Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

WII...Ναι στη πειρατία?


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1 neeTHREE

neeTHREE

    Anime Freak

  • Members
  • 360 posts

Posted 27 August 2006 - 09:22

Ανηξα αυτο το θεμα για μια απορια που με εκεγε..Λετε να βγαλουν πηρατικα cd στο wii? Εσης θα το θελατε?

Καταρχην να πω οτι η πηρατια , καταστρεφη την κονσολα για να μην πω την ετερια. Οσο περνανε τα χρονια η πηρατες αυξανοντε.Πιο πολλα πηρατικα πουλιουντε.Η θεση μας εδω ειναι δυσκολη.Και ρωταω. Θα θελατε πηρατικα cd στο wii...Απο τη μια θα βολεβουν το πορτοφολι μας , απο την αλλη ομως η nintendo θα χανει χιαλιαδες (για να μην πω εκατομμυρια) ευρο.Ναι η Οχι στην πειρατια?
Posted Image

#2 Epinephrine

Epinephrine

    HMMY

  • Members
  • 442 posts

Posted 27 August 2006 - 10:17

Κοίταξε με αυτό το θέμα ασχολήθηκα εκτεταμένα όταν είμουν πραγματικά καμμένος με τα videogames κ ενεργό μέλος του gamepro...
Από εκεί κ πέρα σαφώς η πειρατεία είναι μάστιγα για τα vg κ σ' αυτήν οφείλετε ένα μεγάλο ποσοστό της καθυστέρησης στην εξέλιξη. Λόγω της απαραδέκτης κατάστασης :greece: :greece: πολύ επιλέγουν την εύκολη κ την παράνομη λύση καρφώνοντας ουσιαστικά το hobby τους (έστω κ μακροπρόθεσμα)... Είναι θέμα συνειδητοποιήσης της πράξης αλλά ακόμα κ αν γίνει αυτό κ πάλι δεν αυξάνεται τα λεφτά μας για να αγοράσουμε αυθέντικα που ούτως ή άλλως έχουν άλλη αίσθηση (όπως έλεγε κ ένας συντάκτης, άλλη είναι η αίσθηση του φρέσκιου χαρτιού από το βιβλιαράκι στη θήκη του γνήσιου :P ):dry:
Επείδή στο PS1 όλα ήταν αντιγραφές (μικρό παιδάκι ήμουν ρε τι περιμένετε :P ) είχα συνηθήσει αλλά όταν αγόρασα τα 2 πρώτα μου original (FFX k MGS2) ένιωσα!
Φαντάσου το Shadow Of The Collosus στη γνήσια θήκη κ σύγκρινε το με το TDK Shadow Of The Collosus του καταστήματος απέναντι από το σπίτι σου ;)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#3 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 27 August 2006 - 10:19

1)To wii δεν θα ''παιρνει'' cd.
2)Ναι στην πειρατεια.Το να πουμε το αντιθετο σε ενα forum που διακινει ''παρανομα'' αρχεια (fansubs) ειναι υποκρισια,τουλαχιστον για οσους εχουν συμμετασχει εστω και μια φορα στο ADN.

Καταρχην να πω οτι η πηρατια , καταστρεφη την κονσολα για να μην πω την ετερια.

Γι αυτο τα playstation 1,2 πατωσαν?? :rolleyes2:

Επι της ουσιας,πιστευω πως το wii θα αργησει να σπασει αλλα το οτι θα σπασει ειναι βεβαιο.

#4 YaTa

YaTa

    Αρχαιολάτρης

  • Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 27 August 2006 - 10:46

Φυσικά και δεν θα κρυφτούμε πίσω απ'το δαχτυλό μας. Έχουμε απολαύσει όλοι πιστεύω τους καρπούς της πειρατείας κάποτε... ;)

Για να είμαι όμως ειλικρινής, στο Wii ΔΕΝ θέλω πειρατεία, γιατί η nintendo ξεκινάει κάτι πρωτοπωριακό και πρέπει να την ενθαρρύνουμε όσο μπορούμε.. :kakashithumbup:

Ήδη έχει δείξει καλή διάθεση, τιμολογώντας την κονσόλα της πολύ χαμηλότερα από ότι η Microsoft και η Sony... :happy2:
1

#5 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 August 2006 - 11:18

Καταρχην να πω οτι η πηρατια , καταστρεφη την κονσολα για να μην πω την ετερια.


Αυτός που χάνει από την πειρατεία είναι οι δημιουργοί των παιχνιδιών. Η εταιρία όχι μόνο δεν χάνει από την πειρατεία, αλλά κερδίζει κιόλλας. Για παράδειγμα το PS1 δεν θα είχε κατά διάνοια τόσες πωλήσεις, αν δεν υπήρχαν τα τσιπάκια για να παίζεις φθηνά παιχνίδια

E5VV38U.jpg


#6 Nehelenia

Nehelenia

    Queen Nehelenia

  • Members
  • 674 posts

Posted 27 August 2006 - 11:27

το wii ρε παιδια δεν ειναι ακριβός νεα κονσολα τα δισκάκια του cube περνει

Posted Image


#7 YaTa

YaTa

    Αρχαιολάτρης

  • Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 27 August 2006 - 12:05

το wii ρε παιδια δεν ειναι ακριβός νεα κονσολα τα δισκάκια του cube περνει


Δεν είναι νέα κονσόλα? :?
1

#8 Creteus

Creteus

    Jörmungandr

  • Members
  • 652 posts

Posted 27 August 2006 - 12:22

Ακόμα δεν κυκλωφόρησε και πάλιωσε?!

#9 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 August 2006 - 12:27

To Wii παίρνει ΚΑΙ τα δισκάκια του GameCube με την ίδια λογική που το PS3 παίζει τα παιχνίδια του PS1, και PS2 (Και το XBOX 360 παίρνει τα δισκάκια του XBOX)

E5VV38U.jpg


#10 CuBi

CuBi

    Trailblazer

  • Members
  • 169 posts

Posted 27 August 2006 - 15:13

Θα παίζει τα κλασικά DVD, τα οποία αντιγράφονται με τόση ευκολία για το PS2 τόσο καιρό. Αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνει η Nintendo για να κάνει την ζωή δύσκολη για τους αντιγραφείς.

Δεν έχω κάποια στανταρ με τα οποία επιλέγω τι θα πάρω αυθεντικό και τι αντιγραφή (είναι συνήθως στο πόσο μου αρέσει το παιχνίδι, κάπως έτσι λειτουργώ και με τα μουσικά CD) οπότε δεν μπορώ να κρίνω τι θα έκανα εγώ. Αλλά νομίζω ότι τελικά η πειρατεία βοηθάει, γιατί όντως πωλούνται περισσότερες κονσόλες. ¶λωστε, στην Ελλάδα οι ποσότητες software που πωλούνται είναι ούτως ή άλλως μικρές.
Posted Image

#11 Authman

Authman

    Anime Freak

  • Members
  • 345 posts

Posted 27 August 2006 - 15:52

Πρώτα απ'όλα...
Posted Image
Προσωπικά είμαι κατά της πειρατείας όταν οι τιμές είναι λογικές... Δεν λέει τώρα να σκάσεις 40-50 euro (δεν ξέρω πόσο κάνουν) για ένα παιχνίδι ειδικά όταν δεν λέει πολλά πράγματα... Ειδικά για τα CD που το κόστος ηχογράφησης είναι 2-3 euro για κάθε δίσκο, το θεωρώ καφρίλα να σκας 20 euro! (πάντως έχω αγορασμένα αρκετά original CDs...)
Στο εξωτερικό είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα στις τιμές. Ας κατεβάσουν και εδώ λίγο τις τιμές τους, δεν θα πάθουν τίποτα...
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#12 sokollatos

sokollatos

    .:: Art Is A Lifestyle ::

  • Members
  • 74 posts

Posted 27 August 2006 - 15:57

Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει κατι το οποιο δεν αντιγραφετε ή "σπαει".Απλα οτι κι αν κανει η Nintento και η καθε εταιρια για να βελτιωση τις προστασιες της περι πειρατιας απλα το μονο που θα πετυχει ειναι μια καθηστεριση μεχρι να βρεθει η μεθοδος.
Και για τα ΧΡ αυτα ελεγαν αλλα υπαρχει κανεις που να μην εχει τα ΧΡ σπασμενα??
Posted Image
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.

#13 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 posts

Posted 27 August 2006 - 17:12

λογικα θα βγουν πειρατικα για το WII οπωσ εγινε και με το GC ακομη και με το Ν64 ειχαν βγει πειρατικεσ κασετεσ! παντοσ η αληθεια ειναι ποσ τα λεφτα ειναι πολλα ειδικα αναλογικα με τουσ μισθουσ του μεσου ελληνα! διλαδι ενασ γερμανοσ ενασ αμερικανοσ που περνεισ το λιγοτερο 1500 το μην δεν θα εχει καποιο προβλημα στην ελλαδα ρε παιδια ο πιο πολισ κοσμακισ περνει 800 ευρουλακια :rolleyes2:

#14 neeTHREE

neeTHREE

    Anime Freak

  • Members
  • 360 posts

Posted 27 August 2006 - 18:02

Το N64 ειχαι πηρατικα?!?! Το ακουω (βλεπω :P) και δεν το πιστευω...Μπορης να δωσης μερικα screens με πειρατικα?
Και plz γραφε ς στο τελος τη λεξης και οχη σ..
Posted Image

#15 Nehelenia

Nehelenia

    Queen Nehelenia

  • Members
  • 674 posts

Posted 27 August 2006 - 18:40

μάλιστα. Ευχαριστω phantom

Posted Image