Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
335 replies to this topic

#196 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 10:55

Λες να συνεχίσει μέχρι το μηδέν??(είμαστε -100 τώρα).Μπα δεν παίζει γιατί στα απολύτως μικρά αρνητικά(πωπω το χω το μαθηματικό:hahaha:-εννοώ τα μικρά νούμερα,-5 κτλ) έχει ήδη δρομολογηθεί αλλιώς η ιστορία...Και επίσης see what Kubo said:Bleach Gaiden FAQ - OneManga.com Forums (δες how long will this arc be).Πάντως κάνω κρα να δούμε Κurosaki Ishin Captain!!Πολύ ωραίο το σημερινό btw
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 11:07

Τι σας έλεγα ο Aizen ήταν κακό παιδί και τότε :hahaha::hahaha::hahaha:όχι που μου λέγατε εμπνεύστηκε από κάποιον αλλον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#198 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 11:21

ο tousen δεν εμφανιστηκε ακομα ,παντως που ειπε καποιο παιδι οτι ηταν τσιρακι του
σκαει πιο μετα νομιζω
παντως πως γινοντε τοσο ευκολα hollow?η hiory ουτε καν μου φαινεται ειχε πληγη απο καποιον απ αυτους
ετσι απλα με το που σε ακουμπανε?

#199 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 11:26

ο tousen δεν εμφανιστηκε ακομα ,παντως που ειπε καποιο παιδι οτι ηταν τσιρακι του
σκαει πιο μετα νομιζω
παντως πως γινοντε τοσο ευκολα hollow?η hiory ουτε καν μου φαινεται ειχε πληγη απο καποιον απ αυτους
ετσι απλα με το που σε ακουμπανε?

εγω το ειπα φιλος^^
η δν προσεξες τι διαβαζεισ η δν βλεπεις(αν και ο tousen εδω ειναι διαφορετικος πρεπει να admit)αλλα οσο και να εχει το λεει οριστε^^
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#200 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 12:54

βασικα νομιζα οτι αλλος ειναι ο tousen k allos o tosen που λεει εδω αλλα τελικα προκειται για τον ιδιο χαρακτηρα
παντως σε αυτη τη φαση πρεπει να ξεκινησε να δουλευει για τον αιζεν
κ επισης στο ανιμε επι του soul society ark δε πρεπει να χρησιμοποιεισαι την χολλου δυναμη του,γιατι λετε ?

#201 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:41

H hiory ειχε τραυματιστει στο προηγουμενο 101 chapter τοτε που την εσωσαν στο παρατσακ ο shinji Και οι αλλοι... Γενικοτερα το ολο ζητημα σαν την εξαπλωση καποιου ιου μου φαινεται. Ο urahara και η yoruichi δεν ειναι visards απλα απο οτι ειχε αφησει η ιδια η yoruichi να εννοηθει διαφωνησαν σε καποιο σημειο με την τακτικη της soul society (μαλλον σε αυτο το σημειο) πηραν τα βαλιτσακια τους και το εσκασαν. Και ναι εκανε κρα οτι ηταν δουλεια του aizen, αφου ο ιδιος το ειχε παραδεχτει κατα την αναληψη του στο hueco mundo οτι απο την αρχη εκανε πειραματα για την διαταυρωση Hollow shinigami....

#202 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 22:44

H hiory ειχε τραυματιστει στο προηγουμενο 101 chapter τοτε που την εσωσαν στο παρατσακ ο shinji Και οι αλλοι... Γενικοτερα το ολο ζητημα σαν την εξαπλωση καποιου ιου μου φαινεται. Ο urahara και η yoruichi δεν ειναι visards απλα απο οτι ειχε αφησει η ιδια η yoruichi να εννοηθει διαφωνησαν σε καποιο σημειο με την τακτικη της soul society (μαλλον σε αυτο το σημειο) πηραν τα βαλιτσακια τους και το εσκασαν. Και ναι εκανε κρα οτι ηταν δουλεια του aizen, αφου ο ιδιος το ειχε παραδεχτει κατα την αναληψη του στο hueco mundo οτι απο την αρχη εκανε πειραματα για την διαταυρωση Hollow shinigami....

παντως απο οτι καταλαβαμε,με το που γινει hit καποιος απο αυτους σαν να μετατρεπεται σε hollow...καπως ετσι δλδ...παντως ο aizen απο μικρος στις π******ες
δλδ ο τυπας απο τοτε τα σχεδιαζ,μιλαμε για πολυ μυαλο:P:hahaha:

#203 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 23:07

παντως απο οτι καταλαβαμε,με το που γινει hit καποιος απο αυτους σαν να μετατρεπεται σε hollow...καπως ετσι δλδ...παντως ο aizen απο μικρος στις π******ες
δλδ ο τυπας απο τοτε τα σχεδιαζ,μιλαμε για πολυ μυαλο:P:hahaha:

Οταν τα ελεγα εγω για τον Aizen δεν με ακουγατε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:38

Ειναι πολυ μ...ι ο Aizen.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 16:48

Οταν τα ελεγα εγω για τον Aizen δεν με ακουγατε

ειπα εγω το αντιθετο?:orly:
αμαν πια απευθειας η/ο θιγμενη/ος

παντως οπου ναναι τελειωνουν και τα φλασμπακ,ειχε πει οτι θα διαρκεσουν 10 τσαπτερς το πολυ μ φαινεται,και τωρα ειμαστε στ 9 αν δν κανω λαθος...οποτε ετοιμαστειτε εκτος απο πλιροφοριες και για ichigo vs ulquiorra round 2

#206 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:09

οποτε ετοιμαστειτε εκτος απο πλιροφοριες και για ichigo vs ulquiorra round 2

Xεχεεε!!Πολύ πιθανόν...Εκτός κι αν θέλουν να δείξουν karakura town madness με aizen+top 3 espada -Yama-jii και τους λοιπούς...
Να πω τώρα...Είμαι ο μόνος που έχει περιέργεια να δει Kyouraku+Ukitake in combat?Γιατί αν θυμάστε καλά μόνο τα release τους έχουμε δει και όχι η δύναμη τους...Kι αν σκεφτεί κανείς ότι από τις ανα δρομές ξέρουμε ότι είναι οι πιο παλιοί που παρέμειναν captains...Τhey gotta be like...WOW!:kill4u:
Kαι κάτι τελευταίο...Δεν θυμάμαι από που,αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι η Halibel είναι το Νο2 επομένως οι Stark +Barragan τι νούμερα είναι?
Spoiler:

Και εκείνο το retard arrancar με τα ροζ μαλλιά που ήταν το pet του Tousen που εξαφανίστηκε??(και πως το λέγανε βασικά?Λέτε να μας τον βγάλουν ως No 0-zero και να ξεφύγει εντελώς η φάση??:hihi2:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:25

Kαι κάτι τελευταίο...Δεν θυμάμαι από που,αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι η Halibel είναι το Νο2 επομένως οι Stark +Barragan τι νούμερα είναι?

Spoiler:

Και εκείνο το retard arrancar με τα ροζ μαλλιά που ήταν το pet του Tousen που εξαφανίστηκε??(και πως το λέγανε βασικά?Λέτε να μας τον βγάλουν ως No 0-zero και να ξεφύγει εντελώς η φάση??:hihi2:)

Χαχαχα λες? Εγώ λέω ότι ο παππούς είναι 001:hihi2: αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...τους έχω μπερδέψει μια 113 μια 13 και άλλη μια 3 ε στο τέλος τι θα γίνει να αποφασίσουν:blurah5:??!!! Λες να υπαρχή και κάποιος X:hiding_something:?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:28

Xεχεεε!!Πολύ πιθανόν...Εκτός κι αν θέλουν να δείξουν karakura town madness με aizen+top 3 espada -Yama-jii και τους λοιπούς...
Να πω τώρα...Είμαι ο μόνος που έχει περιέργεια να δει Kyouraku+Ukitake in combat?Γιατί αν θυμάστε καλά μόνο τα release τους έχουμε δει και όχι η δύναμη τους...Kι αν σκεφτεί κανείς ότι από τις ανα δρομές ξέρουμε ότι είναι οι πιο παλιοί που παρέμειναν captains...Τhey gotta be like...WOW!:kill4u:

Spoiler:

α καλα,με εναν φιλο μ τωρα αυτο συζητουσαμε,να δουμε kyorake+ukitake επιτελους(ο κιορακου ειναι πολυ μορφη ρε)παντως και εγω τον γεροχοντρουλη θα εβαζα ως ενα,λογο πιθανοτητων αν και ο αριστερα(δν θυμαμαι ονοματα συγχωρεστε με)φαινεται αρκετα κουλ...για τριτος...

επισης τα ονοματα τν εσπαντα τα ειχε πει και μου διαφευγουν?ελεος δλδ

#209 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:33

Λες να υπαρχή και κάποιος X:hiding_something:?

Χεχεε!!Σου λέω αν ονομάσουν το παιδάκι εκείνο μηδέν μετά θα βγουν τα "συνεχή" arrancar:Arrancar 1.5,Arrancar -0.56,ρίζα 3/2
Και γιατί όχι και μιγαδικά Arrancar 5+2i και ξερό ψωμί!:kakaka::kakaka:
Οκ... : Το ξεφτίλισα λίγο αλλά κι εγώ από την εικόνα που έβαλα κ πάνω αυτό κατάλαβα ότι ο παππους είναι το Νο1...

α καλα,με εναν φιλο μ τωρα αυτο συζητουσαμε,να δουμε kyorake+ukitake επιτελους(ο κιορακου ειναι πολυ μορφη ρε)παντως και εγω τον γεροχοντρουλη θα εβαζα ως ενα,λογο πιθανοτητων αν και ο αριστερα(δν θυμαμαι ονοματα συγχωρεστε με)φαινεται αρκετα κουλ...για τριτος...

επισης τα ονοματα τν εσπαντα τα ειχε πει και μου διαφευγουν?ελεος δλδ

Στο manga?Yup...
Στο anime?Eπίσης yup!!
:hahaha:
Εγώ δεν θυμάμαι το όνομα εκείνου του ροζομάλλικου...Πρέπει να το χει αυτό παρότι είναι ηλίθιο-Μάλλον το πολύ reiatsu του φαγε τον εγκεφαλο..
Όσο για kyouraku ο τύπος εκτός από μπεκρής(always a plus) είναι και πολύ cool κι πρέπει να είναι pretty much the best after Yama-jii.And Kenpachi off course!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:42

ρε παλικαρια, η τυπισσα ειναι το Νο1 Espada

1345977285497_zps066ae44a.jpg