Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Hunter x Hunter latest chapter discussion (επιτρέπονται spoilers)


  • Please log in to reply
166 replies to this topic

#151 maria13

maria13

    Starting...

  • Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 16:28

Μα αυτά τα 5λεπτα στον κάθε άκυρο είναι που κάνουν το chimera ant το καλύτερο arc σε οτιδήποτε.
Όλοι είναι σημαντικοί όχι μόνο οι 2-3 που θέλουμε να δούμε εμείς.
Ο Togashi δεν ξεχνάει χαρακτήρες έχει δείξει ξανά ant με Kite, υπάρχει η νέα Queen με τον Colt ΑΝ(γελάω) κάποια στιγμή κόψει τα hiatus θα ξαναδούμε ant σίγουρα. Εδώ γύρισε ο Hanzo που είναι χαρακτήρας του 2000.

Τώρα και εγώ γουστάρω πολύ Yorknew αλλά εκεί ήταν πιο κλασσικό shonen έδωσε screentime σε κάποιους, ενώ στο ca δεν υπάρχει χαρακτήρας που να μην καταλαβαίνεις γιατί έκανε ότι έκανε. Επίσης θεωρώ τα fights υπερβολικά καλύτερα γιατί είναι fights αρχών. Και ο King είναι ίσως ο πιο καλογραμμένος villain που 'χω δει.


myanimelist.net/animelist/maria1323 :love:

i13qxwl.jpg?1


#152 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 17:09

Συνήθως έχω πιο χιπστερικές απόψεις αλλά chimera ants>yorknew αν και είχε arguably πιο low lows από yorknew και αρκετό fat οι κορυφώσεις τις ήταν άπιαστες κάτι που έλειπε από yorknew που το τέλος με άφησε να θέλω κάτι παραπάνω αφού το story με τα spiders έμεινε ανολοκλήρωτο ενώ το chimera είχε αρχή μέση και τέλος. Τώρα για τα current chapters άπειρο potential λόγω του φορμάτ 10 chapters το χρόνο άρα χρόνος για να σκέψη και πολύπλοκο sotry αλλά για τον weekly reader δεν είναι και το καλύτερο αφού περνάει ο χρόνος και ξεχνάς τι γίνεται και χάνεις το hype όσο σκέφτομαι πως κάποιος σε 20 χρόνια θα διαβάσει σε ένα σαββατοκύριακο όλο το manga εκνευρίζομαι.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#153 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 17:17

Εγω παιδια την μεγαλυτερη πορωση την εφαγα στο Greed Island, για μενα δε το ξεπερναει τιποτα, απο concept, villain, εξελιξη του Gon.


header.jpg?t=1485907896


#154 maria13

maria13

    Starting...

  • Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 17:34

Really? O Genthru είναι κακός απλά για να είναι.


myanimelist.net/animelist/maria1323 :love:

i13qxwl.jpg?1


#155 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2018 - 21:29

Και μόλις μας υποσχέθηκε οτι "απο το επόμενο τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά πολύπλοκα"  :hihi2:

 

Ολα τα λεφτά το άτομο XD


stasou%2520mygdala.jpg


#156 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2018 - 14:36

Νέο Chapter βγήκε!

2008ipman01.jpg


#157 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2018 - 21:25

Αν κάτι λατρεύω σε αυτήν την σειρά που δυστυχώς σχεδόν κανένα άλλο μεγάλο shonen δεν το κάνει είναι το γεγονός ότι κανείς δεν είναι άχρηστος, όσο no-name ή ασήμαντος και να είναι στην ευρύτερη πλοκή της σειράς σαν χαρακτήρας.

 

Πάρτε για παράδειγμα τον τύπο με το Predator nen και τον συνεργάτη του με τα killer insects. Σε οποιαδήποτε άλλη σειρά, το σχεδιό τους να σκοτώσουν τον Όγδοο και το Nen Beast του θα αποτύχαινε ιχτρά από την πρώτη κιόλας στιγμή και ο εκάστοτε συγγραφέας θα χρησιμοποιούσε την απόπειρά τους ώστε να μας δείξει πόσο γαμάτος είναι ο Όγδοος και το Nen Beast του ή πόσο γαμάτος είναι κάποιος άλλος πιο κεντρικός χαρακτήρας στην πλοκή ξέρω γω. Ακόμα και αν αποτύχουν εν τέλει να σκοτώσουν τον Όγδοο, όπως σκοτώσαν τον άλλο τον πρόγκηπα προτύτερα, έδειξαν ότι παρότι είναι τεταρτοτελευταίοι σαν χαρακτήρες, σίγουρα δεν είναι filler για πέταμα.

 

Το ίδιο ισχύει και για άλλους background, φαινομενικά μιας χρήσης, χαρακτήρες όπως το δεξί χέρι της Μαφιόζικης Οικογένειας με τα γυαλιά, ο οποίος αντί να συμπεριφερθεί σαν ηλίθιος one-shot κομπάρσος και να επιτεθεί ουρλιάζοντας ασυναρτησίες όταν καταλαβαίνει ότι οι Phantom Troupe είναι στην περιοχή του στο πλοίο, αποφασίζει να κάνει το λογικό και να συνεργαστεί μαζί τους ώστε να τους έχει από κοντά.

 

Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις όλους τους χαρακτήρες μιας σειράς, ανεξαρτήτως του πόσο σημαντικοί ή ασήμαντοι είναι για την ευρυτερη πλοκή, να συμπεριφέρονται λογικά ως προς τον κόσμο τριγύρω τους, χωρίς να έχουν ταμπέλες πάνω τους που να σου λένε ξεκάθαρα από την αρχή πόσο "για πέταμα" ή όχι είναι. Καθένας μπορεί να είναι αποτελεσματικός ή αναποτελεσματικός, σημαντικός ή ασήμαντος, να επηρρεάσει ή να μην επηρρεάσει με τον δικό του τρόπο την πλοκή.

 

Αυτό το αρκ έχει ήδη ξεπεράσει για εμένα το Chimera Ant. Μου αρέσει τόσο πολύ που μπορεί να περνάνε μήνες από τότε που διάβασα το τελευταίο τσάπτερ πριν ο Togashi αποφασίσει να πάει να παίξει playstation, αλλά κάθε φορά που επιστρέφει η σειρά θυμάμαι χωρίς κάνενα πρόβλημα τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην έχει έναν χαρισματικό Meruem σαν κύριο κακό, αλλά το γεγονός ότι ακόμα και τόσο που έχει προχωρήσει κανείς δεν ξέρει ακριβώς ακόμα ποιος είναι κακός πέρα από τον Tserriednich ή πως θα εξελιχθεί η πλοκή χωρίς να καταντήσει ένα ατελείωτο λουτρό αίματος, το κάνει χίλιες φορές πιο συναρπαστικό.

 

Το HxH έχει γίνει το δεύτερο πιο αγαπημένο μου shonen και θα παραμείνει και ας μην τελειώσει ποτέ.



#158 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2018 - 00:25

Έχουμε καμιά ιδέα πόσα Chapters θα βγουν πριν το ξανακάνει παύση;

2008ipman01.jpg


#159 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2018 - 18:21

αρκετα για να γεμισουν ένα volume



#160 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2018 - 23:29

To τέλος αυτου του τσάπτερ ήταν ενα ονειρο. Κέντησε. Μονο σε πολύ καλα θρίλλερ τετοια αίσθηση.

 

Και πα να την κάνω τώρα γιατι αμα το διαβασει ο Οσάμα θα με πάρουν τα σκάγια.


stasou%2520mygdala.jpg


#161 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2018 - 01:50


Και πα να την κάνω τώρα γιατι αμα το διαβασει ο Οσάμα θα με πάρουν τα σκάγια.

 

Τι με πέρασες, για Αμερικανό; Τς τς τς...

 

Motherfucking έπος πάντως.

 

Το last man standing δεν αποφεύγεται για κανένα λόγο πλέον. Οι τελευταίοι που θα μείνουν όρθιοι είναι προφανώς ο Tserriednich, o Halkenburg, o Zhang-Lei, o Benjamin και ο Wobble, οι άλλοι είναι πολύ "ασήμαντοι" μέχρι στιγμής για να νοιάζουν. Δεν πιστεύω ότι θα νικήσει ο Tserriednich γιατί γενικά η σειρά δεν μας έχει συνηθίσει σε όχι happy endings, ο Benjamin που έχει βάλει τον κόσμο να δολοφονεί θα την πάθει όταν θα επιχειρήσει να σκοτώσει την Fugetsu, για τον Halkenburg έχω μια ιδεά τι πρόκειται να του συμβεί ενώ ο Wobble έχει plot armor because Kurapika. Μόνο με τον Zhang-Lei δεν έχω την παραμικρή θεωρία τι σκοπεύει να κάνει ο Togashi.

 

Δυο princes εκτός σε δυο τσάπτερς. Για να δούμε αν την επόμενη εβδομάδα θα τριτώσει η φάση.



#162 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2022 - 00:41

Ποιος είναι έτοιμος για νέο volume πριν φάμε κι άλλο hiatus για καμιά δεκαετία? Εγώ σίγουρα είμαι πανέτοιμος και ούλτρα χάιπντ  :ballumad: Το τωρινό αρκ πρέπει να είναι το καλύτερο με διαφορά.

 

Γενικά το HxH κάπως καταφέρνει να έχει πολύ διακριτά, πολύ εθιστικά, πολύ διαφορετικά σε genre arcs, και μπόλικους χαρακτήρες που πάντα έχουν έναν ρόλο, κάτι που κρατάει το μάνγκα πολύ φρέσκο και πάντα ενδιαφέρον. Από τις ελάχιστες φορές που, διαβάζοντας ένα μάνγκα, ο τεράστιος αριθμός κεφαλαίων μόνο με ενθουσιάζε κάθε φορά που έβλεπα ότι έχω πολυυυ ακόμα. Ορίστε μια μικρή κατάταξη, έτσι για πλάκα.

 

Succession War Arc > Chimera Ant Arc > Yorkshin Auction Arc > Elections Arc > Hunter Exams Arc > Battle Arena Arc > Greed Island Arc > Kukuroo Mountain Arc

 

Ειδικά μνεια στην μάχη Hisoka - Chrollo, είναι από τις πιο απίστευτες μάχες που έχω δει σε οτιδήποτε έβερ. Δεν περιγράφεται το πόσο επικό ήταν το ξύλο που έπεσε και όλο το aftermath  :riiight:

 

Και υπόψιν, λατρεύω το Greed Island και το αρκ που προσπαθούν να πάρουν τον Killua από την οικογένειά του, απλά τα υπόλοιπα τα ξεπερνάνε. Είναι τρομερό το πως το μάνγκα μπορεί να πάει από περιπέτεια δράσης σε καθαρό μάνγκα μάχης και μετά σε μαφιόζικο θρίλερ και μετά πάλι περιπέτεια (και τώρα είμαστε σε πολιτικό θρίλερ), τόσο μα τόσο seamlessly με το ενδιαφέρον αμείωτο. Το Yorkshin Auction το έχω πιο κοντά στην καρδιά μου για να είμαι ειλικρινής, αλλά το Ant Arc είναι τόσο εθιστικό και έχει έναν από τους πιο καλογραμμένους και χαρισματικούς κακούς που έχω δει σε fiction, ένα εξαιρετικό climax με την εισβολή στο παλάτι και ένα ακόμα καλύτερο φινάλε, οπότε το εκτιμώ ιδιαίτερα. Το τωρινό είναι απλά θαυμάσιο, απλά φανταστικό, και εκτόξευσε τον Kurapika στην πρώτη θέση, είναι πλέον ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, ίσως με διαφορά.

 

Γενικά από τα πολύ τοπ μάνγκα, το μόνο που το κερδίζει στην καρδιά μου είναι το Fullmetal Alchemist.

 

 

 

tldr: hunter x hunter good, hyped.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 06 Ιούλιος 2022 - 12:16

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#163 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2022 - 12:10

Έχουμε καινούριο τσαπτερ πηγαίνετε να το διαβάσετε δεν θα μας κάνει πολύ καιρό παρέα.

#164 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2022 - 09:02

Άκυρο


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 04 Νοέμβριος 2022 - 09:22


#165 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2022 - 00:41

Απο τη μια μου αρέσει που το παει, απο την αλλη γινεται λιγο ξεπλυμα τον αραχνων και δεν ξερω αν ειμαι οκεη με το να εχουν λυπητερη ιστορια... Exω συνηθισει καπως την γκριζίλα του ΗχΗ και κατι τετοια μου ψιλοκακοφαινονται χωρις να ξερω ακριβως το γιατι. Διχασμενος. Oh well!


stasou%2520mygdala.jpg