|
|||||||
| Notices |
Ota.Con. Project presents 19th November Partythis thread has 73 replies and has been viewed 1906 times
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Anime Newbie
![]() Join Date: Apr 2007
|
Με μεγάλη υπερηφάνια σας καλούμε όλους να δώσετε το παρόν στο event που διοργανώνει η Ota.Con. Project (η ομάδα των events της AUTH Otaku League) την Πέμπτη 19 Νομεβρίου στις 21:00 στο Φουαγιέ του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολή του ΑΠΘ.
Το Party θα περιλαμβάνει J-Rock & J-Pop Music όπως επίσης και OSTs δημοφιλών anime. Θα υπάρχει self-catering με homemade sushi καθώς και άφθονη μπύρα. Εννοείται ότι στο event περιλαμβάνεται και cosplay με ελεύθερη θεματολογία. ![]() Last edited by .morgenstern; 07-11-09 at 14:38.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Αιώνιος φοιτητής
![]() Join Date: Oct 2007
|
Το ειπατε και το κανατε τελικα. Ε ρε φωτια που αναψατε στον Cassiel
![]() Τα sushi, μπιρες, κτλ ειναι δωρεαν ή επι πληρωμη;
|
|
|
#3 |
|
Anime Newbie
|
Το sushi θα είναι σίγουρα δωρεάν. Οι μπύρες δεν ξέρουμε ακόμη καθώς εξαρτάται από τους χορηγούς. Έχουμε αρχίσει ήδη να ψαρεύουμε για τις αφίσες και ανάλογα με το τι θα βρούμε θα κανονίσουμε. Στόχος μας είναι τα πάντα να είναι δωρεάν. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα βάλουμε ένα υποτυπώδες σούπερ χαμηλό "εισιτήριο" το οποίο θα ανταλλάζεται με τη μπύρα. Αλλά προσπαθούμε να μην επιβαρυνθεί κανένας
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Anime Freak
![]() Join Date: Oct 2009
|
Με ενα γιατι εχω μεινει...
Γιατι Πέμπτη και οχι Παρασκευη?!?!?!?!?!?!?
|
|
|
#5 |
|
what?
![]() Join Date: Sep 2008
|
1 Βασικα αφου οχι Σαββατο, καλύτερα Πεμπτη(παρασκευη θα με καταστρεφατε!) και λογικα μαλον εκεινη τη μερα θα τους αφησαν τον χωρο
, Κωστα θα πας?2 Ωραια νεο κοσπλαυ, τι γινετε εκει που γινόταν ενα το τετραμηνο τωρα... (οχι πως με χαλα!) αφου θα χει και φαι-μπυρες! 3 Για μας που δεν ήμαστε φοιτητες, που είναι ο χώρος? βαλε κα google maps ή εξηγα με δρομους και σημεια αναφορας! δεν ιστευω να χει μονο φοιτηταρια? ![]() 4 βραβειο δεν θα χει?? ![]() 5 Νωρις το ανακοινωσατε, ποτε θα προλαβουμε στολη? :/ , αντε να σκεφτω κατι απλο τωρα... 6 να πω και την κακια μιας και θα τον συναντησω το απογευμα: μολις δει την αφισα ο ρορι θα φυγει! bleatch ftw! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Anime Newbie
|
Quote:
Θα βάλουμε χάρτη αν είναι αλλά γενικά είναι το μεγάλο γκρι κυλινδρικό πράγμα που ξεχωρίζει στα πανεπιστήμια ο πύργος του Παιδαγωγικού. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Anime Freak
|
Μα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ???
Ειμαι ασχετος το ξερω... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Anime Newbie
|
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
a.k.a. Bleach155 ;)
![]() Join Date: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Anime Freak
|
Αυτο λεω και εγω...Παιδια καλα να περασετε γιατι μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω
...Αν και γουσταρω πολυ.ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ γιατι να ειναι καθημερηνη ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hardcore 天使
![]() |
![]() ![]() ![]() Η καθημερινή σκοτώνει και ιδιαίτερα η Πέμπτη, όποιον δουλεύει και είναι από άλλη πόλη (meaning me... ![]() ).Επίσης σκοτώνει όποιον έχει ήδη φάει τον μισθό όλου του μήνα πριν καν μπει ο μήνας σε αλλεπάλληλα παρόμοια events, ενώ έχει να ετοιμάσει άλλα 2 cosplay (meaning me again...![]() ).Επίσης νομίζω ότι πλέον θα δούμε έναν κορεσμό στην ποσότητα και ποιότητα των cosplays εδώ πάνω στον βορρά με τόσα πάρτι που θα γίνονται λόγο της ύπαρξης πλέον πολλών ομάδων ( και αυτό με σκοτώνει περισσότερο απ'όλα ). Α και ενημερωτικά ξέρω τι λεώ.Έχει και άλλα να δούμε... .Κατά τα άλλα αν μπορούσα χρονικά και οικονομικά θα ερχόμουν, προφανώς χωρίς cosplay λόγο των ίδιων λόγων.Καλή επιτυχία πάντως.
![]() Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude Greek Otaku's Essential Threads Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς My Contacts MySpace || MSN || E-Mail |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Annie-maki
![]() Join Date: Oct 2007
|
woaaah!! παιδιά μπράβο σας πρώτα απ όλα!
Θα προσπαθήσω να έρθω αν και.. πέμπτη δουλεύω ksoooo αλλά ακόμα και με κάποιο τρόπο την γλιτώσω δεν νομίζω να μπορέσω να εχω έτοιμο cosplay ksooox2! ![]() So για πείτε μου λίγο για την περιοχή, είναι αυτό το υπέροχο κυλινδρικό κτήριο λίγο πιο πάνω απο το ΑΧΕΠα? εκει που έχει και κάτι ωραία παγκάκια? αν είναι αυτο π νομίζω ο χώρος θα μ αρεσει πολυυυ πολυυ!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Anime Amateur
![]() Join Date: Jun 2008
|
Πωπω τι τέλεια, εννοείται θα είμαι εκεί
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Anime Newbie
|
Συμφωνώ για το πρόβλημα με τη μέρα αγαπητέ Παναγιώτη αλλά ο συγκεκριμένο χώρος θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος μόνο καθημερινή και η Παρασκευή γενικά συνήθως είναι άβολη για χώρο στο πανεπιστήμιο καθώς το Σαββατοκύριακο είναι ανενεργά και δε μπορούμε να μείνουμε ως σχετικά αργά το βράδυ.
Επιπρόσθετα αν και συμφωνώ στο όλο ζήτημα του κορεσμού, το πρόβλημα με τα parties και τα events στην Ελλάδα είναι ο εκτός Ιαπωνίας επαρχιωτισμός των cosplays τα οποία αντιμετωπίζονται ως καρναβάλια. Συν και η ποιότητα των στολών και η έλλειψη υποδομής και σημαντική moden j-culture αγοράς. Ο αριθμός των ομάδων και των events δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα καθώς η κάθε ομάδα διαφυλάζει την τιμιότητα των του οίκου της. Πχ στην Αθήνα υπάρχουν χώροι όπου φιλοξενούνται εβδομαδιαία events. Αυτά... Quote:
Last edited by odin; 09-11-09 at 19:35.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Suppressor T-cell
![]() Join Date: Mar 2008
|
Μμμ...ακουγεται ενδιαφερον και πολλα υποσχομενο!!
αν ειναι διαφορετικο απο τα αλλα παρτυ....Π.χ οπως τα παρτυ που κανουν τα πανεπιστημια ( με μπυρες, μουσικη , τζερτζελε ) κλπ θα ναι ωραια!!! Αν ειναι να βαλετε μια τιμη στη μπυρα βαλτε την στο 1 ευρω. Θα γουσταρα βεβαια να υπηρχε και καμια μπαντα να επαιζε ζωντανη μουσικη. ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ το εχω να δω σε τετοιο παρτυ Μπαντα να παιζει!!! ![]()
|
![]() |
| Tags |
| anime party |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|