Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Hunter x Hunter - Γενική συζήτηση


  • Please log in to reply
161 replies to this topic

#151 levelji

levelji

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 19 September 2014 - 11:32

Θα είναι μέγιστες κότες αν δεν βάλουν σαν φινάλε το θρυλικό κεφάλαιο 340.

 

Να υποθέσω ότι μπερδεύτηκες και εννοούσες το 339;



#152 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 September 2014 - 15:13

Να υποθέσω ότι μπερδεύτηκες και εννοούσες το 339;


Εννοώ αυτό που ξεκινάει το νέο αρκ και στέλνει την πλοκή to infinity and beyond.

#153 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 19 September 2014 - 17:10

Γιατί να δείξουν κάτι που δεν θα γίνει ποτέ animated.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#154 levelji

levelji

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 19 September 2014 - 17:52

Εννοώ αυτό που ξεκινάει το νέο αρκ και στέλνει την πλοκή to infinity and beyond.

 

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω το τι καθιστά το μεν θρυλικότερο από το δε. Στο τελευταίο chapter του Chairman Election υπάρχει θεματική και συναισθηματική κλιμάκωση όχι μόνο αυτού του arc, άλλα και του πιο μακροχρόνιου, δηλαδή του Chimera Ant για το οποίο τα λόγια είναι περιττά, έχουν γίνει άπειρες αναλύσεις για το περιεχόμενο του και δεν πιστεύω ότι αμφισβητείς την αξία του. Η κλιμάκωση αυτή έχει επιτευχθεί και τεχνικά πολύ ωραία καθώς ο mangaka συνηθίζει να πειραματίζεται με διάφορες "ασυνήθιστες" τεχνοτροπίες στο έργο του, η πλειοψηφία των οποίων αποβαίνουν επιτυχημένες. Από την άλλη, όσο αφορά το επόμενο arc είχαν τεθεί οι βάσεις για την πλοκή του 2 chapters πριν (οπότε έχει ίδια αξία; ) και δεν πιστεύω ότι με άλλο ένα chapter που ασχολήθηκε μαζί της την εξέλιξε και τόσο πολύ παραπάνω. Στο chapter αυτό πιο συγκεκριμένα την περισσότερη ώρα βλέπουμε τους zodiacs με τους οποίους δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ο Togashi ακόμα καθώς και κάποιους νέους χαρακτήρες και πες με προκατειλημμένο ,άλλα δυσκολεύομαι να το συγκρίνω με άλλα chapters τα οποία περιέχουν χαρακτήρες με τους οποίους έχει γίνει δουλειά ετών. Όσο αφορά το plot αυτό καθ' αυτό νομίζω ότι θα πρεπε να μπαίνει σε δευτερεύουσα μοίρα γιατί το θέμα είναι ότι η δόμηση ενός setting είναι ευκολότερο ζήτημα σε σχέση με την μετέπειτα διαχείριση του.  Με την ίδια λογική και το πρώτο chapter του One Piece το οποίο μας εισάγει το ίδιο setting με το 340 θα έπρεπε να θεωρείται το ίδιο θρυλικό. Επίσης κάθε νέο chapter στο οποίο εξελίσσεται η πλοκή θεωρείται ακόμα θρύλικότερο; Εν τέλει από την μία έχουμε μία ολοκληρωμένη κατάληξη αρκετών ετών και από την άλλη έχουμε κάτι το οποίο μπορεί να γίνει το οτιδήποτε και είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ,γιατί αν κριθεί σαν αυτούσιο chapter μάλλον φαίνεται σαν μία απλή προσπάθεια για κάτι καινούργιο και ίσως και κάτι παραπάνω άλλα ως εκεί. Επίσης καλύτερο τέλος από το τελευταίο καρέ του 339 δεν μπορώ να φανταστώ...


Edited by levelji, 19 September 2014 - 17:53.


#155 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 19 September 2014 - 17:52

To manga Τελειωνει στο 339,τελος.


Edited by Toriko, 19 September 2014 - 17:52.

header.jpg?t=1485907896


#156 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 20 September 2014 - 00:33

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω το τι καθιστά το μεν θρυλικότερο από το δε. Στο τελευταίο chapter του Chairman Election υπάρχει θεματική και συναισθηματική κλιμάκωση όχι μόνο αυτού του arc, άλλα και του πιο μακροχρόνιου, δηλαδή του Chimera Ant για το οποίο τα λόγια είναι περιττά, έχουν γίνει άπειρες αναλύσεις για το περιεχόμενο του και δεν πιστεύω ότι αμφισβητείς την αξία του. Η κλιμάκωση αυτή έχει επιτευχθεί και τεχνικά πολύ ωραία καθώς ο mangaka συνηθίζει να πειραματίζεται με διάφορες "ασυνήθιστες" τεχνοτροπίες στο έργο του, η πλειοψηφία των οποίων αποβαίνουν επιτυχημένες. Από την άλλη, όσο αφορά το επόμενο arc είχαν τεθεί οι βάσεις για την πλοκή του 2 chapters πριν (οπότε έχει ίδια αξία; ) και δεν πιστεύω ότι με άλλο ένα chapter που ασχολήθηκε μαζί της την εξέλιξε και τόσο πολύ παραπάνω. Στο chapter αυτό πιο συγκεκριμένα την περισσότερη ώρα βλέπουμε τους zodiacs με τους οποίους δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ο Togashi ακόμα καθώς και κάποιους νέους χαρακτήρες και πες με προκατειλημμένο ,άλλα δυσκολεύομαι να το συγκρίνω με άλλα chapters τα οποία περιέχουν χαρακτήρες με τους οποίους έχει γίνει δουλειά ετών. Όσο αφορά το plot αυτό καθ' αυτό νομίζω ότι θα πρεπε να μπαίνει σε δευτερεύουσα μοίρα γιατί το θέμα είναι ότι η δόμηση ενός setting είναι ευκολότερο ζήτημα σε σχέση με την μετέπειτα διαχείριση του. Με την ίδια λογική και το πρώτο chapter του One Piece το οποίο μας εισάγει το ίδιο setting με το 340 θα έπρεπε να θεωρείται το ίδιο θρυλικό. Επίσης κάθε νέο chapter στο οποίο εξελίσσεται η πλοκή θεωρείται ακόμα θρύλικότερο; Εν τέλει από την μία έχουμε μία ολοκληρωμένη κατάληξη αρκετών ετών και από την άλλη έχουμε κάτι το οποίο μπορεί να γίνει το οτιδήποτε και είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ,γιατί αν κριθεί σαν αυτούσιο chapter μάλλον φαίνεται σαν μία απλή προσπάθεια για κάτι καινούργιο και ίσως και κάτι παραπάνω άλλα ως εκεί. Επίσης καλύτερο τέλος από το τελευταίο καρέ του 339 δεν μπορώ να φανταστώ...


Αντικατέστησε τη λέξη chapter ή κεφάλαιο με τη λέξη cliffhanger :P

#157 levelji

levelji

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 20 September 2014 - 11:26

Ε πες το έτσι



#158 Penthesilea

Penthesilea

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 22 August 2015 - 12:04

Επιμένω ότι Kurapica είναι γένος θηλυκού και δεν το ξέρει ούτε η ίδιΑ!

#159 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 22 August 2015 - 19:09

Έχει περάσει ένας χρόνος από το τελευταίο chapter...

 

zgfEsmG.jpg


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#160 Penthesilea

Penthesilea

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 04 September 2015 - 19:46

Ντάξει παιδιά!Ωραία σειρά αλλά μέχρι εκεί που μπαίνουν αυτά τα μυρμήγκια χίμαιρα.με ξενέρωσαν έχω να πω!



#161 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 04 September 2015 - 19:52

Ντάξει παιδιά!Ωραία σειρά αλλά μέχρι εκεί που μπαίνουν αυτά τα μυρμήγκια χίμαιρα.με ξενέρωσαν έχω να πω!

Ντάξει παιδί μου. Φρόντησε να νερώσεις όμως ξανά γαιτί είναι ίσως το καλύτερο arc το Chimera ant. Έλα να μας πεις για τα μυρμήγκια αφού το τελίωσεις γιατί εαν κρίνεις μόνο απο την αρχή είσαι αρκετά λάθος.



#162 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 04 September 2015 - 20:35

Ο Τακαγιάμα πάνω εννοούσε:

 

Γειά σου αγαπητή φίλη, είναι αλήθεια πως το chimera arc ξεκινάει λίγο βαρετά- Παρόλα αυτά αν του δώσεις μερικά επεισόδια χρόνο για το build up θα ανακαλύψεις πως εξελίσεται ίσως στο πιο δυνατό κομμάτι τις σειράς. Δες το και σίγουρα δε θα χάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις!

 

είναι καλό παιδί


Edited by Six Winged Angel, 04 September 2015 - 20:36.