Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Fate/Stay Night: Heaven's Feel

Fantasy Action Romance Magic Thriller ufotable visual novel Type-Moon Ero game

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2018 - 14:29

Fate-stay-night.jpg

MyAnimeList// Anime News Network// AniDB

 

 

Η συνεργασία ufotable με Type-Moon συνεχίζεται με την πραγματοποίηση του τρίτου και τελευταίου route από το γνωστό visual novel. Κατά κοινή ομολογία το πιο αγαπητό μονοπάτι, αν και προτειμώ το UBW, σίγουρα το πιο διαφορετικό και πιο ταιριαστή συνέχεια στο fate zero. Αυτός είναι και ο λόγος που θα παροτρύνω εκείνους που απόλαυσαν το zero, αν δεν έχουν δει κάποιο stay night, να δουν αυτό.

 

1. Έχουμε μεγαλύτερη ενασχόληση με τον Kiritsugu και τα γεγονότα του προηγούμενο holy grail war. Δεν αποτελούν μόνο μύθο της σειράς, αλλά σημαντική προϊστορία που διαμορφώνει το σήμερα.

2. Ασχολούμαστε με όλες τις οικογένειες που έπαιξαν ρόλο στο zero. Απεναντίας στα υπόλοιπα routes μόνο η Tohsaka και το δύδιμο

Kotomine-Gilgamesh συνεχίζουν να είναι σημαντικοί.

 

Η πρώτη ταινία, Presage Flower, αφιέρωσε σχεδόν δύο ώρες στην αφήγηση του πρώτου κομματιού της ιστορίας, φροντίζοντας να δώσει χρόνο στην σχέση του Shirou με την πρωταγωνίστρια Sakura, εις βάρος άλλων χαρακτήρων που συνήθως έπαιρναν την δόξα. Ως αποζημείωση για τα βαρετά κομμάτια της σχέσης και του exposition, σήμα κατατεθέν του Nasu, έχουμε πολλαπλές μάχες και χορογραφίες που σου πέφτει το στόμα κάτω.

Το μπάτζετ μιλάει και η εικόνα που φέρει στις οθόνες μας δεν λέει ψέματα. Απίστευτα γραφικά και κινησιολογία στις μάχες. Δεν υπήρχε σκηνή που δεν ήταν animated.  Όποιος δεν θέλει να δει την ταινία για οποιοδήποτε λόγο, τον παροτρύνω να δει στο Youtube της μάχη Assassin vs Lancer. Δεν θα πω κάτι παραπάνω.

 

Εντωμεταξύ, επίτελους έχουμε έναν assassin της προκοπής μετά από τόσα fate, και η κακομοίρογλου Rider έχει την ευκαιρία να αναδειχτεί, ειδικά από τις επόμενες ταινίες που έπονται.

 

Στα αρνητικά θα πω το κλασικό για μια ταινία, πως αν και αφιερώνει αρκετά λεπτά, απλώς δεν φτάνουν για να καλύψει μια τόσο μεγάλη πλοκή, και ειδικά αυτό το πρώτο ένα τρίτο θα αφήσει πολλές απορίες αναπάντητες για τις επόμενες ταινίες, μπορεί και καθόλου. Το άλλο είναι πως παίζει κάποιος χαρακτήρας που συμπαθείς να μην είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε αυτήν την έκδοση. Σκεφτείτε όμως πόσο παρατηρήτρια ήταν η Sakura σε τόσες ενσαρκώσεις της πλοκής. Τέλος, το έργο προήλθε από eroge, που σημαίνει πως θα αφιερώσει χρόνο στο να σου δείξει τον πρωγωνιστή να δένεται με την πρωταγωνίστρια, η οποία υπακούει σε κάποιο στερεότυπο. Εδώ έχουμε την εσωστρεφή συνεσταλμένη με το καταπιεστικό παρελθόν. Αντικειμενικά, αυτό το plot device είναι παρωχυμένο και μονοδιάστατο. Αυτό είναι το έργο και έτσι πρόκοψε.

 

Στο τεχνικό κομμάτι, συμμετέχουν παλιοί γνώριμοι στις συνεργασίες μεταξύ Type- Moon και ufotable, με την πληθώρα των παραγωγών να έχουν εργαστεί και στα Garden of Sinners, Fate Zero και Unlimited Blade Works.

Να αναφέρω μεταξύ άλλων τον Sudou Tomonori, ο οποίος είναι o designer των χαρακτήρων και στις τρεις παραπάνω συνεργασίες, και πλέον επιστρέφει και ως σκηνοθέτης και υπεύθυνος του story boarding, και την δημοφιλή Yuki Kajiura στην μουσική επένδυση, όπως προφανώς και όλο το σύνηθες καστ ηθοποιών στις φωνές των ηρώων.

Ανεβάζω και το trailer να το έχουμε. Αλλά αφήστε τα χαμένα λεπτά και κατεβάστε το!

 

Youtube Video


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#2 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2018 - 15:10

Σίγουρα θα τις δω τις ταινίες, νομίζω όμως ότι θα περιμένω πρώτα να ολοκληρωθούν όλες. 

 

Η ιστορία της Sakura μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον στο Fate Zero με την σκοτεινή τροπή που είχε πάρει. Στο UBW όμως με απογοήτευσε και δεν μπορούσα να την ακούω να λέει συνέχεια senpai  :cry5: Επίσης, περιμένω τους Kotomine και Gilgamesh να είναι άξιοι ανταγωνιστές σε αυτό επειδή στο UBW ήταν απαράδεκτοι σε σχέση με τον ρόλο τους στο Fate zero.


TMWsBT7.png        


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2018 - 15:13

Με έχει καλομάθει η ufotable με τις μεταφορές του fate. Έγινε το tranformers των anime, με μπόλικα θεαματικά εφέ. Δεν παρακολουθούσα την πορεία της μετάφρασης κι έτσι δεν είχα προσέξει ότι βγάλαν το πρώτο έργο. Αρνητικό ότι ασχολείται με τον Κιριτσουγκου αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δω και θα επανέλθω με τις χρήσιμες εντυπώσεις μου.

 

Δεν θα περίμενα να ολοκληρωθούν οι ταινίες γιατί θα πάρει περισσότερο και από όλους τους grail wars μαζί μάλλον.

 

Λοιπόν το είδα. Για κάποιον που δεν είδε τη σειρά θα του φανεί περίεργο το πώς η ταινία αλλάζει τόσο απότομα σκηνές. Αγαπημένη σκηνή ο ιερέας να ζορίζεται με το καυτερό φαΐ. Από τις μάχες η μόνη που μου άρεσε ήταν ο lancer να κυνηγάει τον assassin.

Τί είναι αυτό το πλάσμα που μοιάζει με τσούχτρα και είναι op; Κάποιο pet project του γέρου Ματου; Αξίζει πάντως το έργο, από τις καλές φέτες ενός τυριού που σαπίζει όλο και περισσότερο.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 28 Μάιος 2018 - 16:37




Also tagged with one or more of these keywords: Fantasy, Action, Romance, Magic, Thriller, ufotable, visual novel, Type-Moon, Ero game