Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 21:03
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 21:11
εγώ πάλι...και σήμερα δεν άνοιξα βιβλιο...fucking overconfident....και θα κοπώ να το δεις.
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 21:57

Νταξ το 4 είναι πολύ εύκολο. Δε νομίζω να έχεις πολύ πρόβλημα να το περάσεις!
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 22:28
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:31
Τωρα για ελληνο- ή αγγλο- δεν εχω ιδεα
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 20:39
μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει κανα καλο λεξικο για ιαπωνικα????
Τωρα για ελληνο- ή αγγλο- δεν εχω ιδεα
WaKan Project Website - Download
WWWJDIC: Word Search
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 18:35
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 18:44
Denshi Jisho - Online Japanese dictionary
Τα online είναι τζάμπα και το τζάμπα is always better:hehehe:
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 19:19
Εχω βρει ενα αλλα δεν ειναι και τοσο βολικο, χωρια που ειναι trial και πεταει ολο μηνυματα "αγορασε" και "κανε register". T_T
On another note...
Βρηκα ενα παιχνιδι για το DS που επιχειρει να σε μαθει ιαπωνικα. "My japanese coach" το λενε, αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μου πει τη γνωμη του.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Korkofilaki: 03 Δεκέμβριος 2008 - 19:24
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 21:49
JISHOP kanji dictionaryΞερει κανεις να μου πει που θα βρω κανενα καλο (και τζαμπα) προγραμμα σαν λεξικο για Kanji;
Με λίγο ψάξιμο μπορείς να το βρεις και σπασμένο
Επίσης βρήκα και παλιά θέματα εξετάσεων (από το 1991) με τις απαντήσεις
http://www.51gzw.com/
(Kusa τα βρήκα μόλις μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις, να δω πόσα θα προλάβω να κάνω μην πάνε και τσάμπα).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Δεκέμβριος 2008 - 14:15
double post
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 10:27
Βρηκα ενα παιχνιδι για το DS που επιχειρει να σε μαθει ιαπωνικα. "My japanese coach" το λενε, αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μου πει τη γνωμη του.
Είναι αρκετά καλό για αρχάριους. Δεν ξέρω πόσο μακρία πάει η εκμάθηση, αλλά τα hiragana μπορείς να τα μάθεις αρκετά καλά με αυτό το πρόγραμμα.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 11:47
Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν οι Ιάπωνες έχει ο καθένας τον δικό του γραφικό χαρακτήρα, ή γράφουν όλοι με τον ίδιο τρόπο.Μία ερωτησούλα για τους γνώστες...
Όταν γράφει κάποιος ιαπωνικά, ισχύει αυτό που στο ελληνικό, αγγλικό αλφάβητο κ.ο.κ. αποκαλούμε ''τα γράμματά σου/μου'', δηλαδή η προσωπική version του καθενός?
Ξέρω άκυρο, αλλά υφίστανται (λέω εγώ τώρα) πλάγια γράμματα?
Όταν γράφω hiragana, χωρίς να γνωρίζω τη γλώσσα φυσικά, τα (ιδεο)γράμματα μου είναι κάπως... σαν τον πύργο της Πίζας (σαν να λεμε πως γέρνουν δραματικά).
By the way,τα αγγλοελληνικά γράμματά μου είναι καλλιγραφικά.
Η ιαπωνική γραφή ακολουθεί κάποιους κανόνες. Το κάθε γράμμα, και το κάθε κάντζι γράφεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, και έναν συγκεκριμένο αριθμό γραμμών. Ιδιαίτερα στη γραφή με πινέλο, πρέπει να δίνεται προσοχή και στα τελειώματα.

Όταν γράφουν με στυλό ή μολύβι, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά, δεν δίνεται τόση σημασία στα τελειώματα. Από κει και πέρα, η γραφή κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει από κάποιου άλλου. Ιδιαίτερα όταν γράφουν βιαστικά, μπορεί οι γραμμές να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες.
Εγώ χρησιμοποιώ και σαν λεξικό τοΞερει κανεις να μου πει που θα βρω κανενα καλο (και τζαμπα) προγραμμα σαν λεξικο για Kanji;
NJStar Japanese WP 4.33 - Editor, Euc, Foreign Language, Japanese, Language
Είναι δωρεάν, και ελάχιστα ενοχλητικό, αφού αρκεί κάθε φορά που ξεκινάει να σβήσεις ένα κείμενο που έχει σαν δείγμα. Γράφει με romanji (δηλαδή με λατινικούς χαρακτήρες) και σου δίνει το αντίστοιχο σε χιραγκάνα, κατακάνα και κάντζι. Αν αφήσεις λίγο το ποντίκι πάνω σε κάθε επιλογή, εμφανίζεται και η σημασία της λέξης. Νομίζω είναι αρκετά εύχρηστο.
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν την Κυριακή!
Mina, gambatte kudasai!!!
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 12:04
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 13:25
i iapwnia dn ine mono t manga opos eipe enas filos mas edo lol..huhu^^
tcp dn xr dn exo idea na xrisimopio edo t forum g auto opios epi8imei na m apantisei as me kanei add st msn m p ine kafrilobebe@hotmail.com

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 13:40
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας, ευχόμαστε καλή διαμονή.tcp dn xr dn exo idea na xrisimopio edo t forum g auto opios epi8imei na m apantisei as me kanei add st msn m p ine kafrilobebe@hotmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες για το φόρουμ και τον τρόπο (κατα)χρήσης το, μπορείς να κοιτάξεις εδώ
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html
Αν θέλεις να μας πεις και άλλα πράγματα για σένα, κάνε ένα ποστ εδώ
http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html
Μόνο να σε ενημερώσουμε εξαρχής ότι τα greeklish απαγορεύονται, για αυτό αν μπορείς διώρθοσε τα ποστ σου (πατώντας το κουμπάκι edit Που υπάρχει σε καθένα από αυτά)