|
|||||||
| Notices |
Cosplay Event στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 'Philoxenia' - Θεσσαλονίκη - 31/10 & 01/11this thread has 55 replies and has been viewed 1081 times
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Hardcore 天使
![]() |
Cosplay Event στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 'Philoxenia' - Θεσσαλονίκη - 31/10 & 01/11
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης PHILOXENIA (29/10 - 1/11/2009) θα υπάρξουν στο περίπτερο της Ιαπωνικής Πρεσβείας ( Περίπτερο 15 - Σταντ 17 ) παρουσίαση και ενημέρωση σχετική με cosplaying.
Συγκεκριμένα αυτό θα γίνει στις 15:00, Σάββατο (31/10/2009) και Κυριακή ( 01/11/2009 ) και για 1 ώρα. Θα γίνετε προβολή διάφορων γνωστών σειρών anime, ενώ ο κόσμος θα ενημερώνετε σχετικά με τα anime, manga & cosplay, όπου και θα μοιράζονται ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το θέμα. Το ιαπωνικό πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις: Σάββατο - 31 Οκτωβρίου 13:00-13:30 IAIDO 15:00-16:00 ANIME & COSPLAY 17:00-18:00 ORIGAMI 19:00-19:30 AIKIDO Κυριακή - 1 Νοεμβρίου 13:00-13:30 KENDO 15:00-16:00 ANIME & COSPLAY 19:00-19:30 JODO Η πρωτοβουλία για το εν λόγο event πάρθηκε εκ μέρους της Ginius σε συνεργασία με την Sakura Syndrome και φυσικά την Ιαπωνική Πρεσβεία.Οι cosplayers που θα απαρτήζουν το εν λόγο event είναι οι ακόλουθοι: Anny_yachiru_chan Cassiel DarcRose22 Ginius Laiste Lily MitHuNa MyDeadBrother X-LpBleach Ευχαριστούμε όλους όσους επιλέξουν να τιμήσουν το γεγονός με την παρουσία τους.
![]() Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude Greek Otaku's Essential Threads Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς My Contacts MySpace || MSN || E-Mail Last edited by Cassiel; 30-10-09 at 23:12. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hermetic Scholar
![]() |
Παιδιά, τρελό congrats. Cass, έχει αφίσα η όλη ιστορία; Θα ήθελα να το ποστάρω στο blog.
|
|
|
#3 |
|
Annie-maki
![]() Join Date: Oct 2007
|
πάντως θα έχεις μπολικες πικς αυριο ^^
|
|
|
|
#4 |
|
Hardcore 天使
![]() |
Δυστηχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο, καθώς μόλις πριν 4 μέρες πάρθηκε το ΟΚ για το cos event. Γι'αυτό δεν αναφέρετε ούτε καν στο επίσημο πρόγραμμα της έκθεσης υποθέτω το οποίο υπάρχει από νωρίτερα.
Και μεθαύριο Άνι ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Annie-maki
|
NAIII αρκεί να μου βρεις ενα κατανα για μεθαυριο...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hardcore 天使
![]() |
Από εκεί που το πήρες και την προηγούμενη φορά
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Anime Newbie
![]() |
Ωωωω τι όμορφο event!!! ^__^
Πολλά "μεγάλα" πράγματα γίνονται τελευταία!!! Θέλω να δω cosplay του Cassiel έχω γίνει φαν !(Mamoru-chan ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
In my Dreamworld....
![]() Join Date: Apr 2009
|
Βασικά καλύτερα να μη φέρεις όπλα για λόγους ασφαλείας..... Έτσι είπαμε τ Πέμπτη....
Και το πρόγραμμα που μας έδωσαν από εκεί έλεγε αυτές τις ώρες: Σάββατο 13.00-13.30 Iaido, 15.00-16.00 anime & cosplay, 17.00-18.00 origami, 19.00-19.30 aikido Κυριακή 13.00-13.30 kendo, 15.00-16.00 anime & cosplay, 19.00-19.30 jodo Άρα εμείς θα είμαστε τρεις με τέσσερις στο σταντ της Ιαπωνίας και μετά βλέπουμε.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Annie-maki
|
σοβαρα weapons are banned? WTF dude WTF!! shana χωρις κατανα αδιανοητο!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
In my Dreamworld....
![]() Join Date: Apr 2009
|
Ρώτα τον MyDeadBrother τι θα κάνει γιατί και αυτός έχει όπλο...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hardcore 天使
![]() |
Έκανα τις ανάλογες αλλαγές στην ανακοίνωση με βάση το νέο πρόγραμμα που σας έδωσαν χθες Χριστίνα.
Didi, λυπάμε που θα σε απογοητεύσω αλλά αναγκαστικά λόγου του γεγονότος ότι μιλάμε για τελευταία στιγμή θα κάνω το ίδιο που έκανα στις 25.10 στην Θεσσαλονίκη, και τις δύο μέρες. Όλα τα παλιότερα μου είτε θέλουν πολύ προετοιμασία κάθε φορά πριν (τέτοιο χρόνο δεν διαθέτω σε αυτή την περίπτωση από την μία και από την άλλη για θα πάρει ποιο πολύ από το ίδιο το event ), είτε χρειάζονται κάποιες επιδιορθώσεις.Οπότε έχω μόνο αυτή την επιλογή που δεν με πειράζει βασικά μιας και είναι το τελευταίο μου cosplay και μόλις τώρα το έκανα έτσι και αλλιώς . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Anime Newbie
![]() |
Δε πειράζει διοτί είναι εξίσου εντυπωσιακό!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Anime Amateur
![]() |
cassiel, εχεις και fan club πλεον
![]() αν απαγορευονται τα οπλα, τοτε ο γιαννης τι θα κανει? θα ποζαρει σκετος? απαπα! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Anime Newbie
![]() |
εγώ ναι το παραδέχομαι είμαι fan!
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Annie-maki
|
chibi niisan? pseutiko einai t οπλο τ ετσι κ αλλιως!
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|