Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kono S o, Mi yo!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 31 March 2012 - 16:20

This is a story about love , αλλά σίγουρα όχι όπως την έχετε συνηθίσει . Σας άρεσε το Nozoki Ana ? Γουστάρετε borderline hentai και πλοκή με πολλές ανατροπές ? Keep reading , you're in for a treat !

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο Rin , 22 χρονών , έχει μεγάλα ντέρτια στη ζωή : γουστάρει την παιδική φίλη του , Chizuru , που είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη και τον βλέπει σαν αδερφό , αλλά έχει και ένα τεράστιο κόμπλεξ σχετικά με ένα σημάδι στον πισινό του που μοιάζει με τατουάζ , λόγω ενός τραυματικού συμβάντος στην παιδική του ηλικία ( tragic , I tell you ! )
Σύντομα όμως θα ανακαλύψει πως το σημάδι αυτό έχει μυστικές δυνάμεις . Όποια γυναίκα το δει τον ερωτεύεται ακαριαία και θέλει να το κάνει μαζί του 24/7 .
Είναι όμως περισσότερο ευλογία ή κατάρα ? Θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει για να ρίξει και την γυναίκα που αγαπά ?

Η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές . Εκεί που όλοι νομίζουν πως τελείωσε , ανατρέπεται το status quo ξανά και ξανά σε σημείο που δεν ξέρεις πια τι να πιστέψεις . Το comedy στοιχείο δεν λείπει από το συγκεκριμένο manga αν και το μεγάλο του ατού είναι η πλοκή του .

Gentres : Adult , Comedy , Drama , Ecchi Harem , Mature , Romance , Seinen , Supernatural

Scans από Hobo-1 και Prozess .
http://www.mangaupdates.com/series.html?id=47705
Read online:
http://www.batoto.net/comic/_/comics/kono-s-o-mi-yo-r563




we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

 


#2 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 April 2012 - 15:19

Αυτό ήταν σε πάυση από τον Ηοbο-1 που το μετέφραζε.To έπιασαν οι prozess όμως και έβγαλαν ακόμα 3 chap από εκεί που είχε μείνει.Ελπίζω να το συνεχίσουν.

Posted Image


#3 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 03 April 2012 - 15:27

Exactly ! Εξαφανίστηκε ο Hobo-1 και ήδη θρηνούσα για το Hetakoi , πάλι καλά που το ανέλαβε ο Prozess αυτό , αν και σαν scanlator δεν έχει αξιοπιστία ( μπορεί να βγάλει 10 chapters την βδομάδα είτε 3 και μετά να το παρατήσει ) , όχι πως είναι κακό , ό,τι θέλει κάνει αφού μεταφράζει από την καλή του την καρδιά :P .
Στα τελευταία 2 volumes (8 και 9) έχουμε μεγάλες εξελίξεις και πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο 10ος τόμος .
Παραθέτω download links για τα volumes 7,8 και 9 ( raw όχι scanlated )
Volume 7
Volume 8
Volume 9

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist