Μπάχαμουτ, που είσαι;! D:> *περιμένει το ανανεωμένο chart*
Σίγουρα θα δω το Ronia the robber's daugter επειδή μυρίζει ποιότητα, το Orenchi no furou jijou επειδή γοργόνος, το Mushishi επειδή Mushishi και τις αριανές κατσαρίδες επειδή θα τις βλέπετε όλοι. A, και kiseijuu, ελπίζοντας ότι το anime adaption θα βρίσκεται στα επίπεδα του manga.
Έπειτα θα καλύψω την ανάγκη μου για dark&edgy σαπίλες με το Garo και αν δεν βρω καμιά άλλη σειρά που να με ενδιαφέρει ίσως να καταπέσω στο fate, αν και το κόβω για drop material. Θα ρίξω και μια ματιά στο Κοkkuri-san μπας και αξίζει σαν κωμωδία.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Fall 2014 Anime Season
Posted 05 August 2014 - 00:28

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 05 August 2014 - 00:32
GARO
Ήδη προθερμένομαι ακούγοντας το Opening του original.
Posted 05 August 2014 - 01:17
τς τς τς! DARK EDGY ΣΑΠΙΛΛΑ ΤΟ ΓΚΑΡΟ??? ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! ΕΙΧΕ ΚΑΙ JAM PROJECT ΤΟ ORIGINAL! (που μακάρι να είναι και στο άνιμε αν και δεν το κόβω)
Η σειρά μου άρεσε αρκετά του συγεκριμένου πάντος, κιας ήταν λίγο πολύ ότι να ναι η παραγωγή.
Edited by GhostPrince, 05 August 2014 - 01:18.
Posted 05 August 2014 - 01:27
Garo=Pure Epicness
Posted 05 August 2014 - 09:54
Δάκρυα υπερηφάνειας guys! ![]()
GARO GARO GARO
my hopes have been placed, μας τους JAM project.
GUNDAM GUNDAM GUNDAM
my body can't be more ready
fate/ubw fate/ubw fate/ubw
τα production values φαίνονται καλά
edit. ντροπή μου,
χωρίς το επόμενο βήμα της εξέλιξης που πάω ![]()
Edited by Six Winged Angel, 05 August 2014 - 09:59.
Posted 05 August 2014 - 13:35
>Από Kyo Ani, το Full Metal Panic Fumoffu/TSR studio.
>Από τον FMP σκηνοθέτη
>Από τον συγγραφέα του FMP στο script.
>Από βιβλίο του FMP συγγραφέα το adaptation.
>Δεν είναι FMP4
Από τη μία είναι προφανής η απογοήτευση μου. Από την άλλη αν δούμε κάτι που έστω και στο ελάχιστο να προσεγγίζει την ποιότητα του Hyouka, έχουμε το AotY. Διχάζομαι.
Posted 05 August 2014 - 17:04
Και εγώ ως συνήθως δεν θα δω τίποτα.
Για αυτό τρως ban από την γάτα. Δε συμμορφώνεσαι.
Λεπόν... Fate Stay Night! Ναι!!!!!!!!!!!!!!!! Οκ, μετά από την κραυγή χαράς, να πω πως δεν περίμενα να πάνε στο route με τις περισσότερες ειρωνείες, αλλά no problem, μιας και το συγκεκριμένο έχει μακράν το καλύτερο plot twist από τα 3, και μου αρέσει περισσότερο η Rin.... γιατί μπορώ.
Για τους απογοητευμένους που δεν είναι το Heaven's Feel (τρίτο route), να σας χαροποιήσω καπώς:
http://seventhstyle.com/2014/07/27/fatestay-night-heavens-feel-movie-announced/
Ταινία οπότε, και φήμες λένε πως θα το κάνουν σειρά ταινιών όπως το Kara no Kyoukai. Oπότε, ναι!!!!!!!
Aπό τα υπόλοιπα, άρχισα να βλέπω Mushishi, πρώτη season ακόμα, επομένως με βολεύει ταμάμ. Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή γενικά, όλο και κάποια κατσαρίδα και καμιά σαπίλα θα κάτσει όμως, να έχω να λέω.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 05 August 2014 - 21:01
Ok so... Feta/stay night σιγουρα. Ι mean it's the feta franchise. Απο Ufo. Cmon.
Ισως Terra Formars, φενεται ενδιαφερον, και αν στρωθώ να δώ την 1η σεζον του psycho pass ισως πιασω και την 2η μετα.
Posted 07 August 2014 - 23:08
Ρε πανε καλα οι τυποι με τα Gundam?? Tι απαισια σχεδια ειναι αυτα εδω και 3 χρονια????????????????????????????/
Στρογγυλα ρομποτ διχως λεπτομερειες λες και εμειναν κουλοι οι σχεδιαστες ή βαριουνται να φτιαξουν κατι της προκοπης. Παλι fail φαινεται η φαση με ηλιθιους πρωταγωνιστες για τα σκουπιδια και ακομα πιο αθλια ρομποτς.
Θλιβομαι για την καταντια και σαπιλα που εχει επελθει στο Franchise.
Edited by freak27, 07 August 2014 - 23:09.
Posted 07 August 2014 - 23:12
Ελα. έλα....*pat pat* βγαίνει και το gundam origin το 15, που θα είναι καλο! Μην κοιτάς τα άλλα XD
Edited by GhostPrince, 07 August 2014 - 23:12.
Posted 08 August 2014 - 01:08
Ναι, αυτο που θα διαρκει 3 δευτερολεπτα συνολικα ολη η σειρα.
Σωθηκαμε!!!!!!
Μάλλον έχεις μπερδέψει το Gundam-san με το επερχόμενο Mobile Suit Gundam: The Origin.
Μη ξεχνάς οτι σε αυτά τα 3 χρόνια "σαπίλας και κακού design" είχαμε το Unicorn που είχε MS designs του Hajime Katoki και character designs του υπερτεράστιου Yoshikazu Yasuhiko.
Τα Gundam Age και κυρίως Gundam Build Fighters έχουνε φτιαχτεί για να πουλήσουν Gunpla τα οποία με τη σειρά τους φέρνουνε λεφτά στη Sunrise και έτσι φτάνουνε σε εμάς OVA στα υψηλά επίπεδα του Unicorn και φαντάζομαι του Origin, πράγμα προτιμότερο απο κακές σοβαροφανείς σειρές.
Επίσης το Reconguista in G είναι του Yoshiyuki Tomino που έχει φτιάξει όλα τα Gundam που ξέρουμε και αγαπάμε. (έκτος αν σου αρέσουν καγκουριές τύπου SEED/00 εκεί πάω πάσο) οπότε μπορούμε να ελπίζουμε.
Posted 08 August 2014 - 08:49
Excusez moi αλλά τα σχέδια του Reconguista in G τα σπάνε
Posted 08 August 2014 - 15:33
Το Unicorn ηταν 1 ωρα καθε χρονο. Το ειδα και το ξεχασα μεχρι να βγει το επομενο.
Το Origin θα ειναι 4 OVA συνολικα, αρα και εκει δεν προκειται να εχει πλυ πραμα.
Αν ειναι να βλεπω μ@λακιες επι 6 χρονια για να μου δειχνουν 50 λεπτα το χρονο γαμάτο OVA, προτιμω συνεχεια σειρες και σχεδιο επιπεδου Gundam 00 που ηταν απειρως καλυτερο απο οτι εχει βγει απο εκει κι επειτα ως TV Series..
Gundam AGE εμετος, Build Fighters εμετος και τα σχεδια του G. ειναι στο ιδιο εμετικο επιπεδο με του AGE. Ξεχασανε να ζωγραφισουν τις γωνιες και τις υπολοιπες λεπτομερειες απο τα Gundam.
Δεν ειμαι απολυτος σαν ατομο, αλλα τα παραπανω ολα ειναι γεγονοτα. Αν τωρα σε καποιον του αρεσει το σχεδιο οπως το βλεπουμε στο G. τοτε τα γεγονοτα παραμενουν, απλα το προσωπικο του γουστο ανεχεται Gundam χωρις λεπτομερειες και προσεγμενο σχεδιο.
I dont
Φιλικα
Edited by freak27, 08 August 2014 - 15:38.
Posted 10 August 2014 - 20:43
Fate Stay Night και Log Horizon 2!! ![]()