Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Psycho-Pass

noitamina 2nd season fall 2014 tv series

  • Please log in to reply
262 replies to this topic

#256 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 November 2016 - 09:46

Πάνε και τα υπόλοιπα. Δεύτερη σεζόν πολύ μέτρια, το πήγαινε για πολύ evol twist αλλά βγήκε ψιλό μπαρούφα. Δεν ξέρω βλέποντας την δεύτερη σεζόν εκτίμησα περισσότερο την πρώτη. Ο κακός είναι πολύ αντιγραφή του makishima κάτι που με χάλασε. Για τον πραγματικό κακό της σεζόν δεν έχω να πω τίποτα, πολύ προβλεπέ και το τέλος πολύ βιαστικό. Πιστεύω ότι αν την είχαν μαζέψει σε ένα arc έξι επεισοδίων στην πρώτη σεζόν θα ταίριαζε καλύτερά. 

 

Η ταινία απλά αδιάφορη, ίσα ίσα να δούμε λίγο Kougami παραπάνω. Πολύ δράση αλλά αδιάφορη ιστορία και πραγματικά τα ιαπωνικά/αγγλικά ήταν μεγάλη αποτυχία. Η βάλτε Αμερικάνους/Άγγλους να κάνουν τα συγκεκριμένα κομμάτια ή go full jp dub. Το μιξ θα έλεγα ότι ήταν ατυχές!  :dazed:

 

ps: Μετά τα credits της ταινίας υπάρχει μικρό clip που δείχνει τι γίνεται ο Kougami.  :gn2:


rsrGbGx.gif

#257 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 15 November 2016 - 19:54

Ο δεύτερος κύκλος εστιάζει πολύ περισσότερο στη δράση. Θα προτιμούσα και η πλοκή να απλουστευθεί για να ακολουθήσει τη δράση αλλά δυστυχώς την περιέπλεξαν δημιουργώντας δυσαρμονία. Θα μπορούσε να είναι ένα δεύτερο Black Lagoon αλλά βγήκε ως ο ατροφικός αδερφός του πρώτου κύκλου.

Σε σκηνές με εκρήξεις ανθρώπων γελούσα.

 

Η ταινία μου άρεσε αν και δεν προσθέτει κι ούτε αφαιρεί κάτι από το σύνολο. Και κάτι που συνάντησα στη πορεία, το σύστημα σιμπιλ και η Σίβυλλα. Βέβαια θα μπορούσα να κάνω τον συσχετισμό και νωρίτερα αλλά δεν μου ήρθε τότε. Ακόμα ανακαλύπτω στοιχεία για τη σειρά, τέτοιο βάθος.



#258 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 November 2016 - 10:48

Χα, ούτε που ήξερα ότι υπήρχε βαθύτερο νόημα στο όνομα μέχρι που το ανέφερες. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε ποτέ να είναι κάτι σαν το Black Lagoon. Εκεί ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και από την αρχή ήταν ένα σωστό action anime. Στο psycho pass το χάσανε κάπως στην δεύτερη σεζόν. Βασικά αν κάναν μια διαφορετική ιστορία θα ήταν καλύτερο, αυτό που προσπάθησαν ήταν να ξαναπούν την ίδια ιστορία με ένα διαφορετικό gimmick με αποτέλεσμα φτωχή πλοκή. Μου φάνηκε ποιο "βατό" ότι απλά υπάρχουν τύποι που μπορούν να ελέγξουν το psycho pass τους παρά ένας artificial τύπος με το ίδιο "χάρισμα". 


rsrGbGx.gif

#259 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 24 January 2017 - 18:12

Τελικά υπάρχει και βιβλίο που λέγεται Sybil και αφορά μια γυναίκα με πολλές προσωπικότητες. Λογικά αυτή είναι η πραγματική σχέση με το τίτλο του ανιμ.

 

https://www.goodreads.com/book/show/67920.Sybil

 

Αν είχα διαβάσει το βιβλίο τότε θα μάθαινα τη πραγματική φύση του συστήματος από νωρίς!



#260 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 January 2017 - 19:44

Μου φαίνεται το είχα διαβάσει κάπου ότι οι παραγωγοί από εκεί εμπεύστηκαν την σειρά.


rsrGbGx.gif

#261 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 March 2018 - 10:36

~Bump

 

Ανακοινώθηκε movie trilogy

 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-08/psycho-pass-ss-3-part-anime-film-project-revealed/.128710

 

Η κάθε ταινία θα είναι μια ιστορία που θα περιλαμβάνει κάποια μέλη της ομάδας. Σαν concept καλό ακούγεται αλλά προβλέπω σούπα!  :dazed:


rsrGbGx.gif

#262 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 September 2019 - 14:56

~Bump

 

Νέα σεζόν με νέους πρωταγωνιστές.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#263 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 26 October 2019 - 15:17

Σαρανταπεντάλεπτα επεισόδια τελικά, εκτός κι αν το έκαναν μόνο για το πρώτο. Μου άρεσαν οι νέοι πρωταγωνιστές, ευχάριστο που δείχνουν και μερικούς χαρακτήρες από προηγούμενες σαιζόν.

Φαίνεται είναι επίκαιρο το θέμα της μετανάστευσης κι εκεί κι αποφάσισαν να το βάλουν στη σειρά.

Μέχρι τώρα οι ανταγωνιστές είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω, ελπίζω να μην είναι κάτι περίπλοκο. Οι προηγούμενοι ανταγωνιστές είχαν πιο κατανοητά κίνητρα αν κι αυτό έρχεται έχοντας παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια, μπορεί κι εδώ να γίνει το ίδιο.

Από τις σειρές που περίμενα κι ευτυχώς τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο δεν απογοητεύει μετά από μια τόσο μακρά αναμονή.

Θα δω και τις ταινίες αν έχουν υποτιτλιστεί, μου φαίνεται ότι έπρεπε να το κάνω πριν δω το πρώτο επεισόδιο.


Edited by 1451, 26 October 2019 - 15:17.




Also tagged with one or more of these keywords: noitamina, 2nd season, fall 2014, tv series