Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Yumemiru Koto

Hoshino LilyAerandria Scans Adult Drama Fantasy Mature 2006 Romance Supernatural

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 May 2012 - 02:55

Yumemiru Koto|Romance of an Ancient Dreaming City

夢見る古都


Posted Image


Author & Artist: Hoshino Lily

Genres: Adult Drama Fantasy Mature Romance Supernatural

Year: 2006

Status: Ongoing


Αν κάποιος ασχολείται με τα romance (και ίσως αρκετά με τα BL oriented ones) σίγουρα θα ξέρει την Hoshino Lily για το πανέμορφο σχέδιό της και τις πολύ αγαπησιάρικες ιστορίες της. Oι λιγότερο εξοικειωμένοι με το BL σίγουρα την ξέρουν είτε από την σειρά Otome Youkai Zakuro (art και story) είτε από το Μawaru Penguin Drum όπου δούλεψε στον τομέα του art.

Η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε το 2006 στο περιοδικό Manga Erotics f της εκδοτικής Ohta Shuppan πράγμα που εξηγεί ίσως και το γυμνό το οποίο υπάρχει (αν και ομολογουμένως διαφέρει από την προσέγγιση που ακολουθεί το μέσο ecchi). Μέχρι στιγμής είναι ongoing και έχει βγει ένας τόμος.

Posted Image

~Seizon Senryakuuuuuu~


Η ιστορία μας μεταφέρει σε μια παραμυθένια εποχή με πρίγκηπες και πριγκήπισσες. Σε αυτόν τον μαγικό κόσμο συναντάμε την Olga μια "συνηθισμένη" πριγκήπισσα.Και όπως όλες οι πριγκήπισσες έτσι και η Olga έχει ως ιερό καθήκον να βρει έναν σωστό σύζυγο προκειμένου να τον παντρευτεί και να γίνει βασιλιάς. Η Olga όμως έχοντας έναν κάτι πολύ δυνατό χαρακτήρα δεν είναι ξετρελαμένη με την προοπτική να παντρευτεί έναν άγνωστο. In fact φαίνεται ότι έχει ήδη κάποιον στο μυαλό της αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό το μέτωπο. Από την άλλη όμως δεν μπορεί να ανακοινώσει ότι θα γίνει η ίδια πρίγκηπας και να στείλει τους επίδοξους μνηστήρες στον αγύριστο - αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο-, οπότε εφαρμόζει την μόνη της επιλογή. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο σαν άλλη Πηνελόπη. Μοναδική της διαφυγή από την καθημερινότητα που την καταπιέζει ολοένα και πιο πολύ είναι η ενασχόλησή της με τα μαγικά αντικείμενα. Κάποια μέρα δοκιμάζοντας ένα από αυτά, γνωρίζει ένα κορίτσι σε κατάσταση ανάλογη με την δική της.


Posted Image


Oμολογουμένως όταν πρωτοδιάβασα την περίληψη μου φάνηκε λίγο πολύ μια κλασσική shoujo προσέγγιση oπότε χάρηκα πολύ όταν είδα ότι δεν αναλώνεται εκεί το manga. Αν και δεν έχει εμβαθύνει πολύ μέχρι στιγμής, καταφέρνει να δώσει μια πολύπλευρη και ανθρώπινη πρωταγωνίστρια. Η Olga είναι το κλασσικό πλουσιοκόριτσο. Ζει μια προστατευμένη και προνομιούχα ζωή αλλά αυτό που την καίει κάθε άλλο παρά "προβλήμα των ανθρώπων του πρώτου κόσμου" μπορεί να χαρακτηριστεί. Στην ουσία βρίσκεται σε ένα χρυσό κλουβί κάτι που την κάνει να είναι και κακομαθημένη και αποκομμένη από την πραγματικότητα πράγμα που την κάνει να μην έχει πολλές φορές συνείδηση των συνεπειών των πράξεών της. Παρόλαυτά καλές προθέσεις έχει, ειναι δυναμική και ο χαρακτήρας της είναι διαρκώς εξελισσόμενος.


Γενικά μιλώντας μου θυμίζει παραμύθι, αλλά όχι τις ανάλαφρες απροβλημάτιστες εκδοχές τις Disney. Περισσότερο πλησιάζει στις παλαιότερες εκδοχές των παραμυθιών εκεί που η ζαχαρένια επιφάνεια έκρυβε πολλά αγκάθια.


Posted Image

Μέσα σε τέσσερα μόλις κεφάλαια η σειρά καταφέρνει και κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και δημιουργεί ολοένα και περισσότερα ερωτήματα και subplots. Έχουμε το εκάστοτε arc άμεσου ενδιαφέροντος, έχουμε τα μόνιμα προβλήματα και παράλληλα εκτός από τις αποδράσεις στο όνειρο και τις καινούριες περιπέτειες τις ηρωίδας έχουμε και πρόσωπα και καταστάσεις που υπονοούνται αλλά δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί. Δεν υπάρχει νεκρός χρόνος και κενές σελίδες, υπάρχει όμως περιγραφή του περιβάλλοντος. Σε αυτό βοηθάει και το πανέμορφο σχέδιο της δημιουργού για το οποίο δεν θεωρώ ότι χρειάζονται πολλά λόγια καθώς οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.


Posted Image

Μπορείτε να το διαβάσετε


Aerandria Scans (κατέβασμα) | Βatoto (online διάβασμα)


More info


Μangaupdates|MAL


Posted Image



#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 May 2012 - 11:47

Αρκετά μυστηριώδες μέχρι τώρα. Αν και κάπως σύντομα τα κεφάλαια, αποζημιώνουν τον αναγνώστη επειδή είναι πανέμορφα σχεδιασμένα. Το στοιχείο της μαγείας είναι αυτό που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο έργο από άλλα με μεσαιωνικό setting και χαίρομαι που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από χαρακτήρες τώρα
Spoiler:


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 May 2012 - 12:18

Spoiler: ^




Also tagged with one or more of these keywords: Hoshino LilyAerandria Scans, Adult, Drama, Fantasy, Mature, 2006, Romance, Supernatural