Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#121 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 23 July 2007 - 20:04

μου τη σπανε γενικα οι αμερικανιες στα ανιμε και γενικα σπαζομαι με τις αμερικανιες (σορρυ red pyramid δε θελω να θιξω το shortbus) και επισης μου τη σπανε τα εμπορικα ανιμε ιπως το Yougi oh και τα pokemon...

Ενταξει ρε αγορινα,το καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσε το shortbus,αν θες να εκφρασεις την αποψη σου επι της ταινειας,υπαρχει και αναλογο thread οπου μπορεις να παραθεσεις την αποψη σου και να την στηριξεις με επιχειρηματα (αν εχεις κατι απο τα δυο).
Κατα τ' αλλα,ξεκολλα και λιγο και σταματα να trollaρεις.

Θάνατος στον Ichigo.Δεν είναι δυνατόν ένας φλώρος που δεν είχε πιάσει ποτέ σπαθί στη ζωή του να πηγαίνει μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα στην soul society και να αρχίζει να παίρνει τσόντα τον ένα captain μετά τον άλλον..Και μάλιστα μόνο με 1 μέρα ξεκούρασης για επουλώσει τις πληγές του..Ε Λ Ε Ο Σ

Επιτελους καποιος το πε!Πραγματικα ενας απο τους λογους που το bleach δεν μου αρεσει και τοσο ηταν αυτη η ''βελτιωση'' του Ichigo.Ελπιζω να μην δουμε αναλογες "προοδους" στο μελλον:wis:

#122 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 July 2007 - 20:25

Επιτελους καποιος το πε!Πραγματικα ενας απο τους λογους που το bleach δεν μου αρεσει και τοσο ηταν αυτη η ''βελτιωση'' του Ichigo.Ελπιζω να μην δουμε αναλογες "προοδους" στο μελλον:wis:

Όχι να δούμε!!!
Αυτή είναι η ουσία στα shounen anime, ο ήρωας να εμφανίζεται από το πουθενά και με μία σούπερ απίστευτη κίνηση που δεν έχει ξαναδείξει, να κατατροπώνει τον κακό!
Όποιου δεν του αρέσει, τότε δεν του αρέσουν και αυτού του είδους τα anime!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#123 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 23 July 2007 - 21:10

Eι Rey μπερδεψες τα τοπικς μαλλον αυτα που γραφεις πανε στο τοπικ "ψωφα επιτελους.."

YΓ Μη θιγεις τους gay ( τα υπονοουμενα περι Ναρουτο και Σασουκε) θα τσαντιστει ο red pyramid! (σορρυ red pyramid δεν το ενοουσε...)

ΥΓ2 Odin απλως κανω λιγη πλακιτσα στον red pyramid...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#124 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 July 2007 - 21:35

Eι Rey μπερδεψες τα τοπικς μαλλον αυτα που γραφεις πανε στο τοπικ "ψωφα επιτελους.."

YΓ Μη θιγεις τους gay ( τα υπονοουμενα περι Ναρουτο και Σασουκε) θα τσαντιστει ο red pyramid! (σορρυ red pyramid δεν το ενοουσε...)

ΥΓ2 Odin απλως κανω λιγη πλακιτσα στον red pyramid...

Και πολύ πετυχιμένη πλάκα μάλιστα,τι να σου πω....συνιθίζεις να κάνεις τέτοιες πλακίτσες?Θα σε πείραζε να τις κάνεις σε κάποιον άλλο που έχει όρεξη?:bahhh:Ενοώ,τι φταίω ο άτιμος να διαβάζω κάτι τέτοια...

Τεσπα,ontopic τώρα,με τσαντίζουν πολύ οι αλλαγές στα τραγούδια της εισαγωγής,όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και σε άλλες γλώσσες,όποιος έχει ακούσει ας πούμε την ισπανική ή τη γερμανική εκδοχή της εισαγωγής του Sailor Moon,καταλαβένει τι ενοώ.Η μόνη φορά που θυμάμαι να έχω ακούσει καλή παραλαγή τέτοιου κομματιού,είναι η ελληνική εκδοχή του πρώτου Dragonball.Ακόμα το τραγουδάω αυτό το κομμάτι.Θυμάται κανείς πως λεγόταν ο τύπος που το τραγουδούσε?
Posted Image

#125 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 23 July 2007 - 21:42

Ωχ sorry έχεις δίκιο..Αλλά και πάλι αυτά με τσαντίζουν! :hahaha:
Πάω να κάνω ένα copy paste στο σωστό thread.. :nosey:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#126 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 July 2007 - 15:30

Διαβάζοντας το thread (ναι, και τις 8 σελίδες μονοκοπανιά :deadga6: )
μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια

Τα θυμάμαι κυρίως από το NGE
αλλά σε οποιοδήποτε anime έχουν σκηνή με χωράφια ή φύση
και ακούγονται τζιτζίκια, είναι σε όλα τα ίδια.

Και όχι σε μία ή δύο σειρές, σε όλες έχουν το ίδιο sample. [...]

x2 :despair:

[...] Πόσος κόπος είναι να πάρουν μερικά ακόμα samples.

Μπορώ να τους ηχογραφήσω όσα θέλουν, εδώ μας έχουν πρήξει τα τζιτζίκια στο τραγούδι τους... :wallbash:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 July 2007 - 10:55

μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια

Τα θυμάμαι κυρίως από το NGE
αλλά σε οποιοδήποτε anime έχουν σκηνή με χωράφια ή φύση
και ακούγονται τζιτζίκια, είναι σε όλα τα ίδια.

Και όχι σε μία ή δύο σειρές, σε όλες έχουν το ίδιο sample.
Τελευταία σειρά που είδα και τελείωσα χθες το Samurai Champloo
είχε φυσικά ίδια.
Πόσος κόπος είναι να πάρουν μερικά ακόμα samples.

x2 :despair: Μπορώ να τους ηχογραφήσω όσα θέλουν, εδώ μας έχουν πρήξει τα τζιτζίκια στο τραγούδι τους... :wallbash:

ρε τα λαμακισμένα μου έσπασαν τα νεύρα άσε που την πρώτη φορά νόμιζα ότι είχε πρόβλημε το player τι σπάσιμο νεύρων ήταν αυτό πιο σκοπό εξυπηρετούσαν ;

#128 NyoGR

NyoGR

I am NOT the ONE

• Members
  • 31 posts

Posted 29 July 2007 - 02:17

Λοιπον,βασικα αυτο που μου την δινει απιστευτα ειναι οταν "απο το πουθενα βρισκουνε καινουριες δυναμεις και να η καινουρια μου επιθεση που ΧΑ ΧΑ δεν την εχεις ξαναδει ουτε και με ειδες να προπονουμαι ποτε στην ζωη σου και παρτα για να μαθεις" κατασταση. Για οσους δεν καταλαβαν τα fillers μερικες φορες ειναι συμαντικα για μενα αλλα μην το παρακανουμε...
Γενικα ομως νομιζω οτι μου αρεσουν ολα τα ανιμε εκτος απο 1 συγγεκριμενη κατηγορια:Yaoi (ομολογω οτι δεν το περιμενα να υπαρχει κατι τετοιο)που αναθεμα την ωρα και την στιγμη που πατησα το ποδι μου εκηνη την ημερα στην Ιριδα...(αν και ριξαμε πολυ γελιο...)
Οι κανονες των ανιμε ειναι ολα τα λεφτα παντως και αναφερουν ολα τα σημεια που μπορει να σπαστει καποιος...

Επίσης μου την σπάει σε μερικά ΑΝΙΜΕ (π.χ. One Piece) όταν δεν πεθαίνουν οι κακοί μετά από το τρελό ξύλο που τους ρίχνει ο πρωταγωνιστής...

Εχεις δει να πεθενει κανεις στο One Piece???Βασικα το θεωρω απο τα πιο αισιοδοξα και χαβαλετζιδικα ανιμε που εχω δει...

η μάχη Son Goku SSJ1 με Freeza , που καποια στιγμή λέει η Freeza θα ανατιναχτεί ο πλανήτης Νάμεκ σε 5 λεπτά και είχε κρατήσει 2 μήνες στην ελληνικη τηλεόραση η μάχη!!

Συμφωνω απολυτα και μαλον γενικα ο τροπος με τον οποιο προβληθηκε ολο το Dragonball (ευτυχως ηταν μεταγλοτησμενο...).

Εμένα μου τη σπάει στο DragonBall Z το γεγονός ότι ο Vegeta (ο Υπερήφανος Πρίγκιψ Των Saiyan), ενώ είναι γ@μ@τος σαν χαρακτήρας & προσωπικότητα, πάντα τις τρώει απ' τους κακούς στο τέλος και πάντα ο φλώρος ο SonGokou τον ξεπερνά.... Ας μπορούσε ο Vegeta να γίνει Super Saiyan 3 τότε που πάλεψε με τον SonGokou στο Babidi Saga και θα σας έλεγα εγώ πoιος θα...ποιον!!!

Διαφωνω καθετως (ως τραγικος φαν του Goku).Η μονη σκηνη που μου αρεσε ο Vegeta ηταν οταν θυσιαστικε...

Μου την σπάει φοβερά στο FLCL που αν και το είδα... δεν κατάλαβα Χριστό!

Ελα ρε σι,δεν ηταν απιστευτο το 1ο επισοδιο!!!!

:erk: τα 2 last epicodes απο το NGE.

Θα συμφωνισω και εγω αλλα εχω βαλει ακρη απο τις ταινιες οποτε δεν με πηραζει ιδιετερα...

εμενα μου την σπαει που ο πρωταγωνιστης οσο αχρηστος και να ειναι στο τελος παντα κερδιζει!
bleach=ichigo vs byakuya,vs kenpachi
(ο kenpachi ο πιο μαμαω στο bleach μπορει να διαλυσει τους παντες χωρις καν bankai και χανει απο τον ichigo. ελεος)
επισης μου την σπαει ο naruto γιατι ειναι 10 χρονων παιδακι και τους μαμαει ολους.
o luffy που ειναι ενα ζωο και μισο χωρις καθολου στυλ και σοβαροτητα επανω του νικαει τους παντες
και τελος οι χαζες animoφατσες(πολλες φορες κατα την διαρκεια μαχης, βλπ. bleach) σε ολα τα anime, σε κωμωδιες οκ αλλα και σε υποτηθεται δρασης!

Διαφωνω σε ολα τα σημεια...σ'αρεσει δηλαδη που στο Hellsing ο Arucard aka Dracula...ειναι το πρωτο βαμπιρ και ξερεις οτι ποτε κανεις δεν μπορει να κανει την παραμικρη γρατζουνια...(το μονο που με χαλασε στο Hellsing).

μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια.

Εχωντας μολις δει το A Girl that leaped through Time aka Toki wo Kakeru Shojo
Εχω να πω οτι τα τζιτζίκια ειναι απιστευτα σπαστικα και ιδικα αυτην την εποχη...

Όχι να δούμε!!!
Αυτή είναι η ουσία στα shounen anime, ο ήρωας να εμφανίζεται από το πουθενά και με μία σούπερ απίστευτη κίνηση που δεν έχει ξαναδείξει, να κατατροπώνει τον κακό!
Όποιου δεν του αρέσει, τότε δεν του αρέσουν και αυτού του είδους τα anime!

Φιλε δεν το περιμενα αυτο απο σενα...με απογοητεβεις...

Τεσπα,κλεινοντας θα πω τα εξεις:Λιγα τα λογια σας για παλικαρια οπως ο Ichigo, Goku & Luffy(ο Naruto δεν ειναι μεσα γιατι ειναι φλορος πως να το κανουμε,αν μεγαλοσει κατι γινεται...).Τα παλικαρια ειναι και γ**ο τα ατομα...αν και οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι στο Bleach ο Kon ή η υπαρχηγος του Kempachi...και οT.T Chopper aka the doctor στο One Piece, με λιγα λογια αυτοι που βγαζουν γελιο...

PS:Αν ηταν ελαφρως μεγαλητερο το ποστ θα αφηνα τα ματια μου στην οθονη (μηπως ειναι καιρος για LCD???)
Posted Image
There is no spoon...(Gomenasai):nod:

#129 Lorigard

Lorigard

Peter Griffin

• Members
  • 10 posts

Posted 03 August 2007 - 00:22

Με τσαντίζει

L απο Death Note
είναι σε θέση να βγάζει τα πιο xtreme συμπεράσματα απο μια απλή κίνηση,
ενώ φυσικά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ζάχαρης και ενώ φυσικά βαριέται την ζωη του.
Υagami Light απο Deth Note
όχι απλά ειναι ελεινά έξυνπος, απλά καταφέρνει να βρει τι ακριβώς έχει στο μιαλό του ο L.
Δηλαδή ΟΜG αυτοί οι δύο είναι ικανοί

Spoiler:

Που όλες μα όλες στα anime με λίγες εξεραίσες είναι χαζογκόμενες, πάντα διαθέσιμες
και πάντα έτοιμες να δώσουν τα πάντα σε αυτούς που γουστάρουν.

hahahah, :P και εμενα αυτο!! :P
Avenged Sevenfold
Posted Image

#130 RaspK

RaspK

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 10 August 2007 - 01:44

Εκνευρίζομαι όταν οι χαρακτήρες είναι αναποφάσιστοι χωρίς λόγο: λίγη πηγμή δε βλάπτει. Βέβαια, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό φταίει το γεγονός ότι κατά κανόνα οι Ιάπωνες φαίνεται να έχουν ξεχάσει ότι οι πιο δύσκολες ηλικίες δεν είναι οι εφηβικές - όσο κι αν σου αλλάζουν τον αδόξαστο και μπορεί να σε στιγματίσουν και όσο τίποτα, υπάρχει τεράστιο ζουμί από το τέλος των -teens και μετά.

Προς τους κακόμοιρους που είχαν έρθει στην Ίριδα όταν έπαιξε το yaoi, θυμάστε τον τρελό με την κοτσίδα; Πολύ καλησπέρα σας και, όχι, δεν ήρθα για το yaoi. :P Δε με πειράζουν ιδιαίτερα τα shounen/shoujo ai, και μπορώ να δω yaoi ή yuri, αλλά τσαντίζομαι απίστευτα με τη μανία ορισμένων γυναικών για το θέμα, ειδικά όταν δεν εξάπτονται ερωτικά με την όλη κατάσταση. Το γιατί είναι από τα κουλά των Ιαπώνων, αφού θεωρούν ότι ένας έρωτας ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου είναι ότι υψηλότερο σε θέμα αγάπης - αυτό το σκαρφίστηκε γυναίκα, και συγκεκριμένα για τους άντρες. Οι γυναίκες, προφανώς, ήταν άλλο φρούτο. :(

Εκνευρίζομαι όταν όλοι οι χαρακτήρες ακολουθούν τη νοοτροπία των πολεμικών τεχνών και δηλώνουν την επίθεσή τους: δεν κάνουμε kendo, παιδιά, για να φωνάζουμε "men" ή "do," έλεος πια... Γουστάρω το kiai (την κραυγή καθώς ορμάς, δηλαδή - έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να αποδοθεί ως η εναρμόνιση του ki ή κάτι τέτοιο, όπως και το aikido σημαίνει «η ατραπός της εναρμόνισης του ki," τρόπον τινά) από την άλλη, αφού αυτό υπάρχει σε όλον τον κόσμο σαν ιδέα (αν και όχι, πάντα, με την ίδια βάση).

Εκνευρίζομαι με τα άθλια μικρά plotlines. Συγγνώμη, Rumiko, αλλά στο Inuyasha έχουμε φάει τα νιάτα μας να βλέπουμε άλλο ένα άσχετο συμβάν.

Επ' αυτού, εκνευρίζομαι κι εγώ με τους ρηχούς χαρακτήρες. Παρότι είναι kitsune, όσο παιδάκι κι αν είναι, κάτι θα έπρεπε να έχει σκλυρήνει, να ψηθεί λίγο στο Shippou, όχι να κάνει ακόμα σαν κακομαθημένο τσογάλι! Η δε Kagome «καθίζει» τον άλλο τον κακομοίρη/βλάκα (σάμπως αυτό το duo δεν είναι συνταγή must της Takahashi για το πρωταγωνιστικό ζεύγος...) ακόμα κι όταν δε χρειάζεται!

#131 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 10 August 2007 - 15:57

....Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να είναι διαφορετικό το τέλος σε manga - anime - ταινία της ίδιας σειράς....ΝΑΙ....ΝΑΙ...ΝΑΙ...μιλάω για το DeathNote.

Θα παραμείνω στο manga...XD

#132 RaspK

RaspK

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 10 August 2007 - 17:44

Παλιά και δυστυχώς τεράστια ιστορία αυτή. Full-Metal Alchemist, anyone?

#133 S4ppH1rE

S4ppH1rE

One Piece Lover

• Members
  • 20 posts

Posted 13 August 2007 - 16:51

Εκνευρίζομαι αφάνταστα από το γεγονός ότι ο Omega Shenron είχε φάει τόσο ελεϊνό ξύλο και δεν έλεγε να ψοφίσει....
Που ο Gogeta ήταν τόσο επιδειξίας και δεν άντεξε το fusion....
Που τελείωσε το DragonBall και δεν καταφέραμε ποτέ να δούμε Goku SS5.
Spoiler:

Life is just a Shareware...with a random time trial limit..

Santōryū: Wadō Ichimonji - Shuusui (previously Yubashiri) - Sandai Kitetsu

Posted Image
Skype Me! : s4pph1re_

#134 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 25 August 2007 - 18:02

Με εκνευριζει απιστευτα οταν τα κοριτσια σε οποιο μα σε οποιο anime και να δω, επαναλμβανουν χιλιες φορες το ονομα αυτουνου που χαλβαδιαζουν....δεν καταλαβαινω γιατι τοσο formality.....επισης και οι κραυγες που βγαζουν οταν καποιος παει να τις πειραξει βγαζουν κατι περισσοτερο απο σκουξιματα καρακαξας...

γενικως η υπερβολη σε οποιαδηποτε αντιδραση...ειτε αυτο ειναι θυμος, ειτε χαρα...ειδικα στη χαρα ειναι χειροτερα απο τα παιδακια που παιζουν στο παρκο...:yawn2:).

βλεπωντας πιο μικρη και το dragonball.....αυτη η υπερκαταστροφικη μανια των κακων κατανταει αν μη τι αλλο κουραστικη....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#135 tsoup

tsoup

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 27 August 2007 - 10:37

Μου την δινουν απιστευτα οι γκομενες που παρόλο που δεν έχουν μυαλό, είναι παντελώς ανίκανες , κάνουν την χειρότερη μαλακία στην πιο ακατάλληλη στιγμή έχουν μεγάλη καρδιά . ( Να πεθανουν οι παλιογλάστρες.)
Μου την δίνουν οι γκόμενες που ετσί και ερωτευτούν είναι έτοιμες να θυσιάσουν τα πάντα για αυτον που γουστάρουν .
Επισης μου την σπαει γιατι ο πρωταγωνιστής θα διαλέξει την πιο λιγομίλητη , την πιο βαρετή , την καθυστερημένη που θεωρεί την ύπαρξη της ένα μεγάλο λάθος (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) , την πιο πανηλίθια γκόμενα απο όλο το ανίμε να ερωτευτεί. Οι έξυπνες να μείνουν στο ράφι ή απλά να χτυπανε το κεφάλι τους με ένα σφυρί κάθε μέρα μέχρι να κατεβέι το iq και να βάλουν βυζιά .