Λοιπον,βασικα αυτο που μου την δινει απιστευτα ειναι οταν "
απο το πουθενα βρισκουνε καινουριες δυναμεις και να η καινουρια μου επιθεση που ΧΑ ΧΑ δεν την εχεις ξαναδει ουτε και με ειδες να προπονουμαι ποτε στην ζωη σου και παρτα για να μαθεις" κατασταση. Για οσους δεν καταλαβαν τα fillers μερικες φορες ειναι συμαντικα για μενα αλλα μην το παρακανουμε...
Γενικα ομως νομιζω οτι μου αρεσουν ολα τα ανιμε εκτος απο 1 συγγεκριμενη κατηγορια:
Yaoi (ομολογω οτι δεν το περιμενα να υπαρχει κατι τετοιο)που αναθεμα την ωρα και την στιγμη που πατησα το ποδι μου εκηνη την ημερα στην Ιριδα...(αν και ριξαμε πολυ γελιο...)
Οι κανονες των ανιμε ειναι ολα τα λεφτα παντως και αναφερουν ολα τα σημεια που μπορει να σπαστει καποιος...
Επίσης μου την σπάει σε μερικά ΑΝΙΜΕ (π.χ. One Piece) όταν δεν πεθαίνουν οι κακοί μετά από το τρελό ξύλο που τους ρίχνει ο πρωταγωνιστής...
Εχεις δει να πεθενει κανεις στο
One Piece???Βασικα το θεωρω απο τα πιο αισιοδοξα και χαβαλετζιδικα ανιμε που εχω δει...
η μάχη Son Goku SSJ1 με Freeza , που καποια στιγμή λέει η Freeza θα ανατιναχτεί ο πλανήτης Νάμεκ σε 5 λεπτά και είχε κρατήσει 2 μήνες στην ελληνικη τηλεόραση η μάχη!!
Συμφωνω απολυτα και μαλον γενικα ο τροπος με τον οποιο προβληθηκε ολο το
Dragonball (ευτυχως ηταν μεταγλοτησμενο...).
Εμένα μου τη σπάει στο DragonBall Z το γεγονός ότι ο Vegeta (ο Υπερήφανος Πρίγκιψ Των Saiyan), ενώ είναι γ@μ@τος σαν χαρακτήρας & προσωπικότητα, πάντα τις τρώει απ' τους κακούς στο τέλος και πάντα ο φλώρος ο SonGokou τον ξεπερνά.... Ας μπορούσε ο Vegeta να γίνει Super Saiyan 3 τότε που πάλεψε με τον SonGokou στο Babidi Saga και θα σας έλεγα εγώ πoιος θα...ποιον!!!
Διαφωνω καθετως (ως τραγικος φαν του Goku).Η μονη σκηνη που μου αρεσε ο Vegeta ηταν οταν θυσιαστικε...
Μου την σπάει φοβερά στο FLCL που αν και το είδα... δεν κατάλαβα Χριστό!
Ελα ρε σι,δεν ηταν απιστευτο το 1ο επισοδιο!!!!
Mε
τα 2 last epicodes απο το NGE.
Θα συμφωνισω και εγω αλλα εχω βαλει ακρη απο τις ταινιες οποτε δεν με πηραζει ιδιετερα...
εμενα μου την σπαει που ο πρωταγωνιστης οσο αχρηστος και να ειναι στο τελος παντα κερδιζει!
bleach=ichigo vs byakuya,vs kenpachi
(ο kenpachi ο πιο μαμαω στο bleach μπορει να διαλυσει τους παντες χωρις καν bankai και χανει απο τον ichigo. ελεος)
επισης μου την σπαει ο naruto γιατι ειναι 10 χρονων παιδακι και τους μαμαει ολους.
o luffy που ειναι ενα ζωο και μισο χωρις καθολου στυλ και σοβαροτητα επανω του νικαει τους παντες
και τελος οι χαζες animoφατσες(πολλες φορες κατα την διαρκεια μαχης, βλπ. bleach) σε ολα τα anime, σε κωμωδιες οκ αλλα και σε υποτηθεται δρασης!
Διαφωνω σε ολα τα σημεια...σ'αρεσει δηλαδη που στο
Hellsing ο Arucard aka Dracula...ειναι το πρωτο βαμπιρ και ξερεις οτι ποτε κανεις δεν μπορει να κανει την παραμικρη γρατζουνια...(το μονο που με χαλασε στο Hellsing).
Διαβάζοντας το thread (ναι, και τις 8 σελίδες μονοκοπανιά
)
μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια.
Εχωντας μολις δει το A Girl that leaped through Time aka Toki wo Kakeru Shojo
Εχω να πω οτι τα
τζιτζίκια ειναι απιστευτα σπαστικα και ιδικα αυτην την εποχη...
Όχι να δούμε!!!
Αυτή είναι η ουσία στα shounen anime, ο ήρωας να εμφανίζεται από το πουθενά και με μία σούπερ απίστευτη κίνηση που δεν έχει ξαναδείξει, να κατατροπώνει τον κακό!
Όποιου δεν του αρέσει, τότε δεν του αρέσουν και αυτού του είδους τα anime!
Φιλε δεν το περιμενα αυτο απο σενα...με απογοητεβεις...
Τεσπα,κλεινοντας θα πω τα εξεις:Λιγα τα λογια σας για παλικαρια οπως ο Ichigo, Goku & Luffy(ο Naruto δεν ειναι μεσα γιατι ειναι φλορος πως να το κανουμε,αν μεγαλοσει κατι γινεται...).Τα παλικαρια ειναι και γ**ο τα ατομα...αν και οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι στο Bleach ο Kon ή η υπαρχηγος του Kempachi...και οT.T Chopper aka the doctor στο One Piece, με λιγα λογια αυτοι που βγαζουν γελιο...
PS:Αν ηταν ελαφρως μεγαλητερο το ποστ θα αφηνα τα ματια μου στην οθονη (μηπως ειναι καιρος για LCD???)