Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

To Galaxia στη Λ.Ε.Φ.Ι.Κ.: 12 Μαΐου στις 20:00

Λέσχη Φίλων Κόμικς Galaxia

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dionik

dionik

    Starting...

  • Members
  • 26 posts

Posted 09 May 2012 - 12:31

Το κόμικ του Μάνου Λαγουβάρδου έφτασε στον τρίτο τόμο που έχει τίτλο Galaxia: Το Σμαράγδι του Ουρανού. Για να γιορτάσουμε το γεγονός, σας καλούμε σε μια συνομιλία του Μάνου με εσάς, το κοινό και αναγνώστες της ιστορίας του. “Ανακρίνετε” τον δημιουργό και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την ιστορία που σχεδιάζει εδώ και τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας ο Μάνος θα υπογράφει τις δημιουργίες του και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ένα one of the kind σκίτσο του χαρακτήρα που θέλετε!
Σας περιμένουμε εκεί λοιπόν για να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και τους κόσμους που δημιούργησε!

Posted Image


Για πληροφορίες
Εκδόσεις Comicworld
www.comicworld.gr
info@comicworld.gr

Λέσχη Φίλων Κόμικς
Αγίας Ειρήνης 5, Μοναστηράκι
Αθήνα – Τ.Κ. 10551
Τηλ.: 210-3318168
www.lefik.gr
info@lefik.gr

12 Μαΐου 2012 στις 08:00 μμ —-> Galaxia στη ΛΕΦΙΚ
Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: Λέσχη Φίλων Κόμικς, Galaxia