Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Digimon Adventure - Zero Two (Storyline) Project by Neropsalidas


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 09 February 2012 - 15:12

Posted Image

Εδώ θα βρείτε ένα προσωπικό Project που σχετίζεται με την εξιστόρηση του σεναρίου των Digimon. Πήρα αυτήν την απόφαση για αυτό το Project διότι πιστεύω πως τα Digimon δεν είναι ένα συνηθισμένο anime που κάποιος θα δει μόνο τέρατα να παλεύουν αλλά ένα "ψαγμένο" anime που είναι βασισμένο πάνω σε πραγματικά στοιχεία του κόσμου μας και όχι σαν τα Pokemon που πολλοί θα μπορούσαν να τα παρομοιάσουν. Μέσω του Project μου θα μάθετε το ακριβές σενάριο των δύο πρώτων σεζόν αλλά και όσα συνέβησαν πριν μετά αλλά και ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Θα μάθετε για την σύνδεση αυτών των δύο σεζόν με την τρίτη αλλά παράλληλα θα λύνεται κάποια πράγματα που ίσως σας προβλημάτιζαν μέχρι τώρα.

Final Version
http://www.easybytez.com/5uasg9pqmyim

Και σε ψηφιακό βιβλίο:

Final Version
http://issuu.com/neropsalidas/docs/adventures_in_the_digital_world_00

Κάθε Vol θα είναι σε μορφή ".pdf"


Also special thanks to Christaras, Andy777, Seraphimon_TK, Xaris007, Vag7, Fotis333, TziKei and DariaMo.!

Edited by Neropsalidas, 06 September 2012 - 18:08.


#2 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 13 February 2012 - 01:55

Vol.2 is up!!!

Το ανεπανάληπτο Vol.2 είναι έτοιμο και σας περιμένει κάνοντας σας να μάθετε για την δημιουργία όλων των ψηφιακών κόσμων που μπορούμε να γνωρίσουμε στις διάφορες σειρές, παιχνίδια, manga κτλ. Digimon. Θα μάθετε επίσης για τα χαρακτηριστικά τους αλλά θα μπορέσετε και να γνωρίσετε τα εκλεκτά παιδιά της πρώτης σεζόν και τις περιπέτειες που έζησαν στον ψηφιακό κόσμο. Όλα αυτά στο παρακάτω link:

https://rapidshare.com/files/1632864676/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.2.pdf
Στο Vol.3 που αναμένεται, θα συνεχίσετε να μαθαίνετε ή να φέρνετε στην μνήμη σας αυτά τα γεγονότα που θα διαβάσετε αλλά και θα δείτε μέσω των εικόνων που θα υπάρξουν, τα οποία σχετίζονται με: την εμφάνιση ενός νέου εκλεκτού παιδιού που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή μας αλλά και τα γεγονότα που συνέβησαν αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του παιδιού, και αυτά είναι όχι άλλα από αυτά της δεύτερης ταινίας Digimon.

Update
Το πρώτο post αντικαταστάθηκε όσο και το link του Vol.1 με αυτό του Vol.2!

#3 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 20 February 2012 - 00:58

Vol.3 is up!!!

Το Vol.3 είναι κοντά σας για να καλύψει πιθανά κενά, να σας φέρει στην μνήμη σας παλιές καλές αναμνήσεις ΑΛΛΑ και να σας κάνει να μάθετε για το δυνατότερο εκλεκτό παιδί κατά την γνώμη μου (και αγαπημένο μου [xD] ). Πιο συγκεκριμένα, θα μάθετε για τα αμέσως επόμενα γεγονότα μετά το τέλος της πρώτης σεζόν αλλά και την συνέχειά τους που εκτυλίσσεται με το σενάριο της δεύτερης ταινίας Digimon. Θα γνωρίσετε ένα από τα αγαπημένα μου Digimon αλλά και θα δείτε πόσο καλά πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα εκλεκτά παιδιά μας.

https://rapidshare.com/files/3402992564/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.3.pdf

Στο Vol.4 που αναμένεται θα δείτε την συνέχεια της περιπέτειας αυτού του ξεχωριστού εκλεκτού παιδιού αλλά επίσης θα μάθετε και για τις πρώτες περιπέτειες του Ken Ichijoji. Ίσως να είναι το πιο σημαντικό Vol διότι θα καλύπτει τις πιο άγνωστες πτυχές των δύο πρώτων σεζόν Digimon.

So Stay tuned!!!

Update
Το πρώτο post ανανεώθηκε αλλά και το link του Vol.2 αντικαταστάθηκε με αυτό του Vol.3!

#4 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 03 March 2012 - 00:25

Vol.4 Is UP!!!

Επιτέλους το Vol.4 είναι έτοιμο και σας περιμένει να σας γεμίσει με γνώσεις για τον ψηφιακό κόσμο των δύο πρώτων σεζόν και την ιστορία του. Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το vol θα μάθετε τα εξής:
- Πως άρχισαν οι περιπέτειες του Ken Ichijoji;
- Πως γνώρισε τον Wormmon;
- Πως κατάφερε να γίνει ο "Άρχοντας των Digimon";
- Ποιος ήταν ο αληθινός ύποπτος πίσω από όλα αυτά;
- Πως παραλίγο να χάσει την παρθενιά της η Mimi Tachikawa; (i'm not kidding [xD])
Και το κυριότερο απ' όλα...
- Πως ο ανεπανάληπτος Ryo Akiyama κατάφερε να γίνει το δυνατότερο εκλεκτό παιδί;
Spoiler:


Ακολουθήστε των Ryo και τον Ken στις περιπέτειες τους στον ψηφιακό κόσμο λύνοντας τα παραπάνω ερωτήματα και όχι μόνο.

Το πιο σημαντικό vol κατά την γνώμη μου, διότι καλύπτει σημαντικά κενά που θα ήταν χρήσιμο να τα ξέρουμε για το ολοκληρωμένο σενάριο αλλά και επειδή τίποτα άλλο εκτός από games για μια κονσόλα της δεκαετίας του 90, δεν έχουν αναφέρει ξανά αυτά τα γεγονότα.

https://rapidshare.com/files/1877136039/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.4.pdf
Στο Vol.5 που αναμένεται, θα μπορέσετε να μάθετε για την συνέχεια των περιπετειών του Ryo αλλά και την σύνδεση του σύμπαντος που διαδραματίζονται στα γεγονότα των δύο πρώτων σεζόν με αυτό της τρίτης. Ακόμη θα γνωρίσετε μια νέα ομάδα εκλεκτών παιδιών που θα έρθει αντιμέτωπη με ένα γνωστό ως τώρα εκλεκτό παιδί. Δηλαδή θα εξιστορηθεί το πρώτο arc της δεύτερης σεζόν.

So Stay Tuned!

Παιδιά, ελπίζω ως τώρα να έχετε απολαύσει το project μου, και να μπόρεσα να βοηθήσω. Θα ήθελα αν γίνεται να μου σχολιάζεται για το πως βρίσκεται το κάθε vol αλλά και να κριτικάρεται με δικές σας ιδέες και προτάσεις για την βελτίωση αυτού που κάνω. Σας έχω ανάγκη για να συνεχίσω και να μην πιστεύω πως πηγαίνει χαμένος ο χρόνος μου. Ακόμη θα μπορούσατε να λέτε τις γνώμες σας για το μέχρι τώρα σενάριο, δηλαδή για το πως το έχετε βρει, τι άλλο οι σεναριογράφοι των Digimon θα μπορούσαν να κάνουν αλλά και να ρωτάτε πάνω σε πράγματα που σας έχουν μείνει ακόμα αδιευκρίνιστα.
That's all... Thanks εκ των προτέρων [niar]

Update

Το πρώτο post ανανεώθηκε αλλά και το link του Vol.3 αντικαταστάθηκε με αυτό του Vol.4!

#5 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 12 March 2012 - 01:23

Vol.5 Is UP!!!

Το Vol.5 είναι κοντά σας, γεμάτο με απίθανα γεγονότα από τον κόσμο των Digimon.
Anywayz... ας κόψω τις ******** και να μπω στο ψητό.
Σ' αυτό το Vol σας έχω γράψει για... καταρχήν, κάτι που δεν ανέφερα την προηγούμενη φορά. Πρόσθεσα ένα κομμάτι, συγκεκριμένα μια σελίδα, που περιγράφει πως τα πρώτα εκλεκτά παιδιά έχασαν τα εμβλήματά τους. Όχι, δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας τα περιέγραψε η δεύτερη σεζόν. Για την ακρίβεια έμμεσα αυτό συνέβη, αλλά κάτι άλλο συνέβη άμεσα. Κατά δεύτερον γράφω για το πρώτο arc της δεύτερης σεζόν. Μάθετε για το πως ακριβώς κατάντησε ο Kenης και πια ήταν τα σχέδιά του. Γνωρίστε την νέα ομάδα εκλεκτών παιδιών και ακολουθείστε τα στις περιπέτειες τους. Τρίτον και τελευταίον γράφω και για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ryo και πως κατέληξε να βρίσκεται στο σύμπαν που διαδραματίζονται τα γεγονότα της τρίτης σεζόν. Αυτά πιστεύω είναι αρκετά. Για περισσότερα στο παρακάτω link:

https://rapidshare.com/files/4185948444/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.5.pdf
Στο Vol.6 που αναμένεται θα μπορέσετε να συνεχίσετε να μαθαίνεται για τις περιπέτειες αυτής της νέας ομάδας εκλεκτών παιδιών αλλά και για το τι κρύβονταν ανάμεσα στον Άρχοντα των Digimon και στον Millenniummon. Ακόμη θα μάθετε για τα ακριβή γεγονότα της τρίτης κατά σειρά ταινίας Digimon και πως ξανάρχεται στην επιφάνεια ο Willis αλλά και για το πως δημιουργήθηκε ο Diaboromon πoυ συναντήσαμε στην δεύτερη ταινία Digimon.

So Stay Tuned!

Update
Το πρώτο post ανανεώθηκε αλλά και το link του Vol.4 αντικαταστάθηκε με αυτό του Vol.5!

Υ.Γ.: Πάρτε και δώρο ένα link με μια προσωπική συλλογή από επικές εικόνες Digimon!

https://rapidshare.com/files/3561155645/Digimon_Epic_Wallpapers.zip


#6 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 25 March 2012 - 23:24

Vol.6 Is UP!!!

Όπως διαβάσατε το Vol.6 είναι έτοιμο και σας περιμένει να το κατεβάσετε.
Σε αυτό το vol. σας γράφω για τα γεγονότα της τρίτης ταινίας Digimon αλλά και του 2ου και 3ου arc της δεύτερης σεζόν.
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος.
Αν διαβάσατε τα προηγούμενα, σίγουρα θα διαβάσατε και για ένα εκλεκτό παιδί, ονόματι Willis. Η νέα ομάδα των εκλεκτών παιδιών ταξιδεύει στην Αμερική για τις νέες τις περιπέτειες, και εκεί γνωρίζει τον Willis. Θα τσακωθούν, θα αναπτύξουν σχέσεις φιλίας, θα παλέψουν μαζί αλλά και θα θυμηθούν πως ήταν μικροί. Επίσης οι Kari και TK θα μεταμορφώσουν τα Digimon τους στο μέγιστο επίπεδο για πρώτη φορά για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον εχθρό αυτής της περιπέτειας.
Πέρα απ' όλα αυτά όμως, ελπίζω να θυμάστε των Άρχοντα των Digimon. Ακόμη σ' αυτό το Vol. θα μάθετε για το ποιος τον χρησιμοποιούσε, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του ατόμου. Θα δείτε και πάλι τα εκλεκτά παιδιά στην συνέχεια των περιπετειών τους μαζί με την βοήθεια όλων των εκλεκτών παιδιών γύρω απ' όλο τον κόσμο, για να καταφέρουν να νικήσουν έναν νέο εχθρό (ή όχι;). Ελπίζω να μπόρεσα να σας πίσω για να το κατεβάσετε.
Θα βρείτε το Vol.6 στο παρακάτω link:

https://rapidshare.com/files/143423505/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.6.pdf
Το πρώτο post ανανεώθηκε και περιέχει το link για το Vol.6!

Μία σημείωση. Σε κάθε Vol. ως τώρα κάνω κάποιες μικρές αλλαγές σε τυχών λάθη και αποκλείσεις που εντοπίζω στα προηγούμενα. Αυτό σημαίνει πως κάθε επόμενο Vol. θα περιέχει και μία ανανεωμένη έκδοση των προηγούμενων. Όλα αυτά μας βγάζουν στο συμπέρασμα πως ΔΕΝ χρειάζεται να κατεβάζετε και τα προηγούμενα, μιας και δεν έχουν κάτι παραπάνω από αυτά που έχει το τελευταίο υπάρχον Vol. ως τώρα xD .

Και τώρα έρχονται κάποια δυσάρεστα νέα για όσους ακολουθούσαν το project μου μέχρι τώρα ή και γι' αυτούς που ίσως το γνωρίσουν. Δυστυχώς λόγο των πανελληνίων θα απέχω από το διαδίκτυο και γενικότερα απ' το pc για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει πως το project μου μπαίνει σε stalled στάδιο και θα ξαναπάρει μπροστά τον Ιούνιο. Σας το εγγυώμαι πως σίγουρα θα ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που με δείτε να μην ασχολούμαι και θέλετε να το δείτε εσείς οι ίδιοι ολοκληρωμένο, σας επιτρέπω να με πιέζετε (θα δέχομαι pms στην account του "xaris007" xD )

Ας κάνουμε όμως μια γρήγορη αναδρομή για το τι επρόκειτο να περιέχει στην συνέχεια το project (ναι-ναι έχει ακόμα αρκετή δουλειά). Καταρχάς θα συνεχίσω γράφοντας για την τέταρτη ταινία Digimon που διαδραματίζεται λίγους μήνες μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν. Στην συνέχεια θα γράψω για ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί ως τώρα πως υπάρχουν σε πολλούς fαns των Digimon, μιας και υπήρχαν μόνο σε ....(δεν κάνει να πω για να σας κρατήσω σε αγωνία [niar] ). Και τέλος θα σας γράψω για τις περιπέτειες των δύο ομάδων εκλεκτών παιδιών που είδαμε στις δύο πρώτες σεζόν, σε μία άλλη διάσταση ;) . Όλα αυτά θα τα δείτε έτοιμα όταν πια θα μυρίζει καλοκαίρι.
Ελπίζω να μην με ξεχάσετε ως τότε.

Stay Tuned Bitches!!!

#7 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 22 June 2012 - 15:53

Vol.7 Is UP!!!




Άντε γεια! Πάω για μπάνιο! Κατεβάστε το και δείτε τις αλλαγές, βαριέμαι να σας τις λέω.

Πάρτε και δυο linkakia....

https://rapidshare.com/files/1683458812/Digimon_Adventure_-_Zero_Two__Storyline__Project_by_Neropsalidas_Vol.7.pdf

http://issuu.com/neropsalidas/docs/digimon_adventure_-_zero_two__storyline__project_b

Πάντως εννοείται πως δεν τέλειωσε, απλά ψάχνω καλόν photoshoper για να μου κάνει ένα logo, ένα εξώφυλλο και ένα οπισθόφυλλο.


Υ.Γ.: Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, υπερεκτιμώ τα σχεδόν 70 downloads :'D Thank you all bitches :')

#8 Neropsalidas

Neropsalidas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 30 August 2012 - 13:45

THE FINAL VERSION OF THE BOOK IS UP BITCHES AND HATERS!!!!

Posted Image

Ναι-Ναι καλά ακούσατε, επιτέλους κατάφερα και το ολοκλήρωσα μετά από μισό χρόνο δουλειάς μαζί με την βοήθεια των: Christaras, Andy777, Seraphimon_TK, Xaris007, Vag7, Fotis333, TziKei και DariaMo.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα άτομα που με βοήθησαν αλλά και όλους εσάς που με στηρίξατε μέχρι τώρα. Μου έφαγε άπειρες ώρες δουλειάς αλλά πραγματικά απόλαυσα την δημιουργία του και ο κόπος αξίζει. Ελπίζω να το εκτιμήσετε :)

Συνοπτικά, η τελευταία έκδοση περιέχει το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και το λογότυπο, για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον Andy777. Επίσης περιέχει όλα τα CD dramas που σχετίζονται με τις δυο πρώτες σεζόν Digimon και επίσης περιέχει μια περιγραφή του σεναρίου της έβδομης σεζόν, στην οποία και πήραν μέρος οι ήρωες των δυο πρώτων και όχι μόνο. Με λίγα λόγια έχει οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τις δυο πρώτες σεζόν Digimon.

Σε αυτό το link θα βρείτε το βιβλίο σε ψηφιακή έκδοση:
http://issuu.com/neropsalidas/docs/adventures_in_the_digital_world_00
Ενώ σε αυτό θα το βρείτε για να το κατεβάσετε σαν ένα απλό αρχείο .pdf
http://www.easybytez.com/5uasg9pqmyim

Edited by Neropsalidas, 06 September 2012 - 18:08.