Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Yaoi (anime)
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 14:58
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 15:23
..... Kingdom Hearts!!! .....
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 15:46
οκ thanks κατάλαβα δεν χάνω και τίποτα το συγλονιστικό!
ποσώς! εκτος απο το ολο bishounen factor της υποθεσης, μην εχοντας δει meine liebe χανεις εξαιρετικους seiyuu (Takahiro Sakurai και Τosihiko Seki ως εντελως random παραδειγματα
*cough*φυσικα και αποτελει μεγιστο λογο να το δεις *cough*
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 17:24
ποσώς! εκτος απο το ολο bishounen factor της υποθεσης, μην εχοντας δει meine liebe χανεις εξαιρετικους seiyuu (Takahiro Sakurai και Τosihiko Seki ως εντελως random παραδειγματα
NOT) και κυριως τον Lui-sama!!
*cough*φυσικα και αποτελει μεγιστο λογο να το δεις *cough*
Αν ήταν μόνο ο Lui μέσα, να συμφωνήσω (αλήθεια ανέφερε κανείς το character design της Kaori Yuki;) Αλλά επειδή δεν είναι και επειδή το σενάριο πάσχει από νεύρο, για να μην σου πω ας το για ώρα βαρεμάρας, σου προτείνω απλά να το έχεις και όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις να βλέπεις ένα επεισόδιο. Κατά τ'άλλα υπάρχουν πολύ καλύτερα εκεί έξω!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 21:15
Αν ήταν μόνο ο Lui μέσα, να συμφωνήσω (αλήθεια ανέφερε κανείς το character design της Kaori Yuki;) Αλλά επειδή δεν είναι και επειδή το σενάριο πάσχει από νεύρο, για να μην σου πω ας το για ώρα βαρεμάρας, σου προτείνω απλά να το έχεις και όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις να βλέπεις ένα επεισόδιο. Κατά τ'άλλα υπάρχουν πολύ καλύτερα εκεί έξω!
ειπα εγω ποτε οτι ειναι recommended?? *looks around in alarm*
i just mentioned what she's missing not having seen it! αλλο το ενα, αλλο το αλλο!
κι εγω για να το τελειωσω εκανα πααααααρα πολυ καιρο.. (και frankly μου αρεσε και ο Naoji κομματακι... ^^;; )
*seconds the last sentence* αυτο ξαναπες το.. >>
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:57
1) Lui....
2) <3Lui<3
3) Toshihiko Seki as Lui
4) *forgot due to fangirlistic crisis*
Anyway, εκτός από το Kaori Yuki *μεγάλη η χάρη της* artwork, το άνιμε είναι bishounen paradise...

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 05:34
Πολύ καλός seiyuu.
Τώρα έχω λιώσει με το Mamoru Miyano. Που είναι και το the real thing ωραίο και η φωνή
Αχ, με κάνατε να θέλω να το ξαναδώ το Meine Liebe τώρα που τα θυμήθηκα.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:03
Εχω διαβασει Yaoi..απο σεναριο,ειναι αστα να πανε ολο κοκκινιζζουν οι χαρακτηρεσ..ολο ειναι ντροπαλοι...και ολο κουτουπονονται λολ
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 04:12
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 03:42

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 04:22
Έχω διαβάσει πάνω απο 230 yaoi manga to date... αλλά κάτι τέτοιες αρρώστιες δε πρόκειται και δε θέλω να τις ξαναπλησιάσω...
By the way, διαβάστε Mossore.. Μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου love scenes και έχει απίστευτο γέλιο...
Πάντως τα περισσότερα απο τα shoujo που είχα πετύχει είχανε τη τυπική "εγώ αθώο προβατάκι" γλυκιά και αδύναμη (και πολλές φορές ηλίθια) πρωταγωνίστρια που αντιπαθώ στα άνιμε/μάνγκα. Το τυπικό anime girl.
Στα yaoi είναι άντρες οπότε δε μπορούν να παραγίνουν χαζομαρούμενοι και "χαριτωμένοι". Βέβαια έχω πέσει και σε τέτοια και μερικά είναι κάπως χαριτωμένα, αλλά σε μερικά μου έρχεται να τους δείρω όπως και τα shoujo αντίστοιχα κορίτσια
Τελευταία, με "Complex" είχα ρίξει κλάααααμαααα! Το απέφυγα σα διάολος το λιβάνι, γιατί έγραφε shotacon στη περιγραφή και μετά διάβασα οτι κακοποιούν έναν απο τους χαρακτήρες σα παιδί και εν μέρη απο αυτό διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του και συμπεριφορά του κτλ (δηλαδή δεν είχε fanservice άρρωστα πράγματα, αλλά έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στη πλοκή) οπότε το διάβασα και καλά έκανα. Ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη η φάση και δε προχώρησε all the way το πράγμα. Τελικά αποδείχτηκε απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Διηγείται την ιστορία 2 χαρακτήρων απο τα 12 μέχρι το τάφο! Ολόκληρη ζωή μιλάμε με λύπες, χαρές κτλ. Πολύ όμορφη και συγκινητική ιστορία.
Έχω πέσει και σε κάτι πολύ άρρωστα πάντως. Προσωπικά, αν δεν υπάρχει ρομαντισμός και χαρακτήρες που αξίζουν ή καλό humor, αν μιλάμε για comedy, δε με τραβάει. Και βέβαια εφόσον μιλάμε για είδος όπου το σωματικό παίζει μεγάλο ρόλο, πολλά καταλήγουν σε fanservice χωρίς ουσία και δεν αξίζουν. Αλλά που και που βρίσκεις διαμάντια.
Υ.Γ:
Η Βάσια είπε πριν περίπου 3 μήνες:
Καλά που δε πήρα όρκο... Τι έχουνε δεί τα ματάκια μου απο τότε!Προσωπικά, αποφεύγω hard καταστάσεις αν και δε παίρνω και όρκο οτι δε θα διαβάσω ποτέ και πιο "σοβαρά".
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 12:58
Βασικα μ'αρεσουν οι ιστοριες που κρυβουν καποιο yaoi μεσα τους ^^ που δεν ειναι ακριβως~~~ x33 God, i love them they're so sweet~~~~~~~~!!! <-----pervert:himitsu:
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 12:34
τα yuri δεν μπορω
δεν νομιζω οτι τα straight κοριτσια μπορουν να δουν yuri
οπως και τα straight αγορια δεν μπορουν να δουν yaoi
ισως φταιει και η χωρα μας που ειμαστε πιο νορμαλ σε αυτα τα θεματα
στη ιαπωνια μαλλον ειναι μοδα γιατι η κοινωνια ειναι συντηρητικη
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 12:58
you 'd be surprisedδεν νομιζω οτι τα straight κοριτσια μπορουν να δουν yuri