Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fall 2014 Anime Season

• Please log in to reply
54 replies to this topic

#46 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2014 - 16:08

Άρχισε να αφαιρείς. Από τώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#47 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.164 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2014 - 11:47

Αν βγαινανε 26 καλα ανιμε μαλλον θα μιλαγαμε για κατι παραπανω απο ideal season. Εγω απλα εβελπιστω μιας και βλεπω αρκετους ενδαφερον τιτλους να βρω πανω απο 2-3 ανιμε αυτη η φορα που να ειναι καλα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 02 Οκτώβριος 2014 - 11:48

フカフカ

#48 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 890 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2014 - 12:51

Εγώ πάντως θα κάνω αυτό που κάνω σχεδόν κάθε season δλδ πιάνω 2-3 σιγουράκια(adaptaions από καλο manga,καλές παραγωγές) και μετά ότι προκύψει από διαμαντάκια άμα ειμαστε τυχεροί.

09pntFA.png?1

#49 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 16:49

Εγώ πάντως θα κάνω αυτό που κάνω σχεδόν κάθε season δλδ πιάνω 2-3 σιγουράκια(adaptaions από καλο manga,καλές παραγωγές) και μετά ότι προκύψει από διαμαντάκια άμα ειμαστε τυχεροί.

Εκτός αν σου τα προτείνω εγώ, οπότε ασχέτως ποιότητας δε τα βλέπεις!

#50 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 890 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 18:17

Είμαι πολύ tsun για να παραδεχτω ότι θα τα δω και το παίζω δύσκολος.

09pntFA.png?1

#51 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 15:43

Μιας και μιλάμε για αφαιρέσεις εγώ έκανα ήδη την πρώτη από τις σειρές του φθινοπώρου. Trinity Seven dropped αβίαστα και αβασάνιστα. The whole episode was a series of nope, nope, NOPE for me.

#52 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2014 - 21:28

εγω λέω να κάνω drop to magic kaito kαι το fate/stay night...; εχω δει τις προηγούμενες εκδόσης...δε μου λέει κάτι το διαφορετικό animation έκτος αν υπάρχει κατι καινούργιο.άρχισα τα donten ni warau,kiseijuu,world trigger,psycho pass 2,shingeki no bahamut και terra format.δεν έχω πόλλα παράπονα ακόμα...κατά τα άλλα πολύ alien έχει πέσει xD

#53 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2014 - 22:02

εγω λέω να κάνω drop to magic kaito kαι το fate/stay night...; εχω δει τις προηγούμενες εκδόσης...δε μου λέει κάτι το διαφορετικό animation έκτος αν υπάρχει κατι καινούργιο.άρχισα τα donten ni warau,kiseijuu,world trigger,psycho pass 2,shingeki no bahamut και terra format.δεν έχω πόλλα παράπονα ακόμα...κατά τα άλλα πολύ alien έχει πέσει xD

Το fate/stay night θα επικεντρωθεί στο 2ο route του visual novel ενώ το προηγούμενο anime ήταν βασισμένο στο πρώτο. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι θα δεις άλλα γεγονότα ακόμη και αν οι χαρακτήρες είναι οι ίδιοι. Θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες και σχέσεις των χαρακτήρων όπως και θα υπάρχει διαφορετικό τέλος. Είναι ουσιαστικά σαν να λέμε τι θα γινόταν αν έκανε διαφορετικές επιλογές ο πρωταγωνιστής.

#54 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2014 - 22:40

αυτο μαλιστα!

https://www.kickstarter.com/projects/1287579779/go-samurai-an-animated-short-film-by-keiichiro-kim

The first animated short film by the 76-year-old legendary Japanese animator, Keiichiro Kimura. “GO! SAMURAI” is a sketch animation (素描動画 Sobyo-doga) where each and every frame will be hand-drawn in pencil by the legendary animator. It will consist of approximately 2000 frame works focused on a single samurai that fights for his life against 100 of his vicious enemies. It will be around 5 minutes duration (or longer depending on budget).

#55 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2014 - 00:43

Εγώ από τη νέα σαιζόν βλέπω μόνο World Trigger και Nanatsu no Taizai.

Το τελευταίο το βλέπει κανένας; Δεν υπάρχει καν παρουσίαση! :P

Δημοσιευμένη  εικόνα