Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#991 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 December 2008 - 12:37

όχι τόσοι ώστε να πέσουν οι τιμές
και τα γραφεία που οργανώνουν ταξίδια στην Ιαπωνία είναι ελάχιστα.
bigbill οι ξεναγοί που γνωρίζουν ιαπωνικά είναι ελάχιστοι
οι easyguide πρέπει να έχει μόλις μία ξεναγό.
μπορείς επίσης να μου πεις για ποιο τουριστικό γραφείο μιλάς;

#992 bigbill

bigbill

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 16 December 2008 - 14:18

Μήπως γνωρίζεις πόσοι Έλληνες επισκέπτονται την Ιαπωνία;

Δεν ξέρω. Αλλά να αναφέρω ότι σε διαφημίσεις ταξιδιών εξωτερικού σε περιοδικά και εφημερίδες δεν έχω δει ΠΟΤΕ πακέτο για Ιαπωνία.

μπορείς επίσης να μου πεις για ποιο τουριστικό γραφείο μιλάς;

Το τουριστικό γραφείο είναι το la greca.
La Greca Travel Service

#993 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 December 2008 - 14:20

κοίτα συνήθως το Cel Tours έχει πάντα ιαπωνία
αλλά δεν ξέρω αν έχει συμμετοχές.

#994 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 December 2008 - 12:29

Καλημερα!

σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα ιαπωνικων απο τον φεβρουαριο!
ηθελα να ρωτησω αν ψηνεται κανεις να παμε παρεα!

κατεληξα επειτα απο μια μινι-ερευνα στο φροντιστήριο της Κυριας kazuko.

Συμφωνα με αυτα που είπε, η διαρκεια των μαθηματων για να δωσει καποιος εξετασεις για το πρώτο επιπεδο ειναι περιπου ένας χρόνος απο 2 φορες την εβδομαδα (το μάθημα ειναι διωρο).

τα διδακτρα ειναι 470 ευρώ ανα τετραμηνο (το ξερω ειναι λιγο πιασοκωλε! :uhh: )

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#995 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2008 - 12:52

έχουμε ήδη αντίστοιχο thread Που λέγεται σκέτο ιαπωνικά
στο φροντιστήριο που πάω εγώ είναι 435 αλλά δεν ξέρω αν αρχίσει νέο τμήμα
αν η kazuko είναι αυτή στην ικτίνου τότε μπορώ να πω ότι είναι καλή επιλογή
και ότι πολύς κόσμος έχει εξελιχθεί απο εκεί πέρα όπως και απο το φροντιστήριο μας
(στο δικό μας πήγαινε ο athanasiosu και είναι ο καλύτερος στο να κρίνει την tamaki)
απο εκεί και πέρα τα ξυνή απο ότι κατάλβα είναι λίγο πιο ακριβά απο το δικό μας
και η διδασκαλεία γίνεται απο ελληνίδα ότι και να σημάινει αυτό.
από τα Axon Πέρασες; και εκεί η διδασκαλία γίνεται απο Ιαπωνέζα καθηγήτρια
η οποία έχει σταλεί απο την πρεσβεία αλλά δεν έμαθα πόσο κάνουν.

αν θέλετε κάντε το ένα Merge Με το thread ιαπωνικά.

#996 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 December 2008 - 13:18

στο φροντιστήριο που πάω εγώ είναι 435 αλλά δεν ξέρω αν αρχίσει νέο τμήμα
αν η kazuko είναι αυτή στην ικτίνου τότε μπορώ να πω ότι είναι καλή επιλογή
και ότι πολύς κόσμος έχει εξελιχθεί απο εκεί πέρα όπως και απο το φροντιστήριο μας
(στο δικό μας πήγαινε ο athanasiosu και είναι ο καλύτερος στο να κρίνει την tamaki)
.

ναι στην ικτινου ειναι η Kazuko, το φροντιστήριο της tamaki που ειναι;

καλυτερα θα ηταν να μην γινει merge γιατι το αλλο thread ειναι 65 σελίδες και μιλαει για ιπωνικα γενικα και οχι μονο για θεσσαλονικη που μπορει να ενδιαφέρονται μερικοι

Edited by Phantom Duck, 17 December 2008 - 16:04.
Double post merged

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#997 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2008 - 14:48

ναι αλλά το να συζητήσουμε τα ίδια και τα ίδια σε 15 thread είναι λίγο κάπως.
η Tamaki διδάσκει στο language lag πίσω απο το harry spot (απο τα goodys της εθνικής αμύνης μέσα)

#998 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 December 2008 - 15:29

Καλημερα!

σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα ιαπωνικων απο τον φεβρουαριο!
ηθελα να ρωτησω αν ψηνεται κανεις να παμε παρεα!

κατεληξα επειτα απο μια μινι-ερευνα στο φροντιστήριο της Κυριας kazuko.

Συμφωνα με αυτα που είπε, η διαρκεια των μαθηματων για να δωσει καποιος εξετασεις για το πρώτο επιπεδο ειναι περιπου ένας χρόνος απο 2 φορες την εβδομαδα (το μάθημα ειναι διωρο).

τα διδακτρα ειναι 470 ευρώ ανα τετραμηνο (το ξερω ειναι λιγο πιασοκωλε! :uhh: )

Και γω ανάμεσα σ' αυτό και στο language lab είμαι. Περιμένω να περάσουν οι γιορτές και θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους.

Μια ερώτηση προς τους 'παλιούς'. Μετά από πόσον καιρό μπορεί κανείς να διαβάσει manga;:hehe:

Posted Image

Posted Image

#999 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2008 - 15:40

nighteyes ελπίζω να έρθεις στα Language lab Να σε έχω εγώ, ο Melkor, o MLN και ο Ptomahawk Koohai μας :P

#1000 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 17 December 2008 - 15:41

1. Σχετικά με την Ταμάκι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Ο αρχικός λόγος βέβαια που διάλεξα το συγκεκριμένο φροντιστήριο ήταν γιατί ήταν πολύ κοντά στο σπίτι που έμενα.

2. Σχετικά με τα Manga. Εξαρτάται τι εννοείς να διαβάζεις manga. Υπάρχουν manga με furigana σε όλα τα kanji και είναι για παιδιά, αυτά μπορείς να τα διαβάσεις έχοντας μάθει μόνο τα kana. Τα περισσότερα βέβαια manga έχουν furigana μόνο για τα δύσκολα kanji. Τώρα βέβαια, διαφέρει και το περιεχόμενο του manga. Αν εννοείς να πόσο θέλει για να καταλάβεις ένα manga υποθέτω γύρω στα 2-3 χρόνια. Εγώ στον 3ο χρόνο μου διάβαζα σχετικά άνετα π.χ. το Dragonball.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1001 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 December 2008 - 15:44

nighteyes ελπίζω να έρθεις στα Language lab Να σε έχω εγώ, ο Melkor, o MLN και ο Ptomahawk Koohai μας :P

ω καταλαβα ολο το φορουμ εκει ειναι :nanana:

για πειτε ρε παιδια το πρωτο επιπεδο το δώσατε;
ειναι δύσκολο;

#1002 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2008 - 16:16

εγώ το έδωσα φέτος δεν είναι δύσκολο δεν θα το λέγα δύσκολο απλά θέλει διάβασμα και καθαρό μυαλό κάτι που δεν έχω.

#1003 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 December 2008 - 16:16

Thanks Erisadesu. Θα δείξει. Αν γίνει τμήμα...:wis:

2. Σχετικά με τα Manga. Εξαρτάται τι εννοείς να διαβάζεις manga. Υπάρχουν manga με furigana σε όλα τα kanji και είναι για παιδιά, αυτά μπορείς να τα διαβάσεις έχοντας μάθει μόνο τα kana. Τα περισσότερα βέβαια manga έχουν furigana μόνο για τα δύσκολα kanji. Τώρα βέβαια, διαφέρει και το περιεχόμενο του manga. Αν εννοείς να πόσο θέλει για να καταλάβεις ένα manga υποθέτω γύρω στα 2-3 χρόνια. Εγώ στον 3ο χρόνο μου διάβαζα σχετικά άνετα π.χ. το Dragonball.

Τέτοια manga εννοούσα. ΟΚ. Ευχαριστώ.

Posted Image

Posted Image

#1004 zanat0s

zanat0s

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 20 December 2008 - 00:51

καλή τύχη παιδία..... δύσκολο αυτό που κάνετε....

#1005 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 December 2008 - 01:07

Να σου πω, κι εγώ αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να μάθω τίποτα. Τελευταία από μνήμη σκίζω. (Γεράματα βλέπεις!)
Πως θα τα μάθω τόσα κάντζι. Επίσης αυτή τη στιγμή όλα ίδια μου φαίνονται. Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να τα ξεχωρίζω.:hahaha:

Posted Image

Posted Image