Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#286 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 08 September 2011 - 22:53

γιατι μ'αρεσει μεσα απο πολλα animes να βλεπω πραγματα που δε θα μπορουσαν να προβληθουν σε μια ταινια-σειρα...και πανω απ'ολα γιατι ειναι ωραιος τροπος να περναει κανεις το χρονο του...

Δεν χρειάζομαι λόγο απλά τα λατρέυω και δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω!!!!!

^ Nα γιατί ! xD

#287 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 posts

Posted 09 September 2011 - 09:17

Γιατί απλά είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α και έχουν τα πάντα!!Δράση,αστεία,περιπέτεια,ρομάντζο,μυστήριο και φυσικά τρόμο!!!!Είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάς την ώρα σου αντί να βλέπεις τηλεόραση!Ao Kiji for the Win!!! (ΑΚΥΡΟ) :riiight:
Posted Image

#288 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 09 September 2011 - 12:03

Μονο για να δω μερικες σκηνες απο τα κομικς σε ανιμε.
The Suraido Project

Posted Image

#289 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 12 September 2011 - 10:04

ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!! Έχουν ΠΟΛΛΑ παραπάνω από ταινίες, γιατί έχουν πλήρη πλοκή, δράση, γέλιο, κλάμα αλλά επειδή είναι φτιαχτά έχουν ΑΠΕΙΡΕΣ δυνατότητες, έχουν πολλή φαντασία, είναι κάτι διαφορετικό, επίσης βλέπω για την κουλτούρα της Ιαπωνίας πολλά και τέλος, (κάτι πιο πραγματιστικό), αν και όταν ήμουν πιο μικρή τα σιχαινόμουν (στα Pokemon ας πούμε που έβλεπα φανατικώς μου την έσπαγε που χειμώνα καλοκαίρι φόραγαν τα ίδια ρούχα, πού όταν ο ash έπεφτε στηριζόταν όλο ηρωισμό στον αγκώνα του αγκομαχώντας για να ρωτήσει "picatchu είσαι καλά;" και άλλα τέτόια),μεγάλωσα με αυτά οπότε μου είναι σχετικώς οικείο, έστω και υποσυνείδητα.

#290 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,012 posts

Posted 16 September 2011 - 20:54

γελιο και δραση

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#291 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 17 September 2011 - 01:55

Και τι να βλέπω, τηλεόραση; Το τι κάνει η Μενεγάκη και άλλα κουτσομπολιά, ή τις ειδησεογραφικές εκπομπές που σε κάνουν να θες να κρεμαστής απ'την μιζέρια;

Μια χαρά είναι τα άνιμε.

Posted Image

#292 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 September 2011 - 00:32

Γιατι αρχικα μου θυμιζουν την παιδικη μου ηλικια ,επισης μπορει να σου "δωσει " πολλα πραγματα αναλογως βεβαια κ το anime που θα επιλεξεις και τελος επειδη με κανουν να περναω ευχαριστα τη ωρα μου :gotit: :)

#293 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 29 September 2011 - 13:08

Γιατί το προτιμώ από το να βλέπω τηλεόραση και περνάει και πολύ ευχάριστα η ώρα όταν δεν έχεις τη να κανείς.

#294 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 04 October 2011 - 22:44

I-It's not that I like them or anything! Don't misunderstand, I j-just watch a bit when I'm bored.

#295 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 December 2011 - 14:30

giati mporw

Σωστός!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Και γιατί είναι τέχνη. Μέσα από εικόνες και φανταστικές πλοκές εκφράζονται πράγματα που οι σημερινές σειρές δεν μπένουν καν στο κόπο να σκεφτούν.

Επίσης μου αρέσει πολύ το σχέδιο τους.

#296 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 06 March 2012 - 02:37

Γιατί συνήθως έχουν να πούν παραπάνω απο την πλειοψηφία των ηλίθιων ταινιών που βγαίνουν πλέον, η TV είναι banned εδώ και καιρό, έχουν καλύτερα-ονειρικά cast και συνήθως είναι πιο αστεία.

thats all folks

Με πρόλαβαν άλλοι. Αυτό.
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#297 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 16 May 2012 - 18:03

Δεν ξέρω για εσάς αλλά πραγματικά δυσκολεύτηκα στο να απαντήσω :P

Τα anime λοιπόν μου αρέσουν για τον ίδιο λόγο που σε κάποιον αρέσει η rock ας πούμε μουσική ενώ σε κάποιον άλλο όχι. Είναι θέμα χημείας. Η ιδιαιτερότητα των άνιμε (σχέδιο με μεγάλα μάτια, Ιαπωνική κουλτούρα, ιδιαίτεροι χαρακτήρες, voice acting κτλ) για κάποιο μυστήριο λόγο που μόνο το Θείο γνωρίζει έτυχε να αγγίζει το δικό μου μήκος κύματος και τη σφαίρα της δικής μου διασκέδασης. Απλά τα γουστάρω! Γιατί είναι anime! Κατά παρόμοιο τρόπο που μου αρέσει η σοκολάτα γιατί...είναι σοκολάτα duuuh! :P

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#298 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 16 May 2012 - 19:39

Και γιατί είναι τέχνη. Μέσα από εικόνες και φανταστικές πλοκές εκφράζονται πράγματα που οι σημερινές σειρές δεν μπένουν καν στο κόπο να σκεφτούν.

Ακριβώς αυτό!!! :awww:

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#299 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 18 May 2012 - 11:33

Γιατί μπορώ

#300 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 May 2012 - 12:13

^Όταν θα με ρωτήσεις γιατί το έσβησα ελπίζω να δεχτείς το "γιατί μπορώ" σαν απάντηση :3

Τα threads υπάρχουν για να γίνεται συζήτηση οπότε τέτοιες απαντήσεις δεν νομίζω να προσφέρουν κάτι. Το αφήνω σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

xbJ3b2w.jpeg