Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

P.R.I.G. Fansubs


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Saber Rider

Saber Rider

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 23 April 2012 - 20:53

Posted Image
Γεια σας παιδιά. Είμαι ο διαχειριστής του φόρουμ http://prig.forumgreek.com
Eχουμέ κάνει ομάδα υποτιτλισμού όπου αρχικά ασχολιόνταν μόνο με τους Power Rangers αλλά πλέον κάνουμε γενικότερα για tokusatsu/live action super hero series. Επίσης ψάχνουμε και φτιάχνουμε παλιά μεταγλωττισμένα στα ελληνικά επεισόδια από Power Rangers, VR Troopers, Masked Rider και χρησιμοποιούμε τον ήχο τους για να τον περνάμε σε DVD rips.

Ως τώρα έχουμε φτιάξει υπότιτλους για


KAMEN RIDER
KUUGA EPISODES 1-6
DECADE EPISODES 1-7
FOURZE EPISODES 1-16

SUPER SENTAI
MASKMAN 1 EPISODE 1
GOKAIGER EPISODES 1-16
GO-BUSTER EPISODE 1

POWER RANGERS
ΜIGHTY MORPHIN EPISODES 1-23 & 60 + MOVIE
TURBO MOVIE
ZEO 40
IN SPACE 1-5
RPM EPISODES 1-18
SAMURAI 1-3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά και με τα μεταγλωττισμένα αν ενδιαφέρεστε επισκεφτείτε το φόρουμ μας. Είναι στους μελλοντικούς μας στόχους να ασχοληθούμε και με mecha/toku anime και φυσικά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέα μέλη για την ομάδα.

Edited by Saber Rider, 23 April 2012 - 23:20.