Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 02:30
λοιπόν εμένα μου την σπάει που σε μερικά yaoi ο πρωταγωνιστής
είναι τόσο μικρό που θα μπορούσε να είναι παιδάκι...
δηλαδή έλεος... με τα shotakon...
π.χ στο loveless δεν μπορούσαν να τον κάνουν τουλάχιστον 17 χρονών
έπρεπε να πηγαίνει δημοτικό... πφ... ανώμαλοι ιάπωνες.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 05:21
Συμφωνώ γι αυτό που λες, σχεδόν.βασικά σε όλα παρατηρείτε αυτό και καταντάει κουραστικό.
Καταρχάς το loveless αν και δεν το έχω δει δεν νομίζω να είναι shotakon. Τουλάχιστον δεν το βρίσκω πουθενά καταχωρημένο έτσι.
Δεν μου αρέσει που σε κάποια yaoi γυναικοφέρνουν κάποιοι, και από άποψη εμφάνισης και από άποψη χαρακτήρα, και συγκεκριμένα του τύπου γυναίκας αδύναμης, αναποφάσιστης ή υστερικιάς. Αυτό βέβαια με ενοχλεί και σε γυναικείους χαρακτήρες γενικότερα στα anime.
Σ' αυτό που λες υπάρχει και το ανάποδο: Χαρακτήρας που μεγαλοδείχνει με την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του, που σου προκύπτει τελικά 15 και λες "πως γίνεται αυτό;"(Έχω συγκεκριμένο στο νου). Και πάλι αυτό συμβαίνει και σε άλλα είδη. Μάλιστα στα yaoi θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο τίποτα από τα 2 σε σχέση με άλλα είδη.
Κάτι άλλο δεν μου ρχεται τώρα σχετικά με το topic, αν θυμηθώ κάτι μελλοντικά θα ξαναποστάρω.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:02
100% σωστοσ. Ελεοσ πια. Αλλα ετσι παει οταν μιλαμε για εμποριο τεχνης. Ορισμενοι το βλεπουν σαν τεχνη (και καλα κανουν βεβεα) αλλα οταν μπαινει στη μεση το ρευστο ειναι αστα να πανε...Oι σειρες που αρνουνται πεισματικα να τελειωσουν,μονο κ μονο επειδη πουλαν
ειναι οτι πιο εγκληματικο υπαρχει στον κοσμο των anime
καθως και τα ανουσια fillers(ακομη κ σε σειρες με σχετικα μικρο αριθμο επεισοδειων)
γαμ*** στην τελικη αν ειναι να κανουν μια μεταφορα απο manga σε anime πρεπει ν την κανουν σωστα..στην τελικη δεν ειμαστε ηλιθιοι να τρωμε οτι ανοησια μας σερβιρουν..
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2009 - 17:29
Να πώ κ εγώ τον πόνο μου.
Μου την σπάει απίστευτα όταν δυο χαρακτήρες γουστάρουν ο ένας τον άλλον κ μόνο στο τελευταίο επεισόδιο θα τα φκιάξουν κ καλά κ το μόνο που θα κάνουν θα είναι να πιαστούν χεράκι-χεράκι(θέλω να δω κάτι παραπάνω για να ικανοποιηθώ για το τόσο πρίξιμο που έφαγα)
Ωραία είναι τα anime κ μ αρέσει να τα βλέπω κτλ αλλά να τελιώνουν κάπου βρε αδερφέ!!(θυμάμαι το one piece το ξεκίνησα στο γυμνάσιο, έχω τελιώσει το πανεπιστήμιο κ ακόμα ο Luffy να βρει τον γ*** θησαυρό.έλεος)
και κάτι τελευταίο γιατί πρέπει πάντα ο βλάκας να είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς?
Kαλα καλα...Θα κανεις οικογενεια θα κανεις παιδακια θα κανεις εγγονια θα κανεις δισεγγονα θα
και ο Luffy θα ψαχνει ακομα καινουρια nakama για το ταξιδι του...Ο αριθμος των nakama παλι 300 με 400 αριθμος των νησιων που θα εχει παει,ποσα εχει η ελλαδα...βαλε αλλα τοσα.
Oι shichibukai θα εχουν παρει συνταξη και θα εχουν βγει καινουροι.Και το τελος ξερεις ποιο θα ναι???
Η τρομχτικη αληθεια ειναι οτι
Anyway κατι αλλο που μου την σπαει πολυ ειναι που η Orihime λεει καθε 5 δευτερα kurosaki kun kurosaki kun kurosaki kun...Γ@μw δλδ και στο anime που ακους και την φωνη της ειναι ακομα σπαστικοτερο!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 14:01
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 21:23
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 21:37
Μου τη σπαει:
Το opening του Monster,που ο Tite Kubo δεν μπορει να φτιαξει μεγαλυτερα chapters,που στα harem ολες οι tsundere κοπελιες κυνηγανε εναν φλωρο(και ακομα περισσοτερο που αυτο γινεται και real life) κ τελος μου τη σπαει που το μαλλι του Yugi δεν εχει χαλασει ΟΥΤΕ 1 φορα!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 21:58
/Hater mode on
Μου τη σπαει:
Το opening του Monster
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 22:23
Οχι για το opening μιλαω(παντα σε προσωπικο επιπεδο).Οντως κολλαει πολυ με το anime αλλα εχω κατι με τα πολυ καταθλιπτικα κομματια και το συγκεκριμενο το βρηκα εκτος απο καταθλιπτικο και μονοτονο
Δικαιωμά σου φυσικά. Αλλά απ' όσο θυμάμαι είναι από τα πιο καλά opening που έχω δει. Ταιριάζει απόλυτα η μουσική, η σκηνοθεσία, οι εικόνες... Και προβάλλει μια δόση triller που σε προιδεάζει γι αυτό που θα δεις. Μήπως έλεγες για το ending;
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 22:40
Ναι είναι κάπως βαρύ. Αν κι εμένα αυτό μου άρεσε βέβαια.Οχι για το opening μιλαω(παντα σε προσωπικο επιπεδο).Οντως κολλαει πολυ με το anime αλλα εχω κατι με τα πολυ καταθλιπτικα κομματια και το συγκεκριμενο το βρηκα εκτος απο καταθλιπτικο και μονοτονο
Για το μονότονο, ίσως φταίει ότι δεν άλλαξε σε όλη την διάρκεια της σειράς και έχουμε συνηθίσει αλλιώς στα περισσότερα anime.
Όπως είπες, γούστα.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 15:14
Έχω να πω ότι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά.Αυτο που με τσαντιζει περισσοτερο στα Ιαπωνικα κινουμενα σχεδια,ειναι τα σεξουαλικα υπονοουμενα,και οι σεξουαλικες διαστροφες,που δυστυχως υπαρχουν σε πολλα"ανιμ".Αυτα ειναι που δεν θελω με τιποτα να υπαρχουν.Αν ειχα δικη μου εταιρια παραγωγης"ανιμ"στην Ιαπωνια,με τποτα δεν θα επετρεπα στους σεναριογραφους να προσθεσουν τετοια πραγματα,στα"ανιμ",στους χαρακτηρες και στην συμπεριφορα των ηρωων.Αν τολμουσαν να το κανουν,θα τους ειχα απολυσει,απο την δουλεια τους.Εσεις τι λετε για αυτο;Περιμενω να ακουσω τις αποψει σας.Ευχαριστω...
Κι εξηγούμαι ευθύς αμέσως.
Η ιαπωνική κοινωνία μπορεί να έχει πολλά και διάφορα προβλήματα, αλλά ένας τομέας στον οποίο δεν έχει πρόβλημα, σε αντίθεση με πολλούς άλλους λαούς, είναι το sex. Το sex στην Ιαπωνία είναι πλήρως απενοχοποιημένο, όπως θα έπρεπε να είναι, άλλωστε. Είναι κι αυτό μια ανθρώπινη ανάγκη, και οι ιάπωνες το αναγνωρίζουν και το δείχνουν, είτε στη ζωή τους, είτε στην τέχνη τους. Σε αντίθεση, στην Αμερική (και ως ένα βαθμό σε ολόκληρη τη χριστιανική Δύση), το sex είναι το μεγαλύτερο taboo που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα (και δεν πρόκειται να το ξεπεράσουμε ποτέ). Ξέρουμε ότι το θέλουμε, αλλά καταπιέζουμε την επιθυμία, αποφεύγουμε να μιλήσουμε ευθέως γι' αυτό (πόσο μάλλον να το δείξουμε), και γενικά το θεωρούμε κάτι βρώμικο και ντροπιαστικό.
Αυτή η διαφορά νοοτροπίας (ή, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, αυτή η ψυχολογική αναπηρία της Δύσης) είναι εμφανής όσο πουθενά αλλού στα κινούμενα σχέδια. Στην Ιαπωνία οι χαρακτήρες είναι, καταρχήν, σχεδόν πάντα άνθρωποι, και αρκετά συχνά δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον, όπως κάνει κάθε φυσιολογικός και υγιής άνθρωπος στην πραγματικότητα. Στην Αμερική, αν ο χαρακτήρας δεν είναι σκύλος, γάτα, ποντίκι, λαγός, αρκούδα, ή κάτι άλλο απροσδιόριστο (πολύ συχνό φαινόμενο), θα είναι πάντα κάποιος ευνουχισμένος καρικατούρας (δεν είναι καν ελκυστικα σχεδιασμένοι) του οποίου τα μόνα ενδιαφέροντα θα είναι να σώζει τον κόσμο και να τρώει μαρμελάδα. Για ερωτισμό, ούτε λόγος... όχι απλά δεν τυχαίνει να αναφερθούν ποτέ στην πράξη την ίδια, αλλά ούτε καν δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ τους! Αν είναι δυνατόν!
Μιας και τα κινούμενα σχέδια απευθύνονται κυρίως στις νεαρές ηλικίες, η Δύση βγάζει όλο της το κόμπλεξ πάνω τους. Στην Δύση επικρατεί η άποψη ότι πρέπει να ενημερώνομε τα παιδιά για το sex όσο πιο αργά γίνεται. Εγώ δεν συμφωνώ μ' αυτό γιατί πιστεύω ότι αυτό βοηθά στο να διαιωνίζεται αυτό το άτιμο το taboo που μας κυνηγά και στην υπόλοιπη ζωή, ότι "το sex είναι κάτι το βρώμικο και ανήθικο". Γι' αυτό λοιπόν, χίλιες φορές καλύτερα κινούμενα σχέδια με σεξουαλικά υπονοούμενα (ακόμα και με "διαστροφές", όπως λες), τα οποία στο κάτω-κάτω είναι ειλικρινή και συνεπή με την ανθρώπινη φύση, παρά κινούμενα σχέδια με αφύσικους και απολύτως asexual χαρακτήρες.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 15:41
Ίσως θα ήταν πιο ταιριαστό να πούμε ότι τα anime είναι για τους Ιάπωνες όπως οι live action ταινίες για τον υπόλοιπο πλανήτη. Κοινώς απευθύνονται σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες και ως εκ τούτου η θεματολογία τους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 15:02
Αλλο πως καταφερε ο ichigo μεσα σε ποσες μερες να
και κατι τελευταιο πως στο δ****** καταφερε ο ishida να νικησει τον mayori με ενα χτυπημα ακομα δεν εχω καταλαβει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Μάιος 2010 - 16:18
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 15:34
βασικά σε όλα παρατηρείτε αυτό και καταντάει κουραστικό.
που να δεις το Boku no Pico.... αν σε πείραξε το Loveless με αυτο θα παθεις!!! (χωρις πλακα)
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 15:50
Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά. Ο ιάπωνας δεν θεωρεί την αγκαλιά, το φιλί, ή και το ίδιο το sex ως κάτι το ανήθικο, αλλά ως "προσωπική στιγμή". Στους ιάπωνες δεν αρέσει να βλέπουν προσωπικές στιγμές άλλων δημοσίως. Για τον ίδιο λόγο πχ δεν τους αρέσει να μιλάς στο κινητό όταν είσαι στο metro, επειδή φωνάζεις προσωπικά σου θέματα μέσα στ' αυτιά τους. Είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά όχι ζήτημα ηθικής.^ Δεν ξέρω κατά πόσο είναι απενοχοποιημένο το sex στην Ιαπωνία για να είμαι ειλικρινής, δεδομένου ότι οι δημόσιες επιδείξεις στοργής είναι taboo και μια αγκαλιά θεωρείται κάτι το απίστευτα τολμηρο.
True, είναι κι αυτό μια ακρότητα. Τώρα, ποια από τις δύο ακρότητες σας φαίνεται πιο υποφερτή, it's up to you. Πάντως ας μη συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα σ' αυτό το thread γιατί βγαίνουμε off-topic.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||