Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Kiznaiver

Kiznaiver Studio Trigger Trigger

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2016 - 19:53

Επισυναπτόμενο Αρχείο  kiz.jpg   131,33Κ   0 Αριθμός downloads

KIZNAIVER
ANIDB | ANN | Official Site


Δεν βρήκα κάποιο topic για αυτό το anime, οπότε μιας και είδα τα 2 πρώτα επισόδεια και μου άρεσαν είπα να αρχίσω εγώ ένα.

 

~Σύνοψις~

Πάμε πρώτα στην επεξήγηση του τίτλου: Η ανθρωπότητα, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν παύει να βρίσκει τον εαυτό της αρκετά συχνά στο χείλος της καταστροφής. Και τις περισσότερες φορές, η αιτία είναι η ίδια. Οι ανθρώπινες διαμάχες. Μήπως όλοι οι πόλεμοι και καταστροφές του παρελθόντος θα είχαν αποφευχθεί αν οι άνθρωποι μπορούσαν να αποδέχονται και να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον χωρίς διαμάχες; Αυτό την λογική ακολουθεί η Sonozaki Noriko (VA: Yamamura Hibiku) και αποφασίζει να πειραματιστεί πάνω της διαλέγοντας 6 εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες για να δει αν κάτι τέτοι είναι εφικτό. Τα 6 αυτά σχολιαρόπαιδα, γίνονται λοιπόν τα πειραματόζωα Kiznaivers (χωρίς την θέλησή τους) που σημαίνει ότι με κάποιον παράξενο τρόπο, τα σώματά τους είναι συνδεδεμένα, και μοιράζονται διά 6 τον παραμικρό πόνο που θα ένιωθε ο καθένας από αυτούς αν τα πράγματα είχαν μείνει νορμάλ. Αυτοί οι 6 λοιπόν, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα μιλούσαν σχεδόν ποτέ ο ένας στον άλλον, είναι τώρα αναγκασμένοι να το κάνουν, μιας και η παραμικρή γρατζουνιά που θα πάθει ο ένας, θα μοιραστεί σε όλους.

 

Χαρακτήρες:

 

Agata Katsuhira (VA: Kaji Yuuki): Ο πρωταγωνιστής. Για λόγους που δεν θυμάται, το σώμα του δεν νιώθει σχεδόν καθόλου πόνο έτσι κι αλλιώς. Πράγμα που τον έχει κάνει προφανώς απαθή.

Takashiro Chidori (VA: Terasaki Yuka): Παιδική φίλη του πρωταγωνιστή. Ίσως η μόνη φίλη του στην αρχή της ιστορίας.

Tenga Hajime (VA: Maeno Tomoaki): Μεγαλόσωμος, εύθυμος, κλασικός χαρακτήρας που πρώτα δρα και μετά σκέφτεται. Δεν φοβάταει να πει το πρώτο πράγμα που περνάει από το κεφάλι του.

Maki Honoka (VA: Satou Rina): Η λιγότερο κοινωνική της παρέας. Συχνά αποφεύγει τα πλήθη και προτιμά να κινείται μόνη της.

Niiyama Nico (VA: Kuno Misaki): Η εκκεντρική του σχολείου. Πιστεύει στις νεράιδες και γενικά δρα με τους δικούς της κανόνες και με τους δικούς της ρυθμούς.

Yuta Tsuguhito (VA: Shimazaki Nobunaga): Δημοφιλής στα περισσότερα κορίτσια του σχολείου λόγο της ομορφιάς του. Δείχνει να ενδιαφέρεται για την Maki παρόλο που η ίδια είναι αδιάφορη απένταντί του.

Sonozaki Noriko (VA: Yamamura Hibiku): Το άτομο που ξεκίνησε όλη αυτήν την ιστορία. Δουλεύει άραγε μόνη της; Και τι είναι διατεθειμένη να κάνει για να προχωρήσει το σχέδιό της;

 

STAFF:

 

Studio: Trigger (Killa La Kill, Little Witch Academia, etc.)
Direction: Kobayashi Hiroshi (Shingeki no Bahamut: Genesis, Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten, etc.)
Character Design: Yoneyama Mai

Music: Hayashi Yuuki ( Robotics;Notes, Death Parade, Haikyuu, etc.)


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sparda: 19 Απρίλιος 2016 - 19:54

Δημοσιευμένη  εικόνα


#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2016 - 21:53

Η βασική ιδέα είναι απλοϊκή αλλά τουλάχιστον η ιστορία προχωράει γρήγορα αφού από το δεύτερο ήδη μπήκαν στο ψητό. Διαφωνώ με τη νοοτροπία του να βάζουν άσχετους να υποφέρουν για να τους αναγκάσουν να αντισταθούν στους κάθε λογής μπούληδες.

Καλό με το ζόρι δεν είναι καλό.

 

Τουλάχιστον στο πρώτο είχε καλές ζωγραφιές και ζωηρά χρώματα ενώ στο δεύτερο έπεσε πολύ σκοτάδι, ίσως για να φτιάξει ατμόσφαιρα για τις εξομολογήσεις των μυστικών. Αρχίζει και θυμίζει M3 εικαστικά. Τυχαιο που τα γράφει και τα δυο η Mari Okada, δε πιστεύω. Μοιράζονται και το σκηνοθέτη.





Also tagged with one or more of these keywords: Kiznaiver, Studio Trigger, Trigger