Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#46 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 12:14

Φαντάζομαι ότι το όνειρο της ζωής σας είναι να πάτε στην Ιαπωνία, να τα σπάσετε όλα, και να το κάνετε με όλες τις γαλανομάτες, ξανθιές γιαπωνέζες που βλέπετε στο Naruto.

#47 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 13:52

Λοιπόν σταματήστε να γράφετε για τις γυναίκες σαν να είναι έπιπλα

#48 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 15:12

Ωραία θα γράφουμε για τις γυναίκες σαν να είναι...εσώρουχα:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#49 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 15:33

Fingolfin γι αυτό που είπες σου αξίζει ..........

#50 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 15:59

Εγώ έχω πρόβλημα με όλους αυτούς που λένε ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ!!!!!!!!ΕΝΑ!!!!ΕΝΤΕΚΑ!!!!''

Σκάλες ανώτερο το εγχώριο προϊόν...

Α ναι, Erisabetsu, τώρα θα αναφερόμαστε για τις γυναίκες ως προϊόν.

#51 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 16:47

Σωστο σαν παρατηρηση,αλλα θα ταιραιζε καλυτερα σε θεματα οπως ''Ανιμε και κοριτσια'' ή ''Μιλάτε Ιαπωνικά;''.
Αυτα που ειπωθηκαν εδω ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που εχουν ειπωθει στα παραπανω.

Εγώ έχω πρόβλημα με όλους αυτούς που λένε ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ!!!!!!!!ΕΝΑ!!!!ΕΝΤΕΚΑ!!!!''

Επισης σωστο σαν παρατηρηση (τουλαχιστον το πρωτο μερος,για το δευτερο δεν ξερω,ισως να χρειαστουμε poll:laugh:) αλλα θα ταιριαζε καλυτερα στο θεμα "Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;''.

Having said that,και μετα απο ενα μικρο(?) διαλειμα,ας αρχισουμε τα on-topic posts παρακαλω8D

#52 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 19:08

Originally Posted by Erisabetsu

Τι!!! :huh: Πως!!! :shock: Οι γυναικες δεν ειναι επιπλα!?? :o Τοτε τι ειναι!?? ;) :bleh:

Spoiler:

Originally Posted by Dazdingo

Συμφωνω οτι οποιος κρινει τους Ιαπωνες απο τα anime/manga ειναι τις περισσοτερες φορες μακρια απο την πραγματικοτητα. Προσωπικα ειχα σχεση με μια Ιαπωνεζουλα και πρεπει να παραδεχθω οτι περασα υπεροχα μαζι της. Παρολ'αυτα δεν θελω να κανω συγκριση αναμεσα σε Ελληνιδες και Ιαπωνεζες. Διαφερουν πολυ σαν κουλτουρα/νοωτροπεια με θετικα και αρνητικα και απο τις δυο πλευρες.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ANIME.GR ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ :love: (τι γλυφτης που ειμαι :rolleyes: :whistling:!)!!!

Προς τους moderators: Sorry για το off-topic :oops: :shutup:.

#53 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 20:39

Μμ...Για να δούμε :

-Οι χαρακτήρες των anime δεν έχουν ανθρώπινες ανάγκες. Δεν τους δείχνουν ποτέ να τρώνε,να πίνουν, να πηγαίνουν τουαλέτα να κάνουν μπάνιο.
-Αν πέσουν απο εκαντοντάδες μέτρα ψηλά και κάτω έχει θάλασσα/λίμνη/ποτάμι οι χαρακτήρες των ανιμέ πάντα σώζονται.
-Όταν βγάινουν απο την θάλασσα/λίμνη/ποτάμι πάντα μετά στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο.
-Όταν βρέχει/φυσαέι/χιονίζει,κλπ το μαλλι των χαρακτήρων δεν χαλάει ποτέ.

#54 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2007 - 12:12

Μμ...Για να δούμε :

-Οι χαρακτήρες των anime δεν έχουν ανθρώπινες ανάγκες. Δεν τους δείχνουν ποτέ να τρώνε,να πίνουν, να πηγαίνουν τουαλέτα να κάνουν μπάνιο.
-Αν πέσουν απο εκαντοντάδες μέτρα ψηλά και κάτω έχει θάλασσα/λίμνη/ποτάμι οι χαρακτήρες των ανιμέ πάντα σώζονται.
-Όταν βγάινουν απο την θάλασσα/λίμνη/ποτάμι πάντα μετά στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο.
-Όταν βρέχει/φυσαέι/χιονίζει,κλπ το μαλλι των χαρακτήρων δεν χαλάει ποτέ.

Σιγουρα εχεις δικιο στα πιο πολλα αλλα ρε συ και στο φαγητο? Οι πιο πολλοι ηρωες κυριως σε κωμικα anime ειναι φαταουλες....Luffy, Onizuka και φυσικα ο θρυλικος kabamaru. Αφου νομιζω οτι το κανουν τοσο πολυ για να το βλεπουν τα παιδια και να τρωνε.

P.S. ο δημιουργος του ποπάυ ειχε πει οτι τον εκανε να τρωει σπανακι γιατι τα παιδια δεν το τρωγαν ενω κανει καλο στην υγιεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2007 - 12:59

εγώ πάλι τι anime βλέπω που όλη την ώρα τρώνε;
πάντως στο naruto έδειχνε τον naruto να τον πίανει τσαπαρταπαρρρρ ή αλλιώς mayday

#56 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2007 - 13:55

γυναίκες σαν να είναι έπιπλα

δεν πολυταιριαζει η παρομοιωση.. δεν μπορουμε να κανουμε στα επιπλα αυτα που θα θελαμε να κανουμε σε ορισμενες γιαπωνεζες. ασε που θα ηταν επικινδυνο και για τα επιπλα αλλα και για τα family jewels.. :

Δεν πολυσυμφωνω... οι εγχωριες που τυγχανουν ωραιες πασχουν απο σοβαρα attitude problems. Τα τελευταια χρονια ασχοληθηκα με αλλοδαπες (λογω περιβαλλοντος βεβαια) αλλα βρηκα την υγεια μου.

Προσωπικα ειχα σχεση με μια Ιαπωνεζουλα και πρεπει να παραδεχθω οτι περασα υπεροχα μαζι της.

καταλαβαινες τα αγγλικα της, η μια συζητηση 10 λεπτων κραταγε μια ωρα? Εγω αυτο το προβλημα ειχα. Θα μπορουσα να γραψω βιβλιο με ανεκδοτες ιστοριες :despair:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2007 - 13:59

να πω την αληθεια δεν ειναι κατι το ενοχλητικο αυτο που αναφερθηκε πριν
για σκεψου να τους εδειχνε να τρωνε, να κανουν τις αναγκες τους και οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πλοκη

εμενα παντως με ενοχλει που καμια φορα δεν εχουν τι να πουν και αρχιζουν τις αναφορες στην ιστορια του καθε προσωπου
μονο και μονο για να γεμισουν τα επεισοδια

και επισης μου τη σπαει που αρχικα ξεκινουν με 2 πρωταγωνιστες
και σιγα σιγα γεμιζουν με ολο και περισσοτερους
κανοντας αυτο που ανεφερα προηγουμενως
πιο πολυ στα harem γινεται αυτο
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#58 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 15:32

καταλαβαινες τα αγγλικα της, η μια συζητηση 10 λεπτων κραταγε μια ωρα? Εγω αυτο το προβλημα ειχα. Θα μπορουσα να γραψω βιβλιο με ανεκδοτες ιστοριες :despair:

Ιταλικα μιλουσαμε (τα ηξερε πολυ καλα λογω δουλειας). Οποτε καμια ιστορια απιστευτων συζητησεων απο μενα.

Δεν ξερω αν θα μου αρεσε να βλεπω τους χαρακτηρες ανος anime να τελουν τις φυσικες τους αναγκες :sick: :.

Οσο για φαγητο, σε πολλα anime τους δειχνει να τρωνε (και μαλιστα συνηθως ειναι ακορεστοι). Συμβαινει πολυ πιο συχνα απ'οτι στις ταινιες/σειρες με ηθοποιους.

#59 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2007 - 19:42

που σε πολλά yaoi δεν ολοκληρώνεται η ιστορία και τα κόβουν στην μέση.

στο death note που ο Light κάνει τον κινέζο αντί να κάνει κάτι με την Misa.

δεν μου έρχεται τώρα κάτι άλλο.

#60 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 23:59

Μου την σπάει φοβερά στο FLCL που αν και το είδα... δεν κατάλαβα Χριστό!

Γενικότερα τα ακαταλαβήστικα anime μου την δίνουν! :uhh:

Στο naruto που το πάνε με το παααααάαααασο τους οι τύποι... Το manga έχει προχορίσει απίστευτα και το anime είναι ακόμα στην αρχή (που λεεί ο λόγος) :smokingg:

Αν και δεν είμαι manga τύπος, το ξεκίνησα γιατί δν μπορούσα να περιμένω άλλο! Ήμαρτον πια...
Δημοσιευμένη  εικόνα