Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Farewell A.D.N. - (RP version)

A.D.N. kapout salute

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 November 2017 - 11:56

s0DcVoe.jpeg

 

 

Μετά τις αλλαγές στις κατηγορίες του forum, το A.D.N., μας αποχαιρέτησε μια και καλή.

 

:zetsubou:  :zetsubou:  :zetsubou:

 

Θελήσαμε να αποφύγουμε την εύκολη λύση ενός "επικήδειου" ή των νοσταλγικών ιστορικών αναδρομών, 

ταυτόχρονα όμως επιθυμούσαμε να δώσουμε βήμα στους χρήστες να εκφράσουν την βαθιά συγκίνηση και εκτίμηση τους για ένα σημαντικό κομμάτι του forum/site.

 

Γι αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε το παρόν "νήμα" ώστε να το βγάλετε από μέσα σας!

 

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ!

 

Περιμένουμε τις δακρύβρεχτες ιστορίες σας, farewell one liners κ.λ.π. σχόλια σας ώστε να το "αποχαιρετήσουμε" με τον καλύτερο τρόπο!

 

Τhe .aNiMe//GR Team.


rsrGbGx.gif

#2 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 November 2017 - 12:26

Ποτέ δεν πήρα πίσω τα DVD μου, όπως και αρκετοί άλλοι....RIP!



#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 November 2017 - 12:33

Μα νομίζω ότι δεν ήταν ποτέ να τα πάρεις πίσω!  :dazed:

Αν θυμάμαι καλά ο τελευταίος τα κράταγε και τα έστελνε αν γραφόταν κάποιος στην αλυσίδα μετά από αυτόν!


rsrGbGx.gif

#4 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 14 November 2017 - 13:18

Τι ήταν αυτο; :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 November 2017 - 13:26

Ομολογώ ότι αυτό ήταν το αρχικό κίνητρο για να γραφτώ εδώ μέσα :P

RIP αν και εδώ που τα λέμε έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό στην πράξη.

 

Αν ποτέ φτάσουμε το Internet να είναι τελείως ελεγχόμενο και δεν μπορούν να λειτουργήσουν torrents οι άλλες λύσεις, τότε μπορεί να ξανανοίξει.. πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται πριν πούμε RIP για το ίδιο το anime.gr!


phmava.php

#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 November 2017 - 13:32

Τι ήταν αυτο;  :P

 

Αλυσίδες διαμοιρασμού anime. Ένας χρήστης έγγραφε μερικά dvd συνήθως με ένα θέμα π.χ. comedy και τα ταχυδρομούσε στον πρώτο που είχε δηλώσει συμμετοχή στην αλυσίδα.

Μόλις τα λάμβανε ο πρώτος, τα αντέγραφε, τα ταχυδρομούσε στον επόμενο και αυτός με την σειρά του έκανε τα ίδια μέχρι να φτάσουν τα dvd στον τελευταίο.

Αν μετά από καιρό δεν ενδιαφερόταν κανένας, η αλυσίδα έκλεινε.

 

Ε δεν νομίζω να χρειαστεί ξανά, ακόμα και ελεγχόμενα να είναι τα πράματα, φτιάχνεις ένα vpn και τα μοιράζεις μέσα από εκεί, κανένας δεν θα ξέρει τι στέλνεις και τι λαμβάνεις.  :riiight:


rsrGbGx.gif

#7 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 14 November 2017 - 16:10

Άσχετο αλλά Hazuki, η εικόνα από το σκουριασμένο θωρηκτό (?) από ποιό anime είναι;



#8 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 November 2017 - 16:55

Battleship Yamato, λογικά!; Η εικόνα είναι δημιουργία της Black Rock!  :riiight:


rsrGbGx.gif

#9 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 14 November 2017 - 16:59

Anime Pictures Trivia is leaking. :P



#10 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 November 2017 - 17:04

έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να τα πάρω πίσω, μιας και είχαν βουτηχτεί στη διαδρομή. Χαλάλι

#11 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 November 2017 - 18:49

RIP, αν κιείχε πέσει η ταφόπλακα λίγο πολύ εδώ και πολλά χρόνια i guess...απλα ...τα βλέπαμε και νοσταλγούσαμε....GJ για το ξεκαθάρισμα i guess? τι λέμε XDD

Προσωπικά δεν είχε τύχει να μπώ σε κάποια αλυσίδα ή να πάρω/δώσω κάτι μιας και μπήκα ως "μέλος" σχετικά πιο αργά εδώ, όταν ήταν στα τελευταία τους αυτά, που ήταν ήδη στις πιο καλές του ιντερνετ όσο αφορά την εύρεση των  άνιμε,μόνο με ιντερνετικούς φίλους που το κάναμε σε ίσως πιο χαλαρό κλίμα.  Αλλά θυμάμαι τα παρακολούθησα και ως στόλκερ και μεταγενέστερα ως μέλος και ήταν πραγματικά τέλειως διαφορετική φάση(πλάς άνιμε-φουντ-μιτινγκς, προβολές, *γκουχ γκουχ* που γίνονταν τότες, κιανταλαγες), και συναισθηματικά αν το δεις ακόμα, δυστυχώς (ή ευτυχώς) όπως το δει κιο καθένας, οι εποχές άλλαξαν και έχασαν την αξία τους όλα αυτά, όχι μόνο οι διαδικασίες με τα adn, αλλα και ακόμα και το γράφει κανείς άνιμε σε ένα DVD-cd-σκληρό ή πιθανόν ακόμα και να κατεβάζει για να δει μια σειρά, ειδικά οι ακόμα πιο καινούριοι στο χώρο..ίσως και λόγο της αλλαγής κιεξέλιξης των σόσιαλ σάητς, ίσως λόγο των stream, της πλέον ευκολίας στο να βρείς και να δεις οτιδήποτε και πάει λέγοντας...

 

Πλάκα πλάκα κιεγω , ενά σορό DVD έχω αραχνιασμένα στις βιβλοθήκες πλέον.  :dazed: 

Π.Σ: αίσχος για το γιαμάτο. ΜΑ ΤΟ ΓΙΑΜΑΤΟ!


Edited by GhostPrince, 14 November 2017 - 18:51.

フカフカ

#12 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 15 November 2017 - 01:39

Μπορεί εγώ να μην είμαι 10 χρόνια μέλος εδώ, ώστε να θυμάμαι  το adn, αλλά είμαι 5 οπότε μπορώ να θεωρηθώ ολίγον τι παλιός για να γράψω ό,τι μου κατεβεί :hahaha:

 

Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι που αρκετοί από εσάς ζήσατε αυτές τις εποχές, στις οποίες πραγματικά διαμοιραζόσασταν το υλικό σας. Είναι μία όμορφη προσπάθεια να γράφεις και να αντιγράφεις υλικό, να πληρώνεις ταχυδρομείο και να εύχεσαι να είναι πραγματική η διεύθυνση που σου έδωσε ο άλλος, ώστε να απολαύσει κι εκείνος το υλικό που του έδωσες. Φαντάζομαι αυτό δεν γινόταν μόνο για τα anime, αλλά για οτιδήποτε: ταινίες, μουσική, videogames, κλπ. Εγώ αν και δεν είχα εμπειρία από τέτοιους διαμοιρασμούς, είχα εν τούτοις τα αδέρφια μου, που ήταν εγγεγραμμένα σε clubs μεταλλάδων στην εφηβεία τους (αρχές 2000 αυτά :hahaha: ). Σχεδόν κάθε εξάμηνο ερχόταν στο σπίτι μία μεγάλη κούτα γεμάτη CD, έτοιμα να τα βάλουν τα αδέρφια μου στην διαπάσών όταν θα έλειπε ο μπαμπάς και η μαμά :P Τα κωλόπαιδα, ήταν κοντά ηλικιακά και συνεννοούνταν μεταξύ τους. Εγώ πού να κάνω τέτοια πράγματα με 4 ενήλικες/μαντράχαλους που δούλευαν (2 γονείς+2 αδέρφια) πάνω από το κεφάλι μου... (άλλη ιστορία αυτό...)

 

Αργότερα, τα αδέρφια μου έγραφαν "κρακαρισμένα" CD από παιχνίδια με το Nero, τα οποία έπαιρναν από τους φίλους τους/συμφοιτητές τους και κυριολεκτικά τα έλιωναν. Πλέον, αν και έχουμε πρόσβαση σε κάθε παιχνίδι, βαριόμαστε εύκολα, αν δεν είμαστε εντελώς καμένοι. Υπάρχουν τόσα πολλά walkthroughs και οδηγίες, με τα οποία ακόμη και ένα μικρό παιδάκι μπορεί να "ελευθερώσει" ένα "δύσκολο" παιχνίδι. Ακόμη, δεν θα ξεχάσω στις αποστολές, όταν δεν ήξεραν κάποια λέξη στα αγγλικά, ανέτρεχαν στο λεξικό και έψαχναν επί σελίδων για να δουν τι σημαίνει :sleepy:

 

Ήταν ωραία χρόνια και είστε τυχεροί και τα ζήσατε. Τότε που το internet δεν ήταν τόσο επικίνδυνο. Δυστυχώς, αν και η δική μου γενιά βρίσκεται στο μεταίχμιο της ανάπτυξης του internet, πολλά από αυτά δεν τα γνωρίζει και δεν τα έζησε ποτέ. Εμείς που είχαμε (πολύ) μεγαλύτερα αδέρφια, που έζησαν αυτή την μαγεία, εκτιμούμε ότι η τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι σύμμαχοι. Ό,τι αν τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, δεν θα μας απογοητεύσουν. Πλέον, όμως, όλα αυτά θεωρούνται δεδομένα και το internet έχει φτάσει πλέον να ξεχωρίζει το άτομο από την κοινωνία και όχι να το βοηθά να είναι μέρος της. Ναι μεν οι επικοινωνίες και οι επαφές είναι ευκολότερες από ποτέ, όμως ακριβώς για αυτό έχουν γίνει δεδομένες. Κι αυτή η διαπίστωση είναι τουλάχιστον θλιβερή! :(


Edited by Akihito, 15 November 2017 - 01:39.


#13 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 15 November 2017 - 10:21

Βασικά όχι δεν γινόντουσαν αλυσίδες πέρα από anime/manga/ost. Κάποιοι βάζανε και μερικά wallpapers μέσα για να γεμίσει το dvd αλλά μέχρι εκεί.  :beaten:

Βασικά από τις αλυσίδες προτιμούσα τις ανταλλαγές αλλά μερικές ήταν πολύ καλές π.χ. τα άπαντα από Dragon ball!  :dazed:


rsrGbGx.gif

#14 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 November 2017 - 12:04

εγω απο την αλλη εδω μεσα ηρθε απο random search στο internet και οχι για το adn ..

ηταν ομως ενας λογος για να μεινω σε αυτο το φορουμ....ενας απο τους πολλους
ωραιες εποχες..να περιμενεις το χαρτακι απο το ταχυδρομειο ,να πας να στηθεις στην ουρα.να παρεις το πακετο και να τρεχεις σφεντονα σπιτι για watching ....αμα επεφτε και παρασκευη η παραλαβη.....βλεπαμε ηλιο την δευτερα παλι....
πολλοι θα το θεωρησουν ταλαιπωρια ολο αυτο που περναγαμε αλλα ηταν ωραια..δεν υπηρχε και πολυ ευκολα αλλος τροπος...
 

εχοντας παρει μερος σε πολλες αλυσιδες μου ειχε συμβει και εμενα να μην ερθουν dvd..το σπασιμο  ειδικα οταν ημουν ο επομενος στην σειρα και ο αμεσως προηγουμενος τα καβατζωνε και χανοταν δεν παλευοταν...και μιλαμε για αλυσιδα που ημουν πχ 25ος στην σειρα....

αν θυμαμαι καλα ειχα κανει και εγω 3-4 αλυσιδεςκαι ειχαν παει αρκετρα καλα και δεν ειχαμε και θεμα με κλοπες...της 2 της θυμαμαι σαν χθες..η μια με θεμα mechα(με το εξαιρετικο batlabor μεσα :bleh: )και η αλλη horror/vampires.....


αναμνησεις.....!!!!!

FAREWELL   ADN......       :bye2:  :bye2:  :bye2:


Edited by vectrapearl, 15 November 2017 - 12:05.

                                                                       


#15 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 15 November 2017 - 21:35

Βασικά όχι δεν γινόντουσαν αλυσίδες πέρα από anime/manga/ost. Κάποιοι βάζανε και μερικά wallpapers μέσα για να γεμίσει το dvd αλλά μέχρι εκεί.  :beaten:

Βασικά από τις αλυσίδες προτιμούσα τις ανταλλαγές αλλά μερικές ήταν πολύ καλές π.χ. τα άπαντα από Dragon ball!  :dazed:

Εντάξει, εγώ μίλησα γενικότερα για το τι ίσχυε, όχι ειδικά για το anime.gr :P Άλλωστε το ανέφερα ότι πρόκειται να γράψω ό,τι μου κατεβεί :hahaha: