Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

• Please log in to reply
253 replies to this topic

Poll: Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα? (400 member(s) have cast votes)

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

1. Από μία μέχρι τρεις ώρες (151 votes [38.92%] - View)

Percentage of vote: 38.92%

2. Μία ώρα το πολύ (66 votes [17.01%] - View)

Percentage of vote: 17.01%

3. Μέχρι να πέσω κάτω(ή για εμάς τους μικρότερους μέχρι να αρχίσει το κράξιμο) (94 votes [24.23%] - View)

Percentage of vote: 24.23%

4. Από τρεις μέχρι πέντε ώρες (77 votes [19.85%] - View)

Percentage of vote: 19.85%

Vote Guests cannot vote

#106 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 21:09

Βλεπω 2-3 επεισοδια την ημερα,δηλαδη 1 ωρα.Βεβαια οταν ειχα ξεκινησει το Bleach ειχα δει και 30 επεισοδια,ειχα λιωσει μπροστα στην οθονη του pc μου.

#107 Spirosgod

Spirosgod

Anime Dreamer

• Members
  • 13 posts

Posted 07 February 2008 - 23:43

από μια μέχρι 3 ώρες no more no less
Posted Image
Neko fun

knightfight
player

L2 gold player

#108 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 02 March 2008 - 18:49

Από 1-3 τα σαββατοκύριακα και μόνο τα ongoing τις άλλες μέρες....

Posted Image

#109 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 02 March 2008 - 18:55

περισσοτερες απο 2 και λιγοτερες απο 3 :P

#110 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 04 March 2008 - 22:59

Εμενα, αμα μου αρεσει πολυ η σειρα μπορει να δω οσα επεισοδια μπορω μεχρι να λιωσω τελειως :P (πχ.death note, bleach, beck) . Αλλα τωρα με το σχολειο, φροντιστηριο σχολειου και φροντιστηριο αγγλικων δεν εχω καθολου χρονο και βλεπω το πολυ 3 επεισοδια τη μερα. Τα σαββατοκυριακα παντος βλεπω γυρω στις 3 ωρες :P

#111 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 March 2008 - 23:06

Εμενα, αμα μου αρεσει πολυ η σειρα μπορει να δω οσα επεισοδια μπορω μεχρι να λιωσω τελειως :P

Πως το κάνετε αυτό, πείτε μου κι εμένα να ξέρω :hahaha:

Εγώ τελευταία πήρα λιγάκι τα πάνω μου και βλέπω (προς το παρόν τουλάχιστον), 1-3 επεισόδια την ημέρα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να φτάσω τα 5-6 επεισόδια την ημέρα που έβλεπα κάποτε... Τι να γίνει γεράματα είναι αυτά :yawn2:
phmava.php

#112 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 17:19

Αν και εξαρταται απο την σειρα(με το One Piece εβλεπα και 10-15 επεισοδια την ημερα-οταν ηταν προς το τελος της σειρας,δλδ των διαθεσιμων επεισοδιων)συνηθως ειναι 1-3 ωρες,δυσκολα περισσοτερο...

#113 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 04 May 2008 - 17:05

Εξαρτάται από την σειρά, την διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο που χω. Της καθημερινές δεν παραβλέπω τώρα πια μόνο τα παρασκευοσαββατοκύριακα κύρω στις 3 ώρες την ημέρα. :drink:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#114 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 May 2008 - 09:28

εχω ελευθερο χρονο και περναω πολλες ωρες βλεποντας....
3 και ανω ωρες ως επι το πλειστον
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#115 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 May 2008 - 10:03

Οσες χρειαστεί...

#116 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 May 2008 - 15:15

Το poll δε με καλύπτει καθόλου. :bahhh:

Ένα παράδειγμα για τις συνήθειές μου στα anime: Μια φορά είδα Wolf's Rain και DNAngel πακέτο. Έβλεπα για... από τις 12 το μεσιμέρι, μέχρι τις 4 τα χαράματα είναι... 16 ώρες, αν τα μαθηματικά μου αξίζουν τίποτα, δηλαδή.:borednn9: Μετά από αυτό δε πλησίασα τον υπολογιστή για τρεις μέρες, κάνοντας αποτοξίνωση.:beaten:

Γενικά άμα έχω, βλέπω χωρίς να με νοιάζει η ώρα. Αν λιμάσω, κορακιάσω ή αν με φωνάξουν, θα βγω. Αν πάλι όχι, μέσα και προβολές.

Αυτάααα...

#117 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 May 2008 - 15:32

οταν αρχισα τα ανιμε ( ~ οκτωβριος) εβλεπα μεχρι να τελειωσω τη σειρα, manga η μεχρι να κλεισουν τα ματακλαδα μου απο την κουραση.

Τωρα πια 1-3 επισοδεια τη μερα, οποτε και αυτο ψηφισα.

#118 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 May 2008 - 17:35

Ερωτηση :"Ποσες ωρες βλεπετε Anime την ημερα?"
Απαντηση: κανουμε και τιποτα αλλο?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#119 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 May 2008 - 17:50

Πάνω σε αυτό το θέμα με τον μαραθώνιο,έχω παρατηρήσει κάτι στον εαυτό μου.Δεν μπορώ πια να κάνω μαραθώνιο τύπου 20+ επεισόδια,επειδή μετά από κάποιο σημείο όσο και να μου αρέσει η σειρά κουράζομαι...anyone knows why?

#120 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 May 2008 - 18:16

Πάνω σε αυτό το θέμα με τον μαραθώνιο,έχω παρατηρήσει κάτι στον εαυτό μου.Δεν μπορώ πια να κάνω μαραθώνιο τύπου 20+ επεισόδια,επειδή μετά από κάποιο σημείο όσο και να μου αρέσει η σειρά κουράζομαι...anyone knows why?

**ΓΕΡΑΜΑΤΑ...

Εγω παλι δεν βλεπω συχνα αλλα αμα αρχισω ανιμε που να μου αρεσει...φευγει ολο σερι!:bike:

Τις τελευταιες 4 μερες πριν τελειωσει το πασχα ειδα 90...κατι επισοδεια
hunter x hunter

και

CODE GEASS
οσα εχουν βγει...

Μαραθωνιος...:blurah5::blurah5::blurah5:

Παρολαυτα δεν βλεπω συχνα...μονο κανενα one piece την βδομαδα και διαβαζω τα manga καθε σαββατοκυριακο (οπως οι παππουδες με την εφημεριδα τους)