Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#106 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 June 2007 - 13:59

Πάντως μερικά μπλα-μπλα δεν με χαλάνε καθόλου, ειδικά οι μάχες του Zoro στο One Piece. Zoro vs Mr.1, για παράδειγμα απλά έπος.

Είχα ξεχάσει να το σχολιάσω αυτό το σημείο: Δεν είναι ότι με πειράζουν οι διάλογοι κατά την διάρκια των μαχών (αντιθέτως, όπως είπες τους δίνουν περισσότερο "δραματικό" χαρακτήρα κι ειδικά οι διάλογοι του Zoro είναι από τους αγαπημένους μου) αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν μ' ενδιαφέρει να μαθαίνω από τι εξαντλητική εκπαίδευση πέρασε ένας χαρακτήρας για να μάθει την τάδε φοβερή κίνηση. Κι ένας από τους λόγους που προτιμώ το One Piece από άλλα μεγάλα shonen είναι το εξής: ΔΕΝ βλέπεις τέτοιου είδους εκπαιδεύσεις. Eιδάλλως θα ήταν ακόμα στο Arabasta saga.

Για το Samurai Champloo επειδή είναι σειρά 26 επεισοδίων λογικό είναι να μπορούν να διαθέσουν το ανόλογο badget για το κορυφαίο animation στις μάχες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λείπουν οι καλές μάχες στις μεγάλες σειρές (ειδικά η μάχη Naruto-Gaara είναι από τις καλύτερες που 'χω δει ποτέ σε anime). Aπ' την άλλη, σε μια μεγάλη σειρά (όχι τόσο μεγάλη όπως oι οn going σειρές της Shonen Jump) όπως το Saiyuki δεν δικαιολογείται να 'χει τόσο στατικό animation λες και βλέπουμε παμπάλαιο flash movie.

#107 shoujo-chan

shoujo-chan

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 18 July 2007 - 21:58

Εμένα με τσάντιζε αφάνταστα στα Πόκεμον η ομάδα Πύραυλος.Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε κάθε επεισόδειο.Είχε καταντήσει κουραστικό αυτό το "ώρα να την κάνουμε".Όπως και το ότι κάθε φορά που μεταμφιέζονταν(αλλάζοντας μόνο ρούχα βέβαια) οι πρωταγωνιστές δεν τους καταλάβαιναν! :angry: GRRRRR!

Επίσης με τσαντίζει που στο Inuyasha ενώ η Kagome είναι η μετενσάρκωση της Kikyou έχουν καταντήσει να είναι σχεδόν δυο διαφορετικά άτομα.
A,με τσαντίζει και εμένα η Sakura.Όλο "Sasuke-kun,Sasuke-kun" :bahhh:

Εκνευρίζομαι ακόμη όταν δεν ολόκληρώνεται η σειρά.

Αυτά προς το παρόν...

p.s. Δεν με εκνευρίζουν οι gay χαρακτήρες στα άνιμε ^^

#108 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 19 July 2007 - 10:29

οι φωνες μερικων γυναικιων χαρακτηρων που υποτιθεται ειναι sexy....

#109 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 July 2007 - 16:31

Με εκνεύριζει το Negima και το Love Hina,και μόνο που υπάρχουν:wooi2:

Απ΄κει και πέρα,μου την δίνουν οι ΑΤΕΛΙΟΤΟΙ διάλογοι στο Dragonball Z,και επίσης και ο Yugi που σε κάθε κρήσιμο σημείο του τυχένει πάντοτε η σωστή κάρτα...καλύτερα πήγαινε Las Vegas να παίξεις πόκερ με τέτοια τύχη παλικάρι:bahhh:
Posted Image

#110 Nova

Nova

Respect and Honor

• Members
  • 46 posts

Posted 19 July 2007 - 21:26

πιστευει στην καρδια των καρτων ρε, γιαυτο.....:redcard2:

Posted Image

Look the Devil in Eye

#111 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 20 July 2007 - 12:39

πιστευει στην καρδια των καρτων ρε, γιαυτο.....:redcard2:

Σοβαρά....:yawn2:αν είναι έτσι και εγώ πιστεύω,πιστεύω στη καρδιά των καρτών...είσαι για 1 γύρο πόκα?:nosey::hahaha:

Σε κάτι πιο σοβαρό,με εκνευρίζει πολύ από τα πιο παιδικά anime που ΄χουν σούπερ-ήρωες οι στιγμές που μεταμορφώνονται και η επανάληψη αυτών των στιγμών,π.χ. στο Tokyo Mew Mew,πάντοτε σε κάθε επισόδειο όταν γινόταν η μεταμόρφωση ήταν το σημείο που με έκανε να αγανακτώ πάνω απ' όλα,και να σκεφτείτε ότι μου άρεσε το anime.Το ίδιο γινόταν και με το Sailor Moon,που όταν το έβλεπα μικρότερος όταν μεταμορφωνόντουσαν κάτι με ΄πιανε και έβαζα το κεφάλι μου κάτω απ' το μαξιλάρι.:hahaha:
Posted Image

#112 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 July 2007 - 13:49

Tι λέ ρε man, η μόνη ευκαιρία να δούμε βυζάκια τότε ήτανε...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#113 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 20 July 2007 - 13:55

Tι λέ ρε man, η μόνη ευκαιρία να δούμε βυζάκια τότε ήτανε...:wooi2:

Μα καλά,μόνο το sex σκέφτεσε?:oo:

Τι ρηχός συναιθηματικά που είναι ο κόσμος σου:bahhh::hahaha:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#114 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 20 July 2007 - 17:03

Emena mou th dinei otan kapoios kalos kai empistos kapoiou ή kapoiwn phgainei me tous kakous gia na ginei pio dunatos epeidh niw8ei anikanos.

Spoiler:

#115 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2007 - 22:42

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Κάνε edit σε αυτά που έγραψες.

#116 Vrachos

Vrachos

πολυτεχνίτης ερημοσπίτης

• Members
  • 6 posts

Posted 23 July 2007 - 17:54

Διαβάζοντας το thread (ναι, και τις 8 σελίδες μονοκοπανιά :deadga6: )
μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια

Τα θυμάμαι κυρίως από το NGE
αλλά σε οποιοδήποτε anime έχουν σκηνή με χωράφια ή φύση
και ακούγονται τζιτζίκια, είναι σε όλα τα ίδια.

Και όχι σε μία ή δύο σειρές, σε όλες έχουν το ίδιο sample.
Τελευταία σειρά που είδα και τελείωσα χθες το Samurai Champloo
είχε φυσικά ίδια.
Πόσος κόπος είναι να πάρουν μερικά ακόμα samples.

#117 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 23 July 2007 - 18:54

Διαβάζοντας το thread (ναι, και τις 8 σελίδες μονοκοπανιά :deadga6: )
μου φάνηκε περίεργο που κανείς δεν ανέφερε τα τζιτζίκια

Τα θυμάμαι κυρίως από το NGE
αλλά σε οποιοδήποτε anime έχουν σκηνή με χωράφια ή φύση
και ακούγονται τζιτζίκια, είναι σε όλα τα ίδια.

Και όχι σε μία ή δύο σειρές, σε όλες έχουν το ίδιο sample.
Τελευταία σειρά που είδα και τελείωσα χθες το Samurai Champloo
είχε φυσικά ίδια.
Πόσος κόπος είναι να πάρουν μερικά ακόμα samples.

Περρισσότερος απ' όσο φαντάζεσε...ποιος να ψάχνει για τζίτζικες βραδυάτικα:hahaha::wooi2:
Posted Image

#118 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 23 July 2007 - 19:22

εμενα μου τη σπαει στα hentai που ολες το παιζουν παρθενες...
επισης μου την εσπαγε στο dragonball που φορτωναναι δυναμη για τρια επεισοδεια
επισης μου τη σπανε γυναικωτοι οπως ο hakou τα χω ξαναπει αυτα ( σορρυ red pyramid που θιγω τους gay...)
επισης μου τη σπαει ο Eriicho Oda που μενει San Francisco και οχι στη πολυ ωραια Ιαπωνια και μου τη σπαει και ο Cutty Flam που ειναι σκετη Αμερικανια και μου τη σπανε γενικα οι αμερικανιες στα ανιμε και γενικα σπαζομαι με τις αμερικανιες (σορρυ red pyramid δε θελω να θιξω το shortbus) και επισης μου τη σπανε τα εμπορικα ανιμε ιπως το Yougi oh και τα pokemon...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#119 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 23 July 2007 - 19:28

εμενα μου τη σπαει στα hentai που ολες το παιζουν παρθενες...
επισης μου την εσπαγε στο dragonball που φορτωναναι δυναμη για τρια επεισοδεια
επισης μου τη σπανε γυναικωτοι οπως ο hakou τα χω ξαναπει αυτα ( σορρυ red pyramid που θιγω τους gay...)
επισης μου τη σπαει ο Eriicho Oda που μενει San Francisco και οχι στη πολυ ωραια Ιαπωνια και μου τη σπαει και ο Cutty Flam που ειναι σκετη Αμερικανια και μου τη σπανε γενικα οι αμερικανιες στα ανιμε και γενικα σπαζομαι με τις αμερικανιες (σορρυ red pyramid δε θελω να θιξω το shortbus) και επισης μου τη σπανε τα εμπορικα ανιμε ιπως το Yougi oh και τα pokemon...

:terror2::oo::terror2:come again?
Posted Image

#120 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 23 July 2007 - 19:33

Θάνατος στον Ichigo.Δεν είναι δυνατόν ένας φλώρος που δεν είχε πιάσει ποτέ σπαθί στη ζωή του να πηγαίνει μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα στην soul society και να αρχίζει να παίρνει τσόντα τον ένα captain μετά τον άλλον..Και μάλιστα μόνο με 1 μέρα ξεκούρασης για επουλώσει τις πληγές του..Ε Λ Ε Ο Σ
Θάνατο και στον Chado και στην άλλη την βυζαρού γιατί είναι βαρετοί μέχρι θανάτου.

Ρε Sogukou δεν μπορείς να γίνεις πιο δυνατός.Έχεις αγγίξει την τελειότητα.Ψόφα και άσε μας ήσυχους.

Ναρούτο αγόρι μου το ξέρεις ότι η ιστορία σου είναι πολύ λιγότερη ενδιαφέρουσα από του Sasuke.Για αυτό ή ψόφα για να ονομάσουμε το anime Sasuke ή σταμάτα να τρέχεις πίσω από τα παντελόνια του λες και είναι η γκόμενα σου.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!