Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Muse


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#46 God Clande

God Clande

    All Fictive

  • Members
  • 30 posts

Posted 18 August 2011 - 09:29

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι το origin of symmetry παραείναι καλό. Είχα πολύ άσχημη γνώμη γιά αυτούς και αυτό διότι κάθισα να ακούσω το absolution και το βρήκα πολύ φλωρέ και πολύ ανώδυνο. Τις προάλλες έβαλα να ακούσω το origin και δεν περίμενα να μου αλλάξει τόσο την γνώμη. Σε φάση, πάει γιά αγορά. Με τα μπούνια. Αυτό μου αρέσει είναι πως, πέρα τον alt/prog χαρακτήρα του, έχει και κάποια ψήγματα space ου τρελαίνομαι και γενικά πολύ ουάου. Πάντως έκατσα ξανά, με άλλο ματι, να ακούσω το absolution και δεν άλλαξα γνώμη γιά το εν λόγω άλμπουμ.
Posted Image

#47 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 24 August 2011 - 00:32

μια φορα ειχα χαθει στο δρόμο πηγαινοντας σε ενα ραντεβου και το mp3 εκεινη την ωρα επαιζε το map of the problematics. σταματησα εκανα στην ακρη και γελαγα 3 λεπτά μονος μου.

(πολύ καλή μπάντα, αλλα πολύ ψυχρα επαγγελματικοι στο λαιβ για τα γουστα μου. Για μια φορά καλοί ειναι)

stasou%2520mygdala.jpg


#48 Jcenawl

Jcenawl

    Anime Amateur

  • Members
  • 141 posts

Posted 26 August 2011 - 03:54

Κάποτε δεν μου άρεσαν καθόλου αλλα εν τέλει τα γούστα άλλαξαν. Οι τύποι βγάζουν απλά μια υπέρτατη κατάθλιψη άμα θέλουν και για αυτό ακριβώς ακούω τα πιο κλαψιάρικα τους και τα πιο παλιά τους. Ακόμα και σε πιο δυνατά songs ώρες ώρες μου βγάζουν κάτι το μελαγχολικό αν και γενικά τα περισσότερα απο αυτά θα θεωρώ λίγο αδιάφορα.

Btw στο uprising έχουν κλέψει τα πάντα :P

#49 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 27 August 2011 - 16:40

Σήμερα έπαθα γερό ΣΟΚ! Το Resistance που μ'αρέσει πολύ μόλις σήμερα ανακάλυψα οτι είναι από Muse! Έτσι είναι αμα το ακούς στο ράδιο και ο τύπος δε σου λέει το συγκρότημα
Youtube Video

Edited by metalmusicmaniac, 20 September 2011 - 15:24.

Posted Image