Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Le Portrait de Petite Cossette

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#1 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 09:29

Τελικά, μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...μεταξύ τυριού, αχλαδιού και μιας ποσότητας Lagavoulin ικανής να χρησιμοποιηθεί για βασιλικά λύτρα, είχα μια ελαφρώς "κουνημένη" συζήτηση με έναν καρδιακό (σαν την κολπική μαρμαρυγή ένα πράμα) φίλο τις προάλλες για την αξία της Japanimationως μορφής τέχνης...για NGE να του λέω εγώ, για Pokemon να μου λέει αυτός, για Lain να φωνάζω εγώ, για Digimon να ωρύεται αυτός, καταλαβαίνετε που πήγαινε το πράμα...εκεί που άρχιζαν λοιπόν να μου πετάγονται οι φλέβες στην κροταφική, είπα να βάλω τα μεγάλα μεσα...

- Καλώς, Μπάμπη, αφού δεν πιάνεις απο λόγια, θα σου δώσω οπτικά ερεθίσματα...
- Ρε θα μας παρατήσεις με τα παιδικά επιτέλους μην σου Posted Image...?...
- Νταξ, συ είπας...τσίμπα αυτό και τα λέμε όταν συνέλθεις...Posted Image

...

Ακόμα ψάχνει να βρεί απο που του'ρθε...Posted Image

Le Portrait de Petit Cossette

Posted Image

Cossette, a pretty young blond girl, was murdered in 18th century France by Marcelo, a painter who had fallen in love with her while producing numerous portraits of her. For more than 250 years her spirit lingers in a glass, waiting for a person who would be able to see and fall in love with her, thus providing an avenue for her freedom.

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Though she is reluctant to take the drastic actions necessary to gain her freedom, since it would mean the suffering and death of one who loves her, she sees her opportunity in Eiri, an antique shop employee who not only can see her but quickly becomes obsessed with her. The spirits of the objects which belonged to Cossette in life sense in Eiri the reborn spirit of Marcelo, however, and respond with great anger, threatening EiriΆs well-being.

Can Eiri survive the curse of her objects and find a way to be with Cossette, or will his friends succeed in calling him back from the dream realm into which he is slipping? Does Cossette herself value her freedom enough that she is willing to allow EiriΆs suffering to happen?...Wellcome...to LpDPC

Η καλύτερη με διαφορά δουλεια του studio Aniplex, το Petite Cossette έρχεται το 2004 για να μας καθηλώσει με μια απο τις καλυτερες all around OVA προσπάθειες στον χώρο της Japanimation. Με πραγματικά καταπληκτικό animation και art (μιλάμε για ομορφιά εκτός ορίων), την θεά Yuki Kajiura σε μια απο τις πιο αργιώδεις τις δουλειές, τον Akiyuki Shinbo
at his finest hour στην σκηνοθεσία, και μια υπόθεση "φωτιά", το Petite Cossette αποτελεί τίτλο εκτός συγκρίσεως για τα ειωθότα της βιομηχανίας.

Ένας σουρεαλιστικός τίτλος που μιλάει απευθείας στο υποσυνείδητο.
Σίγουρα δεν αποτελει δουλειά για όλες τις ηλικίες - γούστα, αλλά...so fucking what?...συνισταται αβάδιστα, ταύτα και μένω.
.&-

Posted Image

Who loves me so much that he'd forsake his own dear life... could it be you?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 04 Μάιος 2012 - 09:07

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 09:52

Όπως τα λες Dante,από τα καλύτερα anime που έχω δει και το μόνο που θα χαρακτήριζα ως horror. H αισθητική του είναι ανυπέρβλητη, το ίδιο και το ending του "Houseki".
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#3 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 11:08

Μόλις αδειάσω τρέχω να το δω :dry: (το εικονίδειο ταιριάζει γιατί δν ξέρω πότε θα αδιάσω...)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#4 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 11:28

by far το αγαπημενο μου OVA....μετα το Karas :hehe:
xm..no seriously..by far το αγαπημενο μου OVA.. :kakashithumbup:
οταν ειχα δει το πρωτο επισοδειο ειχα μεινει απο το υπερβολικο eye candy XD!!μετα ''χτυπησα'' και τα υπολοιπα 2 επς και ειδα το φως του αληθινα ομορφου animation,και υπεροχου storytelling..
*κριμα που δεν φταιχνουν τετοια πραγματα ποιο συχνα Τ_Τ*
also...OST = love :respect:

#5 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 12:21

Από τα καλύτερα anime που έχω δεί το τελευταίο χρόνο, απλά υπερεχει σε όλους τους τομείς και ειδικά στο θέμα τις αισθιτικής. Η σκηνοθεσία είναι απλά καταπληκτική, must see. :respect: :respect: :respect:
rsrGbGx.gif

#6 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2006 - 11:18

Υπαρχει σε καμια αλυσιδα αυτο το ανιμε?? Παρακαλω μη λενε κακα πραματα με το ονομα μου :dwarf: :bleh:
I put up my headphones and listen to the deftones

#7 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2006 - 11:23

Εγώ το πήρα από την αλυσίδα του Dante την θεική anime drama megapack 01 :P
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

#8 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2006 - 14:49

Κι εγώ χάριν στο Γιώργο και την προαναφερθήσα αλυσίδα το απέκτησα και το δα μόλις χθες!!!!
Πράγματι είναι υπέροχο... Κατ' εμέ πρόκειται για ποιητική δημιουργία παρά οτιδήποτε άλλο...
Υπέροχοι χαρακτήρες, εκπληκτικός μελλοδραματισμός, ατμοσφαιρική μουσική και σκηνοθεσία που σπάει κόκκαλα! :respect:
Με άλλα λόγια OMFG!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2006 - 20:24

Θα το δω λίαν συντόμως και θα εκφέρω γνώμη. ¨ομως; φαίνεται πολύ καλό.

#10 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2006 - 12:35

Βλέπω Dante έχεις πάρει τα releases των PSNR με την σειρά ;) Πέρα από την πλάκα είναι όντως πολύ καλό groop (γιά την ακρίβεια είναι encoding groop μιας και δεν κάνουν αυτοί τις μεταφράσεις). Όσο για το Le Portrait de Petite Cossette μπορεί να το δω κάποια στιγμή, φαίνεται ενδιαφέρον(προς το παρόν έχω αρκετά anime στην λίστα για να δω).

#11 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2006 - 22:34

To είδα σήμερα αλλά όχι με την ησυχία μου οπότε κάποια στιγμή θα επαναληφθεί η θέαση... Από ατμόσφαιρα πάντως έσκιζε και το soundtrack απλά οργιάζει...

Gothic Lolita ? -> http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_lolita

#12 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2006 - 22:57

To είδα σήμερα αλλά όχι με την ησυχία μου οπότε κάποια στιγμή θα επαναληφθεί η θέαση... Από ατμόσφαιρα πάντως έσκιζε και το soundtrack απλά οργιάζει...

Gothic Lolita ? -> http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_lolita

+φωνω, είναι Καταπληκτικό το soundtrack. Το αγαπημένο μου!
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/4148/53234
(Dante όντως πολύ καλό site)
way.

#13 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2006 - 19:48

Ρε παιδιά είμαι ο μονος που βρήκε αυτό το anime κάπως κούφιο? :?

Δεν λέω είχα μείνει και εγώ με ανοιχτό το στόμα από την οπτικοακουστική πανδαισία
Αλλα πέρα από το οφθαλμόλουτρο είναι παντελώς ξενέρωτος τίτλος.

Δεν είχε κάποιο άλλο στοιχειο για να σε παρασύρει "στο κόσμο" του και να σε κρατήσει εκει
Το σενάριο είναι κοινότυπο (Αλλη μια ιστορία με κατάρες) η διάλογοι πεζοί και ανέμπνευστη παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν η να δημιουργήσουν την ζητούμενη ρομαντική ατμόσφαιρα και να προλογίσουν η να ολοκληρώσουν το σοκ και δέος που προκαλεί το animation.

Το μονο που μου έμεινε από το anime είναι εκείνα τα 5-6 λεπτά που γίνετε ο πανικός προς στο τέλος του κάθε επεισοδίου.Το υπόλοιπο anime είναι σαν να υπάρχει απλως και μονο για να αφηγηθεί την ιστορία ώστε καταλαβαίνεις τι βλέπεις.

Δε λέω ότι το Petite cossette είναι κακό ανιμε.
Αλλα είναι γεγονός στους άλλους τομείς κινείται στη μετριότητα και σαν αποτέλεσμα όλες αυτές οι αρτίστικες υπερβολές συνθλίβουν ολοκληρωτικά κάθε δυνατότητα που είχε το cossette να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και σαν ιστορία.

Το petite cossette σα σύνολο μπάζει νερά
Γι αυτό και βρίσκω τις αντιδράσεις σας κάπως υπερβολικές :calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#14 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2006 - 21:28

Μα ρε man, γούστα καθαρά είναι αυτά, τι εννοείς αντιδράσεις...και γω βρίσκω την δικιά σου αντιδραση αντικειμενικά παντελώς άκυρη αλλά τι σημαίνει αυτό?... :huh:

Ας μην ξεχνάμε παρακαλώ πως ο καθένας βλέπει και κρίνει ανάλογα με τα γούστα, τις προτιμήσεις και τον ψυχισμό του. Οπότε καλό θα είναι να μένουμε στην δικιά μας κρίση για ένα τίτλο.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#15 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2006 - 05:18

Σε αυτό το thread παρακαλάς τη περασμένη βδομάδα

ας αγαπάμε τον πλησιόν μας, και ας κρίνουμε τις θέσεις του και όχι τον ίδιο παρακαλώ...

και τώρα ρε si dante80 αγόρι μου έρχεσαι και παρακαλάς για τα ακριβώς ανάποδα :dry:

καλό θα είναι να μένουμε στην δικιά μας κρίση για ένα τίτλο.

Αποφάσισε πρώτα τι από τα δυο θέλεις και μετά έλα να μου κανεις κήρυγμα περί υποκειμενικότητας και αντικειμενικότητας. :calm:

Όπως εγώ κρίνω χωρίς να λογοκρίνω τα post σου έτσι και έχω την ίδια απαίτηση και από εσένα.
Εγώ τώρα ούτε τους κανόνες του Forum παρέβηκα ούτε προσέβαλα κανέναν.
Αν διαφωνείς με την άποψη μου για το cοssette περιμένω να ακούσω την κριτική σου, τον αντίλογο και να κάνουμε μια ωραία συζήτηση
Οχι όμως συμβουλές για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γράφω :calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα