Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#31 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 09 December 2014 - 01:36

Spoiler: Υποχρεωτικό OP 80ίλας

HokutonoKen001DVD640x476x26410bitAC3922D

 

Kenshiro

 

Urahara Kisuke (Black Kaiser), φανερώσου.

Satan (John Crabs), το Hokuto Shinken είναι ανίκητο.

 

 

*αγριοκοιτάζει τον Kenshiro (Odymonaxos) και χαμογελάει*

 

HokutonoKen001DVD640x476x26410bitAC3922D


Edited by OdyMonaxos, 09 December 2014 - 01:38.


#32 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 09 December 2014 - 01:43

Jotaro Kujo

 

jotaro_zps109ac73e.jpg

 

It's on, Old man (Odymonaxos)


Edited by demonicMC, 09 December 2014 - 02:00.


#33 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 09 December 2014 - 03:16

Nishijou Takumi

UGGPAZP.jpg

"K-καλά είμαι, απλά δεν μπορώ τον πολύ κόσμο, προτιμώ να μένω μόνος. Θα μπορούσες να πεις ότι σε αυτό μοιάζουμε κάπως, χε-χε. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα μια κοκα-κολα και όχι νερό. Ούτε εσύ μπορείς τον κόσμο. Έτσι δεν είναι Hachiman Hikigaya-Mika.siam;"



Ναι καλά... Σιγά μην είμαι καλά! Σκατά! Σκατά! Σκατά! Όλα έχουν γίνει σκατά. Εδώ πέθανε άνθρωπος και ο άλλος με ρωτάει αν είμαι καλά; Ευτυχώς πέθανε χωρίς πολλά αίματα... "Μπλεχ" μου έρχεται αναγούλα και μόνο που σκέφτομαι αυτά που έγιναν στην Shibuya πριν λίγα χρόνια. Δεν μπορώ να κάτσω για πολύ εδώ. Μου είχαν πει ότι είναι αναγκαστική εκδρομή μιας εβδομάδας αλλά έτσι όπως πάει δεν μπορώ να ξέρω για πόσο θα είμαι κλεισμένος εδώ μέσα...

Αυτοί, αυτοί οι 3-D φταίνε για όλα! Δεν τους μπορώ καθόλου του παλιό 3D.Κάθομαι εδώ και χάνω τον χρόνο μου με τον θάνατο αυτού του γέρου αντί να βλέπω επεισόδια από την δεύτερη σεζόν του Brachu. Ααααααα, γαμώτο! Γιατί απλά να μην μπορώ να είμαι σπίτι να να παίξω Ensue, ο κόσμος του Ensue χρειάζεται τον Lightning-fast Knight-Hart. Πρέπει να φύγω από ΄δω μέσα αλλά και να κάνω real boot το Di-sword δεν με σώζει. Έχουμε την
Κατσαρίδα, το Περιστέρι, τον Μπάτλερ και τους άλλους δυο τους Μachismo. Μπορεί να είναι 3D αλλά φαίνεται ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Gigalomaniacs; Αδύνατον! Γνωρίζω όλους τους Gigalomaniacs. Προσωπικά. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά προς το παρόν πρέπει να πάω με τα νερά τους...

Πως πέθανε ο γέρος; Μαχαίρι; Όχι, δεν υπάρχει πληγή. Real-boot; Όχι, δεν υπάρχουν Gigalomaniacs εδώ. Δηλητηρίαση; Ναι! Ναι! Ναι! Αυτό είναι!

Ποιος; ποιος; ποιος; ποιος όμως; Ποιος από όλους αυτούς;

Η
Κατσαρίδα; Όχι, την έβλεπα όλη την ώρα...

Το
Περιστέρι; Οι Macho; Ο Hachiman Hikigaya-Mika.siam;

Όχι. Όχι. Όχι. Όχι! Όχι!

Όλοι μα όλοι ήταν εδώ, κανείς δεν έφυγε από το δωμάτιο για να μπορέσει να κάνει κάτι περίεργο...

Εκτός... Εκτός από αυτόν τον Μπάτλερ! Ο μπάτλερ συχνά πήγαινέ να φέρει ποτά και ροφήματα, και χωρίς την επίβλεψη κανενός, πράγμα που σημαίνει ότι είχε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει κάτι στον Λόρδο... Αααα, δεν θυμάμαι καν το όνομα του...


" Se-Sebastian(πιου-πιου)! Εσύ το έκανες! Ε-εσύ σκότωσες τον γέρο! Είναι αδύνατον να το έκανε κάποιος άλλος, όλοι του ήταν εδώ καθ' όλη την διάρκεια την βραδιάς. Ε-εσύ ήσουν ο μόνος που βγήκε για πολλοστή φορά από το δωμάτιο και του δόθηκε η ευκαιρία να βάλει κάτι στο ποτό του οικοδεσπότη. "



#34 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 December 2014 - 08:13

Hoshikawa Toshiki (Pegasus)

 

Pegasus_zps8f7fdaae.png

 

Καλησπέρα σας, εραστές μου!

 

Ονομάζομαι Πήγασος και προσκλήθηκα από τον αγαπημένο μου σύντροφο Mortimer για να μεταφέρω τα φώτα της αλήθειας σε όλους σας.

Σύμφωνα με τη θεωρία των υπερνημάτων που ανακάλυψα, αυτός ο κόσμος πολύ σύντομα θα καταστραφεί από την απόλυτη μάστιγα, το σκοτεινό σημείο!

Γι αυτό εμείς, οι εκλεκτοί των ουρανών, οι φωτεινοί μαχητές της αγάπης οφείλουμε να ακολουθήσουμε το πεπρωμένο που κληρονομήσαμε από τις αγίες γραφές των Akashic.

 

Μόλις πριν εγέρθη από τον πνευματικό μου διαλογισμό καθώς μελετούσα τις διαταραχές στις χρονικές ταλαντώσεις και ναι, επιτέλους εντόπισα το σκοτεινό σημείο!

Είναι ανάμεσα μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και τα πιο διαταραγμένα ηχητικά κύματα εκπέμπονται φυσικά από το μαύρο αρθρόποδο (Ghostprince), την πιο εμφανή ενσάρκωση του σκοτεινού σημείου!

Μην φοβάστε και μη διστάζετε, εραστές μου.Τώρα είναι η στιγμή για τους εκλεκτούς ανάμεσα σας να με ακολουθήσουν και να καθαρίσουν τον παράδεισό μας από αυτή τη μάστιγα!

 

Μέχρι τότε...

 

 

Καλές δονήσεις!!!


Edited by Kamui, 09 December 2014 - 08:14.

O6rrvsU.jpg


#35 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 09 December 2014 - 12:50

8tGH1jK.png

Okosan

 

* To 15o πιάτο πουτίγκας είχε τελειώσει και ο Okosan ετοιμάζονταν να μεταφερθεί ευθέως στο φρέσκο νέο πιάτο που του πρόσφερε ο μπάτλερ της έπαυλης Sebastian(πιου-πιου) μέχρι που ξαφνικά κάτι αναπάντεχο συνέβη. Δεν τον ενδιέφεραν οι ξαφνικές φωνές, ούτε ο πανικός. Είχε μπροστά του το πιο τέλειο κατασκεύασμα φαγητού της οικουμένης και απολάμβανε την στιγμή. "Ισως να μην είναι τόσο άσχημα εδώ", σκέφτηκε". Ένα μαύρο, γλοιώδες χέρι πετάχτηκε απότομα. Το μικρό σώμα του Okosan κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση...

Η πουτίγκα όμως δεν θα μπορούσε να πεί το ίδιο.

Το πιάτο εκσφενδονίστηκε και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κατέληξε στο κρύο πάτωμα καταστρέφοντας αυτό και το περιεχόμενο του ολοσχερώς.

Ο Οkosan, βλέποντας το φαγητό του διαλυμένο προσπάθησε να δει ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την δυστυχία του. Στην όψη του αηδιαστικού αρθρόποδου(GhostPrince) σίγουρα θα τρόμαζε αλλά τώρα ήταν διαφορετικά, Ήταν ο καταστροφέας της πουτίγκας του και ο θυμός του ήταν απερίγραπτος.*

 

COO!COO!(Μου χάλασες την πουτίγκα! πουτιγκοκαταστροφέας! πουτιγκοκαταστροφέας!)

 

*Οι άναρθρες κραυγές του αρθρόποδου δεν βοηθούσαν την κατάσταση. Ο Okosan πετάριζε νευριασμένα, παίρνοντας μαζί του και ότι πιατικό υπήρχε στο πέρασμα του και τσιμπώντας παράλληλα τον υπαίτιο της συμφοράς. Ο Μπάτλερ προσπαθούσε να τον ηρεμήσει μέχρι το φρενήρες περιστέρι σταμάτησε και ρώτησε*

 

Coo!(Ο Okosan θέλει πουτίγκα. Ο Okosan θέλει κι άλλη πουτίγκα γιατί αυτή χάλασε!) 

 

"Σας ζητώ συγγνώμη αλλά μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό, βλέπετε ο κύριος του σπιτιού είχε ένα ατυχές συμβάν και πέθανε οπότε μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μου έχουν απαγορεύσει"

 

Coo?COO?( Ορίστε πάλι λένε κάποιος πέθανε, μα τι σημαίνει αυτό πιά! Μέχρι να γυρίσει αυτός εγώ δεν θα έχω πουτίγκα; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; )

COO! (Όχι! Εγώ φεύγω!)

 

*και πετάρισε ψάχνοντας την έξοδο. Μάταια όμως. Όλες οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν αμπαρωμένα. Αυτό το τόσο μεγάλο σπίτι δεν άφηνε σε κανέναν να φύγει μακριά του.

Μακριά από φίλους και χωρίς πουτίγκα...

Coo...αναστέναξε απελπισμένα*

 

edit: χαζό εικονίδιο



#36 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 December 2014 - 18:08

Shun Kurosaki

 

y0fqzYV.gif

 

Η ειρήνη και η γαλήνη σε αυτόν τον κόσμο δεν κρατάνε για πάντα. Αυτό είναι το πικρό μάθημα της ημέρας.

 

Οι δολοφόνοι χτύπησαν από το πουθενά και χτύπησαν ανελέητα.

 

Δεν το περιμεναμε, ξαφνιαστήκαμε.

 

Χάσαμε δικούς μας ανθρώπους, πονέσαμε, λυπηθήκαμε.

 

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ!

 

Γιατί όσο περισσότερο μας βαράνε τόσο σκληρότεροι γινόμαστε!

 

Γιατί κάθε όριο που βάζουν μπροστά μας το ξεπερνάμε!

 

Γιατί κάθε φορά που μας ρίχνουν κάτω σηκωνόμαστε!

 

 

Ακούς Adolf Reinhard (jorg)?

 

Δεν είσαι υπεράνω από εμάς.

 

Δεν είμαστε τα παιχνιδάκια σου.

 

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όσο μας καταδυναστεύεις.

 

 

Φωτιά και ατσάλι στους κυνηγούς μας.

 

ps: Είδε κανείς την Ruri μου?

 

edit: spelling


qzMHWHd.png


#37 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 09 December 2014 - 18:38

Favaro Leone

 

qCarXkY.png?1

 

 

Δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από την ενοχλητική  επανένωση με τον παιδικό φίλο του Favaro  και να σου τέζα ο κύριος Μόρτιμερ.

("Γαμώτο... όλοι θα κατηγορήσουν εμένα ως λόγο της δουλειάς μου και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας" σκέφτεται πηγαίνοντας προς τον Kaisar που είναι εμφανώς αναστατωμένος.)

"Ηρέμησε" κάνει νόημα στον Kaisar να βάλει πάλι πίσω το σπαθί.
"Έπρεπε να έχεις συνηθίσει τόσο καιρό με την Amira δίπλα αλλά ακόμα θερμοκέφαλος είσαι την τύχη μου μέσα."

 


Ρίχνει μια γρήγορη ματιά σε όλους τριγύρω...δαίμονες,εξωγήινοι,ζώα και διαφόρων χαρακτήρων άνθρωποι...

 

" Ο τυπάς πέθανε μάλλον από δηλητήριο ή κάποιου είδους μαγεία  γιατί αίμα και σαματά  δεν βλέπω στο σώμα του.Μόνο  δαίμονας και οι εξωγήινοι είναι αυτοί που μπορεί να έχουν μαγικές και υπεράνθρωπες ικανότητες.Εσύ πλοκάμια (Korosensei (Lord Leon) ) αν αληθεύουν  αυτά που είπες για τις ικανότητές σου θα μπορούσες άνετα να τον σκοτώσεις χωρίς ίχνος πάλης.Ο δαίμονας( Sebastian Michaelis )  και την κατσαρίδα (  Ghost prince) ,που την έχει πλακώσει το πουλερικό,θα  τον είχαν κάνει κιμά τον κακομοίρη πιθανότατα.Επίσης μπορεί και κάποιος άλλος εδώ μέσα να έχει γνώσεις σε δηλητήριο και να είναι αρκετά γρήγορος ώστε να το κάνει κάτω από την μύτη μας.

Και βασικά ποιος θα κέρδιζε κάτι αν τον σκότωνε?Ποοοο όλοι ένοχοι μπορεί να είναι δεν έχουμε κανένα στοιχείο... δεν γίνεται αυτός που το έκανε να ομολογήσει?Έλα φυλακή θα τον πάει ο ντετέκτιβ,αν αρχίσει ο καθένας να υπερασπίζετε τον εαυτό του θα φαγωθούμε μεταξύ μας στο τέλος...Σταματήστε να ονομάζετε δολοφόνο τον πρώτο τυχόντα και καθίστε να σκεφτείτε.

Ρε γιατρέ δεν έρχεσαι να εξετάσεις το σώμα του πεθαμένου να μας πεις από τι  πέθανε τέλος πάντων?Θα ρίξεις πολύ φως στην υπόθεση...
(και θα μπορέσω να πάω να μασαμπουκώσω στο κοντινότερο πανδοχείο γρηγορότερα...)
 

Εσύ kaisar ήσυχα για τώρα δεν έχεις κανένα στοιχείο για να επιτεθείς σε κάποιον. Όταν έρθει η ώρα να δικάσουμε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σπαθί σου ελεύθερα σαν ιππότης που μάχεται για το δίκαιο και τον κόσμο.

 

Edit:χρώμα...
 


Edited by zennith666, 09 December 2014 - 18:40.

Posted Image


#38 Mika.siam

Mika.siam

    Anime Newbie

  • Members
  • 33 posts

Posted 09 December 2014 - 20:39

Hachiman Ηikigaya

ibwDRGfAZvR3Yh.png

 

 

"K-καλά είμαι, απλά δεν μπορώ τον πολύ κόσμο, προτιμώ να μένω μόνος. Θα μπορούσες να πεις ότι σε αυτό μοιάζουμε κάπως, χε-χε. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα μια κοκα-κολα και όχι νερό. Ούτε εσύ μπορείς τον κόσμο. Έτσι δεν είναι Hachiman Hikigaya-Mika.siam;"

 

 "Τούτος δω μονίμως λουσμένος με κρύο ιδρώτα είναι, μπορεί όντως να έχει αγοραφοβία; Μήπως έκανα λάθος και τελικά δεν είναι ο ψυχάκιας,Ryonosuke Uryu(Babba),ο δολοφόνος; Μήπως είναι μαζί; Ας τον έχω από κοντά, αν είναι όντως κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος και θα φανερωθεί."

 

"Χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος να με καταλαβαίνει. Και πραγματικά θα σε άφηνα μόνο σου, αλλά αυτός είναι το μόνο μέρος αρκετά μακρυά από την όλη φασαρία." είπα κοιτώντας ολοφάνερα ενοχλημένος προς τον Kenshiro(Odymonaxos) και τον Jotaro kujo(demonicMC) που είχαν ήδη ξεκινήσει να μιλούν με τα μουσκουλά τους αφήνοντας πίσω τους το χάος.

 

"Αν είναι να αρχίσουν και άλλοι να τσακώνονται εδώ μέσα καήκαμε..." μουρμούρισα καθώς έβγαλα το κινητό μου και ξεκίνησα ένα κουίζ ιστορίας.


gif-gato-lixando-a-unha.jpg


#39 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 December 2014 - 23:56

JOHJ(ghostprince)

tumblr_mylx7mjUM01s7p9b6o1_500.jpg#

 

 

JO JOJOHJ gigigigig!!!!

 

*κοιτάει χαμένος βγάζοντας διάφορους ήχους σπαστικες κινήσεις προς το μέρος της σιχαμένης περιστέρας (black rock)

 

JO-JOJOOOOOOOOOHJJ!!!!


フカフカ

#40 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 10 December 2014 - 01:03

korosensei (lord leon)

 

 

 

Favaro Leone

 

("Γαμώτο... όλοι θα κατηγορήσουν εμένα ως λόγο της δουλειάς μου και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας" σκέφτεται πηγαίνοντας προς τον Kaisar που είναι εμφανώς αναστατωμένος.)

 

...

 

" Ο τυπάς πέθανε μάλλον από δηλητήριο ή κάποιου είδους μαγεία  γιατί αίμα και σαματά  δεν βλέπω στο σώμα του.Μόνο  δαίμονας και οι εξωγήινοι είναι αυτοί που μπορεί να έχουν μαγικές και υπεράνθρωπες ικανότητες.Εσύ πλοκάμια (Korosensei (Lord Leon) ) αν αληθεύουν  αυτά που είπες για τις ικανότητές σου θα μπορούσες άνετα να τον σκοτώσεις χωρίς ίχνος πάλης.Ο δαίμονας( Sebastian Michaelis )  και την κατσαρίδα (  Ghost prince) ,που την έχει πλακώσει το πουλερικό,θα  τον είχαν κάνει κιμά τον κακομοίρη πιθανότατα.Επίσης μπορεί και κάποιος άλλος εδώ μέσα να έχει γνώσεις σε δηλητήριο και να είναι αρκετά γρήγορος ώστε να το κάνει κάτω από την μύτη μας.

Και βασικά ποιος θα κέρδιζε κάτι αν τον σκότωνε?Ποοοο όλοι ένοχοι μπορεί να είναι δεν έχουμε κανένα στοιχείο... δεν γίνεται αυτός που το έκανε να ομολογήσει?Έλα φυλακή θα τον πάει ο ντετέκτιβ,αν αρχίσει ο καθένας να υπερασπίζετε τον εαυτό του θα φαγωθούμε μεταξύ μας στο τέλος...Σταματήστε να ονομάζετε δολοφόνο τον πρώτο τυχόντα και καθίστε να σκεφτείτε.

 

...
 

Εσύ kaisar ήσυχα για τώρα δεν έχεις κανένα στοιχείο για να επιτεθείς σε κάποιον. Όταν έρθει η ώρα να δικάσουμε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σπαθί σου ελεύθερα σαν ιππότης που μάχεται για το δίκαιο και τον κόσμο.

....

 

 

 

 

assassination-classroom-3991529_zps7fb1a

 

Καλά όλο ένα αριστούργημα είναι, αλλά είπα να σημειώσω τα καλύτερα.

 

Λίγο από όλα και τιποτα μαζί και μεσα σε όλα αυτά καταφέρνεις και αντιφασκεις. Η έχεις τζαζεψει από το φόβο σου ή έχεις πέσει στην κλασική λούπα του δολοφόνου που προσπαθει τόσο σκληρά να φτιαξει ενα κατηγορητηριο με μια λογική που να μην τον περιλαμβανει που πεφτει μονος του μεσα. 

 

Τελικα ο δαιμονας ειναι subtle ή βαρβαρος; θα βρουμε δολοφονο ψαχνοντας ικανοτητες ή κίνητρα; Βυζια ή βρακάκια; (άσχετο)

 

¨Ενα αερακι φυσηξε στο προσωπο του Favaro Leone (Ζennith666) και βρεθηκε με μια απο τις καραμπίνες του σάκου με τα ειδικα οπλα ενω ο κοροσενσει βρεθηκε να πιπιλαει ενα γλυφιτζουρι.

 

Koro-sensei.240.1434612.jpg

 

Τουλαχιστον οσο θα προσπαθεις να συμμαζεψεις τα μαργαριταρια σου ριχνε μου και καμια μπαλωθια να μη βαριεμαι και ποτε δεν ξερεις...

 

Α και που σται; Κύριοι οικοδεσπότες εχετε μια χαραμαδα σε ενα παραθυρο που χωραει ισα ισα ενα γλυφιτζουρι. Κλειστε τα καλυτερα μη φυγει καμια ... κατσαριδα! nurufufufu!!!

 

Ελεγα να επιμεινω λιγο ακομα στην Διδα bernkastel και στον Abe να δουμε τι θα μας πουνε, αλλα πρωτα λεω να εξετασω εσενα και αν περασεις το τεστ θα επιστρεψω και σε αυτους. Αν κοπεις θα σε βαλω με το να ποδι όρθιο στη γωνια.

 

Επισης αν καποιος πιστευει οτι τον ψηφιζω επειδη με ψηφισε... πυροβολειστε ελεύθερα! nurufufufu!!!!


stasou%2520mygdala.jpg


#41 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2014 - 01:07

-fatestay-night-fatezero-fate-series-hig

Ryonosuke Uryu(Babba)

 
 
Εντάξει... εγώ σε διάλεξα, JOHJ(ghostprince), ελπίζοντας πως θα ψοφήσεις όμορφα, μπας και μου φτιάξει λίγο η μέρα, αλλά ακόμα κι αν πεταχτεί καμιά τεράστια παντόφλα από τον ουρανό, σιχαμένο πλάσμα είσαι και σιχαμένο θα πεθάνεις.
Άκου να μαθαίνεις. Το μυστικό σε έναν όμορφο θάνατο δεν είναι ούτε τα ζουμιά και τα εντόσθια που πετάγονται, ακόμα κι αν είναι κίτρινα και κάνουν κρατς, ούτε στο πόσο περίπλοκα ο δολοφόνος εκτελεί την πράξη... αν και αυτό με την παντόφλα θα ήταν πολύ τζαμάτο...
Είναι η αγωνία στο πρόσωπο του μελλοθάνατου καθώς κοιτάζει κατάματα το μοιραίο. 
Πάρ' το λίγο αλλιώς, δικέ μου!
Παρακάλεσε για τη ζωή σου! Φώναξε σαν κοριτσάκι! Γέλα σαν δαιμονισμένος! Κάνε κάτι για να θυμόμαστε τις τελευταίες σου στιγμές. Κατηγόρησε κάποιον βρίσκοντας κάποια ηλίθια δικαιολογία. Πες "είμαι μπάτσος undercover" ή "θα το μετανιώσετε στην άλλη ζωή". Οτιδήποτε για να κρατηθείς για λίγο ακόμα ζωντανός. Ή έστω δέξου το περήφανα και κάνε μας μια ωραία τελευταία παράσταση. Το μόνο που θες να θυμόμαστε από τη σύντομη γνωριμία μας είναι το χρώμα της παντόφλας που σε πάτησε; [ψηφίζω ροζ]
Whatever, πάω να δω τηλεόραση. Ε... έχετε τηλεόραση εδώ, έτσι; Ξέρετε, εκείνο το κουτί με τα... ε.... που και καλά φταίει για τις βίαιες ορμές των σημερινών νέων;  

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#42 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 December 2014 - 01:55

Johj (ghostprince)
1363481472176.png

Translate: gigigiig, αγαπητε κακόμοιρε αρρωστημέενε γηηνε, σε λυπάμαι μόνο που σε βλέπω. Τα εχεις χαμενα και θελεις τοσο πολυ να δεις αιμα ενος δευτερου θυματος που δεν ξερεις τι να κανεις κιεπεσες στην παγιδα του νηματος των δολοφώνων....αλλα όχι δεν θα σε ψηφίσω, θα σε αφίσω να κλαις μεχρι να αποδειχθει η αθωότητα μου, ακομα κιαν οντος πεθάνω σήμερα η 3 δα των πουλερικων και των ξεβυδωμένων ανθωπάκων θα γινει αυτομάτως νούμερο ένα στόχος. Gigigigi, jhhh...


Η ψήφος παραμένει ίδια.
フカフカ

#43 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2014 - 02:15

Bernkastel (Prince)

tumblr_mvwuwn7ghp1sq4owno1_500.gif

 

Meoww...

 

Νιαουρισματα ακουστηκαν εξω απο το παραθυρο και μεσα απο το σκοταδι εμφανιζτικε μια καταμαυρη γατα, ξαφνικα το παραθυρο ανοιξε και η γατα πηδηξε μεσα και αρχισε να περπαταει αναμεσα στα ατομα που υπηρχαν εκει μεσα

 

snapshot20091108113539.jpg

 

 

Ξαφνικα η γατα πηδηξε πανω σε ενα τραπεζι και στη θεση της εμφανιστικε μια κοπελα

 

 

tumblr_nerk7yoUYz1t0ch46o1_1280.jpg

 

 

''Δεν προκειται να βρεθει καμια λυση εκτος κι αν βρεθουν μαζι εχθροι και συμμαχοι... Δυστυχως εσεις ειστε τοσο βαρετοι που με αναγκαζετε να παρευρεθω  αντι να σας παρακολουθω με την ησυχια μου απο μακρια και να διασκεδαζω.Ας κανουμε λοιπον πιο ενδιαφερον το παιχνιδι αυτο!

Erika (Kalamaris) ελα και κανε το παιχνιδι πιο ενδιαφερον... ξερεις εσυ.. *χτυπαει τα δαχτυλα της*

Και φροντιστε να διωξετε αυτο το πραγμα  *κοιταει το JOHJ(ghostprince)* εχει μετατρεψει αυτη την ιστορια σε παρωδια

 Ομορφα λοιπον, τα πιονια ειναι ολα στη θεση τους. 

Sebastian (°•πίΟu-πίΟu•°™)  φερε μου μαυρο τσαι, θα βοηθησει να απολαυσω περισσοτερο αυτο το παιχνιδι *giggles*''

 

 

edit: typo


Edited by The Tragic Prince, 10 December 2014 - 02:22.


#44 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 10 December 2014 - 02:29

HokutonoKen023DVD640x478x26410bitAC39811

 

Kenshiro και τα φρύδια μπατανόβουρτσες

 

Urahara Kisuke (Black Kaiser), Abe (Fandom), κρέμομαι από τα χείλη σας. Ειδικά τα δικά σου, Abe.



#45 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2014 - 02:42

Sakamoto(TheGunsmasha)

85647.jpg

"Από το να υπερηφανεύεστε για το ατρόμητο σας και την έλλειψη φόβου προς τον θάνατο, θα σας πρότεινα να κρατάτε μία πιο προσγειωμένη στάση αγαπητοί μου Korosensei(Lord Leon) και Johj(GhostPrince). Πρώτον γιατί το ατρόμητο είναι προνόμιο των δολοφόνων που γνωρίζουν, και δεύτερον, ακόμα και αν είστε αθώοι και αυτό αποδειχθεί με τον θάνατο σας, ξέρετε τη ζημιά θα έχετε κάνει στους κλέφτες??? Τίποτα!
Ένας αθώος πέθανε την πρώτη ημέρα από 3-4 ψήφους. Τρομερό. Η παρουσία σας βοηθά και όχι η απουσία παλικάρια.

Τουλάχιστον αναγνωρίζω στον εξωγήινο πως ψάχνεται και ρωτάει, κάτι που είμαι πάντα υπέρμαχος, και φαίνεται να κράτα καλή επαφή με τα λεγόμενα. Από την άλλη, εσύ κατσαρίδα καλά θα κανείς να δώσεις κάποια παραπάνω βοήθεια από το να καρφώνεις αυτόν που σε ψήφισε τελευταίος.

Για τον καροτομάλλι(Babba) μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να παίζει εκτός ρόλου. Έχει βρει έναν στόχο και βαράει μέχρι ένας από τους 2 να την κάνει. Αν και δεν μου δείχνει κάποιο σημάδι αυτοί οι παίκτες είναι απευθείας στην λίστα των επικίνδυνων, όχι επειδή μπορεί να είναι δολοφόνος, αλλά γιατί η επιμονή του δεν θα βοηθήσει στο να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.

Το άτομο που θεωρώ έχει πει τον ποιοτικότερο λόγο είναι η GandHarra(Zane) και θέλω επίσης να ακούσω την απάντηση του Satan(John Crabs).

Θα επιστρέψω στην Δίδα Erika(Kalamaris), και λογικά θα είναι η τελική μου ψήφος, ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν έχει πάρει τον λόγο, όμως θέλω πολύ να ακούσω τον Urahara(Black Kaiser).
Μου κάνει εντύπωση η σιωπή σου.

Όπως έκανα και πριν θα ζητήσω να συμμετάσχουν όλοι και οι λίγοι που δεν έχουν μιλήσει καν να το κάνουν το συντομότερο."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο