Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην Anime//GR Town: Το Άνοιγμα των Τζογαδόρων

παλερμο αθώοι δολοφόνοι καζίνο και τζόγος ιστορία από τις λίγες ΜΟΝΟ MONOGATARI ο guns είναι filthy casual

  • This topic is locked This topic is locked
99 replies to this topic

#91 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 April 2018 - 13:37

Pipimi (ghostprince)

DV5bCq6UQAE7WZz.jpg

και κάπως έτσι αρχίζουν οι δύο δολοφόνοι να τσιγλάει ο ένας τον αλο η
άσε τα παραμύθια captain blue(babba)
σας πιστέψαμε τώρα!
フカフカ

#92 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 April 2018 - 13:41

Kagura( Super Sayan Girl)

3f80d28a4c12f6afa65c0654d44ca0220eea86a0

 

Πάλι έγινε λάθος επιλογή; Να πάρει δεν είναι δυνατόν να περιβάλλομαι από τόσο ανόητους. Η Yoko προφανώς είχε παλαβώσει από την πίεση και δεν την ένοιαζε αν θα ζούσε ή αν θα πέθαινε. Δεν εξηγείται αλλιώς η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν όλοι σχεδόν ήταν εναντίων της.  Ας είναι, τουλάχιστον μειώνονται οι θέσεις. Όσο για την Franka είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να ήταν ο Γιατρός γι' αυτό και την είχα τελευταία στην λίστα μου με τους υπόπτους. 

 

Καπετάνιε δεν σου δίνω την ψήφο μου γιατί την έχω τάξει σε άλλον και επιπλέον δεν με ενδιαφέρει να κερδίσεις το παιχνίδι που παίζεις.

 

Και τώρα πάμε στους δολοφόνους. Θέλεις πόλεμο μικρέ(Takao kasuga); Το γεγονός ότι μοιάζεις περισσότερο με δαίμονα από ότι εγώ που είμαι κιόλας δεν  σημαίνει ότι μπορείς και να με τρομάξεις.  Pipimi και Τakao είναι οι ένοχοι.  

 

Μια προειδοποίηση: Βλέπω ότι δεν υπάρχει πολύ κίνηση όποτε όποιος έρθει τελευταία στιγμή και ρίξει άκυρη ψήφο πέρα δλδ από Τακαο ή έστω Καπετάνιο Πλανήτη χωρίς να την δικαιολογήσει γίνεται κατευθείαν ύποπτος για εμένα.


TMWsBT7.png        


#93 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 April 2018 - 14:31

Takao Kasuga

 

ItIQGAj_zpsvbrgncng.gif

 

O Kasuga δεν είχε γελάσει ποτέ ξανά έτσι.

Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε.

Πάνω που όλα έμοιαζαν με κινήσεις ματ,

ξαφνικά η δαιμονική μάγισσα θα γινόταν ο άγγελος της σωτηρίας όλων, το κλειδί στην ίδια την πλεκτάνη που υπηρετούσε!

Πάνω που ετοιμαζόταν να κάνει την τελευταία του απέλπιδα προσπάθεια να λύσει το γρίφο,

η συνεργός του Captain planet εκμηδένισε τις αμφιβολίες που πράγματι είχε για την ενοχή τους.

 

 

 

Kagura( Super Sayan Girl)

 

 

Καπετάνιε δεν σου δίνω την ψήφο μου γιατί την έχω τάξει σε άλλον και επιπλέον δεν με ενδιαφέρει να κερδίσεις το παιχνίδι που παίζεις.

Μια προειδοποίηση: Βλέπω ότι δεν υπάρχει πολύ κίνηση όποτε όποιος έρθει τελευταία στιγμή και ρίξει άκυρη ψήφο πέρα δλδ από Τακαο ή έστω Καπετάνιο Πλανήτη χωρίς να την δικαιολογήσει γίνεται κατευθείαν ύποπτος για εμένα.

 

Ύποπτος;

Ποιος μπορεί να είναι "ύποπτος" σε αυτό το σημείο;

Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια;

Ή μήπως όντως νομίζεις ότι όταν ο Πλανήτης αναφερόταν στον επιβεβαιωμένο γελωτοποιό εννοούσε τον εαυτό του;

Κανείς αυτή τη στιγμή δεν πιστεύει ότι ο Πλανήτης είναι ο γελωτοποιός, και όλοι ξέρουμε ότι ούτε εσύ γίνεται να το πιστεύεις.

 

Μέχρι να αποφασίσετε να μιλήσετε εσύ και η Pipimi (GP), θα ομολογήσω ότι έδινα μερικές τελευταίες πιθανότητες ότι εσείς οι δύο ήσασταν στην πραγματικότητα οι δύο δολοφόνοι, και ότι εγώ και ο Πλανήτης είμαστε κατά ειρωνικό τρόπο οι δύο αθώοι, που απλώς περιμένατε το πέρασμα της ώρας και την ψήφο της Popuko (angel.tze) για να ψηφίσετε τελευταία στιγμή οποιονδήποτε από τους δύο και να λήξετε την παρτίδα.

Αλλά αντί για αυτό, ψηφίσατε ναι μεν συντονισμένα, αλλά δύο διαφορετικά άτομα, πράγμα που αν ήσασταν συνεργοί δεν είναι σε καμία περίπτωση προτιμότερο από την πρώτη στρατηγική, εφόσον δεν είχα αναφερθεί ακόμα στο ενδεχόμενο σχέδιό σας και δεν υπήρχε λόγος να το ρισκάρετε.

 

Καταλαβαίνεις ότι πλέον υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες;

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι οι δυάδα των δολοφόνων είναι είτε εσύ με τον Πλανήτη είτε εγώ με ένα από τα δύο βλαμμένα.

Υπολογίζω ότι η Popuko είναι ο γελωτοποιός και η Pipimi είναι μάλλον αθώα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή γιατί και οι δύο έχουν το ίδιο συμφέρον στην παρούσα φάση.

 

Καλώ λοιπόν την Popuko (angel.tze) να ψηφίσει επειγόντως.

Αν έχει οποιαδήποτε διαφωνία με την ψήφο στον Πλανήτη, μπορούμε να συμφωνήσουμε και οι τρεις να ψηφίσουμε την Kagura, αν και νομίζω ότι σε αυτή τη φάση δεν έχει καμία διαφορά.

Υπολογίζω βέβαια πως δεν θα το κάνει τώρα.

Ως γελωτοποιός, και μη γνωρίζοντας με βεβαιότητα τον ένοχο μεταξύ εμένα και του Πλανήτη, ενδεχομένως θα μείνει πιστή στο ρόλο της και θα επιτρέψει την ισοπαλία.

Τότε όμως θα αναγκαστεί να αποφασίσει.

 

Δε λέει εξάλλου η παροιμία: "Από μικρό και από χαζό, μαθαίνεις την αλήθεια;"


O6rrvsU.jpg


#94 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 April 2018 - 15:50

Kagura( Super Sayan Girl)
 
 
300?cb=20141111221315
 
 
Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο... Να πιστεύει κανείς ότι εγώ με τον Πλανήτη θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ συνεργοί ή ότι η Popuko είναι ο Γελωτοποιός;
 
Takao αγόρι μου έλα να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Ο Γελωτοποιός θέλει να τον σκοτώσουν μέσω ψήφου. Για να έχει περισσότερες πιθανότητες πρέπει, μάντεψε, να μιλάει. Η Popuko μιλούσε μόνο στην αρχή με μια κάποια αλλοπρόσαλλη και ύποπτη συμπεριφορά που ίσως να θύμιζε αποτυχημένο Γελωτοποιό. Τις τελευταίες μέρες όμως μουγκάθηκε. Δεν είναι ο Γελωτοποιός είναι απλά παλαβό το κορίτσι. Η συμπεριφορά της με αυτή του Καπετάνιου μοιάζουν, με την μόνη διαφορά ότι ο Πλανήτης είναι πιο ενεργός στην κουβέντα.
 
Επίσης στο τέλος του μονολόγου μου, που σε έκανε να γελάσεις κιόλας, είπα να ψηφίσουν ή εσένα ή τον Καπετάνιο. Είστε οι μόνοι που μιλάτε τους τελευταίους γύρους και οι μόνοι που έχουν πει τις περισσότερες κοτσάνες. Επίσης όπου ύποπτος βάλε δολοφόνος. Μια λέξη χρησιμοποίησα λάθος και βρήκες ευκαιρία. Λογικό, όταν είσαι απελπισμένος κάνεις ότι μπορείς για να γλιτώσεις. Κάτσε διάβασε το βιβλιαράκι σου, δεν σου έχει μείνει πολλής χρόνος.


TMWsBT7.png        


#95 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 April 2018 - 17:34

Takao Kasuga

 

ItIQGAj_zpsvbrgncng.gif

 

To ότι επιμένεις να προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις με κάνει να αναρωτιέμαι αν εν τέλει εσύ είσαι ο γελωτοποιός και η Popuko είναι η δεύτερη δολοφόνος, αλλά δεν πρόκειται να σου κάνω τη χάρη να ασχοληθώ μαζί σου σε αυτό το επίπεδο γιατί όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να αποσπάσεις καμία ψήφο από τον Πλανήτη. Όπως είπα και πριν, και η Pipimi θα μπορούσε να είναι αλλά σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού έχει το ίδιο συμφέρον με τους αθώους οπότε όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να καταφέρεις να βοηθήσεις το συνεργό σου άλλο.

Όποιος και να είναι ο γελωτοποιός είναι εμφανώς αποτυχημένος, και μόνο στον τελευταίο γύρο ίσως έχει κάποια ελπίδα να κάνει την ανατροπή, που δε νομίζω ότι θα συμβει, γιατί στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση να ψηφίσουν ο καθένας ένα διαφορετικό άτομο και να πάει ισοπαλία, χωρίς να γνωρίζω τι θα πρέπει να γίνει σε εκείνη την περίπτωση. Ο Πλανήτης μίλησε για κλήρωση αλλά προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει. Σε κάθε περίπτωση, ο μοναδικός ρόλος που αυτή τη στιγμή έχει συμφέρον με το να αναφέρει συστηματικά την παρουσία του γελωτοποιού είναι αυτός των δολοφόνων, και μάντεψε ποιοι είναι οι δύο που το κάνουν κατά κόρον στο συγκεκριμένο γύρο;

Τουλάχιστον ο Πλανήτης ξέρει να το κάνει σωστά, αλλά έπειτα από τη συμβολή σου, δε νομίζω ότι η Popuko τελικά θα τον πιστέψει.

Εξάλλου, όποιος και να είναι ο γελωτοποιός, ξέρει ότι αυτός δεν είναι ο Πλανήτης.

 

Θέλεις να σου αποδείξω για ποιον άλλο λόγο όχι μόνο αυτός, αλλά και οι υπόλοιποι ξέρουμε πως ο Πλανήτης δεν είναι ο γελωτοποιός;

Στον προηγούμενο γύρο, όχι μόνο εσύ, αλλά και η Franka δείξατε ξεκάθαρα εμένα ως τον κύριο ύποπτο. Εσύ φρόντισες να με προειδοποιήσεις κιόλας ότι έρχεται η σειρά μου.

Ήξερα ότι οι δολοφόνοι θα με στοχοποιούσαν σίγουρα, αλλά και ότι ο τελευταίος αθώος επίσης ενδέχετο να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο μοναδικός ρόλος που δεν είχε απολύτως κανένα συμφέρον από το να βγει πρώτος και να κατηγορήσει ευθέως μόνο εμένα είναι ο γελωτοποιός.

Χρειάζεται να εξηγήσω γιατί;

Αν αποδειχθώ αθώος, χάνει ούτως ή άλλως.

Αν αποδειχθώ δολοφόνος, κανένας δε θα θέλει να στοχοποιήσει εκείνον στον τελευταίο γύρο γιατί θα έχει το μεγαλύτερο άλλωθι απ' όλους.

Επομένως, από τη ματιά των αθώων, το μόνο που δε θα μπορούσε να είναι ο Πλανήτης είναι ο γελωτοποιός.

Δεν θα κατηγορούσα την Pipimi αν υποψιαζόταν εμένα περισσότερο από τον Πλανήτη γιατί δεν έχει τα στοιχεία που έχω εγώ, που γνωρίζοντας ότι είμαι αθώος, στοχοποιούμαι από δύο συγκεκριμένα άτομα εκ των οποίον το ένα προσπαθεί αποτυχημένα να καλύψει το άλλο.

Αλλά το να προσπαθεί οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον εσύ που ψηφίζεις εμένα, να υποστηρίξεις ότι ο Πλανήτης είναι ο γελωτοποιός είναι ύποπτο και ενοχοποιητικό και για τους δύο σας όσο δεν πάει.

 


Επίσης στο τέλος του μονολόγου μου, που σε έκανε να γελάσεις κιόλας, είπα να ψηφίσουν ή εσένα ή τον Καπετάνιο. Είστε οι μόνοι που μιλάτε τους τελευταίους γύρους και οι μόνοι που έχουν πει τις περισσότερες κοτσάνες. Επίσης όπου ύποπτος βάλε δολοφόνος. Μια λέξη χρησιμοποίησα λάθος και βρήκες ευκαιρία. Λογικό, όταν είσαι απελπισμένος κάνεις ότι μπορείς για να γλιτώσεις. Κάτσε διάβασε το βιβλιαράκι σου, δεν σου έχει μείνει πολλής χρόνος.

 

 

Εδώ είναι φανερό ότι πάνω στην απελπισία σου δεν ξέρεις τι λες.

Είπες ξεκάθαρα και ρητά ότι

όποιος έρθει τελευταία στιγμή και ρίξει άκυρη ψήφο πέρα δλδ από Τακαο ή έστω Καπετάνιο Πλανήτη χωρίς να την δικαιολογήσει γίνεται κατευθείαν ύποπτος για εμένα.

 

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι δολοφόνοι τάχα μου δεν έχουν συμφέρον από το να ψηφίσουν έναν από τους δύο μας και να λήξουν το παιχνίδι τώρα.

Το ότι το λες αυτό ψηφίζοντας εμένα και αθωόνοντας τον Πλανήτη είναι το ύποπτο.

Γιατί προσποιείσαι ότι δεν καταλαβαίνεις τα προφανή.

Είναι προφανές ότι και οι δύο δολοφόνοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρά να ψηφίσουν εμένα, δεν υπάρχει κάτι πιο "ύποπτο" που μπορούν να κάνουν.

Αν πεθάνω τώρα, δεν υπάρχει περιθώριο να σας "καταλάβει" κανείς, θα είναι πολύ αργά.

Το θέμα είναι ότι ο γελωτοποιός και ο άλλος αθώος aka τα δύο πυροβολημένα δεν έχουν απόδειξη για το ποιος είναι ο ένοχος.

Ούτως ή άλλως θα χρειαστεί να αποφασίσουν ποιος από τους δύο μας είναι ο ένοχος, είτε άμεσα, ψηφίζοντας έναν από τους δύο, ρίχνοντας άκυρες ψήφους για να καταδικάσουν εμένα που έχω ήδη 2.

Αν δεν αλλάξει την ψήφο της η Pipimi, η απόφαση είναι στα χέρια της Popuko, που σίγουρα ξέρει ότι κανείς από τους δύο μας δεν είναι ο γελωτοποιός, και πλέον έχει και πάρα πολλά στοιχεία για το ποιος είναι ο δολοφόνος.

 

Ευχαριστώ.


Edited by Kamui, 05 April 2018 - 17:38.

O6rrvsU.jpg


#96 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 April 2018 - 17:52

Takao Kasuga

 

tumblr_mn0mrsFFJD1qdc388o1_500_zpssfgece

 

Και επειδή δεν θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία μιας και σύντομα ούτως ή άλλως θα είμαι ελεύθερος απ' τα δεσμά τούτου του σάπιου κόσμου, οφείλω να αφιερώσω στην αγαπημένη μου Kagura το ποίημα που της χρωστούσα. Ίσως κάπου εδώ θα ταίριαζε Η τιμωρία της αλαζονείας, αλλά για εσένα δεν υπάρχει καταλληλότερο από την Αιματορουφήχτρα.

 

Εσύ, που μπήκες σαν μια μαχαιριά

μες στην καρδιά μου τη θρηνοδαρμένη,

εσύ, που, σαν δαιμόνων μυρμηγκιά,

ήρθες τρελή κι ομορφοστολισμένη

 

στο πνεύμα μου που είχε ταπεινωθεί,

 για να το κάνεις σπίτι και κοιτίδα,

-άτιμη, που μαζί σου έχω δεθεί

σαν ο κατάδικος στην αλυσίδα,

 

σαν ένας χαρτοπαίχτης στο χαρτί,

σαν ένας μεθύστακας στην μποτίλια,

σαν στο ψοφίμι σκουληκιών τα χείλια,

-κατάρατη, κατάρατη εσύ!

 

Ικέτεψα το γρήγορο σπαθί

να μου χαρίσει την ελευθεριά μου,

κι είχα στο δολερό φαρμάκι πει

να βοηθήσει μου την ατολμιά μου.

 

Αλίμονο! Φαρμάκι και σπαθί

είπαν με περιφρόνηση σ' εμένα:

"Δεν πρέπει να ξεσκλαβωθείς εσύ

απ' τα δεσμά σου τα καταραμένα!

 

Άμυαλε! και να σπάσεις τη σκλαβιά,

κι εμείς αν σε βοηθούσαμε ακόμα,

 ξανά θ' ανάσταινεις με τα φιλιά

της αιματορουφήχτρας σου το πτώμα!"

 

(ψήφος ίδια)


O6rrvsU.jpg


#97 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 05 April 2018 - 17:57

Popuko (Angel.tze)


yMhKbtO.jpg


Η Popuko χοροπήδηξε. "Ψηφίζω Takao (kamui)!", αναφώνησε και έκατσε στη θέση της αναμένοντας με ανυπομονησία τα αποτελέσματα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#98 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 April 2018 - 18:00

Τέλος της ημέρας.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#99 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 April 2018 - 23:59

Κεφάλαιο 8- Όταν οι Μάσκες Πέφτουν

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Όλα, από το σαρδόνιο χαμόγελο μέχρι την σπίθα στα κατάμαυρα μάτια του και τον τρόπο που το κορμί του αγκάλιαζε την καρέκλα, φανέρωναν την ικανοποίηση του Takao. Είχε κερδίσει τους ενόχους ακόμα και αν οι κουτοί αθώοι δεν τον είχαν εμπιστευτεί. Ο νεαρός φοιτητής έσφιξε τα δόντια και άφησε την γροθιά του να πονέσει το τραπέζι.

‘’Τι ειρωνικό να χάνω την ζωή μου εξαιτίας της ανικανότητας των άλλων. Δεν είμαι ο δολοφόνος που ψάχνεις μπάρμαν.’’ πίσω από την ατρόμητη ματιά του κατάφερα να ξεχωρίσω ένα καθρέφτισμα αδυναμίας, αλλά δεν μπορούσα να του το χρεώσω. Το παιδί θα πέθαινε, αλλά προτιμούσε να το κάνει με την τιμή του ακέραια ‘’Και ξέρω πως δεν μπορώ να το αποδείξω. Αλλά σε εκλιπαρώ, πριν περάσεις μια σφαίρα μέσα από το κρανίο μου, σκότωσε αυτόν τον δαίμονα πρώτα!’’ τα τρεμάμενα δάκτυλα του κατέδειξαν σαν άλλοι ρουφιάνοι τον Καπετάνιο Πλανήτη.

Ο μπλε άντρας ξεφύσησε αποδοκιμαστικά, οι μυς του σε υπερένταση σαν να βρισκόταν σε πάλη ‘’Το παιδί δεν ξέρει τι λέει. Είμαι βέβαιος πως χρωστούσε στο αφεντικό και τον δολοφόνησε ώστε να την σκαπουλάρει. Το είπα και πριν.’’

‘’Και το έκανα εδώ, ενώπιον άλλων? Γιατί δεν έφυγα όταν έχασα την παρτίδα πόκερ από την Sharyu? Θα μπορούσα κάλλιστα να προσθέσω το δηλητήριο και μετά από δυο χεριές να φύγω κύριος. Είσαι ψεύτης μέχρι το μεδούλι.’’ τα μανίκια του νεαρού σηκωμένα, θαρρείς είχε τα κότσια να τα βάλει με τις δυνάμεις της φύσης.

‘’Καταψηφίστηκε. Εκτελέστε τον να πάει στο διάολο και αυτή η γύρα!’’ τα λόγια του άντρα ήταν επιτακτικά. Θύμιζαν σφύριγμα ερπετού που είχε περικυκλωθεί από φλόγες. Τώρα που τον έβλεπα, δεν διέφερε στην όψη από οχιά.

‘’Το πείσμα με το οποίο αλληλοκατηγορηθήκατε δεν είναι τυχαίο. Ένας από τους δυο σας έχει δίκιο. Δεν γίνεται να είστε συνεργοί.’’ σηκώθηκα όπως κάνουν οι δικαστές στις ταινίες την ώρα της ετυμηγορίας ‘’Τι πιο απλό από το να εκτελεστείτε μαζί. Θα θυσιαστεί ένας αθώος για το καλό του συνόλου.’’

Οι ρητορική μου ήταν κενή αισθήματος, σαν απαγγελία σε ξένη γλώσσα, σαν να μου το είχαν κλέψει όλο οι δύο κατηγορούμενοι. Ο μεν Ιάπωνας την χαρά μου, την οποία είχε φορέσει στα στραβά του χείλη, και ο δε Καπετάνιος την στεναχώρια και την αγανάκτηση μου, που τροφοδοτούσαν τώρα την αναδυόμενη οργή του.

‘’Δεν ήταν αυτοί οι κανόνες της ψηφοφορίας.’’ μόλις που κρατιόταν να μην βρυχηθεί σαν τα άγρια θηρία ‘’Δεν συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο!  Σκότωσε μας από την αρχή αν δεν πρόκειται να τους κρατήσεις!’’ ο Καπετάνιος βάλθηκε να πλησιάσει.

‘’Τότε θα πέθαιναν υπεράριθμοι αθώοι. Πλέον μόνο ένας θα θυσιαστεί.’’ είπα.

Στο τέλος της φράσης μου ο ήρωας της Γης βρόντηξε το πόδι του στο έδαφος, ταράζοντας τον εγκέλαδο από τον βαθύ του ύπνο. Σεισμός τράνταξε τα θεμέλια του οικοδομήματος. Η ισορροπία μου δεν ήταν αρκετή για να μην καταρρεύσω.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

‘’Ο Captain Planet ήταν εντέλει ο πρώτος δολοφόνος. Κοίτα να δεις, το μάντεψα σωστά.’’ κόμπασε ο νεαρός, με τον νου βουτηγμένο στα ασπρόμαυρα τετράγωνα της σκακιέρας. Ελάχιστα λεπτά πριν είχε μόλις επιλέξει σοφά σε ένα ακόμα δίλημμα, αυτή τη φορά διπλό.

‘’Εξαίσιο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Που να το περιμένει πως ο Takao θα με έπειθε να αλλάξω τους κανόνες.’’ είπε ο μαφιόζος ενώ έκανε γύρους γύρω από το τραπέζι. Ήταν σύνηθες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι σκακιού ο παίκτης του οποίου δεν ήταν η κίνηση να καθαρίζει το σκεπτικό του περπατώντας. Στην περίπτωση τους βέβαια, ο τζογαδόρος δεν μπορούσε να ορκιστεί αν το έκανε για αυτόν τον λόγο, ή με δόλο, ώστε να τον ζαλίσει με τον θόρυβο των βημάτων του. Στον παγκόσμιο τελικό του εβδομήντα δύο ο Bobby Fischer είχε αρνηθεί να συνεχίσει αν η αναμέτρηση δεν διεξαγόταν σε μπουντρούμι, καθώς οι ανάσες του ζωντανού κοινό είχαν βαλθεί να τον αποσυντονίσουν. Ο Fischer όμως ήταν σχιζοφρενής και το πιο σημαντικό, δεν είχε ένα όπλο πάνω από το κεφάλι του.

‘’Πως κατέληξαν αυτοί οι δύο, οπότε? Τι έγινε μετά τον σεισμό?’’ ρώτησε τον αντίπαλο του με την ελπίδα ότι θα τον έκανε να σταθεί ακίνητος. Η απαλή φωνή του μαφιόζου ήταν απείρως προτιμότερη για την σκέψη του από το βαρύγδουπο βηματισμό του.

‘’Χαμός.’’

 

--------------------------------------------------------

 

 

Τα έδαφος σείστηκε ολόκληρο και σαν να μην έφτανε αυτό, σφαίρες εξοστρακίζονταν προς κάθε κατεύθυνση. Η Kagura εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα ώστε να διατάξει τους αιθέριους υπηρέτες της να σηκώσουν βαρδάρη πάνω από τα κεφάλια μας. Όποιος τολμούσε να στοχεύσει έπαιζε ζάρια με την θεά της τύχης. Κρύφτηκα κάτω από το αναποδογυρισμένο τραπέζι μας και με το έπικ δίδυμο με ακολούθησε. Ήταν σοκαρισμένες. Έπρεπε να φτάσει μια στιγμή σαν και αυτή για να πεισθώ πως στην τελική ήταν μικρά κοριτσάκια.

Οι άντρες του μαγαζιού έπεφταν θύματα της μανίας της φύσης. Το ίδιο το καζίνο κατέρρεε από τα μέσα. Φωτιά και καταποντισμός κατανάλωναν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Ο ατρόμητος Takao τσούλησε μέσα στα πυροτεχνήματα και τις αστραπές και πρόφτασε να χωθεί μεταξύ μας. Πίσω από το τραύλισμα του μπόρεσα να ξεχωρίσω τις βασικές γραμμές του σχεδίου του. Και αυτό που άκουσα έκανε να θρηνήσει ακόμα και μια καρδιά τόσο μαύρη και άσπλαχνη, όσο η δικιά μου. Έγνεψα ναι και έδωσα το σύνθημα να κινηθούμε περιμετρικά με λίγους καλούς άντρες που με έβλεπαν στα διπλανά συντρίμμια.

Γενναία ανάσα ακολούθησε και βουτήξαμε στο πεδίο της συμπλοκής. Προς έκπληξη μου συνειδητοποίησα πως ο Captain Planet τα είχε βάλει και με την μάγισσα του αγέρα. Η αφεντία της στο στοιχείο του αέρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με το γαλάζιο άβαταρ. Ο άντρας απέκρουσε τις αιχμηρές ριπές της και με ένα λάσο αίματος τυλιγμένο γύρο από τον λαιμό της την τράβηξε προς το μέρος του.

Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο παράλογο ένστικτο αλληλεγγύης ή ηλίθια ανδρεία, όμως ο Takao γύρισε ώστε να πυροβολήσει τον δολοφόνο και πριν προλάβω να το αντιληφθώ, τον ακολούθησα στα πυρ εναντίον του.

Πύρινη ασπίδα εξαΰλωσε τις σφαίρες, όμως έφτασαν ώστε να τον κάνουν να εγκαταλείψει τον στραγγαλισμό της δαιμόνιας γυναίκας. Η Kasuga έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος ικετεύοντας για οξυγόνο μέσα στις φλόγες και τους καπνούς.

Πύρινος κλοιός μας απομόνωσε από τους υπόλοιπους μπράβους και εργάτες του μαγαζιού. Τους φώναξα με όση δύναμη μου είχε απομείνει να συνεχίσουν το σχέδιο ως είχε. Οι σιλουέτες τους χάθηκαν στην είσοδο που οδηγούσε στο κάτω διάζωμα. Πριν προλάβω να προειδοποιήσω τον Takao, o άντρας που πέρασε μέσα από τις φλόγες και δεν τον άγγιξαν, κάρφωσε μια μεταλλική λεπίδα στην καρδιά του φοιτητή.

Πρόφτασα να δω το άδειο βλέμμα του πριν απολέσω την ανάσα μου στις σφιχτές παλάμες του Captain Planet.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers) Δολοφόνος

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (LIBERA her from the spiral) (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αθώος

4. Osama- Francesca Victoria (αμαρτίες παικτών παιδεύουσι τέκνα) (Franka) Ιατρός

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura-(στου Έβερεστ την πόρτα φύτεψε δύο χόρτα) Sharyu (Juuni Taisen) Αθώος

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Takao Kasuga (προδομένος από τον κόσμο που αγάπησε) (Aku no Hana) Αθώος

 

 

--------------------------------------------------------

 

(Ακολουθεί η επική κλιμάκωση και η κατακλείδα)

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#100 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 06 April 2018 - 03:49

Κεφάλαιο 9- Νικητές και Ηττημένοι

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Τσάκισα τις πλευρές μου στο ραγισμένο δάπεδο και ο Καπετάνιος γονάτισε πάνω μου. Λάκτισμα. Γεύτηκα το αίμα μου να πλημμυρίζει το στόμα μου. Δεύτερη γροθιά. Η γλώσσα μου μάτωσε πίσω από τα σπασμένα μου δόντια. Κουτουλιά. Το οπτικό μου πεδίο συρρικνώθηκε.

‘’Μα και δέκα, μα και χίλιες φορές να ζούσε, θα τον σκότωνα.’’ τα λόγια του έμοιαζαν με ουρλιαχτά πίσω από τον πόνο που έζωνε ολόκληρο το κορμί μου ‘’Όπως θα κάνω σε κάθε άνθρωπο που αρνείται να συμμορφωθεί στους κανόνες της Γης. Του ζήτησα να χαρίσει την έκταση του σε περιβαλλοντικές οργανώσεις, να απαρνηθεί την βουτηγμένη στο μέταλλο και το πλαστικό ζωή, να κάνει στροφή, όπως τόσοι άλλοι πριν από αυτόν. ‘’

Τα χτυπήματα του γίνονταν όλο και πιο σφοδρά. Άκουγα τον χτύπο του κρανίου μου στο έδαφος, όμως είχα σταματήσει να αισθάνομαι πόνο. Αν έχει υπάρξει μια στιγμή που ευχήθηκα να με σκοτώσουν από ελεημοσύνη, ήταν εκείνη.

‘’Αλλά εκείνος αρνήθηκε! Είπε όχι στο κάλεσμα της Γαίας! Της μίας και μοναδικής μητέρας όλων μας! Μα και δέκα χιλιάδες φορές θα τον σκότωνα!’’ ο άντρας σηκώθηκε και ένας σταλαγμίτης από χώμα υλοποιήθηκε μέχρι το χέρι του.

‘’Και μετά ήρθες εσύ με τα ηλίθια παιχνίδια σου. Αντί να αποδεχτείτε την χάρη που σας έκανα, με βάλατε να διαγωνιστώ για την ζωή μου! Εμένα, τον υπερασπιστή της Γης!’’ είδα την σκιά της λόγχης να σκεπάζει το πρόσωπο μου ‘’Και σας νίκησα και εκεί! Ακόμα και σε αυτή την οικτρή διαδικασία βγήκα θριαμβευτής απέναντι στο ψεύτικο και το συνθετικό!’’ το χέρι του σταμάτησε καταμεσής. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε.

‘’Kagura! Ώστε στέκεσαι ακόμα?’’ τον άκουσα να φωνάζει ‘’Πάντα έχω χρόνο για άψυχους δαίμονες που δεν ξέρουν πότε έφτασε ο καιρός να πεθάνουν!’’ οι σκιές χάθηκαν από πάνω μου.

Δεν αναγνώριζα τον χτύπο της καρδιάς μου. Ο ρυθμός στα λακτίσματα ανάμεσα στα δύο τέρατα που παλεύανε στο βάθος έμοιαζε περισσότερο γνώριμος. Πες με ψυχιατρικό, αλλά από εκείνη την νύκτα  που είχε βαλθεί να μην τελειώσει, η περιστροφή της ρουλέτας, το ανακάτεμα της τράπουλας και τα μεταλλικά γρανάζια των μηχανών, όλα τους ηχούν τόσο φυσικά, σαν να είναι δέρμα από την σάρκα μου, αναπνοή από το στέρνο μου, σκέψη του μυαλού μου.

Από κάτω μου ακούστηκε πυροβολισμός. Ουρλιαχτά, τσιρίδες και κλάματα ακολούθησαν. Με κάθε επόμενο πυροβολισμό οι παιδικές φωνές σιωπούσαν και ο μπλε άντρας κατέρρεε. Στο πέμπτο βρύχισμα του όπλου ο Καπετάνιος γονάτισε στο έδαφος, σαν μια γκρανκάσα που είχε ζήσει το δράμα του να επιβιώνεις περισσότερο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Kagura τον έβγαλε από την μιζέρια του στραγγαλίζοντάς τον με τον αγέρα που ανέπνεε.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Η αμήχανη ησυχία διακοπτόταν μόνο από σπασμωδικές κινήσεις των δύο αντιπάλων, όπως το ξύσιμο του γένους και η τοποθέτηση των ποτηριών στο τραπέζι. Ο τζογαδόρος έσπρωξε το πιονάκι στο κέντρο και απομάκρυνε το πρόσωπο του για να διακρίνει καλύτερα το καινούργιο τοπίο.

‘’Είσαι πολυμήχανος όμως. Τέρας, αλλά πανούργος.’’ είπε εντέλει ο νεαρός και δίπλωσε τα χέρια του. Ύστερα θυμήθηκε την μελανιά στο πρόσωπο του και ακούμπησε διστακτικά το τραύμα. Το φούσκωμα παρέμενε, όμως είχε μουδιάσει αρκετά ώστε να σταματήσει να το αισθάνεται.

‘’Η δουλειά μας είναι δύσκολη.’’ αρκέστηκε να πει κοφτά ο γέρος  ‘’Φτάσαμε στην τελική ευθεία.’’ χειροκρότησε τιμητικά τον δέσμιο του και καταμεσής σηκώθηκε, όπως κάνουν στο τέλος των θεατρικών παραστάσεων ‘’Ποια είναι η τελευταία δολοφόνος και ποιες τα θύματα της υπόθεσης?’’

Το μυαλό του τσαρλατάνου βάλθηκε να ασχοληθεί με την ιστορία μια τελευταία φορά. Εκείνα που είχε ως τελικά δεδομένα ήταν πως οι κοπελίτσες είχαν χεστεί πάνω τους και τα δύο τέρατα είχαν στραφεί ο ένας στον άλλον. Οι διάλογοι και η επιχειρηματολογία του παιχνιδιού επιβεβαίωναν επίσης το σκεπτικό. Το δίδυμο ήταν θύματα και η μάγισσα η συνεργάτρια του που τα έσπασαν στο τέλος, όταν αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ο Καπετάνιος. Δεν υπήρχε ισχυρότερο σκεπτικό!

‘’Η δεύτερη δολοφόνος είναι η Kagura! Τελική απάντηση!’’

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Βασταζόμενος από συναδέλφους βρέθηκα μπροστά στο τι είχε απομείνει από το τραπέζι που διεξήχθησαν όλα. Ίχνος ζωής, παρά μόνο το νεκρό σώμα της Pipimi που παρέμενε θαμμένο κάτω από τα συντρίμμια, θύμιζε κάτι από την ζωηρή δωδεκάδα ανθρώπων που είχαν ξεκινήσει εκείνο το παιχνίδι πόκερ.

Ο λαιμός της μελανιασμένος και κυρτός, στο χέρι της υπήρχε αφημένο λευκό χαρτί που ξεχώριζε μέσα στις στάχτες και την σκόνη.

Έψαχνες να βρεις την συνάδελφο της Sora στην παρανομία. Την βρήκες. Ελπίζω η θυσία της να φτάνει για μια προσωρινή παύση πυρών. Αυτή ήταν η μέρα που παραλίγο να πιάσετε την τσαρλατάνο Popuko!

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως εντέλει η Sora συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο δίδυμο στις επιχειρήσεις της ενάντια στα καζίνο. Η εσφαλμένη φήμη πήγαζε από το γεγονός ότι άλλαζαν συνέχεια θέση μεταξύ τους. Για αυτό και οι αντιφάσεις στις περιγραφές και την συμπεριφορά του εκάστοτε παρτενέρ της.

Το μπάσταρδο είχε κλέψει όλα τα λεφτά που παίχτηκαν στο πόκερ και από τα δώδεκα άτομα. Το χρήμα που έφερε η Yoko στο τραπέζι να σκεφτείς, καταλαβαίνεις πόσο ζημιωμένο κατέληξε το καζίνο. Οφείλω να το παραδεχτώ, το κίτρινο γκόμπλιν μας κέρδισε!

Στην συνέχεια ζήτησα να με μεταφέρουν στην Kagura που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες. Είχε δεχτεί έναν πυροβολισμό στον ώμο από εξοστρακισμένη σφαίρα, ενώ έφερε τραύματα και εγκαύματα από τον τρελό άντρα. Η κατάσταση της φαινόταν σταθερή πάντως. Μπορούσε να σταθεί καθισμένη μάλιστα, γεγονός που δεν πίστευα πως έβλεπα.

‘’Στην περίπτωση που αρνούνταν να με βοηθήσει ο Καπετάνιος, είχα αποφασίσει πως θα αυτοκτονούσα, ώστε να γλιτώσω την ψυχή μου από την δουλεία του Naraku. Αλλά όταν έχυσα το υδροκυάνιο στο ποτό μου μετρήθηκα και δείλιασα.  Δεν μπορούσα να φέρω τον εαυτό μου να απολέσω την δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε σε τούτο τον κόσμο.’’ μου εξομολογήθηκε τα επόμενα λεπτά. Μεσολάβησαν πολλά λόγια, αντιδράσεις και συμβουλές, όμως τώρα δεν έχουν καμία αξία. Σου μεταφέρω την σούμα. Α, ναι, όλη αυτήν την ώρα έπαιζε με το κομμάτι της βασίλισσας που στέκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό σου. Αυτό το θυμάμαι ξεκάθαρα.

‘’Μέσα στο βράδυ και πριν την παρτίδα πόκερ, με προσέγγισε η Popuko και ζήτησε να αγοράσει το δηλητήριο. Αυτός ήταν και ο επίσημος λόγος που βρέθηκα εδώ από το αφεντικό μου. Να φροντίσω να μεταφέρω το εμπόρευμα με το κατάλληλο χρηματικό αντίτιμο.  Όταν άρχισε η διαδικασία ήξερα πως τουλάχιστον εκείνη ήταν ένοχη όμως δεν μίλησα. Θεώρησα πως αν δεν μπορώ εγώ, ίσως οι άλλοι να με απελευθερώσουν από τα δεσμά μου. Τόσοι αθώοι χάθηκαν εξαιτίας της δειλίας μου. Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο? Δεν μου καίγεται καρφί για κανέναν τους! Αν επιθυμείς να με καταδικάσεις κάντο. Έχεις τον λόγο μου πως το πλάσμα που στέκεται απέναντι σου έπαψε να είναι άνθρωπος πολλά χρόνια πριν.’’

Έδωσα ένα αρμόζον τέλος, χαρίζοντας της την ζωή να επιστρέψει στον αφέντη με άδεια χέρια. Ας έβρισκε η ίδια την εξιλέωση που επιθυμούσε. Τα τέρατα, όπως και οι άνθρωποι, οφείλουν να σώζουν μόνα τους τον εαυτό τους.

Στο κάτω κάτω, της χρωστούσα την ζωή μου. Μπορεί στο μέλλον να τα έφερνε έτσι η μοίρα ώστε να της το ξεπληρώσω.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (ορφανός και νεκρός) (Captain Planet and the Planeteers) Δολοφόνος

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (LIBERA her from the spiral) (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αθώος

4. Osama- Francesca Victoria (αμαρτίες παικτών παιδεύουσι τέκνα) (Franka) Ιατρός

5. Angel.tze- Popuko (η νέμεσις των καζίνο) (Pop Team Epic) Δολοφόνος

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel  (με τα μυαλά στα κάγκελα) (Claymore)Αθώος

7. Super Sayan Girl- Kagura (μα να μην πεθαίνει!) (Inuyasha) Γελωτοποιός

8. Kamen Tantei Zura-(στου Έβερεστ την πόρτα φύτεψε δύο χόρτα) Sharyu (Juuni Taisen) Αθώος

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (την φάγανε οι κακιές παρέες) ( (Pop Team Epic) Αθώος

11. Kamui- Takao Kasuga (προδομένος από τον κόσμο που αγάπησε) (Aku no Hana) Αθώος

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Το δεύτερο στοίχημα είχε χαθεί. Σε μια αναπάντεχη τροπή των πραγμάτων, ο τζογαδόρος είχε ποντάρει λανθασμένα μία ανάσα πριν το τέλος! Οι δολοφόνοι κατάφεραν να κερδίσουν εφαρμόζοντας ένα απίστευτο γκαμπί στην πρώτη γύρα ψηφοφορίας! Κέρδισαν σαν αληθινοί τζογαδόροι! Δυσκολευόταν να καταπιεί την ήττα του. Όπως ο μαφιόζος πριν, τώρα ήταν η σειρά του να ηττηθεί νοητικά από τον αντίπαλο του, ή μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του, αν μία στο εκατομμύριο ήταν αληθινοί. Όμως δεν είχε καμία σημασία.

Ο πύργος κατέβηκε στην τελευταία γραμμή του μαύρου στρατοπέδου, δίνοντας τσεκ και απειλή στον εχθρικό πύργο. Εκείνος έφαγε, μόνο για την άσπρη βασίλισσα  να έρθει να εκδικηθεί τον χαμό του και να δώσει καινούργιο τσεκ. Η μαύρη βασίλισσα όφειλε να φάει! Η άσπρη βασίλισσα έπεσε, αλλά όχι για πολύ. Το πιόνι που την υποστήριζε καταβρόχθισε την μαύρη και έκανε προαγωγή σε καινούργια βασίλισσα για τον λευκό.

Τελείωσε. Ένα τέτοιο κομμάτι απέναντι σε ένα άλογο και μοναχικό πιόνι. Ο μαφιόζος έκανε άλλη μια κίνηση απελπισίας, μήπως ο νέος έκανε το μοιραίο λάθος, αλλά ο τζογαδόρος δεν επέτρεψε τίποτα τέτοιο. Με το κομμάτι του κάρφωσε βασιλιά και πιόνι και μετά την υποχρεωτική του κίνηση στο μαύρο τετράγωνο, τον κάρφωσε με το άλογο.

Το χέρι του μαφιόζου απλώθηκε. Η διστακτικότητα του νέου φούντωσε σε έκσταση μόλις το έσφιξε. Ήταν άραγε αλήθεια, θα τον άφηνε να επιβιώσει? Οι λέξεις έμοιαζαν να γλιστράνε από την γλώσσα του.

‘’Θα κρατήσεις τον λόγο σου, Δον?’’

‘’Είσαι ελεύθερος. Έμαθα ό,τι ήταν να μάθω και εσύ κέρδισες το στοίχημα έντιμα και ντόμπρα. Θα κρατήσω τον λόγο μου.’’

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Κατακλείδα

 

 

Το καζίνο είχε ερημώσει. Ούτε άντρες της ασφάλειας του αφεντικού δεν είχε πετύχει καθώς κατέβαινε. Τώρα που το σκεφτόταν, λίγη ώρα πριν είχε γίνει τζερτζελές με άλλη μαφιόζικη οργάνωση και τώρα ήταν όλοι τους χαμένοι. Μπορεί να είχαν πάει για αντίποινα, αν και η αλήθεια ήταν πως δεν τον ενδιέφερε κιόλας.

Κατέβηκε τις σκάλες και πέρασε αέρας από το τραπέζι που τον είχα πιάσει το βράδυ. Είχαν περάσει μόνο οκτώ ώρες, αλλά θα ορκιζόταν πως βρισκόταν εδώ χρόνια. Έστριψε στο βάθος και το μάτι του έπεσε πάνω σε μια φιγούρα καθισμένη στους κουλοχέρηδες. Κάποιος εργάτης λογικά. Όμως δεν έμοιαζε να επισκευάζει κάτι.

Ακολούθησε το χαλί και πλησίασε. Γυναίκα, ρυτιδιασμένη και σκυθρωπή, ένας θεός ξέρει πόσο χρονών ήταν. Στο πόδια της είχε μαζευτεί πέλαγος από κέρματα. Το χέρι της κατέβασε τον μοχλό και η θάλασσα έγινε ωκεανός. Κάτι σάλεψε μέσα του. Κοίταξε το μαλλί της και κανείς δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό του την ιδέα πως το χρώμα ήταν το φθαρμένο και γερασμένο στον χρόνο πορφυρό.

‘’Ποιο είναι το όνομα σου?’’ ρώτησε σαστισμένος μέσα από τα δόντια του. Καμία αντίδραση.

‘’Ποιο είναι το όνομα σου?!’’ ύψωσε την φωνή του προτού την ταρακουνήσει με τα χέρια του. Τίποτα. Το άκρο της, ακόμα βασταγμένο στον μηχανικό μοχλό, κατέβηκε προς τα κάτω και η μηχανή ξέρασε και άλλα νομίσματα.

Ο τζογαδόρος έψαξε τριγύρω του.

‘’Ποιο είναι το όνομα σου?!!!’’ πλέον φώναζε να τον ακούσει όλη η πόλη ‘’Η πόρτα της εξόδου είναι εκεί, είκοσι μέτρα από εδώ που κάθεσαι!’’ αυτός ήταν ο καταλύτης που γύρευε.

‘’Είκοσι μέτρα. Ποιος ξέρει πόσο θα πάρει να φτάσω εκεί.’’ ο ήχος που έβγαλε ήταν μόλις κατανοητός, σαν να είχε ξεχάσει να προφέρει, να μιλάει.

Ο τζογαδόρος πετάχτηκε πίσω και βιάστηκε να φτάσει την έξοδο. Τα γρανάζια του μοχλού αντήχησαν και πάλι. 

 

 

--------------------------------------------------------

 

Νικητές του παιχνιδιού οι δολοφόνοι Captain Planet και Popuko

 

 

Επιζήσαντες της ιστορίας οι Popuko και Kagura, γιατί τις συμπάθησα

 

--------------------------------------------------------


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: παλερμο, αθώοι, δολοφόνοι, καζίνο και τζόγος, ιστορία από τις λίγες, ΜΟΝΟ MONOGATARI, ο guns είναι filthy casual