Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Fuse: Teppou Musume no Torimonochou

movie fall 2012

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 11:33

~Fuse: Teppou Musume no Torimonochou~


~Fuse: A Gun Girl`s Detective Story~



33y6gpd.jpg


Anidb | ANN| Official Page


~Ιδέα μου ή αυτός είναι ίδιος με τον Gin από το Hotarubi?~


Τον προσεχή Οκτώβριο βγαίνει στην Ιαπωνία η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά μίας πολύ γνωστής ιστορίας που βασίζεται στο επικό μυθιστόρημα του Kyokoutei Bakin, συγγραφέα της Edo περιόδου. Το πολύ γνωστό πόνημα του, Nansō Satomi Hakkenden (The Chronicles of the Eight Dog Heroes of the Satomi Clan of Nansô), αφηγείται την ιστορία 8 samurai, αδερφιών, οι οποίοι κατάγονται από ένα σκύλο που είχε καταληφθεί από ένα δαίμονα και την Πριγκήπισσα Fuse, και τις περιπέτειες τους καθώς υπηρετούν τη φυλή Satomi ( της οποίας το σύμβολο, την πεόνια, έχουν σαν σημάδι γέννησης και οι 8 ) στη διάρκεια της πολυτάραχης Sengoku περιόδου. Υπάρχει ακόμα και μία σειρά από OVAs που βασίζεται απευθείας στο μυθιστόρημα, The Hakkenden.


H συγκεκριμένη ταινία είναι μεταφορά του μυθιστορήματος της Kazuki Sakuraba, Fuse Gansaku: Satomi Hakkenden. Σε αυτό μία κοπέλα κυνηγός, η Hamaji, καταζητεί τις 8 μετεμψυχώσεις αυτών των samurai στη διάρκεια της περιόδου Edo, oι οποίοι ονομάζονται Fuse και έτσι ο κύκλος της βίας και της εκδίκησης που ξεκίνησε με την οικογένεια Satomi ανοίγει και πάλι.


~Ακούγεται μπερδεμένο,ε?~


2ywsiuq.jpg



Η Kazuki Sakuraba έχει δει άλλη μία δουλειά της να μεταφέρεται σε anime, το gosick ενώ τα πρώτα του βήματα ως σκηνοθέτης στη μεγάλη οθόνη θα κάνει ο σκηνοθέτης του Bounen no X'mdou, Miyaji Masayuki. Στο σενάριο ο Ichiro Okouchi ( Code Geass: Lelouch of the Rebellion).


Tη φωνή της στην Hamaji δίνει η Kotobuki Minako ενώ στους υπόλοιπους ρόλους βρίσκουμε τους Miyano Mamoru, Konishi Katsuyuki, Sakamoto Maaya και Nojima Hirofumi.


Η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα, animation και σχέδιο σε καλά επίπεδα, ελπίζω να βγει κάτι όμορφο και παραμυθένιο όπως υπόσχεται το trailer.


Youtube Video


xbJ3b2w.jpeg


#2 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 01:35

Καλά, will watch σίγουρα! Προβλέπεται επική ιστορία.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 11:24

Το τρέιλερ με έψησε. Πολύ καλή δουλειά και μου αρέσει και το θέμα και το supernatural στοιχείο. Ελπίζω να το δούμε σύντομα.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#4 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 08:56

Πολυ φοβαμαι οτι εχοντας περιορισμενη επαφη με το Hakkenden την αδικω την ταινια καθως μου λειπει (?) μερος της ιστοριας στην οποία κανει αναφορα η ταινια.Από το δικό  μου pov πάντως η ταινία ξεκίνησε πολύ δυνατά με ωραίο background και προσοχή στους χαρακτήρες αλλά στην πορεία κατέρρευσε σαν μισοψημενο σουφλέ. Oπτικά ήταν όμορφο με πολλές Ghibli αναφορες , και ένα φάντασυ setting με χαριτωμένους αναχρονισμούς. Το μυστήριο πλάναται στην ιστορία όπως και το αίσθημα της επερχόμενης τραγωδίας, δυστυχώς όμως το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών καθως αδυνατεί να δώσει μία σφιχτοδεμένη πλοκή και ουσία στο όλο συνολο.

Κρίμα ήλπιζα για κάτι παραπανω.



#5 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

    Ryu

  • Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2013 - 21:28

Η πρωτότυπη ιστορία γενικά έχει να κάνει με το Bushido και αλληγορίες- παραβολές σχετικά με αυτό (+ Confucianism, Buddhism, familial piety and honor/self sacrifice). Δεν έχει μεταφραστεί δυστυχώς, λόγω μεγέθους (106 τόμοι) και δύσκολης γλώσσας.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nans%C5%8D_Satomi_Hakkenden


dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

 




Also tagged with one or more of these keywords: movie, fall 2012