 13:23

Χμ... κάτι μου λέει πως τα έχω ήδη δοκιμάσει αυτά χωρίς επιτυχία. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή στο δικό μου pc, μόλις επιστρέψω σπίτι θα το προσπαθήσω.

Άσχετο: Boss, με ποιο πρόγραμμα κάνεις screen capture που πιάνει και το frame του video που παίζει εκείνη τη στιγμή; Σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να κάνω frame capture με διάφορα προγράμματα (του MPlayerC συμπεριλαμβανομένου) και αποτυγχάνω... μόνο με τον VLC τα καταφέρνω (μοναδικός λόγος που έχω τον VLC εγκατεστημένο. :P)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 13:26

αν δε μπορεις ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο τροπο τοτε μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει με τα codecs που (δεν) εχεις
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 13:29

Άσχετο: Boss, με ποιο πρόγραμμα κάνεις screen capture που πιάνει και το frame του video που παίζει εκείνη τη στιγμή; Σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να κάνω frame capture με διάφορα προγράμματα (του MPlayerC συμπεριλαμβανομένου) και αποτυγχάνω... μόνο με τον VLC τα καταφέρνω (μοναδικός λόγος που έχω τον VLC εγκατεστημένο. :P)

Animeclipse Playback FAQ

Θα σε βοηθήσει πολύ για να ρυθμίσεις τον player.
Για την εικόνα: Print Screen από το πληκτρολόγιο και επικόλληση στη ζωγραφική.:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#7 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 14:09

Ή απλά κάνεις δεξί κλικ μέσα στο παράθυρο του Media Player Classic και πας εκεί που λέει Audio και εκεί που λέει Subtitles και επιλέγεις αυτά που θες...

#8 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2007 - 23:40

Μπορείς πολύ απλά να χρησιμοποιείς CCCP + Media Player Classic. Πάλι το MPC θα έχεις σαν Player, μόνο με μεγαλύτερη συμβατότητα στα αρχεία. Εκτός και αν θέλεις αναγκαστικά να χρησιμοποιείς το K-Lite

E5VV38U.jpg

#9 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 00:09

είσαι σίγουρος phantom; Με το k-lite mega pack ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάποιο κοντεκ, σε αντίθεση με το CCCP σε κάποια αρχεία (λίγα πάντως).

Εξάλλου φαίνεται και από το ποιους κοντεκ υποστηρίζει το καθένα!

#10 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 06:21

Γενικά να σας πω ...Χρησιμοποιήσατε το VLC ?Κι αυτό χρησιμοποιεί όλων των τύπων αρχεία...Και πανεύκολο βεβαίως...Πλήκτρο "L" για dub + Πλήκτρο "Κ" για subs.Try it out...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#11 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 09:19

Στον mpc κάνε file -> save thumbnails..

;)

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 10:15

Τελικά ο Boss είχε δίκιο, μπορώ να αλλάξω dubs και subs από το μενού στην taskbar... Stupid me, how come I haven't noticed before? :wallbash:

Αυτό που εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω με τον MPlayerC είναι τα screenshots. Την επιλογή που λες, Somnius, την έχω δει και την έχω δοκιμάσει πολλές φορές, αλλά πάντα μου πετάει μήνυμα λάθους.

P.S.: Phantom, συμφωνώ με τον boukaw7.

2112.gif

#13 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 11:05

Ό,τι σε βολεύει. Τώρα για Screenshot είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δες εδώ πέρα . Στο πρώτο post κάτω κάτω. Λογικά θα δουλέψει.

E5VV38U.jpg

#14 Heretic

Heretic

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 11:41

Αυτό που εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω με τον MPlayerC είναι τα screenshots. Την επιλογή που λες, Somnius, την έχω δει και την έχω δοκιμάσει πολλές φορές, αλλά πάντα μου πετάει μήνυμα λάθους.

Για να μπορεσεις να παρεις screenshots μεσα απο τον MPC πρέπει να αλλαξεις τον direct show renderer που χρησιμοποιει και να επιλεξεις τον VMR9(windowed) οπως φαινεται στην pic που εχω επισηναψει:

Posted Image
για να αποθηκευτουν οι αλλαγες πρεπει να κλεισεις τον MPC και να τον ξανανοιξεις.Μετα,επιλεγεις File=>Save image και εισαι ΟΚ
Posted Image

#15 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 12:04

Thnx for the help, everyone! Τώρα μπορώ να πάρω screenshots από τον MPlayerC. :)

So long, VLC, been a pleasure. :bye:

(Feel free to lock this thread.)

2112.gif