Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;
Posted 05 April 2007 - 12:14

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 05 April 2007 - 13:52
Posted 05 April 2007 - 15:12

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 05 April 2007 - 15:33
Posted 05 April 2007 - 15:59
Σκάλες ανώτερο το εγχώριο προϊόν...
Α ναι, Erisabetsu, τώρα θα αναφερόμαστε για τις γυναίκες ως προϊόν.

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 05 April 2007 - 16:47
Σωστο σαν παρατηρηση,αλλα θα ταιραιζε καλυτερα σε θεματα οπως ''Ανιμε και κοριτσια'' ή ''Μιλάτε Ιαπωνικά;''.Λοιπόν σταματήστε να γράφετε για τις γυναίκες σαν να είναι έπιπλα
Αυτα που ειπωθηκαν εδω ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που εχουν ειπωθει στα παραπανω.
Εγώ έχω πρόβλημα με όλους αυτούς που λένε ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ!!!!!!!!ΕΝΑ!!!!ΕΝΤΕΚΑ!!!!''
Σκάλες ανώτερο το εγχώριο προϊόν...
Επισης σωστο σαν παρατηρηση (τουλαχιστον το πρωτο μερος,για το δευτερο δεν ξερω,ισως να χρειαστουμε poll:laugh:) αλλα θα ταιριαζε καλυτερα στο θεμα "Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;''.
Having said that,και μετα απο ενα μικρο(?) διαλειμα,ας αρχισουμε τα on-topic posts παρακαλω8D
Posted 05 April 2007 - 19:08
Τι!!!Originally Posted by Erisabetsu
Λοιπόν σταματήστε να γράφετε για τις γυναίκες σαν να είναι έπιπλα
Συμφωνω οτι οποιος κρινει τους Ιαπωνες απο τα anime/manga ειναι τις περισσοτερες φορες μακρια απο την πραγματικοτητα. Προσωπικα ειχα σχεση με μια Ιαπωνεζουλα και πρεπει να παραδεχθω οτι περασα υπεροχα μαζι της. Παρολ'αυτα δεν θελω να κανω συγκριση αναμεσα σε Ελληνιδες και Ιαπωνεζες. Διαφερουν πολυ σαν κουλτουρα/νοωτροπεια με θετικα και αρνητικα και απο τις δυο πλευρες.Originally Posted by Dazdingo
Εγώ έχω πρόβλημα με όλους αυτούς που λένε ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ!!!!!!!!ΕΝΑ!!!!ΕΝΤΕΚΑ!!!!''
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ANIME.GR ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
Προς τους moderators: Sorry για το off-topic
Posted 07 April 2007 - 20:39
-Οι χαρακτήρες των anime δεν έχουν ανθρώπινες ανάγκες. Δεν τους δείχνουν ποτέ να τρώνε,να πίνουν, να πηγαίνουν τουαλέτα να κάνουν μπάνιο.
-Αν πέσουν απο εκαντοντάδες μέτρα ψηλά και κάτω έχει θάλασσα/λίμνη/ποτάμι οι χαρακτήρες των ανιμέ πάντα σώζονται.
-Όταν βγάινουν απο την θάλασσα/λίμνη/ποτάμι πάντα μετά στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο.
-Όταν βρέχει/φυσαέι/χιονίζει,κλπ το μαλλι των χαρακτήρων δεν χαλάει ποτέ.
Posted 10 April 2007 - 12:12
Μμ...Για να δούμε :
-Οι χαρακτήρες των anime δεν έχουν ανθρώπινες ανάγκες. Δεν τους δείχνουν ποτέ να τρώνε,να πίνουν, να πηγαίνουν τουαλέτα να κάνουν μπάνιο.
-Αν πέσουν απο εκαντοντάδες μέτρα ψηλά και κάτω έχει θάλασσα/λίμνη/ποτάμι οι χαρακτήρες των ανιμέ πάντα σώζονται.
-Όταν βγάινουν απο την θάλασσα/λίμνη/ποτάμι πάντα μετά στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο.
-Όταν βρέχει/φυσαέι/χιονίζει,κλπ το μαλλι των χαρακτήρων δεν χαλάει ποτέ.
Σιγουρα εχεις δικιο στα πιο πολλα αλλα ρε συ και στο φαγητο? Οι πιο πολλοι ηρωες κυριως σε κωμικα anime ειναι φαταουλες....Luffy, Onizuka και φυσικα ο θρυλικος kabamaru. Αφου νομιζω οτι το κανουν τοσο πολυ για να το βλεπουν τα παιδια και να τρωνε.
P.S. ο δημιουργος του ποπάυ ειχε πει οτι τον εκανε να τρωει σπανακι γιατι τα παιδια δεν το τρωγαν ενω κανει καλο στην υγιεια.
Posted 10 April 2007 - 12:59
πάντως στο naruto έδειχνε τον naruto να τον πίανει τσαπαρταπαρρρρ ή αλλιώς mayday
Posted 10 April 2007 - 13:55
δεν πολυταιριαζει η παρομοιωση.. δεν μπορουμε να κανουμε στα επιπλα αυτα που θα θελαμε να κανουμε σε ορισμενες γιαπωνεζες. ασε που θα ηταν επικινδυνο και για τα επιπλα αλλα και για τα family jewels..γυναίκες σαν να είναι έπιπλα
Δεν πολυσυμφωνω... οι εγχωριες που τυγχανουν ωραιες πασχουν απο σοβαρα attitude problems. Τα τελευταια χρονια ασχοληθηκα με αλλοδαπες (λογω περιβαλλοντος βεβαια) αλλα βρηκα την υγεια μου.Σκάλες ανώτερο το εγχώριο προϊόν...
καταλαβαινες τα αγγλικα της, η μια συζητηση 10 λεπτων κραταγε μια ωρα? Εγω αυτο το προβλημα ειχα. Θα μπορουσα να γραψω βιβλιο με ανεκδοτες ιστοριεςΠροσωπικα ειχα σχεση με μια Ιαπωνεζουλα και πρεπει να παραδεχθω οτι περασα υπεροχα μαζι της.
Posted 10 April 2007 - 13:59
για σκεψου να τους εδειχνε να τρωνε, να κανουν τις αναγκες τους και οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πλοκη
εμενα παντως με ενοχλει που καμια φορα δεν εχουν τι να πουν και αρχιζουν τις αναφορες στην ιστορια του καθε προσωπου
μονο και μονο για να γεμισουν τα επεισοδια
και επισης μου τη σπαει που αρχικα ξεκινουν με 2 πρωταγωνιστες
και σιγα σιγα γεμιζουν με ολο και περισσοτερους
κανοντας αυτο που ανεφερα προηγουμενως
πιο πολυ στα harem γινεται αυτο

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 11 April 2007 - 15:32
καταλαβαινες τα αγγλικα της, η μια συζητηση 10 λεπτων κραταγε μια ωρα? Εγω αυτο το προβλημα ειχα. Θα μπορουσα να γραψω βιβλιο με ανεκδοτες ιστοριες
Ιταλικα μιλουσαμε (τα ηξερε πολυ καλα λογω δουλειας). Οποτε καμια ιστορια απιστευτων συζητησεων απο μενα.
Δεν ξερω αν θα μου αρεσε να βλεπω τους χαρακτηρες ανος anime να τελουν τις φυσικες τους αναγκες
Οσο για φαγητο, σε πολλα anime τους δειχνει να τρωνε (και μαλιστα συνηθως ειναι ακορεστοι). Συμβαινει πολυ πιο συχνα απ'οτι στις ταινιες/σειρες με ηθοποιους.
Posted 16 April 2007 - 19:42
στο death note που ο Light κάνει τον κινέζο αντί να κάνει κάτι με την Misa.
δεν μου έρχεται τώρα κάτι άλλο.
Posted 22 April 2007 - 23:59
Γενικότερα τα ακαταλαβήστικα anime μου την δίνουν!
Στο naruto που το πάνε με το παααααάαααασο τους οι τύποι... Το manga έχει προχορίσει απίστευτα και το anime είναι ακόμα στην αρχή (που λεεί ο λόγος)
Αν και δεν είμαι manga τύπος, το ξεκίνησα γιατί δν μπορούσα να περιμένω άλλο! Ήμαρτον πια...