Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#31 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 18 December 2017 - 17:34

Sōsuke Aizen

(Black Kaiser)

 

2v10nj6.jpg

Πεθαίνει αρνούμενος το θάνατο
και Λευτεριά φωνάζει

 
"Aααααχ, ακριβώς εκεί. Σας ευχαριστώ, κύριε Pariston (Osama). Πραγματικός gentleman, σπανίζουν οι άνθρωποι σαν εσάς στις μέρες μας". Αλλά μέσα του ο έκπτωτος άρχοντας του Hueco Mundo ευχόταν ο κύριος συνδικαλιστής να είχε πλύνει τα χέρια του πριν.
 
Η χάρη Του αποφάσισε να ασχοληθεί λοιπόν με την υπόθεση. Σχεδόν ντρεπόταν που θα ασχολούταν με τις υποθέσεις των θνητών αλλά του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η έννοια της "ψηφοφορίας". Αναμφισβήτητα περίεργος τρόπος λήψης αποφάσεων. Προτιμούσε την γνώμη του ενός, δηλαδή της δικής Tου που ήταν η πιο αποτελεσματική, έφτιαχνε δρόμους στο Hueco Mundo και τα Hollows κοιμούνταν με ανοιχτές τις πόρτες. 
 
Ξερόβηξε και κοίταξε περιφρονητικά το μόνο πλάσμα που δεν ήταν θνητό πέρα από τον ίδιο.
" Καλύτερα να μπεις ξανά στο λυχνάρι σου. Πέρα από το ό,τι η πραγματικότητα είναι πως η Esmeralda(SSG) δεν έχει πει και τίποτα ιδιαίτερα ενοχοποιητικό και το ό,τι δεν έχει εμφανιστεί ξανά μπορεί να είναι συγκυριακό, η μόνη πραγματικά μουλωχτή κίνηση που έχει συμβεί ως τώρα είναι εναντίον της."
 
"Η ψήφος μου θα πάει στην Kyoko Kirigiri(Angel.tze) η οποία όπως λέει, υποπτεύεται τόσο πολύ τον Mustang (OdyMonaxos) που έτσι ξαφνικά παίρνει από πάνω του μια ψήφο η οποία θα μπορούσε να τον καταδικάσει. Ναι, τώρα που υπάρχουν περισσότερα στοιχεία μπορείς να αλλάξει κάποιος την πρώτη τυχαία του ψήφο, ωστόσο όχι μόνο ο λόγος για τον οποίο το έκανε μόνο αυτό δεν δείχνει, αλλά γίνεται σε πάρα πολύ ύποπτο timing, σχεδόν αμέσως μόλις έχει δώσει ψήφο ο Pariston (Osama) στον φίλτατο συνταγματάρχη. Εκεί είναι που μαζεύεται ουσιαστικά, προσέχοντας κιόλας να αναφέρει πως τον έχει "ακόμα ύποπτο". Ακόμα και το πως εκφέρει την γνώμη του με τις λεξεις "υποψιάζομαι/υποπτεύομαι" συνέχεια σε πρώτο πλάνο, είναι και αυτά ενδείξεις άπειρου δολοφόνου. Είναι η καλύτερη επιλογή για ψήφο σε αυτό το σημείο."
 
"Εναλλακτικά", συμπλήρωσε, "αν βρείτε τρόπο να με ξεκλειδώσετε σας υπόσχομαι πως δεν θα μείνει ζωντανός κανένας   δολοφόνος".
 
Edit: reupload ξανά την φωτό.

Edited by Black Kaiser, 18 December 2017 - 17:37.


#32 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 18 December 2017 - 19:27

Kyoko Kirigiri (Angel.tze)

tumblr_ohqlf4Wyhf1vy2tgqo2_400.png

Κύριε Aizen (Black kaiser), με στενοχωρεί που με κατηγορείτε. Είχα κάποιες σκέψεις μετά από αυτή τη συζήτηση τις οποίες και σκοπεύω να μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως.

Λυπάμαι που είμαι ύποπτη για ορισμένους, αν και καταλαβαίνω το λόγο. Έχει ξανασυμβεί και το έχω συνηθίσει. Είναι αλήθεια ότι είμαι παγερή και απόμακρη, έχω τους λόγους μου, αλλά δεν θα ήθελα να σχηματίσετε λάθος άποψη μέσα από τη δράση μου. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και σκέφτηκα ότι ο κύριος Σπιρτούλης (Babba) εκδήλωσε μια περίεργη συμπεριφορά. Το οποίο με φέρνει στο επόμενο θέμα μου.

Απ' ότι έχω καταλάβει, ο μπλε Βέλγος (Babba) έχει κάποιου είδους ανορθόδοξο σύστημα για να ξεσκεπάσει το δολοφόνο, το οποιό απλώς περιπλέκει την κατάσταση. Οι αρχικές υποψίες μου θα αποσυρθούν προς το παρόν. Θα ήθελα να δω πως θα συνεχίσει κι αν θα κάνει κάποιο μοιραίο λάθος.

Επομένως, μιας και συμμερίζομαι την άποψη του κύριου Aizen ότι οι κατηγορίες των συνταγματάρχη Mustang (OdyMonaxos) και Genie (Guns) προς την δεσποινίς Εσμεράλδα είναι άδικες, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε εσάς, κύριε Mustang.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#33 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 18 December 2017 - 19:43

Aizen (Black Kaiser)

 

2v10nj6.jpg

 

Kyoko Kirigiri (Angel.tze)


Επομένως, μιας και συμμερίζομαι την άποψη του κύριου Aizen

 
... η οποία ωστόσο, κατά ένα μεγάλο μέρος της βασίζεται στη μουλωχτή κίνηση που έκανα εγώ".
 
Υποθέτω στον κόσμο των ζωντανών θα βγάζει νόημα.
 
Ψήφος: Kyoko Kirigiri (Angel.tze)



#34 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 December 2017 - 19:49

WhosWhoEsmerelda1.jpg

Esmeralda(Super Sayan Girl)

 

Όπως ανέφερα κ. Mustang, ο μόνος λόγος που αρχικά σας υποψιάστηκα είναι επειδή ένα άτομο με περισσότερες γνώσεις στην εξακρίβωση τέτοιων εγκλημάτων σας υποψιάστηκε και αυτό.  Δεν είχαν πει αρκετοί ακόμη την γνώμη τους και εγώ δεν είχα σχηματίσει άποψη για όλους. Βλέπω όμως ότι αφού μίλησα εσείς πέσατε να με φάτε που τόλμησα να σας κατηγορήσω, γνωρίζοντας ότι η ψήφος μου δεν ήταν απόλυτη. Όχι μόνο αυτό αλλά κατευθείαν ζητήσατε βοήθεια και από το τζίνι που άλλαξε την αρχική του ψήφο και την έριξε σε εμένα. Δεν είμαι ντετέκτιβ αλλά αυτό μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και με προβληματίζει. 


TMWsBT7.png        


#35 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 18 December 2017 - 20:02

Kyoko Kirigiri (Angel.tze)

tumblr_ohqlf4Wyhf1vy2tgqo2_400.png

.. η οποία ωστόσο, κατά ένα μεγάλο μέρος της βασίζεται στη μουλωχτή κίνηση που έκανα εγώ".

Υποθέτω στον κόσμο των ζωντανών θα βγάζει νόημα.

Κυριε Aizer (kaiser), μάλλον δεν έχετε καταλάβει για τι πράγμα μιλάω. Εγώ αναφερόμουν σε αυτό που είπατε ότι η δεσποινίς Εσμεράλδα δεν έχει πει κάτι το ενοχοποιητικό και το ότι πριν δεν εμφανίστηκε ξανά θα μπορούσε να είναι τυχαίο.

Όσον αφορά τον κύριο Σπιρτούλη, σας εξήγησα ήδη το σκεπτικό μου οπότε δεν έχω κάτι άλλο να εξηγήσω. Η ψήφος μου παραμένει ίδια: συνταγματάρχης Mustang

Edited by Angel.tze, 18 December 2017 - 20:03.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#36 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 December 2017 - 20:28

The Genie(TheGunsmasha)

22582061_128599744528165_482696009581435

"Ωραία, τώρα που 2/3 των ευχών μου πραγματοποιήθηκαν και η τελευταία είναι λογικά στον δρόμο ας ξανασχολιασω." είπε το πλάσμα και ντύθηκε πολιτικός ρεπορτερ.

Συνταγματάρχης(ody) έκανε περίληψη, χωρίς να αναφέρει πουθενά την προσωπική του γνώμη. Όχι ο τρόπος που εγκρινω.
Δείχνει παίκτη που συμμετέχει αλλά δεν "βοηθά".

Η Εσμεραλντα(girl) οσο προστασια και αν δέχεται δεν μου βγάζει από το μυαλό πως το χρονικό σημείο της ψήφου της ήταν πολύ καλό για να είναι συγκυριακο.
Ομολογώ ωστόσο πως όντως και η απάντηση του Αλχημιστη ήταν εξίσου καλοστημένη.

Βλεπω μια σκληρή πίεση του Αιζεν(kaiser), πρακτικά μόνος του καθώς το στρουμφακι δεν έχει κάτι να χάσει, σε σημειο που δεν θα ρίσκαρε δολοφόνος, οπότε τείνω να τον εμπιστευτώ για την ενοχοποίηση της Kirigiri(angel).

Ωστόσο! Επειδή σκεφτόμουν ποιος μπορεί να είναι ο κλοουν ανάμεσα μας. Στην αρχή νόμιζα, και ακομα το κανω, πως ειναι το στρουμφακι, αλλά κρατάω μια μπατινη πλέον για τον φυλακισμένο.

Δεν ξέρω, η καλύτερη δολοφόνος να φύγει είναι η ντετέκτιβ, όμως ο καλύτερος παίκτης (ανεξαρτήτως ρόλου) γίνεται ο Mustang. Έχω και το ένστικτο που μου λέω το άλλο.

Θα επανέλθω οταν (ξανα)μιλησουν ολοι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#37 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 December 2017 - 21:23

Pariston Hill

 

tumblr_n94r3dy50K1qc6m7bo1_500.gif

 

 

 

Συνταγματάρχης(ody) έκανε περίληψη, χωρίς να αναφέρει πουθενά την προσωπική του γνώμη. Όχι ο τρόπος που εγκρινω.
Δείχνει παίκτη που συμμετέχει αλλά δεν "βοηθά".

 

 

 

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα που έχω και εγώ με τον συνταγματάρχη (OdyMonaxos). Περίμενα κάποιος του κύρους και τις εμπειρίας του να είναι λίγο πιο κομβικός στις έρευνες, όμως ό,τι και να έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν βοηθάει καθόλου τις έρευνες να προχωρήσουν.

 

 

 

τους δύο πιο ουδέτερους αλλά δραστήριους ομιλητές μέχρι στιγμής. Τον Καταγάλανο (Guns) και τον Pariston (Osama).

 

 

 

Ποιος ακριβώς είναι "πιο ουδέτερος"; Σίγουρα όχι ο μην-με-βάψετε-μπλε-πριν-με-πετάξετε-στην-θάλασσα-γιατί-είμαι-ήδη-μπλε (Gunsmasha), ο οποίος μέχρι την τελευταία φορά που μίλησε προσπαθούσε να σε υπερασπιστεί χωρίς να βγει ευθέως και να το κάνει.

 

Μάλιστα, το πως συμπεριφέρεστε οι δυο σας είναι το πως θα περίμενα να συμπεριφέρονται δύο δολοφόνοι όταν ξέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τους ελέγξει το βράδυ. Αρχίσατε δυναμικά προσπαθώντας να πάρετε υπό τον έλεγχό σας το παιχνίδι και ετοιμάζετε τα θύματά σας για τις επόμενες μέρες (Εσμεράλντα (Super Sayan Girl) και ντέντεκτιβ (Ange.tze)) βασιζόμενοι σε γενικολογικές δικαιολογίες που τις πιστεύει καμιά φορά ο κόσμος.

 

Έπειτα, έχουμε το γεγονός ότι το τζίνι προσπαθούσε να πάρει το μέρος σου χωρίς όμως να βγει ευθέως και να το κάνει και τώρα που βλέπει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κρεμαστείς εσύ αντί για έναν από τους δύο που θέλετε να κρεμαστεί, είναι έτοιμος να σε ρίξει κάτω από τις ρόδες του τρένου για να καλυφθεί.

 

Και για να τελειώνουμε με το κουρασμένο "ο τρόπος που συμπεριφέρονται η τσιγγάνα και η ντέντεκτιβ είναι σημάδι ότι είναι μη έμπειροι δολοφόνοι", πέρα ότι δεν πιστεύω ότι έτυχε και οι τρεις δολοφόνοι να είναι αρχάριοι που βγήκαν και καρφώθηκαν όλοι μαζί (βγήκαν μάλλον δύο και ο τρίτος δεν είναι αρκετά έμπειρος για να τους πει τι να πουν ή πότε να το πουν ή τουλάχιστον να τους πει που έκαναν λάθος), οι αρχάριοι δολοφόνοι συνήθως το βουλώνουν και ψηφίζουν άκυρους εκ του ασφαλούς από το να συνεχίσουν να μιλάνε και να επιβαρύνουν την θέση τους.

 

Από τον τρόπο που μιλάνε οι δύο κοπέλες, είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν τις έχει δασκαλέψει. Και η μία και η άλλη βγήκαν και έκαναν την θέση τους χειρότερη.

 

 

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81--hunter

 

 

Ωστόσο! Επειδή σκεφτόμουν ποιος μπορεί να είναι ο κλοουν ανάμεσα μας. Στην αρχή νόμιζα, και ακομα το κανω, πως ειναι το στρουμφακι, αλλά κρατάω μια μπατινη πλέον για τον φυλακισμένο.

 

 

Να σε διευκολύνω, λοιπόν.

 

Δεν είναι ούτε ο Βέλγος, ούτε ο φυλακισμένος. Εγώ είμαι ο κλόουν.

 

edit: typos


Edited by Osama Bin Laden, 18 December 2017 - 21:35.


#38 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 18 December 2017 - 21:52

Roy-Mustang-roy-mustang-37244986-500-471

 

Ένας πιο γυμνασμένος συνταγματάρχης Roy Mustang

 

Κοίτα, Καταγάλανε (Guns), μου ζήτησες να μιλήσω ΧΩΡΙΣ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε σου ετοίμασα μια γερή ανάλυση αρκετών από τα γεγονότα. Έκανα ό,τι νομίζω πως χρειαζόσουν και ζήταγες. Ελπίζω να τη βρεις χρήσιμη.

 

Για να σώσω το τομάρι μου έχω τρεις επιλογές. Να επιμείνω στην Εσμεράλδα (SSJGirl), να εμπιστευθώ την (όχι τόσο αψυχολόγητη αλλαγή ψήφου) της Kirigiri (angel.tze), τον Σπιρτούλη (babba) και τον Aizen (Black Kaizer) και να τους ακολουθήσω, ή να ρίξω μια φαρμακερή τρίτη ψήφο στον Σπιρτούλη

 

Η τρίτη ιδέα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά θ' αφαιρέσει έναν εξαιρετικά ικανό ομιλητή, ικανότατο τόσο σαν σύμμαχο όσο και αντίπαλο. Αν αποδειχθεί σύμμαχος, η Ayanami (mono) θα πρέπει να μιλήσει λίγο περισσότερο απ' όσο μπορεί.

 

Οπότε πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στους δύο... και θα επιλέξω την Kirigiri (angel.tze). Ευκαιρία έψαχνε μάλλον, ευκαιρία βρήκε και γύρισε σ' εμένα. Πάνω που νόμιζα πως σκεφτόταν να πάει σε κάποια πιο παραγωγική κατεύθυνση. 

 

Δεν χαίρομαι που αφήνω το ψάρι που ψάρεψα ο ίδιος, αλλά αυτή η κάκιστη αλλαγή ψήφου και ο τρόπος που μιλάει και τον ανέλυσε ο Σπιρτούλης την κάνουν την ένοχο πιο κοινής αποδοχής. Ας φανεί πως σώζω το τομάρι μου.



#39 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 December 2017 - 21:59

The Genie


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7SeHRiIXYi24aBlLU-xOKqTZ_BIfwPg_WifSarAq8Y_mIzwITkQ

"Σε ευχαριστώ και είμαι υπηρέτης σου Parriston(osama). Τουλάχιστον θα φέρεις μια χαοτική ισορροπία στο παιχνίδι.

Οσο για το αν όντως συνεργαζόμαστε, διαβαζε τα κείμενα που τον προστάτευα Και δες αν όντως χρειαζόταν την βοήθεια μου ή απλώς εγώ τον εμπιστευομουν.

Επειδή το θεωρώ την πιο ασφαλή επιλογή, αν αποδειχτεί αθώος. Πήρα την απόφαση μου."

Το τζίνι φόρεσε κόκκινη κασετίνα. Αυτό το τραγούδι άρχισε να ακούγεται.
Spoiler:


"Συνταγματάρχης Mustang(ody),
ναι αυτός ο φλογερός,
Αλλά όχι όπως τον νομίζετε,
Η υποκρισία του φτάνει στο τέλος,
Καθώς τον τσακωνει η πραγματικότητα,
Συναντηστε έναν δολοφόνο από τα παλιά,
Του οποιου τα ψέματα ήταν τόσο καλά,
Πείτε χαίρεται στον συνταγματάρχη Roy,
Οπότε ο Συνταγματάρχης αποδεικνύεται απλώς ένας δολοφόνος,
Η υποκρισία σου του δεν πάει παρακάτω,
Χρειάζεται να πω και άλλα?
Οπότε οι ράγες τον πάνε στο τέλος της διαδρομής,
Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει,
Αντιος, πρωην συνταγματάρχη Roy Mustang
!!!!!!"

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#40 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 December 2017 - 22:02

Η νύχτα πέφτει.



#41 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 December 2017 - 23:56

Κεφάλαιο 6, μέρος πρώτο

Φωτιά, σκοτάδι και νερό

 

Η ανεξέλεγκτη μηχανή έπεσε πάνω σε μια μεγάλη ποσότητα απάτητου χιονιού που βρέθηκε στον διάβα της και όλη η αμαξοστοιχία ταρακουνήθηκε βίαια, κάνοντας τα ηλεκτρικά φώτα καθ'όλο το μήκος της να σβήσουν. Στο βαγόνι-καθιστικό της πρώτης θέσης μόνο οι περιστασιακές χρωματιστές αντανακλάσεις του φεγγαριού στο απάτητο χιόνι φώτιζαν πλέον περιοδικά την σκηνή που επρόκειτο να εξελιχθεί.

 

Η ντεντέκτιβ Kirigiri κάθισε βαριά σε ένα καναπέ και αναστέναξε ανακουφισμένη. Είχε γλιτώσει τελευταία στιγμή από την κρεμάλα και είχε καταφέρει να διώξει τα βλέμματα από πάνω της, για τώρα τουλάχιστον. Αντί για αυτήν, όλοι κοιτούσαν τον συνταγματάρχη Mustang, ο οποίος στεκόταν όρθιος ανάμεσα στους καθιστούς καλεσμένους που τον κοίταζαν σοβαροί.

 

Μια αντανάκλαση φώτησε στιγμιαία το πρόσωπο του και ο Aizen από την γωνία του στένεψε τα μάτια και έριξε μια καλή ματιά στον υποψήφιο μελοθάνατο. Αυτό δεν ήταν το βλέμμα ανθρώπου που πίστευε ότι επρόκειτο να πεθάνει.

 

"Λοιπόν, τι θα γίνει τώρα;", ρώτησε ο συνταγματάρχης και κοίταξε τις σκιές τριγύρω του. Μια σύντομη μωβ λάμψη έριξε φως το δωμάτιο.

 

"Η πλειοψηφία αποφάσισε ότι είσαι υπεύθυνος για αυτούς τους φόνους, συνταγματάρχη.", απάντησε ο Aizen.

 

"Οουου, μα φυσικά. Αφού το αποφάσισε λοιπόν η πλειοψηφία ας το τελειωσει η πλειοψηφία.", απάντησε ο συνταγματάρχης και φόρεσε δύο λευκά γάντια με κόκκινους κύκλους πάνω.

 

Ο Aizen χαμογέλασε. Αυτό θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον.

 

"Λοιπόν, "πλειοψηφία", ποιος θα είναι υπεύθυνος για την πράξη; Μήπως εσύ μικρή τσιγγάνα ή μήπως εσύ ανίδεη ντετέκτιβ;"

 

Η Εσμεράλντα και η Kirigiri έμεινα ακίνητες στις θέσεις τους.

 

"Μα φυσικά!", απάντησε ο συνταγματάρχης γελώντας. "Τι θα έλεγες να το κάνεις εσύ τότε, Pariston; Είσαι λίγο-πολύ υπαίτιος για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Έλα! Σήκωσε όπλο και πράξε ή είσαι καλός μόνο στα λόγια;"

 

"Αααα, όχι, σιχαίνομαι την βία", απάντησε ο Pariston χαμογελώντας. "Στο κάτω-κάτω, ο μεσανατολίτης ήταν αυτός που σε έστειλε στην κρεμάλα την τελευταία στιγμή, όχι εγώ. Ας το κάνει αυτός."

 

Σιωπή έπεσε μέσα στο σκοτεινό τρένο. Ο συνταγματάρχης γύρισε και κοίταξε την σκιά που αντιστοιχούσε στο τζίνι.

 

"Έχει ένα δίκιο ο συνδικαλιστής, δεν συμφωνείς;"

 

Μια μπλε δεσμίδα φεγγαρόφωτος έλαμψε το τζίνι και όλοι παρατήρησαν ότι είχε γίνει κόκκινο και τρομακτικό. Τα μάτια του έβγαζαν φωτιά και ένα τεράστιο χατζάρι είχε εμφανιστεί στο χέρι του.

 

"Αχά, έτσι σε θέλω. Εμπρός λοιπόν, δείξει μου τι αξίζεις!" είπε ο Mustang, χαμογέλασε και τα δάχτυλά του πήραν θέση έτοιμα να χτυπήσουν μεταξυ τους.

 

Όλοι ενστικτωδώς έκανα στην άκρη αφήνοντας στο κέντρο του καθιστικού μόνους τους δύο που επρόκειτο να παλέψουν για την ζωή τους.

 

Φως έπεσε πάλι στο καθιστικό και έπειτα άφησε τα πάντα στο σκοτάδι.

 

"Κάτι δεν πάει καλα", σκέφτηκε ο Aizen, που είχε δει πολλές μάχες στην ζωή του και το χαμόγελο στο πρόσωπό του έσβησε για λίγο.

 

Το τζίνι ήταν το πρώτο που όρμησε μέσα στο σκοτάδι. Σήκωσε το τεράστιο χατζάρι του και προσπάθησε να σκοτώσει τον συνταγματάρχη με μια κίνηση.

 

"Όχι τόσο γρήγορα!", απάντησε ο συνταγματάρχης χτυπώντας τα δάχτυλά του. Προς έκπληξη σχεδόν όλων, το τζίνι πήρε φωτιά από πάνω ως κάτω, φωτίζοντας όλο το δωμάτιο. O συνταγματάρχης χτύπησε τα δάχτυλα του άλλου του χεριού και το τζίνι ξαναπήρε φωτιά ουρλιάζοντας από τον πόνο.

 

Ο συνταγματάρχης δεν έχασε στιγμή. Ξανά και ξανά, χτύπησε τα δάχτυλά του, κάθε χτύπημα και μια έκρηξη φωτιάς που έστελνε το τζίνι σε ένα παραλλήρημα κραυγών. Στο τέλος, το κόκκινο σώμα έπεσε κάτω ακίνητο και το δωμάτιο ξανασκοτείνιασε. Ο Mustang ανάσαινε βαριά από την προσπάθεια, η ανάσα του το μόνο πράγμα που ακουγόταν στο καθιστικό, και κοίταζε τα απομεινάρια του τεράστιου εχθρού του.

 

"Δεν έχει τελειώσει ακόμα", είπε από την γωνία του ο Aizen. "Τώρα αρχίζει."

 

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι γύρισαν και κοίταξαν τον δεμένο άντρα το πρόσωπό του οποίου φώτησε για λίγο και έπειτα ξανακοίταξαν στο κέντρο.

 

Τα κομμάτια του τζίνι άρχισαν να παράγουν έναν περίεργο ήχο και ξαφνικά σηκώθηκαν γρήγορα και ξανασυναρμολογήθηκαν λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

 

"Δεν το νομίζω!", φώναξε ο Mustang και χτύπησε τα χέρια του μαζί, προσπαθώντας να λούσει το τζίνι με ακόμα περισσότερη φωτιά, ώστε να το εξαϋλώσει ολοσχερώς αυτήν την φορά. Το τζίνι όμως δεν έπαθε τίποτα, καλύπτοντας το τεράστιο σώμα του με νερό. Ένα τεράστιο σύννεφο ατμού γέμισε το δωμάτιο.

 

"Τώρα!", σκέφτηκε ο Aizen και το τρένο λούστηκε στο σκοτάδι, έχοντας μπει στο τεράστιο τούνελ του Αγίου Βερνάρδου.

 

Ο ατμός εξαφανίστηκε και το τζίνι μίκρυνε και ξαναέγινε μπλε. Ένα άνοιγμα στο αριστερό μέρος του τούνελ φώτησε για λίγο το βαγόνι, αποκαλύπτωντας ότι ο συνταγματάρχης είχε εξαφανιστεί. Έπειτα, το τρένο χώθηκε ξανά μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κάτω από την γη, αφήνοντας τους περισσότερους αβοήθητους, να μπορούν μόνο να μαντεύουν για το τι επρόκειτο να συμβεί...

 

------------------

1) Babba (Σπιρτούλης / The Smurfs)

2) Black Kaiser (BONDAGE AIZEN IS SECOND BEST AIZEN / Bleach)

3) Mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion)

4) Ange.tze (Kyoko Kirigiri / Danganronpa)

5) OdyMonaxos (Roy Mustang / Full Metal Alchemist) Αθώος

6) The Gunsmasha (The Genie / Aladdin)

7) Super Sayan Girl (Esmeralda / The Hunchback of Notre Dame)

η) Lord Leon (Wolfgang Grimmer / Monster)

9) Osama bin Laden (Pariston Hill / Hunter x Hunter)

10) Zane (Reg / Made in Abyss)

11) Kamui (Takao Kasuga / Aku no Hana)

12) BlasoN (Asta / Black Clover)

 

------------------

 

Πέφτει η νύχτα. Οι δολοφόνοι και ο γιατρός στείλτε μήνυμα στην Black Rock με το τι θα κάνετε.


Edited by Osama Bin Laden, 19 December 2017 - 00:02.


#42 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 December 2017 - 17:24

Kεφάλαιο 6, Μέρος Δεύτερο

Σιωπή

 

To τρένο συνέχισε την ασταμάτητη πορεία του μέσα στο τεράστιο τούνελ. Μέσα στο lounge, το απόλυτο σκοτάδι είχε καλύψει τα πάντα και οι επιβάτες ενστικτωδώς μαζευτήκανε σε ένα σημείο, κάνοντας κύκλο με τις πλάτες τους προς τα μέσα. Ο Aizen, ο μόνος που δεν μπορούσε να συμμετάσχει, κοίταζε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προς το μέρος που είχε ακούσει να μαζεύονται οι υπόλοιποι. Στένεψε τα μάτια του σαν να προσπαθούσε να διαπεράσει με το βλέμμα του το πηχτό σκοτάδι, ξέροντας όμως ότι λόγω των δεσμών του δεν μπορούσε έμπρακτα να το κάνει.

 

Εκείνη την στιγμή, το αριστερό τοίχωμα του τούνελ υποχώρησε πάλι για λίγο και την θέση του πήρε μια σειρά κολώνων που έριξαν κρύο φεγγαρόφωτο μέσα, το οποίο άρχισε να εναλλάσεται με την σκοτάδι, δημιουργώντας την αίσθηση ότι οι κινήσεις όλων γινόντουσαν σπασμωδικά και με καθυστέρηση, σαν παλιά βουβή τανία. Ο πρώην άρχοντας του Hueco Mundo έριξε τότε μια καλή ματιά στο μπουλούκι που είχε μαζευτεί. Η κάννη ενός όπλου, γκρίζα και γυαλιστερή, τον σημάδευε μέσα από το πλήθος, χωρίς να μπορεί να διακρίνει ποιος βρισκόταν στην άλλη άκρη της.

 

Οι κολόνες τελείωσαν και το τρένο ξαναμπήκε στο τούνελ. Τότε, ένας μόνο πυροβολισμός ακούστηκε μέσα στο σκοτάδι, στέλνοντας όλους τους επιβάτες πανικόβλητους στο πάτωμα ή πίσω από καναπέδες και πολυθρόνες. Ο ηλεκτρισμός επανήλθε και φως έλουσε επιτέλους ξανά όλο το τρένο.

 

Ο Aizen κοίταξε σοβαρός δίπλα και πίσω από την καρέκλα του. Ο Takao Kasuga, ο Ιάπωνας φοιτητής που είχε κρυφτεί πίσω από την τεράστικα καρέκλα του Aizen αντί να πάρει μέρος στο μπουλούκι στο κέντρο, είχε πέσει κάτω νεκρός με μια σφαίρα στο κέντρο του μετώπου του.

 

Όλοι έμειναν ακίνητοι για λίγο, κοιτάζοντας το μακάβριο σκηνικό.

 

"Αυτό πάει πολύ.", είπε τελικά ο Grimmer και άρχισε να πηγαίνει προς το μπαρ τρέμοντας. "Χρειάζομαι επειγόντως ένα ποτό."

 

Ο Pariston κάθισε ήρεμος σε μια πολυθρόνα και κοίταξε το πτώμα. Η Εσμεράλντα παρατήρησε ότι ο συνδικαλιστής χαμογελούσε αμυδρά.

 

"Εχεις να πεις κάτι;"

 

"Εγώ; Όχι, γιατί να έχω; Το θέμα είναι, έχεις εσύ μήπως κάτι να πεις;", απάντησε κοιτάζοντας την χωρίς να αλλάξει έκφραση.

 

Κανείς δεν είπε τίποτα και σιωπή ξαναέπεσε στο lounge. Ο Aizen έκανε μια γκριμάτσα βαρεμάρας, ενοχλημένος με την έλλειψη θέλησης των θνητών να δράσουν.

 

"Πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε πάλι ο ένας τον άλλο, ας κάνει κάποιος κάτι για το πτώμα. Δεν θέλετε να βρωμίσει..."

 

Κανείς δεν κουνήθηκε.

 

"Για όνομά μου θνητοί. Μια μάζα κρέατος και κοκκάλων είναι πλέον. Καθαρίστε την."

 

Ο Grimmer ήπιε μονορούφι όσο ουίσκι είχε στο ποτήρι και το κοπάνησε με δύναμη στην μπάρα, τρέμοντας από τα νεύρα. Έπειτα άρχισε να περπατάει προς το πτώμα. Φτάνοντας, το έπιασε από τους ώμους και το σήκωσε. Τότε θυμήθηκε ότι δεν ήξερε τι να το κάνει και σταμάτησε.

 

"Έλεος θνητέ, απλώς άνοιξε την πόρτα μεταξύ των βαγονιών και πέταξέ το έξω.", είπε ο Aizen που είχε αρχίσει να χάνει την υπομονή του.

 

Ο Grimmer έμεινε ακίνητος για ένα λεπτό αλλά στο τέλος έκανε ό,τι του είπε ο δεμένος άντρας και έτσι, μέσα στην νύχτα, ό,τι είχε απομείνει από τον Takao Kasuga, Ιάπωνα φοιτητή στο Παρίσι, είχε πλέον χαθεί για πάντα κάπου στις Άλπεις κοντά στο τούνελ του Αγίου Βερνάρδου.

 

Από τα μισάνοιχτα παράθυρα του lounge μπήκε κρύος βουνίσιος αέρας και ένα λεπτό μετά το τρένο βγήκε με ταχύτητα στα κάτασπρα οροπέδια της Ελβετίας. Η λίμνη της Γενεύης δεν ήταν πλέον τόσο μακριά και ο επικείμενος εκτροχιασμός επίσης.

 

Οι αθώοι έπρεπε να δράσουν γρήγορα.

 

--------------------------

1) Babba (Σπιρτούλης / The Smurfs)

2) Black Kaiser (BONDAGE AIZEN IS SECOND BEST AIZEN / Bleach)

3) Mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion)

4) Ange.tze (Kyoko Kirigiri / Danganronpa)

5) OdyMonaxos (Roy Mustang / Full Metal Alchemist) Αθώος

6) The Gunsmasha (The Genie / Aladdin)

7) Super Sayan Girl (Esmeralda / The Hunchback of Notre Dame)

η) Lord Leon (Wolfgang Grimmer / Monster)

9) Osama bin Laden (Pariston Hill / Hunter x Hunter)

10) Zane (Reg / Made in Abyss)

11) Kamui (Takao Kasuga / Aku no Hana) Αθώος

12) BlasoN (Asta / Black Clover)

 

--------------------------

 

il_340x270.1350432580_o2uw.jpg

 

Το τρένο συνέχισε την τρελή πορεία του, αλλά για καλή τύχη όλων, η διαδρομή μέσα στα μεγάλα ελβετικά οροπέδια ήταν μια μεγάλη ευθεία, ανίκανη να τους εκτροχιάσει. Πίσω από τα βουνά στην ανατολή, το φως του ήλιου είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται.

 

Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 14.00



#43 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2017 - 17:47

The Genie(TheGunsmasha)

latest?cb=20140414000856

"Τόσο ωραίο τραγούδι σπαταληθηκε σε έναν αθώο. Mehhhhh.....
Τουλάχιστον είχε γούστο στα έργα που έβλεπε ο μακαρίτης ο Mustang."
Δάκρυσε η μπλε χειρα.

"Aizen(kaiser), εντυπώσεις?"

Ψήφος Kirigiri(angel).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#44 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 December 2017 - 18:21

o78TX2J.jpg

 

Rei Ayanami

 

Ο άνθρωπος φοβάται το σκοτάδι και έτσι ξύνει τις άκρες του με τη φωτιά

 

Νομίζω ότι παρόλες τις προσπάθειες μου, οι δολοφόνοι τα κατάφεραν... Μας μετέτρεψαν σε ανθρωποφάγα κτήνη κατ' εικόνα και καθομοίωσή τους... Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτή τη διαμάχη, δεν πίστευα ότι με αφορούσε όμως βλέποντας σας γύρω μου να δείχνετε ο ένας το δάχτυλο στον άλλο καθώς χύνεται αίμα αθώων, νιώθω ότι η αποστασιοποίηση είναι ο δρόμος των δειλών...

 

Genie (The Gunmasha) σε εγκαλώ για όλο αυτό το χάος γύρω μας και σε παρακαλώ να παραδωθείς στις αρχές προκειμένου να αποφευχθεί νέο αιματοκύλισμα... Είμαι σίγουρη ότι βρίσκεσαι πίσω από τον άδικο χαμό τεσσάρων μέχρι στιγμής αθώων και αν συνεχίσεις να κυκλοφορείς ελεύθερος θα είσαι υπεύθυνος και για νέα αθώα θύματα...

 

Έτρεξες να κατηγορήσεις έναν αθώο, τον Roy Mustang με το που τον κατηγόρησε η κυρία Kyoko δημιουργώντας ρεύμα εναντίον του, μετέπειτα έσπευσες να στραφείς κατά της Esmeralda για να θολώσεις τα νερά και την τελευταία στιγμή άλλαξες πάλι γνώμη καταδικάζοντας τον Roy.

 

Όταν σε βλέπω, βλέπω μόνο σκοτάδι. Παραδόσου πριν είναι αργά.


xbJ3b2w.jpeg


#45 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2017 - 18:39

Genie(guns)

latest?cb=20140414000856

Έτρεξες να κατηγορήσεις έναν αθώο, τον Roy Mustang με το που τον κατηγόρησε η κυρία Kyoko δημιουργώντας ρεύμα εναντίον του, μετέπειτα έσπευσες να στραφείς κατά της Esmeralda για να θολώσεις τα νερά και την τελευταία στιγμή άλλαξες πάλι γνώμη καταδικάζοντας τον Roy.

Έτρεξα να ψηφίσω στην τυχαία πρώτη ψήφο μου και έφτιαξα ρεύμα εγώ και όχι η τσιγγανα?

"Έχω εξηγήσει ακριβώς γιατί ψήφισα και τους δύο που έκανα χθες. Ο Mustang ήταν η πιο ασφαλής επιλογή από την στιγμή που είχα 3 εξίσου ύποπτους.

Γιατί δεν κάνεις μια ανάλυση της κατάστασης αντί για περιλήψεις Half-Blued(mono)?

Aizen(kaiser) σχόλιο!"

Edit: typos

Edited by TheGunsmasha, 19 December 2017 - 18:40.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Αθώοι, Δολοφόνοι, Ο Guns είναι Filthy Casual, Θέλω να παώ να δω το StarWars, αλλά κάθομαι και γράφω Παλέρμ, ο περιορισμός λέξεων στα tags, τον παίρνει