Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

School Days

School life tragedy romance summer 2007

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 18 December 2011 - 22:16

SchoolDays.png

 

 

Τίτλος:School Days-スクールデイズ
Χρονολογία:04.07.2007 εώς 27.09.2007
Μορφή:TV-12 Επεισόδια(κάπου στα 25 λεπτά το καθένα)
Κατηγορίες:Harem,Love polygon,romance,seinen,tragedy,school life


Λίγα λόγια για την προέλευση της σειράς.

Πρόκειται για την μεταφορά ενός adult visual novel από την 0verflow που κυκλοφόρησε για τον υπολογιστή το 2005.Ακολούθησε ένα ακόμη παιχνίδι για το ps2 και η επανακυκλοφορία του αρχικού με καλύτερα γραφικά και επιπλέον δυνατότητες(το οποίο περιμένουμε στα Αγγλικά την άνοιξη του 2012).Το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα γνωστό για την βία που περιείχε προς το τέλος,διότι για όσους δεν γνωρίζουν έχει 20 διαφορετικούς τρόπους για να τελειώσει,κάποιοι από αυτούς με βία.Σειρά είχαν και novels αλλά και η μεταφορά σε manga.Tην σειρά ανέλαβε το studio TNK το οποίο δημιούργησε 12 επεισόδια και 2 Ova(τα Ova ειλικρινά δεν χρειάζεται να τα δείτε και αν τα δείτε δεν φταίω εγώ. :P).Έτσι προέκυψε μία αμφιλεγόμενη σειρά,η οποία προβλήθηκε την ίδια εποχή με διαμαντάκια όπως το claymore,με πολλούς fans αλλά και πολλούς haters.

Θετικά στοιχεία της μεταφοράς-παραγωγής.

1. Έχει γίνει καλή μεταφορά με σωστή επιλογή σκηνών από το παιχνίδι.
2. Δεν επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν hentai-ero σκηνές πέρα από χαλαρές(στα φυσιολογικά πλαίσια)
θέλοντας να επιτύχουν ένα σοβαρότερο σενάριο με έμφαση στα συναισθήματα των ηρώων και όχι να κερδίσουν μέσα από ανούσιες γυμνές σκηνές.
3. Καλή δουλειά στο voice acting.
4. Το τέλος ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τα συναισθήματα των ηρώων και οδηγεί στην επικράτηση της δικαιοσύνης και την λύτρωση.Επίσης τράβηξε την προσοχή και δεν το ξεχνάς εύκολα.
5. Σωστά δομημένα επεισόδια με εξαιρετικές επιλογές μουσικής για opening και endings(τα οποία είναι διαφορετικά σε κάθε επεισόδιο ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί από όσα προηγήθηκαν.

Κάποια στοιχεία για την υπόθεση.

Παρακολουθούμε την ιστορία του ντροπαλού Itou Makoto,ο οποίος ερωτεύεται την Katsura Kotonoha,μία κοπέλα που συναντάει καθημερινά στο τρένο(ναι,εντάξει πρωτοτυπία...).Όμως η συμμαθήτρια και φίλη του Saionji Sekai βλέπει μία φωτογραφία της κοπέλας την οποία τράβηξε κρυφά στο κινητό του και επεμβαίνει για να τον βοηθήσει να την πλησιάσει.Αφού οι τρεις τους γίνονται καλοί φίλοι,ο ήρωας ζητάει από την Kotonoha να βγούνε.Εκείνη δέχεται.Ο Itou θέλει να ευχαριστήσει την Sekai αλλά εκείνη με ένα φιλί τον αποχαιρετάει και του εύχεται καλή τύχη, δείχνοντάς του πως της αρέσει.Από εκεί αρχίζει ένα ερωτικό τρίγωνο με ίντριγκες,πισώπλατα μαχαιρώματα και harem καταστάσεις.

 

 

school-days-kotonoha.jpg

 

 

Κριτική για την υπόθεση της σειράς και την παρουσίασή της

Από την θέαση τους school days κάτι που μου έχει μείνει είναι η άρτια παρουσίαση της ιστορίας και η σωστή επιλογή σκηνών που έχει γίνει με βάση το παιχνίδι.Είναι γεγονός ότι εφόσον πρόκειται για ero-game υπήρχαν σκηνές με σεξ.Στην σειρά όμως προτίμησαν να μην εμβαθύνουν σε αυτές και να μην τις δείξουν καν(πέρα από λίγο fanservice),με αποτέλεσμα να μην χαλάει η ατμόσφαιρα σοβαρότητας που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μέσα από τους χαρακτήρες.Ποια είναι αυτή η ατμόσφαιρά όμως;Οι χαρακτήρες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κρύβουν έναν άλλο εαυτό ο οποίος περιέχει δυνατά συναισθήματα τα οποία δεν βγαίνουν προς τα έξω.Μέχρι να φτάσεις στο τέλος παρατηρείς αυτό στους χαρακτήρες και συνειδητοποιείς πως στην πραγματικότητα πρόκειται για μία σκοτεινή σειρά.Η όλη ατμόσφαιρα γαλήνης και χαράς είναι αποτέλεσμα της καταπίεσης των συναισθημάτων των χαρακτήρων και κρύβει κάτι σκοτεινό το οποίο πρέπει να ξεσπάσει.Αποδεικτικό στοιχείο είναι ότι η σειρά δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την σχολική ζωή όπως παρόμοιες ούτε τόσο με το χιούμορ αλλά με την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων και τα συναισθήματά τους(ναι,το έχω πει χιλιάδες φορές).Νομίζω πως όσοι έχουν δει το higurashi θα κατανοήσουν καλύτερα τι ακριβώς εννοώ με τα παραπάνω λόγια μου.Κάτι άλλο που θα παρατηρήσει όποιος δει την σειρά είναι ότι κυμαίνεται ανάμεσα σε πολλά genres κάτι που είναι μεν κουραστικό αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρον.

Το τέλος της σειράς(δεν περιέχει spoilers-dont be afraid)

Η σειρά ολοκληρώνεται με έναν απροσδόκητο τρόπο,ο οποίος προξένησε πολλές αντιδράσεις και σίγουρα δεν είναι για τον καθένα,διότι περιέχει σκηνές βίας σε αντίθεση με την υπόλοιπη σειρά.Τελειώνει με το ξέσπασμα των συναισθημάτων για τα οποία μίλησα και κατ εμέ ήταν άψογη επιλογή που συμβαδίζει με το κλίμα της σειράς.Υπήρξαν διάφορες ενστάσεις για την προβολή του στις οποίες δεν θα επεκταθώ διότι θα προδώσω το τέλος.Βέβαια είναι γεγονός ότι είναι ουκ ολίγοι αυτοί που είδαν την σειρά γνωρίζοντας το τέλος(σε αυτούς και εγώ).

 

 

SchoolDays05.jpg

Βασικοί Χαρακτήρες

Οι χαρακτήρες και η μεταξύ τους αλληλεπίδραση είναι από τους άσσους που κρύβει στο μανίκι η σειρά.Πρόκειται για καλοδουλεμένες προσωπικότητες,οι οποίες διαφέρουν κατά πολύ από τους στερεότυπους χαρακτήρες των harem που δύσκολα εντοπίζεις διαφορά ανάμεσα στις κοπέλες.Η Sekai και η Kotonoha μπορούν να σε κρατήσουν με το ενδιαφέρον ανάπτυξης του χαρακτήρα τους μέχρι το τέλος και συχνά σε εκπλήσσουν με την συμπεριφορά τους.Το πρόβλημα βρίσκεται στον φλώρο πρωταγωνιστή,ο οποίος αποτελεί ξεκάθαρα στερεότυπο male χαρακτήρα σε harem και παρουσιάζει βασικές μεταβολές στον χαρακτήρα του από την μία στιγμή στην άλλη χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Αρχικά παρουσιάζεται σαν caring person,ντροπαλός και χαμηλών τόνων και στην συνέχεια μετατρέπεται σε ένα καθίκι που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα και καταπατάει όλα όσα πίστευε νωρίτερα.Δυστυχώς αυτό συμβαίνει και σε άλλους χαρακτήρες,που η ανάπτυξή τους είναι ελλιπέστατη.Συχνά προβαίνουν σε άσχετες με την προσωπικότητά τους πράξεις,συναισθηματικές μεταβολές και συμπεριφορά που δεν δικαιολογείται παρά μόνο από το γεγονός ότι πρόκειται για harem σειρά.Παρόλα αυτά τα συναισθήματα των βασικών χαρακτήρων βγαίνουν προς τα έξω συνεχώς ακόμη και χωρίς να τα εκφράζουν.Δίνεται επίσης έμφαση στην μεταξύ τους αλληλεπίδραση η οποίο προσεγγίζει το ενδιαφέρον.


Ήχος

Η μουσικές επιλογές της σειράς είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικές.Έχουν χρησιμοποιηθεί απολύτως ταιριαστά ending για το τέλος κάθε επεισοδίου καθώς και ένα απολαυστικό opening song.Το voice acting επίσης κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και μεταδίδει τα συναισθήματα των χαρακτήρων.Συγκεκριμένα τα τραγούδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα εξής:
Opening Theme:
"Innocent Blue (イノセント・ブルー)" by DeviceHigh
Ending Theme:
#1: "Usotsuki (ウソツキ)" by CooRie
#2: "Ai no kakera (愛のカケラ)" by Miyuki Hashimoto
#3: "Waltz (ワルツ)" by Kanako Itou
#4: "Kioku no Umi (記憶の海)" by yozuca*
#5: "Look at me" by YURIA
#6: "Anata ga...Inai -Remix Version.- (あなたが…いない-Remix Version.-) " by Minami Kuribayashi
#7: "Namida no Riyuu" by Kuribayashi Minami (ep 6)
#8: "Still I Love You (Still I love you ~みつめるよりは幸せ~) " by KIRIKO


Animation
Το animation της σειράς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Ίσα ίσα που θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο για την εποχή στην οποία προβλήθηκε η σειρά.Κυμαίνεται στα πλαίσια του μέτριου προς καλού αλλά όπως είπα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.

Παραθέτω την απόψη του Mark Thomas όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

''''With reviewer Mark Thomas stating, "I am so far utterly enthralled by the story. It is incredibly well put together, and frankly, I am not sure how well it would be working up to this point without such a detestable cast. The story is solid, and they are doing a good job of building some great tension between the characters."[29] Thomas also commends the anime for its strong story, great initial foundation, and its seriousness.[29] In his review of the final four episodes he concluded, "I really enjoyed School Days, but it is not an anime that is for the faint of heart. The opening episodes do not really hint at being a particularly dark anime, but it ultimately gets there, particularly with the ending. It is uncomfortable and disturbing from at least the midpoint, but it was so well done, that I appreciated it for going where it went.''''

Χρήσιμα Λινκς
Anidb
ann
wikipedia

schooldays0200.jpg

ΤΕΛΟΣ

 

Ελπίζω να μην βγάλετε το άχτι σας για την σειρά στο review γιατί έκανα κόπο για να το φτιάξω.Anyway ελπίζω να είναι καλό και όποιος δει την σειρά να την βρει διασκεδαστική.


Edited by Kai, 15 June 2017 - 09:10.

Posted Image

#2 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 18 December 2011 - 23:03

worst shit ever (για το anime μιλάω)

#3 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 18 December 2011 - 23:07

worst shit ever (για το anime μιλάω)


Αφού είναι για το anime και όχι για το review,πάω πάσο.:P
Posted Image

#4 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 18 December 2011 - 23:28

Από τα πρώτα anime που είδα , το είχα δει σε πολλά forums να αναφέρεται και είπα να το δω και εγώ ( που να ξερα! ) . Στην αρχή καλά το πήγαινε και μου άρεσε το όλο σκηνικό . Όταν μπήκε το love triangle στην μέση και πάλι μου άρεσε , ούτως ή άλλως συχνά συμβαίνουν τέτοιου είδους αλλαγές στις προτιμήσεις ( βλέπε good ending και άλλα romance mangas ) . Τέσπα , όταν άρχισαν να μπλέκονται μέσα παιδικοί φίλοι , η loli φίλη της Sekai και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος , και τελικώς το love triangle καντάντησε πολύακρη κλειστή τεθλασμένη γραμμή εκεί ξεφτυλίστηκε τελείως ... Ο πρώην ντροπαλός Makoto είχε γίνει ο γαμιάς της γειτονιάς και του ερχόντουσαν 2-2 επίσκεψη , λες και χάριζε κάστανα . Και βέβαια κλασσικά η Sekai όταν έκανε την δύσκολη της κόλλαγε και μόλις τελικά του κάθισε την παράτησε και έφυγε με την Kotonoha (lol) . Για τους παραπάνω και άλλους λόγους θεωρώ τελείως fail την ανάπτυξη των χαρακτήρων καθώς και την πλοκή , η οποία κατ'εμέ σε πολλά σημεία δεν βγάζει νόημα . Έβαλα 10 στο enjoyment μόνο για
Spoiler:

Αν και βασικά έτσι και έπιανα να την δω τώρα θα είχε γίνει drop σχεδόν άμεσα . Χειρότερη σειρά που έχω δει ποτέ μαζί με κάτι ανεκδιήγητα hentai που μου είχε προτείνει ο Hanzo :P !
Btw , πολύ ωραία παρουσίαση specialistas4 !!!

Edited by Kenny, 18 December 2011 - 23:44.

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

 


#5 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 December 2011 - 01:15

Τρομερό το review. Πολύ καλή δουλειά Specialistas4.:riiight:
Το anime το είδα επειδή άκουσα ότι το τέλος ήταν περίεργο και μου κίνησε την περιέργεια.Μου άρεσε το animation και η ιστορία του αλλά ώς εκεί!!! Δεν ήταν κάτι εξωπραγματικό και το μόνο που ξεχωρίζει είναι το τέλος!!!

Posted Image


#6 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 19 December 2011 - 02:07

Worst shit ever, οπως προαναφερθηκε. Τοσο αναλυτικο και δουλευμενο review δεν αξιζει σε μια τρολλια ανιμε. Αισχος πραγματικα, τα λεφτα μας πισω! Μου εχει μεινει τραυματικη εμπειρια λεμε!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 07 January 2012 - 22:40.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#7 mjj

mjj

    Anime Fan

  • Members
  • 213 posts

Posted 19 December 2011 - 13:29

ηταν το 4ο ανιμε που ειδα και ακομη θυμαμαι ολα τα συναισθηματα που μου εβγαλε,στη αρχη λεω νταξ ενα χαζοχαρουμενο ροματζο μετα η σκροφα η σέκαϊ εδειξε τον πραγματικο της εαυτο ακομη θυμαμαι που οταν το καναν με τον μακοτο ειχα μεινει λεω α τον πουσ$%$,η κοτονοχα η δολεια εμεινε μονη και τρελαθηκε,αλλα δεν του εφτανε η σέκαϊ του μακο πηγε και το κανε και με τις αλλες WTF? @_@ πολυ αργα το καταλαβε και γυρισε στην κοτονοχα,μετα το τελος ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ COMPLETELY MIND FUCK *___* ;p το ανιμε το απολαυσα πολυ,οι χαρακτηρες δεν με ξετρελαναν μονον η κοτονοχα μου αρεσε :himitsu: animation:ok,story:not bad,osts:good and 6 for the value :D

#8 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 19 December 2011 - 15:07

ηταν το 4ο ανιμε που ειδα και ακομη θυμαμαι ολα τα συναισθηματα που μου εβγαλε,στη αρχη λεω νταξ ενα χαζοχαρουμενο ροματζο μετα η σκροφα η σέκαϊ εδειξε τον πραγματικο της εαυτο ακομη θυμαμαι που οταν το καναν με τον μακοτο ειχα μεινει λεω α τον πουσ$%$,η κοτονοχα η δολεια εμεινε μονη και τρελαθηκε,αλλα δεν του εφτανε η σέκαϊ του μακο πηγε και το κανε και με τις αλλες WTF? @_@ πολυ αργα το καταλαβε και γυρισε στην κοτονοχα,μετα το τελος ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ COMPLETELY MIND FUCK *___* ;p το ανιμε το απολαυσα πολυ,οι χαρακτηρες δεν με ξετρελαναν μονον η κοτονοχα μου αρεσε :himitsu: animation:ok,story:not bad,osts:good and 6 for the value :D


Και έλεγα ότι εγώ δεν βάζω ποτέ τελείες...

On topic: Ήμουνα μικρός και απονήρευτος όταν το είδα το School Days. Έτσι όταν άρχισαν τα
"παράξενα", είχα μείνει άφωνος. Έλεγα, τι γίνεται εγώ για romance το ξεκίνησα μου βγήκε
drama/horror. Σκεφτόμουνα μετά αν άξιζε να το συνεχίσω. Θα υπήρχε Θεία Δίκη;
Και μετά ήρθε το τέλος. Το anime που μου δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα για περίπου
1,5 μέρα τέλειωσε με τον πιο σωστό τρόπο.
Θα ήθελα να αλλάξω το Enjoyment σε Satisfaction αν δεν σας πειράζει, και μόνο για το τελευταίο
επεισόδιο.

Πολύ καλή δουλειά specialistas4

#9 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 19 December 2011 - 15:32

Σκεφτειτε λιγο πως ειναι να μην φτανεις ουτε για πλακα τον Mc Nulty και τον Don Draper,να σε μισει ολος ο κοσμος
Spoiler:


Παντα τα σχολια για το συγκεκριμενο anime μου προκαλουνε εκνευρισμο γιατι παρουσιαζουν το τελος σαν "δικαιοσυνη/Θεια Δικη" η κατι.Οκ εμεινε στην ιστορια και δινει ενα cult status στη σειρα αλλα ποτε δεν μου αρεσε.Τα εχω ξαναπει οκ.

Κακo,γαματo και διασκεδαστικo παντως.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#10 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 19 December 2011 - 16:56

μόνο αγάπη για το ανιμέ.

#11 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 21 December 2011 - 00:11

Νομίζω ότι από τα σχόλια αποδεικνύεται αυτό που είπα πως είναι αμφιλεγόμενη η σειρά και ότι η συγκεκριμένη επιλογή για τέλος ήταν ευφυέστατη.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το review.Διάλεξα το συγκεκριμένο anime διότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία,εφόσον έφτιαχνα για πρώτη φορά review,να πειραματιστώ με έναν τίτλο που έχουν δει πολλοί και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση(Όχι ότι δεν ήθελα να δω σχόλια όπως τα παραπάνω:P).Έγραψα θετικά και αρνητικά σχόλια όπως ειπώθηκαν από φανς και κριτικούς,όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά,προσθέτοντας και δικές μου απόψεις(προσπάθησα να βάλω και μία όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία).Γενικότερα έχω περίπου την ίδια άποψη με όσα προαναφέρθηκαν,ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά μπορώ να βεβαιώσω πως την ευχαριστήθηκα.Και σίγουρα είχε γίνει πολύ καλή επιλογή υλικού από το παιχνίδι και το τέλος ήταν πανέξυπνο.
Posted Image

#12 kalliniki

kalliniki

    Anime Newbie

  • Members
  • 181 posts

Posted 21 December 2011 - 21:31

Αν και δεν το έχω δει θα το κάνω στο μέλλον τώρα έχω άλλες σειρές να δω.
Τέτοιου κατηγορίες άνιμε αλλά και μάνγκα μου αρέσουν πολύ!
Posted Image

#13 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 21 December 2011 - 22:11

Αδιάφορο anime.
Αν εξαιρέσει κανείς το τέλος, το οποίο φαντάζομαι σχεδόν όλοι ευχαριστηθήκαμε, όλο το υπόλοιπο δεν έλεγε κάτι.Απο κάποια στιγμή και μετά μου έδωσε την εντύπωση οτι προσπαθούσε πάρα πολύ για να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του θεατή.
Στον τεχνικό τομέα, δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο.Το animation αδιάφορο και δε θυμάμαι ούτε ένα μουσικό κομμάτι.Πάντως και το opening και το ending, τα προσπέρνούσα.
Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δείς, προτείνεται (αν και σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές).

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#14 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 December 2011 - 10:52

αρκετα καλη παρουσιαση και εγω θα σταθω μονο σε αυτη, χωρις να εχω δει τη σειρα. παλιοτερα την ειχα πατησει με το Kiminozu που ηταν και #1 στις προτιμησεις, αλλα και παλι φανταζομαι πως ειναι 1000 φορες καλυτερο απο αυτο.

ειδες τι εγινε εδω στο preview του Ναρουτο. Κανεις δεν ασχολειται με αυτο, μιας και ειναι προχειρο και απλα γραφουν σχολια για τη σειρα

δειχνει το Ποιον των Shonenαδων. Ξυλο και ολα τα αλλα να πανε στα τσακιδια.

απλά εκει που λεει "βασικοι χαρακτηρες" και βαζεις φωτογραφιες εξηγησε εστω με 2-3 λεξεις πια ειναι η καθε μια γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω τις πρωταγωνιστριες εκει.

#15 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 24 December 2011 - 00:54

αρκετα καλη παρουσιαση και εγω θα σταθω μονο σε αυτη, χωρις να εχω δει τη σειρα.

Thanks;)

απλά εκει που λεει "βασικοι χαρακτηρες" και βαζεις φωτογραφιες εξηγησε εστω με 2-3 λεξεις πια ειναι η καθε μια γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω τις πρωταγωνιστριες εκει.

Διορθώθηκε και προστέθηκε εικόνα του πρωταγωνιστή,ευχαριστώ για την παρατήρησή σου.
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: School life, tragedy, romance, summer 2007