Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ - ww.creekos.com


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gmgiannis

gmgiannis

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 16 December 2011 - 12:37

Έχω ξεκινήσει και παίζω online ένα νέο Ελληνικό παιχνίδι καρτών στρατηγικής τον ΚΡΙΚΟ στο www.creekos.com.
Μου αρέσει.
Ελάτε για κανένα παιχνιδάκι. Παίζεται και σε ομάδες.

#2 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 18 December 2011 - 13:45

Κοίταξα τις οδηγίες και μπορώ να πω πως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων. Έχοντας υπάρξει φανατικός πρεφαδόρος μπορώ να πω πως οι βασικές ιδέες στον τρόπο παιξίματος του ΚΡΙΚΟΥ (τρόπος αγοράς, ατού, μπάζες) είναι δανεισμένες τόσο από την Πρέφα όσο και από το Μπριτζ (που ουσιαστικά είναι το μοναδικό παιχνίδι στα χαρτιά που ελαχιστοποιεί τον παράγοντα τύχη και στηρίζετε στην τεχνική και γνώση του παίκτη).
Επίσης έχουνε προσθέσει και στοιχεία που θυμίζουνε λίγο UNO (αλλαγή χρώματος, ακύρωση ατού κ.α.). Γενικά σαν σύνολο μου φαίνεται μια καλή προσπάθεια τόσο σαν κανόνες όσο και σαν site με επεξηγηματικά βίντεο και εφαρμογές για να καταλάβεις πώς παίζετε.
Σε κάποιον που έχει παίξει πρέφα/μπριτζ σίγουρα θα του φανεί ενδιαφέρων αν και δεν νομίζω από άποψη στρατηγικής να φτάνει τα δυο προηγούμενα. Ίσως να του δώσω μία ευκαιρία!:D