Καταρχάς δεν νομίζω πως με το ποστ μου σου έκανα κύρηγμα...για την ακρίβεια μάλιστα το θεωρώ αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο μέσω internet...
Αυτό που έγραψα είναι πως στην κατακλείδα του ποστ σου ο σχολιασμός που έκανες σε συνδυασμό με το emoticon που επέλεξες μου χτύπησε άσχημα. Γιαυτό και το ανέφερα εξάλλου. Ενω δημιουργείς μια πολύ καλή επιχειρηματολογία για την κρίση που δίνεις για τον συγκεκριμένο τίτλο, στο τέλος τα κάνεις σαλάτα IMO και χάνεις και το δίκιο σου. Αλλά απο το να το γράψω την αποψη μου για το ποστ σου, μέχρι να σε λογοκρίνω νομίζω πως...υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Επίσης, η κρίση σου για την αντίφαση στα λεγόμενα μου που βλέπεις είναι λίγο...άκυρη...όταν κάνουμε quote τα λεγόμενα κάποιου παρακαλώ να μην απομονωνουμε τμήμα τους από άλλη συζήτηση σε άλλο forum και μάλιστα αποσπασματικά. Οπότε...
Απο εκεί και πέρα, ατάκες του στυλ "Παω στοίχημα οτι δεν κατάλαβες ουτε τα βασικα...", "egw to exw katalavei mallon perisotero apo opoiondipote ellina, sorry", "Ama exeis dei 5 1/2 fores to NGE kai den to exeis katalavei akoma , tote otan deis to RahXephon 20 kai to katalaveis ta ksanaleme..." κτλ καλό θα είναι να λείπουν απο την κουβέντα...ας αγαπάμε τον πλησιόν μας, και ας κρίνουμε τις θέσεις του και όχι τον ίδιο παρακαλώ...
Όπως βλέπεις , σε ένα debate που έχει ξεφύγει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, απλά διατύπωσα το αυτονόητο, δλδ πως τέτοια λόγια δεν προωθούν την συζήτηση. Μήπως διαφωνείς?...ή μήπως θεωρεις τις καταστάσεις ανάλογες ωστε να το αντιπαραβάλλεις με το δικό μου ποστ εδώ?...

Πες μου τώρα σε παρακαλώ αν λογοκρίθηκε όπως γράφεις το ποστ σου..ούτε κανα edit βλέπω, ούτε πρόκειται και να γίνει ποτέ απο μένα ή κάποια απο τα παιδιά του staff αν ο user δεν παραβεί τους κανόνες του φορουμ. :sleep:
Τώρα όσον αφορά το Cossette, λογικό είναι να διαφωνώ μαζί σου. Αλλά ασπάζομαι την άποψη σου και φυσικά δεν την θεωρώ καθόλου...υπερβολική. Και πριν ξαναρχίσουμε τα quoting κτλ να σε πληροφορήσω πως το "άκυρη" πάει στην αντίδραση σου και όχι στην θέση σου.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να επιχειρηματολογήσεις πάνω στις θεσεις των άλλων users. Αυτό που κατάλαβες όταν σου γράφω πως καλό είναι να μένουμε στην θέση μας όσον αφορά εναν τίτλο, είναι πως δεν επιτρέπεται να κρίνουμε την θέση των άλλων?...αυτό που εννοούσα είναι πως δεν είναι σωστό ΙΜΟ να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς...
ps: Αν με την λέξη αντιδράσεις εννοείς απόψεις, τότε πάω πάσο καθώς λάθος κατάλαβα το ποστ σου.