Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Chouyaku Hyakuninisshu: Uta Koi

Josei Romance Comedy Drama anachronism Summer 2012 TYO Animations

  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 January 2014 - 00:28

Tα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες. Πανέμορφη σειρά, ενημερωτική με πανέμορφες ιστορίες, ένα πολύχρωμο και πολύ προσεγμένο cast. Γλυκόπικρη η γεύση που άφηναν οι περισσότερες ιστορίες, έδιναν μία διαφορετική χροιά στην έννοια της "αγαπης" από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Στα συν οι ολοκληρωμένες πρωταγωνίστριες που δεν έμεναν στην σκιά του male cast. 

Δεν μπορώ να αποφασίσω για αγαπημένη ιστορία. Τις λάτρεψα και τις "εζησα" όλες από την αρχή μέχρι το τέλος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους.



#32 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 26 February 2014 - 23:06

Υπάρχει και με αγγλικούς υπότιτλους, έτσι; Γιατί μου φαίνεται τόσο ωραίο και τόσο γλυκό :canthelp: Εδώ που τα λέμε θ' απογοητευτώ αν δεν το βρω πουθενά στα αγγλικά και θα ζηλέψω τους ιαπωνομαθείς που έχουμε(νομίζω) στο φόρουμ!

ΥΓ: Είχα βάλει το θυμωμένο πλασματάκι που έκοβε κρέας, γιατί μ' αρέσουν πολύ οι ανιμόφατσες που έχει το φόρουμ για εμότικονς, αλλά μην προσβάλλω κανέναν! Εξάλλου, για αστείο το λέω


Edited by hgatakoskylos, 26 February 2014 - 23:08.


#33 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 17 September 2014 - 16:34

Στα πλαίσια της νεώτερης αποστολής μου να καταφέρω να τελειώσω όσες σειρές έμειναν στη μέση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, σήμερα βγάζω από τη λίστα μου το Uta Koi  :yahoo:  Επιτέλους, τα κατάφερα!!! Και το 'χα καημό~

 

Γενικά η σειρά αυτή έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, το οποίο παίζει μεταξύ ρομαντισμού και ρεαλισμού, αλλά χωρίς κλισέ, χωρίς ταμπού και χωρίς φανφάρες. Οι χαρακτήρες είναι προσεγμένοι και οι αντιδράσεις τους είναι απολύτως φυσιολογικές, και σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξαν εξόφθαλμες υπερβολές. Το σχέδιο ίσως να 'ταν αρκετά στατικό και τα εφέ να μην είχαν δουλευτεί όσο θα 'ταν όψιμο, αλλά ταίριαζε απίστευτα με το όλο σκηνικό και πρόσφερε στην ατμόσφαιρα της εποχής. Όλα αυτά μ' έκαναν να εκτιμήσω το Uta Koi σαν δουλειά και καλλιτεχνική άποψη. Δε μου άφησε κανένα παράπονο, κυρίως γιατί δε βρήκα τίποτα το επιτηδευμένο. Λιτό κι απέριττο.

 

Προσπάθησα να εκλέξω κάποιους χαρακτήρες ως "αγαπημένους"... αλλά δε θα 'λεγα ότι μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον εν τέλει. Και δεν το λέω με την κακή έννοια, αντιθέτως τουλάχιστον τους μισούς χαρακτήρες τους βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέροντες! Ο μόνος που μπορώ να ξεχωρίσω κάπως είναι ο Teika, κι αυτόν τον έχω στο μυαλό μου περισσότερο ως μασκότ  :beaten:

 

... καιρός να περάσω στο παρασύνθημα, λοιπόν! Ετυμηγορία: ΑΞΙΖΕΙ. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, ο χρόνος σας δεν πρόκειται να πάει χαμένος.  :thatsit:





Also tagged with one or more of these keywords: Josei, Romance, Comedy, Drama, anachronism, Summer 2012, TYO Animations