Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Super Cub


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 June 2021 - 19:43

111172.jpg
 

Επεισόδια 12 από την Studio Kai

Η σειρά anime βασίζετε στο ομόλογο Light novel. Η σειρά αυτή είναι μια χαλαρή slice of life σειρά που παρουσιάζει μια μαθήτρια εν ονόματι Koguma που αγόρασε το κλασικό παπάκι της Honda γνωστό και σαν Super Cub. Αυτό αποτελεί εφαλτήριο δημιουργίας φιλίας με την Reico που μοιράζετε το ίδιο ενδιαφέρον.

Αποτελεί μια σειρά που θα τη χαρακτήριζες σαν mellow και smooth η οποία άνετα βλέπετε. Το animation είναι ο νεότερος συνδυασμός 3d και 2d animation με ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ 2d και 3d animation αλλά αισθητικά ωραίο στο μάτι χωρίς να σου φαίνετε παράξενο. H απλότητα στο animation είναι το δυνατό σημείο της σειράς ενώ απόδοση των εκφράσεων του προσώπου με απλές γραμμές σε συνδιασμό με την μουσική αποδίδει άνετα τα αισθήματα του χαρακτήρα και τα μεταδίδει άνετα στον θεατή.


Edited by pc_magas, 06 June 2021 - 17:04.


#2 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 05 June 2021 - 20:53

Ποια Bandai animations ρε pcmaga, δεν υπάρχει Bandai animations... Bandai Namco Pictures υπάρχει, αν θες να δεις Aikatsu, Iruma-kun ή τις τελευταίες σεζόν του Gintama ή την επερχόμενη θρυλική δεύτερη σεζόν Tiger & Bunny, αλλά ουδεμία σχέση με το Cub, που το φτιάνει το Studio Kai

 

Στα της σειράς, πολύ ωραίο iyashikei με παπιά, εξαιρετική σκηνοθεσία και απόδοση του state of being της ιδιαίτερα εσωστρεφούς πρωταγωνίστριας (παρά το light novel source, που έχω ακούσει πως είναι τίγκα στον εσωτερικό μονόλογο), πολύ όμορφα φόντα, το τρίτο κοριτσάκι της παρέας βάζει γκράππα στα πάντα αλλά δεν πειράζει.