Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 23 May 2008 - 12:39

Posted 23 May 2008 - 14:55
Καλό αν και περίεργο και δεν κατάλαβα ακριβώς τι συμβαίνει...Κάποιος που να έχει καταλάβει ας μου(ή μας) πει...Bleach -101 - Read Bleach chapter -101 online at One Manga
thew new chapter is up!!have fun
Αυτά είναι από τις υπέροχες άπειρες σεναριακές τρύπες του bleach...Αν θυμάσαι την πρώτη επίσκεψεη στο soul society ο Ichigo πετούσε με τη βοήθεια μιας ειδικής κάπας που του έδωσε η Yoruichi...Πλέον σχεδόν όλοι ίπτανται στο ξεκάρφωτο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική(βλ. dragonball) ή συγκεκριμένος λόγος...εγω να κανω μια ερωτηση ισως βλακεια?η soul society δεν ειναι τοπος που πανε οι πεθαμενες ψυχες?ουσιαστικα ακομα κ οι gotei 13 δεν ειναι πεθαμενοι?η κανω λαθος
σιγουρα μερικοι γεννιουντε εκει οπως kuchiki αλλα εχω μπερδευτει με το ολο θεμα
Posted 23 May 2008 - 16:02
Posted 23 May 2008 - 16:13
Επειδη ψιλο χαθηκα,μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι Κensei,Μashiro.Ευχαριστω.
Ειναι παλαιοτεροι καπετανιοι της soul society (περιπου 100 χρονια και βαλε πιο πριν). Απο οτι εχω καταλαβει ο aizen ηδη πειραματιζοταν με την δημιουργια μιας ενδιαμεσης καταστασης αναμεσα σε shinigami και hollow. Τα πιο υψηλοβαθμα θυματα του μεταμορφωθηκαν στους Vizards. Η Mashiro ειναι η υφισταμενη του Kensei που ηταν Captain.
Γενικα απο οτι εχω καταλαβει οταν καποιος πεθαινει στην soul society 2 τινα συμβαινουν. 1) η μετατρεπεται σε μορια τα οποιοα απαρτιζουν την soul society ή 2) ξαναγεννιεται. Τωρα το πως γινεται και γεννιουνται νεες ψυχες δεν το εχω καταλαβει, αλλα μαλλον ειναι καποιου ειδους ισορροπια για τις ψυχες που τρωγονται απο Hollows ή που καταστρεφονται απο αλλους παραγοντες οπως πχ quincy
Posted 23 May 2008 - 17:29
Δεν την παλεύω στο manga reading...
Posted 23 May 2008 - 17:39
Posted 23 May 2008 - 17:51
Ναι βασικά ούτε εγώ σκέφτηκα ότιSpoiler:
Posted 23 May 2008 - 17:58
Posted 24 May 2008 - 00:18
Ναι βασικά ούτε εγώ σκέφτηκα ότι
Spoiler:
Posted 24 May 2008 - 00:36
Γιατι βαζετε το κουμπι spoiler,αφου επιτρεπονται τα spoiler(αμα δεν κανω λαθος).
Posted 24 May 2008 - 01:11
Posted 24 May 2008 - 01:21
Posted 24 May 2008 - 09:11
παντως ολοι αυτοι που ειναι εκει θα παρουν ομαδικο εισητηριο για τη γη ,θα τους πεταξει εξω απο τη σεριτει ο γερος
επισης γιατι μου φαινεται οτι πρωτη φορα μας εισαγει τα kido corps?ειναι ξεχωριστη ομαδα των 13 φρουρων?υπαγονται σε καποια αλλη?
Posted 24 May 2008 - 12:03
Ο Gin κιολας νομιζω οτι τον επιασε στα πρασα οταν εκανε κατι, αλλα τωρα δεν κοβω το κεφαλι μου, μπορει να το ειδα κα ιστον υπνο μου
Posted 24 May 2008 - 12:42
ισως να μην ειναι ο αιζεν ακομα στο παιχνιδι ,κ να μας εισαγει σε καποιον αλλον απο τον οποιο πηρε ο αιζεν την ιδεα
παντως ολοι αυτοι που ειναι εκει θα παρουν ομαδικο εισητηριο για τη γη ,θα τους πεταξει εξω απο τη σεριτει ο γερος
επισης γιατι μου φαινεται οτι πρωτη φορα μας εισαγει τα kido corps?ειναι ξεχωριστη ομαδα των 13 φρουρων?υπαγονται σε καποια αλλη?
99% ειναι ο aizen. Απο τοτε ειχε αρχισει μαλλον και μολις ειχε επιστρατευσει τον gin. Που ειχε τελειωσει την ακαδημια σαν παιδι θαυμα(δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλοι αλλα τον Gin τον συμπαθω πολυ περισσοτερο απο τον Aizen- μου φαινεται πιο εξυπνος κακος, και λιγοτερο γλοιωδης).
Τα kido corps ειναι ξεχωριστο μερος της ομαδας 2 με αρχηγο εκεινη την εποχη την Yoruichi. Απο εκει προερχεται και ο Urahara

This topic is locked