Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
335 replies to this topic

#226 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 15:13

CHAPTER -99 :Bleach -99 - Read Bleach chapter -99 online at One Manga

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 06 Ιούνιος 2008 - 15:19

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#227 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 15:20

ax melcor με προλαβες για λιγο!
πολυ καλο κ το σημερινο τσαπτερ
ερχοντε πολυ καλα τσαπτερ on the way

#228 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 16:58

Πολυ ωραιο το σημερινο.
Γιατι πιστευω οτι στα επομενα,για να μην πω στο επομενο,θα δουμε ενα δειγμα(οχι πως δεν εχουμε δει,αλλα κατι παραπανω)απο τις δυναμεις του Urahara(ευχομαι να το εγραψα σωστα).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 17:03

Spoiler:

#230 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 21:51

γιατι μαντευω οτι θα εχει κανει apsolute hypnosis ακομα κ στο τι καναν οι vizards ετσι ωστε να τους πεταξουν εξω με δικο τους φταιξιμο?

#231 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 22:22

Πο ποο φοβερό ήταν...μα πως μπόρεσε να τελειώσει έτσι:nanteee::Crying2:???!!! Όντος πως στο καλό την έβγαλε καθαρή ο Aizen? Καμία ιδέα κάνεις? Εγώ νομίζω ότι είπε πως ο Urahara είναι ο υπεύθυνος (και σαν captain είναι ποιο πιθανό) και αφού ήταν πληγωμένος ο Aizen σε αυτόν πίστεψαν και ο Urahara την έκανε σώζοντας και τους υπόλοιπους...:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 23:07

Πο ποο φοβερό ήταν...μα πως μπόρεσε να τελειώσει έτσι:nanteee::Crying2:???!!! Όντος πως στο καλό την έβγαλε καθαρή ο Aizen? Καμία ιδέα κάνεις? Εγώ νομίζω ότι είπε πως ο Urahara είναι ο υπεύθυνος (και σαν captain είναι ποιο πιθανό) και αφού ήταν πληγωμένος ο Aizen σε αυτόν πίστεψαν και ο Urahara την έκανε σώζοντας και τους υπόλοιπους...:hero:

Πολυ καλη ιδεα...Μπορει ομως να ξανα χρησιμοποιησε τη δυμανη του σπαθιου του για να πεισει τον αρχηγο τον shinigami(ειναι ο παππους ακομα?).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 14:11

πολυ καλο τσαπτερ...δν μπορω να περιμενω για το επομενο...bleach is getting more and more exciting:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#234 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:15

πολλοί λένε πως τώρα τελευταία το βαρέθηκαν με τα fillers
εγώ θέλω να δω τον Urahara να κάνει Bankai και τι στον κόσμο

#235 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:17

Το manga δεν εχει fillers.......:nosey:Noμιζω δλδ (αυτα τα chapters πιανονται ως fillers??? Αφου εχουν σχεση με την πλοκη...)....Ενας μικρος εγκυβοτισμος ηταν μονο για να καταλαβουμε τι εχει παιχτει αναμεσα στους captains.....αλλα και παλι ηταν πολυ ωραια τα κεφαλαια αυτα...

#236 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:25

ναι το manga δεν πρέπει να έχει fillers
Tώρα που το σκέφτομαι.. μιας και δεν μου αρέσουν και πολύ τα manga να κάνω το nick Μου Αnimenix?χεχε

#237 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 15:38

παντως η μαχη θα παιχτει στο ανιμε σιγουρα μεταξυ aizen k shingi σταντε κ μετα θα πλακωσει κ ο ξανθος ιτσιγκο

#238 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 18:41

παντως η μαχη θα παιχτει στο ανιμε σιγουρα μεταξυ aizen k shingi σταντε κ μετα θα πλακωσει κ ο ξανθος ιτσιγκο

Πολυ πιθανον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:12

Εκεί που είχα ξενερώσει τελείως που κόψανε την μαχη Ιτσιγκο-Ουρουκιορα στη μέση τωρα πορώ8ηκα ακόμα πιο πολύ με τα flashback αυτά!!Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω να μάθω τι έγινε τωρα μεταξύ ουραχαρα και αιζεν παίξαν κα8όλου ξύλο μεταξύ τους?Ο Urahara έγινε τελικα και αυτός βαιζαρντ?και ι Γιορουιτσι που κολλάει σε όλο το γεγονός? Ααααα δν μπορω ειλικρινά ανυπομονώ να βγει το επομενο chapter!!(btw αυτός με τα γυαλιά που ειναι με τον ουραχαρα μαζί στο μαγαζί δεν περιμενα να είναι τοσο καλός οσο τον παρουσιάζει το μανγκα..)

#240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 03:19

@ Yu_kanda καλως ηρθες και Nice avi by the way ...Προς το παρον τα πραγματα ειναι λιγο θολα οσον αφορα το σημειο αυτο. Ειναι λιγο κριτικη η φαση στην οποια βρισκομαστε και ειναι σιγουρο πως θα διαδραματισει σημαντικο ρολο στην φυγη Yoruichi, Urahara & Visards....Υπομονη λοιπον μεχρι το επομενο Chapter...ή τα spoilers του τουλαχιστον