Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

H Νύχτα Πέφτει στην aNiMe//GR Town: The Literary Nonsense Edition

παλέρμο αθώοι δολοφόνοι PRAISE TEH SUN OR GTFO καλή τύχη θα την χρειαστείτε Ο Guns είναι filthy casual

  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
89 replies to this topic

#31 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 17:07

Mob




MOB-PSYCHO-100-BLOG.jpg


*O Mob ακούει τον λόγο του metabee (TheGunsmasha)και ωστόσο προσπαθεί να μείνει ατάραχος καθώς το να χάσει την ψυχρεμία του θα οδηγούσε σε μια πολύ κακή εξέλιξη που ακόμα κι αυτός δεν θέλει*

"Η ρομποτική λογική σας μ... μάλλον έχει ένα Bug κύριε Metabee(TheGunsmasha) καθώς το ρομποτικό σας μυαλό δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της αγάπης και πως αν εγώ έκανα κάτι τόσο απάνθρωπο δεν θα μπορούσα να κοιτάξω ποτέ ξανά την αγαπημένη μου Tsubomi στα μάτια, πόσο μάλλον το αφεντικό μου τον reigen που του τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό, έχω αφιερώσει όλη μου την ζωή στο να προσπαθώ να κρατήσω τις δυνάμεις μου μέσα μου αλλά με κάνετε και προσπαθώ πάρα πολύ... δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό το περιστατικό... δεν θέλω να ξαναπληγώσω τον αδερφό μου, αλλά κάποιος απο εσάς εδώ μέσα είναι ο δολοφόνος και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι ως δολοφονική μηχανή είναι ενα ρομπότ χωρίς ίχνος λογικής που είναι γεμάτο όπλα, ο  idris tytania (kai) ήταν η πρώτη μου σκέψη... αλλά εσείς κύριε Metabee(TheGunsmasha) ... εσείς είστε εντελώς διαφορετική υπόθεση... δεν νιώθω καθόλου ασφαλείς σε ένα μπαρ μαζί με ένα σκιζοφρενές ρομπότ γεμάτο όπλα... συγνώμη..."

 

 

Spoiler:

 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 03 Ιούλιος 2017 - 17:09


#32 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 19:40

Idris Tytania

 

 

screenshots_34815.jpg?w=712

 

"Χαχαχα-ΧΑ!" ο Idris άφησε κάτω το ποτήρι του διασκεδασμένος. "Ακριβώς αυτή την αντίδραση περίμενα, όταν έριχνα την τελευταία μου ψήφο. Άχρηστο κονσερβοκούτι, σταμάτα να εξηγείς τις ενέργειες των άλλων ενώ έχεις τόσο χαμηλό επεξεργαστή."

 

 

 

''Πείτε μου έναν λόγο που ενώ είμαι δολοφόνος κατά την άποψη μερικών, δεν γύρισα να ψήφισω των Δούκα(Zura), έστω την τελευταία στιγμή για να είμαι σίγουρος, αλλά ρίσκαρα να πάμε παράταση? Και μην μου πείτε πως μπλοφάρω! Δεν υπήρχε πιθανότητα να το παίξω στα ζάρια όταν περνούσε από το χέρι μου η επιβίωση μου. Θα είχα και έτοιμη δικαιολογία: τον ψήφισα για να σώσω τον πάτο μου.''

 

 

 

 

"Να σου δώσω εγώ τρεις λόγους για τους οποίους είχες λόγο να μην το κάνεις μιας και το θέτεις έτσι. Πρώτον θα καρφωνόσουν μόνος σου. Τι νόημα θα είχε ακριβώς να ζήσεις άλλον έναν γύρο αφού μετά από μια τέτοια κίνηση θα σε έβγαζαν ούτως ή άλλως; Αν έβγαινε ο Δούκας Αριαμπάρτ (Zura) και αποδεικνυόταν αθώος, ήταν δεδομένο ότι όλοι θα στρέφονταν εναντίων σου. Ναι, σε αυτή την περίπτωση ίσως να μην είσαι ο δολοφόνος που ψάχνουμε αλλά ίσως να είχες κάποιο συμφέρον να μείνεις άλλο ένα βράδυ μαζί μας. Δεύτερον ο Δούκας Jouslain (Mpougatsa) δεν είχε ψηφίσει και δεν μπορούσε να σου εγγυηθεί κανένας ότι δεν θα το έκανε τελευταία στιγμή και μάλιστα προς τα εσένα. Σε αυτή την περίπτωση θα σε καθάριζαν όλοι απευθείας με συνοπτικές διαδικασίες στη δεύτερη ψηφοφορία, στοίχημα ότι ο Jouslain δε θα στοχοποιούταν τόσο. Τρίτον, αν οι ψήφοι μοιράζονταν στα δύο, θα είχες περισσότερες πιθανότητες να πείσεις τους άλλους μιας και αν υπήρχαν συν τρία άτομα δε θα χρειαζόταν να βγάλεις το παρανοϊκο λογύδριο που έβγαλες και να φανείς τόσο απελπισμένος.

 

 

 

'''Γιατί ο ξανθός δούκας ψήφισε τελευταία στιγμή τον Mob(Scarlet) και τον οδήγησε σε τριπλή ισοβαθμία? Μήπως επειδή δεν τον συνέφερε να βγει κάποιος από μένα και τον Ariabert(Zura)? Δεδομένου πως εγώ είμαι αθώος, τότε αν με πετάξετε έξω, στον επόμενο γύρο θα πέσει το λιντάρισμα του αιώνα πάνω του. Αν βγει τώρα τότε πολύ πιθανόν να είναι δολοφόνος, οπότε ο Idris(Kai) βγαίνει χαμένος σε κάθε περίπτωση.''

 

1. αν βγει ο Ariabert(Zura) δολοφόνος, τότε εγώ(TheGunsmasha) και ο Ludwig(Kaiser) είμαστε αθώοι. Μάλλον και ο Onizuka(Taka). Μάλλον. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση ο Idris(Kai) είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι ρόλος προσκείμενος στους δολοφόνους, αν όχι ο ίδιος δολοφόνος.

 

4. Σε κάθε περίπτωση ο Mob(Scarlet) παραμένει το ίδιο ύποπτος. Πάντως είναι σχεδόν αδύνατο αυτός και ο Idris(Kai) να είναι συνάδελφοι.

 

 

 

 

 

 

"Ναι, δεν σε κατηγορώ, είναι προφανές ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει κάνει τα βήματα που έχει κάνει στη δική μας εποχή. Οπότε σύμφωνα με τη λογική σου υποτίθεται ότι συνεργάζομαι με τον Δούκα Αριαμπάρτ (Zura) και ενώ η καταδίκη του δεν είχε καθοριστεί καν, είπα να τον καρφώσω και να καρφωθώ κι εγώ μαζί του χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και να τον βγάλουν την επόμενη μέρα να τελειώνουμε. Εξήγησέ μου λοιπόν και πώς συνεργαζόμαστε και γιατί τον "προστάτεψα" όπως λες γιατί μου φαίνεται ότι έχει δεδομένο ότι κάποιος εδώ μέσα γνωρίζει ποιος είναι δολοφόνος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, ξέρεις κάτι παραπάνω; Μίλησε μας. Αν καταφέρεις να μας το εξηγήσεις χωρίς να μπερδέψεις τα λόγια σου, θα σου κεράσω ένα ποτήρι γράσο. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι μας έβγαλες και τον λόγο "εγώ είμαι αθώος άρα τον Δούκα προστατεύει" λες κι αν ήσουν δολοφόνος ή κάποιους που ήθελε το κακό μας θα έβγαινες και θα το έλεγες. 

 

Και για να μη μείνεις με την απορία. Ο λόγος που το έκανε ήταν, πρώτον γιατί ο Δούκας Jouslain (Mpougatsa) δεν είχε μιλήσει. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα, είτε να μην του δώσει κανένας σημασία στον επόμενο γύρο επειδή δεν θα είχαμε ουσιαστική βάση να τον κατηγορήσουμε, είτε κάποιοι να αρπάξουν την ευκαιρία και να το εκμεταλλευτούν κατηγορώντας τον ότι το έκανε για λόγους τακτικής. Όπως και να το δεις και τα δύο σενάρια δεν εξυπηρετούσαν σε καμία περίπτωση τους αθώους. Τώρα αναγκάστηκε να μιλήσει και σίγουρα έχουμε κάτι περισσότερο να πούμε γι' αυτόν πέρα από το "δε μίλησε". Επίσης σε μια τέτοια κατάσταση, συνήθως λύνεται η γλώσσα μερικών, όπως του ρομπότ που όλη τη μέρα το έπαιζε τρελίτσα με τις ρομπομαχίες και με την πρώτη ευκαιρία, μόλις είδε ότι αυτός που είχε ψηφίσει πήρε δεύτερη ψήφο, έφυγε από το ρεύμα για να μην έχει κανέναν στο λαιμό του από την αρχή. 

 

Βλέπω προετοίμασες και τον στόχο σου για την περίπτωση που ο Δούκας Αριαμπάρτ (Zura) έβγαινε. Έτοιμος για ρομπομαχία με τον Γερμανό (Black Kaiser) βλέπω. Νομίζω ότι το τανκ νικάει με άνεση, οπότε άδικος κόπος. Πάντως, οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι πήραν την κατάσταση πολύ ψύχραιμα σαν να μην έχουν τίποτα να χάσουν. Πιθανότατα είναι αθώοι. Ο Δούκας Αριαμπάρτ έχει σαφώς λίγες περισσότερες πιθανότητες από τον νεαρό με τις παραισθήσεις (Scarlet) γιατί όταν ο δεύτερος ψήφισε ήταν πιο εξασφαλισμένο ότι θα ζήσει. Στον αντίποδα, το ρομπότ που ενώ αναφέρει μέχρι και την πιθανότητα να είναι όλοι αθώοι τους προτιμά να παίξει την κατάσταση στα ζάρια, πόσο αθώα είναι αυτή η συμπεριφορά ας το κρίνει μόνο του Και για να εξηγούμαστε, πάρτε το όπως θέλετε και αν θέλετε κατηγορήστε με γι' αυτό, προτιμώ να ρίξουμε το ρομπότ για ανακύκλωση γιατί ακόμη κι αν είναι αθώο με τόσο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά δεν βοηθάει κανέναν και ξέρετε κάποιοι από εμάς εδώ θέλουν να ζήσουν.  Είναι προφανές ότι είναι ελαττωματικό ούτως ή άλλως, ξεστομίζει κάτι για ρόλους, παίκτες και προσκείμενους ρόλους που δε βγάζουν νόημα."


ySss0UF.jpg


#33 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 19:53

Metabee(TheGunsmasha)

 

tenor.gif

 

''Θα καθόμουνα να σχολιάσω αλλά η αποχώρηση μου θα βοηθήσει περισσότερο. Μην αλλάξετε γνώμη οι άλλοι δύο. I am out of here!''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#34 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 20:12

Ariabert Tytania (Zura)

 

sRnwzBY.jpg

 

Και μετά το ρομπότ έλεγε για τους δικούς μου δραματικούς μονολόγους. Η ζωή τελικά μας τα φέρνει όλα πίσω, όπως είπε και ο ξάδερφος μου ο Δούκας Juslain (Μπουγάτσα).



#35 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 21:45

Escanor

 

latest?cb=20160412004513

 

Ετοιμαζονταν να φυγει και ακουει μια φωνη απο ενα βρωμικο τενεκέ που του φτανε μετά βίας μεχρι το γονατο, παρολο που εηταν πλεον απογευμα...

 

 

 

Metabee(TheGunsmasha)

 

 

''Ακού να δεις μπάρμπα(Lord Leon). blahb;ahblahblah

 

''Πες και εσύ την γνώμη σου. yaddayaddayadda.''

 

 

 

Εσκυψε απο πάνω του και τον κοιταξε απειλητικά. Μετά του εσκασε ενα χαμογελο και του γυρισε την πλατη. Το ζωυφιο παραληρουσε καθως ενιωθε ηδη τη ζωη του να τελειωνει. Δε χρειαζοταν να κανει τιποτα για αυτο.

 

HOW ABOUT, NO?

 

Εχω να φερω κατι βαρελια απο το κελαρι.

 

Και εφυγε


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 03 Ιούλιος 2017 - 21:45

stasou%2520mygdala.jpg


#36 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 22:17

Jouslain Tytania

 

wvz4vp.png

 

Χμμμ, ενδιαφέρον. Το ρομποτάκι(Guns) μαίνεται και διαρρηγνύει τα μεταλλικά ιμάτιά του ότι κάνουμε λάθος γι αυτό και παλεύει να βρει τη δίκαιοσύνη...ενώ ταυτόχρονα μας λέει πως δεν τον νοιάζει. Μάλλον είχα δίκιο για το κριτικό σφάλμα...καλώς λοιπόν, εγώ, ο Jouslain Tyatania, δεν είμαι αρκετά περήφανος για να μην αλλάξω τη γνώμη μου. Η απελπισία του ρομπότ και η δυσωδία από τα καμμένα λάδια του, καθώς και η βεβιασμένη ομιλία του νεαρού(Scarlet) που εμφανίστηκε μόνο επειδή κάποιος του ζήτησε τον λόγο, με κάνουν να πιστεύω πως αξίζει να διαθέσω την ψήφο μου αλλού.

 

Νιώθω κάπως άβολα, εφόσον βρίσκομαι στη θέση του να διαλέξω μεταξύ ενός ή του άλλου - εφόσον πραγματικά πιστεύω πως ο εξάδερφος Δούκας Ariabert(Zura) ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο - που και τα δύο αποτελούν διαφορετικές επιλογές των δύο έτερον Tytania. Σας παρακαλώ συγχωρέστε με ξάδερφε(Zura), μα αυτήν τη φορά, θα συμφωνήσω με τον Δούκα Idris(Kai).


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#37 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 23:36

H νύχτα πέφτει και ο Johnny Walker έρχεται.

 

Αναμένεται κείμενο.



#38 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2017 - 01:28

Κεφάλαιο Δεύτερο

 

Mob Mentality, Part 1

 

H νύχτα είχε πέσει για τα καλά στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μάλιστα, με εντολή του Overmasterlord™, η κατάσταση είχε τραβήξει αρκετά έως και τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ απ'έξω ακουγόταν ο θόρυβος του περιστασιακού καγκουρα με το κωλοφτιαγμένο FIAT Punto και την πσιχεντέλικ στην διαπασών, μέσα στις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονταν οι καλεσμένοι, όλοι είχαν ηρεμήσει.

 

Τα φώτα μέσα είχαν χαμηλώσει και η αίσθηση του χώρου θύμιζε παλιό παραλιακό μπαρ της δεκαετίας του '80. Σε δυο καναπέδες με ένα τραπέζι στο κέντρο, οι τρεις δούκες του οίκου των Tytania καθόντουσαν ήρεμοι και πίνανε τα ποτά τους, έχοντας ξεχάσει για μερικές στιγμές όσες κοντρές μπορεί να είχαν μεταξύ τους στο Uraniborg. Ο Idris κοίταξε έξω από το τζάμι την σκοτεινιασμένη θάλασσα, κατάπιε μια γουλιά από το φθηνό ουίσκι που του είχε σερβιριστεί και αναστέναξε ελαφρώς.

 

Ο Escanor, έχοντας χάσει τις δυνάμεις του, είχε επιστρέψει ντροπιασμένος πίσω από την μπάρα και σέρβιρε τον Ludwig, ο οποίος είχε καθίσει σε μια από τις άκρες του πάγκου και κοίταζε τα ράφια με τα ποτά μπροστά του χαμένος.

 

O Onizuka και ο Ariwara είχαν αράξει σε μια γωνιά ο καθένας και απλώς περίμεναν κακοδιάθετοι να δουν τι θα συμβεί, ενώ ο Metabee, ο οποίος είχε συνδέσει τον εαυτό του σε μια πρίζα και είχε απενεργοποιηθεί για να φορτίσει, είχε επιτέλους βγάλει τον σκασμό για λίγο.

 

Στην μέση βρισκόταν ο λόγος για τον οποίο ήταν όλοι τόσο κακοδιάθετοι. Ένας δεκατετράχρονος είχε ψηφιστεί ώστε να πεθάνει.

 

Ένας δεκατετράχρονος.

 

Και ας πούμε ναι, έπρεπε να πεθάνει. Ποιος θα τολμούσε να σκοτώσει έναν δεκατετράχρονο;

 

Ο Idris έβγαλε από το παλτό του ένα όπλο, το ακούμπησε στο τραπέζι και κοίταξε τον Jouslain.

 

"Εσύ τον έστειλες στην κρεμάλα, εσύ θα το κάνεις."

 

"Όχι, Idris, όλοι μας, και εσύ μαζί, τον στείλαμε στην κρεμάλα. Μην προσπαθείς να ρίξεις αλλού τις ευθύνες.

 

Ο Idris έκανε μια αποδοκιμαστική γκριμάτσα και γύρισε ώστε να κοιτάξει ξανά την θάλασσα.

 

Spoiler:

 

"Ας το κάνει τότε το κονσερβοκούτι.", πρότεινε ο Onizuka δείχνοντας τον εκτός λειτουργίας Metabee. "Δεν είχε πει ότι έχει πυραύλους και οπλικά συστήματα ενσωματωμένα; Ρομπότ είναι, δεν θα τον πειράξει."

 

"Δεν νομίζω ότι αυτό είναι μέσα στις επιλογές μας αυτήν την στιγμή.", απάντησε ο Ludwig.

 

"Κάνε το εσύ με το τανκ, τότε. Γιατί το έφερες;"

 

Spoiler:

 

"Όχι για να σκοτώσω δεκατετράχρονα, πάντως."

 

Ο Mob στεκόταν όρθιος και παρακολουθούσε την συζήτηση χωρίς να μιλάει. Ανησυχούσε. Ίσως ότι θα πεθάνει, ίσως για το τι θα μπορούσε να συμβεί πριν πεθάνει. Ένιωθε το ποσοστό των συναισθημάτων να ανεβαίνει ολοένα και γρηγορότερα, αλλά αντίθετα με άλλες φορές, δεν ήξερε τι ένιωθε. Ήταν φόβος; Ήταν λύπη; Ήταν οργή; Δεν είχε την παραμικρή ιδέα,

 

Ξαφνικά, μια αντίστροφη μέτρηση ενός λεπτού εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Ο Overmasterlord™ είχε κουραστεί με τα παιχνίδια και έστελνε ένα ξεκάθαρο τελεσίγραφο: Σκοτώστε τον Mob αμέσως ή πεθάνετε.

 

Spoiler:

 

Όλοι ξαφνικά ξύπνησαν. Αργά, αλλά σταθερά, σηκώθηκαν και άρχισαν να τον πλησιάζουν με βήμα σταθερό και πρόσωπα σκοτεινά.

 

Spoiler:

 

Ο Mob ήξερε ήδη ότι ήταν πολυ αργά.

 

Κανείς δεν ήξερε όμως για ποιον.

 

 

 

 

To be continued...

 

 

1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho) (Φτωχή Πόρνη)

2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots)

3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania)

4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)

5. Takayama Yuichi / Onizuka Eikichi (Great Teacher Onizuka)

6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)

7. Kai / Idris Tytania (Tytania)

8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (PRAISE THA MOTHERFUCKING SUN MOTHERFUCKERS)

9. Kamui / Ariwara no Narihira  (Chouyaku Hyakuninisshu: Uta koi)

 

 

Η νύχτα πέφτει. Οι ρόλοι να κάνουν την δουλειά τους.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 04 Ιούλιος 2017 - 18:08


#39 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2017 - 18:08

Κεφάλαιο Τρίτο

 

Mob Mentality, Part 2

 

Ο Mob άρχισε να τρέμει. Τα συναισθήματά του είχαν φτάσει στο 100%, αλλά ο ίδιος για πρώτη φορά δεν είχε ιδέα τι συναισθήματα ήταν αυτά. Τα μάτια του άρχισαν να λάμπουν και το έδαφος να τρέμει. Οι καλεσμένοι έκανα μερικά βήματα πίσω. Στην τηλεόραση, η αντίστροφη μέτρηση κόντευε μηδέν.

 

"Ακούω ιδέες... Γρήγορα!", πρόσταξε ο Idris, κοιτώντας τον κόσμο γύρω του.

 

"Το όπλο, φίλε, το όπλο! Πυροβολήστε το μικρό μπασταρδάκι πριν κάνει μπουμ!", απάντησε πανικόβλητος ο Onizuka, δείχνοντας το όπλο στο τραπέζι.

 

"Εντάξει λοιπόν. Είμαστε μαζί σου, δάσκαλε! Μπορείς να το κάνεις!", φώναξε ο Escanor που κρυβόταν πίσω από μια πολυθρόνα.

 

Ο Onizuka πήρε την φάτσα του πιο σκληρού καριόλη που μπορούσε να σκεφτεί και σήκωσε το όπλο από το τραπέζι.

 

"Εντάξει, ας είναι. Κάποιος πρέπει να κάνει την δύσκολη δουλειά! Στην άκρη όλοι οι τζάμπα μάγκες!

 

Όλοι κάνανε στην άκρη και ο Onizuka σήκωσε το χέρι του και στόχευσε το παιδί. Στην αντίστροφη μέτρηση του Overmasterlord™ είχαν μείνει πλέον μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

 

Ένα δεύτερόλεπτο πέρασε. Έπειτα άλλο ένα.

 

Και άλλο ένα.

 

Και αλλο ένα.

 

Και ο Onizuka ξαφνικά είχε στο πρόσωπό του ζωγραφισμένη την πιο χαζή φάτσα που θα μπορούσε να πάρει κάποιος, έχοντας κοκαλλώσει εκεί που βρισκόταν, χωρίς να πατάει την σκανδάλη.

 

Χωρίς προειδοποίηση, ο Jouslain άρπαξε ξαφνικά το όπλο από τον δάσκαλο.

 

"Αρκετά με τον άσχετο! Όλοι απομακρυνθείτε!", φώναξε αμέσως ο δούκας, οπλίζοντας, σημαδεύοντας και πυροβολώντας τον Mob χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Η σφαίρα πλησιάσε τον Mob, αλλά προς έκπληξη όλων, σταμάτησε ένα χιλιοστό μακριά από το κούτελο του χωρίς να τον χτυπήσει. Ο δεκατετράχρονος, του οποίου τα μάτια έβγαλαν μια άσπρη εκτυφλωτική λάμψη, γύρισε το βλέμμα του στον Jouslain και δυο ακτίνες από τις κόγχες των ματιών του τρύπησαν τον δούκα στο στήθος, που έπεσε στα γόνατα.

 

"Γκουχ, γκουχ... Ariabert, φίλε μου, άκουσε με..."

 

Ο Ariabert πλησίασε. Τα μάτια του ήταν υγρά, αν και προσπαθούσε να το κρύψει.

 

"Πες στοn Ajman, τον ένδοξο άρχοντά μας..."

 

"Ναι... Πές μου Jouslain, πες και o Ajman θα το μάθει."

 

".. ότι όντως δεν είμαι παιδόφιλος... Ήταν όλα μια παρεξήγηση..."

 

"Το ξέρω Jouslain, μην ανησυχείς. Κανείς δεν θα πει άσχημο λόγο για εσένα."

 

Ο Jouslain έπεσε κάτω νεκρός. Τότε, ένα θερμό φως περιέβαλλε το σώμα του και μια θεϊκή φιγούρα κατέβηκε από τον ουρανό στην γη.

 

"Αχ, Jouslain, το ήξερα ότι ήσουν λιγάκι φλώρος. Ο Idris θα ήταν καλύτερη επιλογή, τελικά, αλλά δεν βαριέσε, ό,τι έγινε, έγινε."

 

Πήρε στα χέρια του το πτώμα του Jouslain και το φόρτωσε στον ώμο σαν σακί. Έπειτα γύρισε και κοίταξε τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν εμβρόνητοι.

 

"Αχαχαχαχαχα, γιατί έχετε μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό σαν χάνοι; Τον Ιησού Χριστό είδατε, όχι τον Tupac. Λοιπόν, δεν έχω να κάνω και τίποτα άλλο εδώ, οπότε ώρα να την κάνουμε. Έλα Jouslain, το μεγάλο Firing Range των Ουρανών σε περιμένει!"

 

Ο Ιησούς και ο Jouslain ανέβηκαν στους ουρανούς και το φως άρχισε να χάνεται. Λίγο πριν χαθεί όμως, ο Ιησούς έβγαλε το κεφάλι από την τρυπούλα φωτός που είχε μείνει στο ταβάνι και είπε.

 

"Ααα, ναι, σχεδόν το ξέχασα! Ο φίλος μου ο Overmasterlord™ με παρακάλεσε να σας υπενθυμίσω ότι σας έχουν μείνει μόνο δύο δευτερόλεπτα! Καλή σας τύχηηηηη."

 

Οι καλεσμένοι κοίταξαν αμέσως την αντίστροφη μέτρηση. Είχαν μείνει δύο δευτερόλεπτα και ο Mob ήταν ακόμα ζωντανός. Τι μπορούσαν να κάνουν;

 

Ένα δευτερόλεπτο πέρασε, μόνο ένα είχε μείνει

 

Ο Ludwig αναστέναξε. Ήξερε ότι μόνο αυτός μπορούσε να σταματήσει πλέον τον Mob, αλλά για να το κάνει έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια κρυφή δύναμη που είχε από παλιά ορκιστεί ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ ξανά.

 

Δεν υπήρχε όμως επιλογή... Απλώς, δεν υπήρχε...

 

Ο Ludwig πήρε μια βαθιά ανάσα, έκλεισε τα μάτια, συγκεντρώθηκε και το μυαλό του γέμισε με μνήμες και εικόνες από άλλες εποχές, τότε κάποτε που δεν τον αποκαλούσαν μόνο Γερμανία αλλά και--

 

Ξαφνικά, τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα και άστραψαν, ενώ ο ίδιος φώναξε ουρλιάζοντας.

 

 

"BLITZKRIEG"

 

 

Αρχίζοντας να πετάει άναρθρες, ακαταλαβίστικες κραυγές, ο Ludwig άρπαξε τον απενεργοποιημένο Metabee, τον πέταξε μέσα στη μπούκα του μεγάλου τανκ και πυροβόλησε τον Mob τον οποίο χτύπησαν τα κομμάτια του Metabee σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

 

Γιατί έτσι είναι το Blitzkrieg. Γρήγορο, αποτελεσματικό, αναπάντεχο και... αντικλιμακτικό.

 

Ρωτήστε την Πολωνία να σας πει.

 

---------------------------------------------

 

1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho) (Φτωχή Πόρνη)

2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots) (Όχι Ψηφοφόρος)

3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania) (Ιησούς Χριστός)

4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)

5. Takayama Yuichi / Onizuka Eikichi (Great Teacher Onizuka)

6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)

7. Kai / Idris Tytania (Tytania)

8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins)

9. Kamui / Ariwara no Narihira  (Chouyaku Hyakuninisshu: Uta koi)

 

 

---------------------------------------------

 

Με όλα όσα είχαν συμβεί, η μέρα ξημέρωνε και πάλι στον ορίζοντα. Στην τηλεόραση είχε ήδη αρχίσει μια καινούρια αντίστροφη μέτρηση.

 

Η νύχτα πέφτει την Πέμπτη στις 00.30 (δηλαδή βράδυ Παρασκευής).


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 04 Ιούλιος 2017 - 18:17


#40 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2017 - 23:09

Germany/Ludwig (Black Kaiser)

 

germany-hetalia-the-beautiful-world-88.5
 

 

Η τεράστια τρύπα στον τοίχο που είχε φτιάξει το τανκ, άφηνε τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας να κατακλύσει τον χώρο. Ο Ludwig ένιωθε ντροπιασμένος. Ποτέ ξανά είχε υποσχεθεί στον εαυτό του αλλά  πριν αναγκάστηκε να αφήσει τον κακό, κρυμμένο, ναζ...ιάρικο εαυτό του να ξαναέρθει στην επιφάνεια. Κοίταξε την τρύπα και αναρωτήθηκε τι τους εμπόδιζε απλά να αποχωρήσουν και να αφήσουν τον Overmasterlord με την οθόνη του.

Γύρισε, ξανά το βλέμμα του στους καλεσμένους. Όλοι τους κάθονταν ήσυχοι, δίπλα από το μπαρ. Φοβούνται, σκέφτηκε. Εστίασε το βλέμμα του στα αδέλφια Tytania. Δεν φαίνονταν να λυπούνται και πάρα πολύ για τον χαμένο ξάδελφο τους. Ο ξάδελφος τους αποδείχθηκε δολοφόνος, αλλά ο Ludwig με τόσα χρόνια πείρας στην Abwehr πίστευε πως δεν ήταν για αυτό.

" O Herr Idris Tytania (Kai) πρέπει να εκτελεστεί" είπε τελικά, διαλύοντας την ησυχία.
Γύρισε στον Δούκα. "Ganz ehrlich, εγώ πράγματι θα ζας κατηγορήσω για αυτό:"
 

πάρτε το όπως θέλετε και αν θέλετε κατηγορήστε με γι' αυτό, προτιμώ να ρίξουμε το ρομπότ για ανακύκλωση γιατί ακόμη κι αν είναι αθώο με τόσο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά δεν βοηθάει κανέναν και ξέρετε κάποιοι από εμάς εδώ θέλουν να ζήσουν. 


"Nein. Αυτή είναι λογική δολοφόνου που προσπαθεί μέσα σε όλα να προσποιηθεί έμμεσα και το "δεν ξέρω αλλά όπως βλέπετε λαμβάνω υπόψη όλα τα ενδεχόμενα". Αν ήθελες να "ζήσεις" θα πρόσεχες πως είμαστε πολύ λίγα άτομα και πως δεν έχουμε την ευχέρεια να στέλνουμε στο απόσπασμα αθώους όσο "αλλοπρόσαλλη" συμπεριφορά και να έχουν. Το γεγονός πως θα ήταν ζωντανός ένας αθώος, βοηθάει de facto τους αθώους.

Επιπλέον, όλες οι υποθέσεις που έκανε ο Metabee(TheGunsmasha) ήταν απολύτως λογικές. Μα όλες. Η σφοδρότητα και γενικά το ύφος με το οποίο του απάντησες σε εκείνο το σημείο φαίνεται άσχημα out of place. Καθόλου αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά δεν είχε και αυτό απέτυχες να το προσέξεις γιατί η οπτική σου γωνία το πιθανότερο δεν είναι αθώα. Ούτε το τι έκανε ο Ariabarht(Zura) εχθές μου αρεζε πολύ, αλλά αυτός ωστόσο φρέναρε όταν μίλησε με το ρομποτ και αναγνώρισε πως ό,τι έλεγε είχε κάποια λογική. Πιστεύω πως πρέπει να σε εκτελέσουμε ζαφοοχτ."

Επέστρεψε στη θέση του και αναρωτήθηκε αν η Γερμανία μόλις κηρύξε πόλεμο και στο Uraniburg.

 



#41 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2017 - 23:56

Idris Tytania (Kai)

 

 

83.jpg

 

"Χαχαχα-ΧΑ!" γέλασε δυνατά.  "Το καμάρι των Tytania(Mpougatsa) δεν θα μπορούσε να είχε βρει πιο άδοξο τέλος. Είχε τόση δύναμη στα χέρια του και πέθανε άπραγος τελικά. Ένα ποτηράκι προς τιμήν του πριν αρχίσετε να με κατηγορείτε με μπροστάρη τον Ludwig (Black Kaiser). Ο Λόρδος Jouslain όταν αναγκάστηκε να μιλήσει, αποφάσισε να σώσει το άχρηστο ρομπότ (Guns) λίγο πριν νυχτώσει και πάμε όλοι να ξεκουραστούμε από τις ανοησίες που ακούγαμε όλη μέρα. Ήταν ο Λόρδος Jouslain αλήθεια τόσο χαοτικός για να σκοτώσει το ρομπότ το βράδυ ενώ μόλις το είχε σώσει και θα είχε σίγουρο σύμμαχο την επόμενη μέρα αν ζούσε; Άρα εφόσον ο Δούκας δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει αλλά και δεν βγάζει νόημα να είχε επιλέξει το ρομπότ πριν πεθάνει, ποιος έπαιξε ρομπομαχία μαζί του βράδυ; Τροφή για σκέψη όσο θα ασχολείστε με το πόσο δολοφόνος είμαι και πόσο δίκιο είχε το ρομπότ," ήπιε μια γουλιά κρασί.  "Δε θα γελάσω καν που η Ludwig εμπιστεύεται την κρίση του ρομπότ, όχι ότι μου κάνει εντύπωση, δεν αξίζει καν να ασχοληθώ. Ήδη αποδείχθηκε λάθος για τον υπερευαίσθητο έφηβο, ο Λόρδος Ariabart (Zura) έχει τεράστιες πιθανότητες να είναι αθώος όχι μόνο για το πώς αντέδρασε αλλά και γιατί οι κύριες υποψίες επάνω του έπεσαν από δική μου κίνηση  και όχι τόσο από δική του, δεδομένου ότι ο Ludwig συνεχίζει να το αναφέρει, αυτό φαντάζομαι βολεύει πολλούς. Γενικότερα, το ρομπότ βάσισε ότι είπε μόνο επάνω σε τρία άτομα εξαιρώντας όλους τους υπόλοιπους. Στοιχηματίζω το Fire Phoenix μου ότι δεν έπεσε μέσα για κανέναν από τους 3 μας κι αν κρίνω από την υποσημείωση δίπλα από τα κομμάτια του, όντως μας ήταν σχετικά άχρηστο όπως και να έχει.  Escanor (L.L.) για πες μας πώς νιώθεις τώρα που οι 2 από τους 3 που επέλεξες είναι ήδη νεκροί κι αθώοι;"


ySss0UF.jpg


#42 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 01:03

Ariwara no Narihira

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

Σαν έδυσε ο ήλιος,

Έδυσε κι ο νεαρός.

 

Αμούστακο αγόρι,

Που τον παλμό του έρωτα μου

Μια στιγμή μόνο έζησε,

Σαν μπήκα εντός του

Και γέυτηκα τα άνθη του.

 

Ο όρκος μιας αγάπης

Χάθηκε πια στη σκόνη,

Πικρά, σαν έμαθα,

Πώς δεν ήμουν

Ο μόνος.

 

 

Και στέκομαι εδώ,

Το μόνο μαύρο στάχυ,

Ανάμεσα σε δούκες, στρατηγούς

Απ' την ξανθιά τη δύση.

 

Σαν μεταξύ τους πολεμούν,

Με λέξεις για ακόντια,

Ασπίζει ο Idris ο χλωρός

τον γαλανό τον ναύτη.

 

Σκεπάζει τώρα η σιωπή

Του Ariabert τα χείλη,

Λόγο δεν έχει πια να πεί,

Πνιγμένος απ' τις τύψεις.

 

Μα αυτό που σκέψεις προκαλεί,

Κι αμηχανία συνάμα,

Είν' που κανείς δε ρώτησε γιατί

Στους εκδιδόμενους

Αρμόζει να πεθαίνουν.

 

Κομπάζω και παραμιλώ,

Σαν κάλπικος προφήτης.

Μα ό,τι κι αν γράψω, κι αν ειπώ,

Κάτι πάντα νομίζω;

 

Θα 'ρθει στιγμή

Που θα σκορπίσει ο ιός.

Μονάχα αυτό γνωρίζω.

 

 

 


O6rrvsU.jpg


#43 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 02:48

Escanor

 

latest?cb=20160411010619

 

Το όνομά σου... μια σκιά...

από γλώσσες ξεχασμένες

 

ακτές Ιθακης από μακριά

σε θάλασσες αγριεμενες,

 

οσο να ερχεσαι κοντά, τόσο αυτη να φευγει

το δρομο σου να οδηγει, ποτέ να μη...

 

 

 

Idris Tytania (Kai)

 

 

.  Escanor (L.L.) για πες μας πώς νιώθεις τώρα που οι 2 από τους 3 που επέλεξες είναι ήδη νεκροί κι αθώοι;"

 

 

 

(ελαφρώς ενοχλημένος που διέκοψαν το 249291ο ποίημα του για την Μέρλιν)

 

Εχμ κύριε Δούκα Idris/Kai Ομολογώ οτι εδω υπάρχει μια περίεργη σύμπτωση.

Καταρχάς να μου συγχωρήσετε εκ των προτέρων  την αναίδεια με την οποία θα σας απευθυνθώ, αλλά όταν ακομα και ενα τοσο ασήμαντο κεφάλι σαν το δικό μου καταφέρνει να δει ενα τοσο προφανες συμπερασμα, πιστεύω θα πρεπει να το ακουσετε:

 

Βλέπετε, ενω μπορει να φαινεται οτι ο Μetabee/Gunsmasha δεν σας κατηγορει παντου, δύο πραγματα ειναι αδιαμφισβήτητα: Ενα, παρακολουθουσε ανελλειπως ολονών μας τις δηλώσεις. Δύο, μπορεί να μην σας κατηγορούσε σε όλες τις εικασιες του, αλλά ο μονος κοινος παρανομαστής που εξυπηρετεί ολες του τις εναλλακτικές εικασιες και τις αποκαλυψεις που χτεσινοι θανατοι επέφεραν, ειστε εσεις.

 

Ας πάμε ομως στην συμπτωση. Βλέπετε, το Φως της ψυχης μου, μου εδωσε ενα φιλτρο, που δουλευει μονο σε παρομοιο DNA και το περασα στων τριων σας τα ποτηρια. Εσεις με τον μακαριτη Jouslain (Fatsa) ειχατε το ιδιο χρωμα  ενω ο Ariabert(Zura) ειχε διαφορετικο. Δεν ξερω τι ακριβως μπορει να σημαινει αυτο αλλά δεν πιστευω στην τυχη. Οποτε ως ταπεινος υπηρετης της δικαιοσυνης θα αθωώσω οποιον αθωώσει τον ξάδερφο σας και ενοχοποιησει εσας. Ζητω την κατανόηση σας αλλά εμπιστεύομαι περισσότερο το μυαλο της μεγαλύτερης μάγισσας στο βασιλειο, παρά το δικο μου...

 

Και επειδη δεν θελω να σας κακοκαρδίσω, μια χαρά νοιώθω. Με τα στοιχεία που ειχαμε ολοι στατιστικά το πιο πιθανο θα ηταν να πετυχουμε αθωους στον πρωτη μέρα. Ενας αξιολύπητος υπηρέτης σαν και μενα δεν ειχε καμια ελπίδα να τα καταφερει καλυτερα από το μεσο όρο...


stasou%2520mygdala.jpg


#44 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 07:31

Ariabert Tytania (Zura)
 

sRnwzBY.jpg

 

Καμία λέξη δεν μπορούσε να βγει από το στόμα του Ariabert. Άναυδος από τα γεγονότα που είχαν συμβεί ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. "Γιατί αγαπημένε μου ξάδερφε;" αναρωτιόταν από μέσα του κρατώντας το πρόσωπό του με τα χέρια του. Όλοι είχαν αρχίσει να κατηγορούν και πάλι άτομο και αυτός ένιωθε μόνο θλίψη που ένας Tytania είχε βρεθεί στους κακούς. Γιατί; Δεν μπορούσε να κρίψει τον πόνο του, θρηνούσε για το χαμό του ξαδέρφου του ακόμη και αυτός έκανε κάτι που δεν θα μπορούσε να επιτρέψει ποτέ. Δεν θα περίμενετε ποτέ αυτή την κατάληξη. Γιατί; Ένιωθε ότι όλες του οι κινήσεις ήταν μάταιες. Δύο αθώοι είχαν φύγει και σίγουρα έφταιγε και εκείνος με τη στάση του. Δεν το ήθελε πραγματικά αυτό. Σαν κάποιος να ήθελε για άλλη μια φορά όλα να πάνε στραβά. Τίποτα καλό δε του συνέβαινε, και αν κάτι θα ερχόταν, πάλι σε εκείνον θα έπεφτε ο κλήρος. 


Ωστόσο, έπρεπε να καταπνίξει τον πόνο του και να μιλήσει και εκείνος.



"Με πονάει ο χαμός του Δούκα Juslain, ό,τι και να έκανε ήταν οικογένεια αλλά δεν περίμενα ποτέ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα επεκταθώ στους λόγους που προτίμησε να βρεθεί στη μεριά του Overlord, αλλά ξέρω μόνο ότι δε συμφωνώ με τη στάση που κράτησε. Τι έκανε το βράδυ ο Δούκας Juslain; Το ερώτημα αυτό θεωρώ είναι συνετό να απαντηθεί. Η στάση μου απέναντι στο Metabee άλλαξε καθώς πείστηκα ότι βρίσκεται στη μεριά των αθώων όταν η κατάσταση ήρθε στα ζάρια, αλλά η λογική του μπορούσε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη σωστή πεπατημένη όπως θεωρούσε το ίδιο αλλά δε σημαίνει ότι τη συμμερίστηκα. Αθώος φάνηκε ότι ήταν, ίσως και αφελής, όπως και εγώ. Να τι έκανε ο Metabee τη μέρα, κ. Escanor, είχε αποφασίσει να τους κατηγορήσει όλους σχεδόν γιατί δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι ο καθένας τους. Γλώσσα δεν έβαλε μέσα, θα έλεγα, και κατάφερε να κατηγορήσει με τη ψήφο του ή με τα λόγια του όλους εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό, τον Δούκα Juslain, τον Onizuka και τον Ariwara, που και πάλι έμμεσα τους θεωρούσε επίσης ύποπτους. Ουσιαστικά είτε μιλούσε είτε δε μιλούσε θα ήταν το ίδιο και το αυτό, αν εμείς δεν αποφασίζαμε να τον ακολουθήσουμε ή δε του δίναμε σημασία. Αν ζούσε ίσως έβλεπε καλύτερα τα πράγματα, αλλά δυστυχώς η μοίρα έριξε τις μάσκες της και του έδιξε τον δρόμο προς τον άλλον κόσμο εκεί που δεν το περίμενε.

Η λογική του Metabee σας συμφέρει νομίζω κ. Escanor σε αυτή την κατάσταση, όλα δείχνουν προς το μέρος μακρινού ξαδέρφου μου του Idris και εσείς ανενόχλητος κατηγορείται εκείνον. Όλα εύκολα σας φαίνονται. Άραγε αν δεν σας κατηγορούσε ποιον θα διαλέγατε; Σε αντίθεση με εσάς ο Ludwig έδωσε μια στοιχειώδη επιχειρηματολογία ότι συμφωνεί με τη λογική του Metabee. Δεν θα πεθάνουν άλλοι Tytania όμως! Ο Idris άλλωστε πάντα έδειχνε την απέχθειά του για το πρόσωπο του Juslain, αμφιβάλλω αν θα τον ακολουθούσε στις κινήσεις του. Αν ήταν κάτι, θα εκμεταλλευόταν μόνο τη δική μου αφέλεια για να κερδίσει κάτι.
 

w4DO6l5.jpg

 

O Δούκας Juslain φαίνεται ότι προτίμησε να στοχοποιήσει τον Mob στο τέλος, θεωρώντας ότι ίσως ο Metabee του φανεί χρήσιμος την επόμενη μέρα - Γιατί ξάδερφε, γιατί;  - αλλά κάτι συνέβη που τον έκανε να σωπάσει μια για πάντα. Τι ήταν αυτό; Υπάρχουν και άλλοι εκτός από τον δολοφόνο γύρω που θέλουν το κακό μας εκτός από τον Δούκα Juslain; Πετάξτε τις μάσκες σας και τα προσωπεία σας και αφήστε το αυθεντικό σας πρόσωπο να φανεί, ποιοι από εσάς παραπλανούν και ψεύδονται συνειδητά; Θα δείξω τον Escanor (LL), τον Ludwig (Black Kaiser) και τον Onizuka (Takayama). Προς το παρόν θα σκεφτώ τι μπορεί να σημαίνει ο ιός που θα έρθει στα λεγόμενα του κ. Ariwara (Κamui). Η ψήφος στο πρόσωπό μου δεν με ενοχλεί καθόλου, όλες μου οι κινήσεις οδήγησαν τον εαυτό μου σε αυτό ο σημείο.

Τι μέλλει γένεσθαι;"



#45 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 07:35

Idris Tytania (Kai)

 

 

83.jpg

 

Αφού άκουσε με προσοχή το ποίημα και τη μελωδική φωνή του Ασιάτη.

 

"Χαίρομαι που υπάρχει ένας άνθρωπος των γραμμάτων εδώ πέρα. Εμείς οι Tytania απολαμβάνουμε και ενισχύουμε τις τέχνες. Ariwara no Narihira (Kamui) σας προσλαμβάνω ως ιδιωτικό μου ποιητή να γράψετε ένα από τα εξαίσια ποιήματα σας για τον δοξασμένο οίκο των Tytania και την εξέχουσα πορεία του μέσα στους αιώνες. Μπορείτε να επιλέξετε μόνος σας το είδος και το μέγεθος της αμοιβής σας. Στην υγεία σας."

 

Ψήφος ίδια


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, αθώοι, δολοφόνοι, PRAISE TEH SUN OR GTFO, καλή τύχη θα την χρειαστείτε, Ο Guns είναι filthy casual