Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Le Portrait de Petite Cossette

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#16 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 September 2006 - 06:55

Xεχε παρεξήγηση... :pinch:

Καταρχάς δεν νομίζω πως με το ποστ μου σου έκανα κύρηγμα...για την ακρίβεια μάλιστα το θεωρώ αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο μέσω internet...

Αυτό που έγραψα είναι πως στην κατακλείδα του ποστ σου ο σχολιασμός που έκανες σε συνδυασμό με το emoticon που επέλεξες μου χτύπησε άσχημα. Γιαυτό και το ανέφερα εξάλλου. Ενω δημιουργείς μια πολύ καλή επιχειρηματολογία για την κρίση που δίνεις για τον συγκεκριμένο τίτλο, στο τέλος τα κάνεις σαλάτα IMO και χάνεις και το δίκιο σου. Αλλά απο το να το γράψω την αποψη μου για το ποστ σου, μέχρι να σε λογοκρίνω νομίζω πως...υπάρχει μεγάλη απόσταση. ;)

Επίσης, η κρίση σου για την αντίφαση στα λεγόμενα μου που βλέπεις είναι λίγο...άκυρη...όταν κάνουμε quote τα λεγόμενα κάποιου παρακαλώ να μην απομονωνουμε τμήμα τους από άλλη συζήτηση σε άλλο forum και μάλιστα αποσπασματικά. Οπότε...

Απο εκεί και πέρα, ατάκες του στυλ "Παω στοίχημα οτι δεν κατάλαβες ουτε τα βασικα...", "egw to exw katalavei mallon perisotero apo opoiondipote ellina, sorry", "Ama exeis dei 5 1/2 fores to NGE kai den to exeis katalavei akoma , tote otan deis to RahXephon 20 kai to katalaveis ta ksanaleme..." κτλ καλό θα είναι να λείπουν απο την κουβέντα...ας αγαπάμε τον πλησιόν μας, και ας κρίνουμε τις θέσεις του και όχι τον ίδιο παρακαλώ...

Όπως βλέπεις , σε ένα debate που έχει ξεφύγει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, απλά διατύπωσα το αυτονόητο, δλδ πως τέτοια λόγια δεν προωθούν την συζήτηση. Μήπως διαφωνείς?...ή μήπως θεωρεις τις καταστάσεις ανάλογες ωστε να το αντιπαραβάλλεις με το δικό μου ποστ εδώ?... :huh:

Πες μου τώρα σε παρακαλώ αν λογοκρίθηκε όπως γράφεις το ποστ σου..ούτε κανα edit βλέπω, ούτε πρόκειται και να γίνει ποτέ απο μένα ή κάποια απο τα παιδιά του staff αν ο user δεν παραβεί τους κανόνες του φορουμ. :sleep:

Τώρα όσον αφορά το Cossette, λογικό είναι να διαφωνώ μαζί σου. Αλλά ασπάζομαι την άποψη σου και φυσικά δεν την θεωρώ καθόλου...υπερβολική. Και πριν ξαναρχίσουμε τα quoting κτλ να σε πληροφορήσω πως το "άκυρη" πάει στην αντίδραση σου και όχι στην θέση σου.

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να επιχειρηματολογήσεις πάνω στις θεσεις των άλλων users. Αυτό που κατάλαβες όταν σου γράφω πως καλό είναι να μένουμε στην θέση μας όσον αφορά εναν τίτλο, είναι πως δεν επιτρέπεται να κρίνουμε την θέση των άλλων?...αυτό που εννοούσα είναι πως δεν είναι σωστό ΙΜΟ να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς...

ps: Αν με την λέξη αντιδράσεις εννοείς απόψεις, τότε πάω πάσο καθώς λάθος κατάλαβα το ποστ σου.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 30 September 2006 - 12:10

Νομίζω πως από τι στιγμή που έχω βάλει ολόκληρο link με το thread είναι προφανές ότι δεν έχω καμια πρόθεση να αλλοιώσω το λόγο σου :happy2:
Θα μου επιτρέψεις πάντως να συνεχίσω να θεωρώ τις 2 δηλώσεις σου αντιφατικές και την σύγκριση που κάνω εύστοχη.

Ο ορος λογοκρισία ήταν πράγματι κάπως άστοχος.
Αλλα ρε φιλε μην προσπαθείς να μου μάθεις καλους τρόπους και να με συμβουλεύεις για την υποκειμενικότητα τις κρίσης. :calm:

Αυτός είναι ο τρόπος μου, εγώ δεν θα διστάσω να προχωρήσω και σε τέτοιους ήπιους χαρακτηρισμούς.
Κακά τα ψέματα δεν είναι και τίποτα το φοβερό ο χρακτηρισμός ("υπερβολικές αντιδράσεις :calm: ") και σίγουρα δεν του αξίζει η όλη φασαρία που έχει προκύψει :P

Είχαμε δεν είχαμε παντώς το μαμισαμε το thread :pinch:
Πιστεύω πώς είμαστε καλυμένοι τώρα και πως λύθηκε οποια παρεξήγηση προέκυψε :)
Posted Image

#18 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 September 2006 - 12:42

Εννο- και -είται...case closed... :happy2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 01 March 2007 - 00:07

Καλά εε όπώς έριχνα μία ματία στο review μπάς και χρίαζεται κάνα edit είδα αυτο το pic και λυθικα στο γέλιο:bleh:
Posted Image
Ντάξ δε λέω κάλο είνια να εμπνέσαι απο αλλα anime που κάναν απιτυχία αλλα...

Εεεεεερρρεε αθάνατο NGE8)
Posted Image

#20 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 29 March 2007 - 16:09

μετα τις φωτιες που μας αναπψες dante με το pre-view σου ειδα το anime και μπορω να πω οτι εμεινα πολυευχαρηστιμενως απο το συνολο του ορεα μουσηκι ,σχεδιο ,animetion και απω σενατιο δεν με χαλασε θα το ξαναβλεπα ανετα πολυ καλη δουλεια,αν και στα πρωτα λεπτα δεν μου εκανα και πολυ εντυπωση μπορω να πω.

#21 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 August 2007 - 19:40

Aπλα καταπληκτικο. Χτυπαω το κεφαλι μου που αργησα τοσο καιρο να τη δω.

Εκτος του οτι μου αρεσε η κεντρικη ιδεα της ταινιας, μου αρεσε παρα πολυ η οπτικοποιηση του σεναριου. Δηλαδη το πως αφηναν την εικονα να μιλησει και οχι τα λογια. Η μουσικη (και το OST) ειναι καταπληκτικα.

Ενα μειον που εντοπισα, κατα τη γνωμη μου, ειναι η αναπτυξη του χαρακτηρα του δολοφονου της Cossette που ισως θα μπορουσαν να αφιερωθουν λιγα λεπτα παραπανω για να "μπουμε" καλυτερα στον χαρακτηρα του.
Posted Image

#22 mrjack6

mrjack6

is a modern day bohemian

• Members
  • 14 posts

Posted 17 October 2007 - 20:15

Ρε παίδες, σόρρυ κιόλας, μήπως υπάρχει κανένα άλλο τόρρεντ ή site για να το κατεβάσω? φαίνεται εκπληκτικο....

#23 jacksonas

jacksonas

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 07 November 2007 - 13:05

Ένα πραγματικό Horror με πιθανώς την καλύτερη σκηνοθεσία!!
Μουσική και εικόνα όλα τα λεφτά!!!Yuki Kajiura Είσαι θεά!!!!!!!!!!
Πρέπει όλοι να το δούνε!!! Έφαγε πολύ άσχημες κρητικές...τα 7ρια στο animenfo το αδικούν..ειδικά στον ήχο.. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!

#24 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 07 November 2007 - 13:27

Καλή ποιότητα animation σχετικά, από πλευράς ιστορίας αρκετά τραβηγμένο, αν και σίγουρα θ' αρέσει πολύ στη συμπαθή φυλή των γότθων και λοιπών οπαδών της βικτωριανής/γοτθικής αισθητικής. Μερικές σκηνές θύμισαν NGE. Το OST είναι αρκετά καλό για το στύλ που ακολουθεί, αν και δεν είναι το δικό μου μάλλον.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#25 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 30 December 2007 - 01:31

great anime. και μην ξεχνάμε: "Goth! Goth!"....
Posted Image

#26 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 30 December 2007 - 02:51

Τέλεια ατμόσφαιρα και ουδεμία σχέση έχει με το NGE.

#27 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 January 2008 - 14:50

εξαιρετικο OVA.. το αγαπημενο μου μεχρι τωρα! τι να σχολιασει κανεις παραπανω γι αυτο ή για το μεγαλειο της Yuki Kajiura (δοξα και τιμη στο slsk) *bows
η πρωτη μου σκεψη με το που τελειωσε ηταν "μερικες φορες τι να τα κανεις τα 100+ επισοδεια οταν με μολις 3 καταφερνεις τα διπλασια"... ή καπως ετσι τελοσπαντων...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#28 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 31 March 2008 - 14:15

Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό κι έβαλα να δώ το πρώτο επεισοδιο πρόσφατα αλλά κόντεψε να με πάρει ο ύπνος...Μου φάνηκε εντελώς άδειο και βαρετό και επιτηδευμένα ψυχεδελικό...Με λίγα λόγια μου κόπηκε η χαρά στα δύο...χίλιες φορές να ξαναδιαβάσω το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ λολ!

Οκ έχει ωραίο animation και καλό soundtrack (της tsubasa είναι καλύτερο:P)

Ίσως μια μέρα που θα χω αϋπνίες να δω και τη συνέχεια :wis:

#29 BurZuM666

BurZuM666

Krsnik

• Members
  • 48 posts

Posted 14 August 2008 - 07:11

A re pousth auto einai Anime!!!!!mikro alla mamato!!to eixe susthsei o Dante prin 2 xronia e3allou :P

#30 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 14 March 2009 - 20:05

μμμμ.. κριμα που δεν αρέσουν σε μερικούς και είναι τόσο καλό anime.

Εγώ έχω ξετρελαθεί! Είναι και goth.. ουουουουουουου... ποιός μας πιάνει!!!:bike:

Ναι είναι πολύ ψυχεδελικό και δεν κατάλαβα πως τελείωσε αλλά δεν με πειράζει και πολύ.
Χαίρομαι πάντως πως αναγνωρίζετε τα καλά γραφικά και την καλή μουσική.

Όσο για τους διαλόγους και τους χαρακτήρες... δεν νομίζω ότι ήταν αποτυχία των δημιουργών. Πιστεύω πως ήταν εσκεμμένο να δώσουν μια τέτοια ατμόσφαιρα
Posted Image
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!