Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Aggressive Retsuko (2018)

netflix metal akai panda working class hate relationship

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2019 - 11:31

Καλούτσικη και η νέα σεζόν, την είδα μαζεμένη γιατί ήθελα να δω πού θα καταλήξει αλλά αν και δεν βαρέθηκα, νομίζω ότι τις προηγούμενες τις είχα ευχαριστηθεί λίγο περισσότερο. Νομίζω ότι ασχολήθηκε υπερβολικά με το θέμα του γάμου σε όλα τα επεισόδια, θα ήθελα να δω και κάτι άλλο. Στα θετικά ήταν βέβαια ότι υπήρχε μια ποικιλία απόψεων επάνω στο θέμα, παρόλα αυτά η μάνα της Retsuko ήταν για πνίξιμο. Μου άρεσε που είδαμε λίγο περισσότερο την Κάμπα και τα θετικά της στοιχεία και την οικογένεια της, ειδικά στα κομμάτια με τον Anai, ξέφυγε λίγο από το ταμπελάκι της κουτσομπόλας. 

 

Ελπίζω και σε 3η σεζόν.


ySss0UF.jpg


#17 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2019 - 23:19

Εμένα με χάλασε που δεν βγάλαν τόσους μεταλ στίχους ενώ σε κάποια φάση το κάναν μιούζικαλ. Έλεος. Γενικά είχε λιγότερη ένταση και χιούμορ από την πρώτη σαιζόν και το τέλος δεν ταίριαζε με την αρχική γνώμη της για το γάμο.
Πρέπει να βάλουν και άλλους νέους χαρακτήρες στην τρίτη σαιζον. Η μίνι σειρά είχε τόσους και τοσους



Also tagged with one or more of these keywords: netflix, metal, akai panda, working class, hate, relationship