Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 16:06
και το εχω παθει αρκετες φορες τελευταια με τα tsubasa chronicles,air gear και groove adventure....τα οποια μου αρεσαν και αρκετα...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 11:10
"Huh? That's strange. Why am I crying? Ι'm supposed to be happy".
Eνεσοβάρεμαααααααααααααα!
Kυρίως μου την σπάει όταν το λέει η Rinn στο Fist of the North Star (πολύ θα 'θελα να την δω να ψοφάει σαν σκυλί).
Bρε παιδιά, τι σας έφταιξαν τα έρμαια τα τζιτζίκια; Πλάσματα του Θεού είναι κι αυτά!
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 14:09
Και το χιροτερο οι δασαλοι του ειναι οι πιο δινατι που ιπαρχουν και δεν τους δειχνει ποτε σε καμια μαχη ελεος πια λιγο ξυλο ποιοτιτας να δουμε ......
Γιατι σε ολα τα ανιμε παντα ο καλος ειναι τελειως ηλιθιος οσον αφορα γυναικες. Βριτε μου ενα ανιμε που δεν γινετε ολοκλιρο θεμα να μιλισι με αυτην που του αρεσει .... ( εξερεντου τα ανιμε romantic... που αυτο ειναι το θεμα τους και αναγκαστικα ο προταγονιστης βρισκι γυναικα αλλα και παλι εκει του περνει κανα χρονον και δεν ξερει τι τυφλα του < school days . dn angel etc. > auta ta liga LMAO.....
Τεσπα,ontopic τώρα,με τσαντίζουν πολύ οι αλλαγές στα τραγούδια της εισαγωγής,όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και σε άλλες γλώσσες,όποιος έχει ακούσει ας πούμε την ισπανική ή τη γερμανική εκδοχή της εισαγωγής του Sailor Moon,καταλαβένει τι ενοώ.Η μόνη φορά που θυμάμαι να έχω ακούσει καλή παραλαγή τέτοιου κομματιού,είναι η ελληνική εκδοχή του πρώτου Dragonball.Ακόμα το τραγουδάω αυτό το κομμάτι.Θυμάται κανείς πως λεγόταν ο τύπος που το τραγουδούσε?
Ποιος πανο απο τα 11 βλεπει ακομα sailor moon ????
kill me better. ..
LMAO...
joniM
Imba DemonSlayer
Kneel on me nAbs
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 13:46
Ποιος πανο απο τα 11 βλεπει ακομα sailor moon ????
kill me better. ..
LMAO...
Εγω βλέπω
Με εκνεύριζε πάντοτε στο Ai no kusabi πόσο κρα έκανε η όλη στάση του Riki απέναντι στον Iason.Αλλά,και είναι πιο σημαντικό πιστεύω,το βάρος που δόθηκε στις πιο 'kinky' σκηνές.Πιστεύω ότι έτσι μάλλον κόψανε αρκετά απο το σενάριο της ταινίας για χάρη του fanservice....
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 11:39
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 23:16
No more MAMORU complex!
![]()
![]()
Να αγιασεις φιλε μου!!! ΕΛΕΟΣ πια με το mamoru.... Ειναι πανταχου παρον και πλεον σπαστικον.... Γιατι πρεπει καθε χαρακτηρας να λεει πως θα MAMORU τους φιλους/ερωτες του? Τί προβλημα εχουν πια αυτοι οι γιαπωνεζοι με την υπερπροστασια?
What's your f****** problem, people??
Φανταστειτε τι σοκ θα εχουν παθει οι ασφαλιστικες εταιρειες στη Ιαπωνια!!!!
Επισης να πω οτι ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει η εκφραση "kono mama (at this rate)" εχω σιχαθει να την ακουω!
Πραγμα που με επρηζε στο School Rumble:
"Γεια σας... Ειμαι ο Harima Kenji, ο πρωτομαγκας του σχολειου και γουσταρω ενα ατομο με ειδικες αναγκες, την Tsukamoto Tenma, αλλα εκεινη γουσταρει εναν ομοιο της, το UFO τον Karasuma, που ειναι η απολυτη ξενερα! Περιεργο, ε? Στην ελλαδα, ολες θα τρελαινονταν για τον βαρυμαγκα με την μηχαναρα,
αλλα παρ'ολα αυτα, η αλλη θελει τον ultimate φλωρο... ε δεν πειραζει, ας της κανω ενα confess... "
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 01:36
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 01:47

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 03:35
και να την κανει αλλα Γαλλικα;
Τοσο εκπαιδευμενοι,"φτιαγμενοι",ατρομητοι ειναι ολοι;WTF?
Α,για τα τζιτζικια!Καπου διαβασα οτι για να συμβολισουν το καλοκαιρι (σαν εποχη στο ανιμε) ή την υψηλη θερμοκρασια (σαν περιβαντολογικο παραγοντα) οι Ιαπωνες προτιμουν να βαλουν τζιτζικια να τραγουδανε παρα να σου δειξουν στον τοιχο ενα ημερολογιο του Playboy με την Miss August...

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 16:45
Δεν ξερω αν εχετε καταλαβει τη ακριβωσ εννοω αλλα δεν πειραζει
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 18:24
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 04:57
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 16:24
Όχι ότι ο Alucard, δε φλυαρεί συνέχεια...
Πιο γενικά, θέλω να σπάσω την οθόνη όταν στη μέση μιας μάχης, και ενώ ο ένας τους είναι έτοιμος να εκραγεί, το βλέπεις, έρχεται, ΗΡΘΕ, αρχίζουν το μπλα-μπλα! Μωρή!! Πού στον κόρακα πήγε αυτός ο θυμός;;;
Άάάάσε τις επεξηγήσεις στις μάχες! Μόλις τρώει επίθεση ο ένας, ο άλλος ΑΜΕΣΩΣ, με όλη την καλή διάθεση και απιστευτη ευγένεια, κάθεται και εξηγεί στον αντίπαλο πώς ακριβώς λειτουργεί! Και να μην πω ότι του δίνει και τη διέξοδο για το πώς να τον νικήσει.
Πάνω που λες "α, θα δω μια γρήγορη μάχη!" το κόβουν και να η φλυαρία. Νισάφι πια!
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 17:24
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 17:43
Μα καλά, αμερικάνοι της δεκαετίας του 20 να μιλάνε ιαπωνικά???? Στη Καλιφόρνια??? Ντάξει, ξέρω ότι είναι ιαπωνική παραγωγή, ότι απευθύνεται σε ιάπωνες κυρίως, κτλ, αλλά εμένα δεν μπορεί να μη μου την σπάει αυτό.
Ενώ στις αμερικάνικες ταινίες αν το έργο διαδραματίζεται σε ξένη χώρα(πχ Ρωσία) όλοι μιλάνε τη γλώσσα εκείνης της χώρας ε;