Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

AnimeCast: Ζωντανά κάθε Σάββατο 15:00 με 17:00


  • This topic is locked This topic is locked
124 replies to this topic

#91 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 14 January 2013 - 22:16

Καλησπέρα στον Ζήση και τους συνεργάτες του. Άκουσα κι εγώ τη σημερινή εκπομπή με τις παγκόσμιες αποκλειστικότητες και θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πραγματάκια.

Όσον αφορά την παγκόσμια αποκλειστικότητα, έχω να κάνω μία ανακοίνωση. Την επόμενη Δευτέρα παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στην πιλοτή της οικοδομής μου μια ζωγραφιά που θα ολοκληρώσω αύριο. Εγγυώμαι ότι δεν την έχει δει κανένας άλλος στον κόσμο. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν πρόκειται περί μιας παγκόσμιας αποκλειστικότητας, και αδιαμφισβήτητα προσεγγίζει τη σπουδαιότητα της παγκόσμιας αποκλειστικότητας του AnimeCast. Οκ, ίσως το δικό μου να είναι λίγο πιο σημαντικό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι το Mnemosyne, ή Μνέμοσιν που λέει και ο Ζήσης, μεταφράζεται σε μνημόσυνο στα ελληνικά. Σωστό, επίσης γνωρίζατε ότι idea σημαίνει αηδία; (η επιλογή του παραδείγματος ήταν τυχαία)

Για την παρουσίαση των νέων τίτλων τώρα:
Αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις σειρές ακόμα, ενώ στην πραγματικότητα έχουν προβληθεί ήδη τα πρώτα επεισόδια από όλες.
Το Vividred Operation δεν έχει καμία σχέση ούτε με το Sailor Moon ούτε με το Πίτσι Πίτσι Ζήση. Κάποιος σε κορόιδεψε, περιμένω προγραμματικές δηλώσεις (όπως οι άλλες που έκανες σήμερα) με την απόλυση του υπεύθυνου. Το λέω γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσύ που ξέρεις τόσα πολλά για τα anime και κάνεις και εκπομπή για αυτά έκανες ένα τέτοιο λάθος!
Όταν ρώτησαν τον Ζήση γιατί παρουσίασε μόνο 4 σειρές, απάντησε ότι από τις συνολικά 10 (είναι πάνω απο 25 στην πραγματικότητα που ζούμε οι υπόλοιποι) έκανε την επιλογή για τις συγκεκριμένες γιατί κάποιες από τις άλλες ήταν sequels σειρών που δε γνωρίζει. Βέβαια από τις 4 που "παρουσίασε" (διάβασε σύνοψη απο wiki δηλαδή), οι 2 αποτελούν sequels, και συγκεκριμένα το Da Capo αποτελεί την έβδομη προσθήκη στο franchise. Είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει πολλούς, σε αντίθεση με σειρές όπως Tamako Market και Sasami-san που είναι οι νέες δουλειές των KyoAni και Shaft. Ποιος ενδιαφέρεται τώρα για δύο από τα πιο επιτυχημένα studio όλων των εποχών;
Ως φανατικός θεατής και αναγνώστης του Hunter x Hunter και εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας φίλων της σειράς, σε παρακαλούμε να μην την ξαναναφέρεις στην εκπομπή σου. Ο λόγος είναι ότι νομίζεις πως οι Ryodan είναι δολοφόνοι. Ίσως στην πραγματικότητα που οι καινούριες σειρές είναι 10 αντί για 25...;

Σχόλιο από επίσημο μέλος της εκπομπής στο chat του σταθμού, όταν ζητήθηκε site για προβολή anime:
AnimeCast: @johnaris η εκπομπη δε μπορει να σου προτεινει καποιο site, καθως δεν ειναι νομιμα και θα μπλεξουμε
Αυτό δε θυμάμαι να σας είχε σταματήσει όταν καταπατούσατε τα πνευματικά δικαιώματα των Nightmare πάντως. Τι άλλαξε από τότε;

Άλλη μια εξαιρετική εκπομπή παιδιά, θα σας έλεγα συγχαρητήρια αλλά τα λέει ο ίδιος ο Ζήσης στον εαυτό του όποτε μιλάει με την χαρακτηριστική λεπτότητα που τον διακρίνει.

Παρεμπιπτόντως, το χιούμορ αυτή τη φορά ήταν καταπληκτικό. Εκτός από αστεία για τον Μητσοτάκη, είχαμε και "είμαι ο Ζήσης και μόλις τελείωσα" στο τέλος της εκπομπής. Ένιωσα ότι μεταφέρθηκα παράλληλα στο 2009, την τελευταία φορά δηλαδή που κάποιος έκανε τέτοια... αστεία, ας τα ονομάσουμε (εντελώς αυθαίρετα βέβαια), αλλά και στο 1995, όταν ήμουν τεσσάρων.

Edited by Warchief, 14 January 2013 - 22:17.


#92 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 15 January 2013 - 00:50

Ευχαριστούμε για το feedback warchief, όπως πάντα θα οργανωθούμε και θα μαζευτούμε στη σπηλιά μας για να διαβάσουμε και να ετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη εκπομπή, καθώς μας διέλυσες με την ετοιμολογία σου. Την επόμενη φορά που θα σε αναγκάσουν να ακούσεις τη 2ωρη εκπομπή μας, αρνήσου σε παρακαλώ, δε θέλω να κουράζεσαι γράφοντας τέτοια σεντόνια. :riiight:

#93 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 15 January 2013 - 00:59

Δε με αναγκάζει κανείς. Βρίσκω πολύ διασκεδαστική την εκπομπή (μάλλον όχι με τον τρόπο που προβλέπεται) και ακόμα πιο διασκεδαστικό να γράφω γι'αυτήν.

Όσο για τις ετοιμασίες σε σπηλιές, θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε. Είναι χαμένος χρόνος. Καλύτερα διαλύστε το μια και καλή.

#94 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 January 2013 - 01:22

@Kagestrife : To forum είναι ένα μέρος για συζήτηση ως εκ τούτου αυτή είναι ελεύθερη ακόμα και αν περιέχει αρνητικά σχόλια.


Από κει και πέρα άκουσα και εγώ την εκπομπή και κάποια πράγματα μου πέταξαν τα μάτια έξω όπως ότι το vividred μοιάζει με το sailormoon ή ότι mnemosyne σημαίνει μνημόσυνο και όχι ας πούμε Μνημοσύνη που ήταν η θεά της μνήμης εξού και η λέξη μνημόσυνο το οποίο στα αγγλικά είναι memorial παρεμπιπτόντως. Καλά ας μην αναφέρω ότι περίμενα να ακούσω έστω μία στοιχειώδη παρουσίαση των χειμερινών σειρών και ανταυτού μιλήσατε για 4 μόλις σειρές από τις 25 τουλάχιστον (και όχι 10) νέες σειρές εκ των οποίων τα δύο είναι sequels και για τη μία δεν τα είπατε καν σωστά.

Από τη στιγμή που μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε την εκπομπή τουλάχιστον μπείτε στον κόπο να ψαχτείτε λίγο με το αντικείμενο έτσι ώστε να προσφέρετε μία πιο σωστή ενημέρωση σε αυτούς που σας ακούνε.

Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να μην σας ενδιαφέρει καν το feedback και να τα γράφω τζάμπα και να πάρω απάντηση σαν αυτή που δώσατε στον Warchief. Σε αυτή την περίπτωση εσείς είστε αυτοί που εκτίθεστε δυστυχώς :)

xbJ3b2w.jpeg


#95 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 15 January 2013 - 01:35

Υπάρχουν διαφορετικά είδη feedback και διαφορετικά είδη ανθρώπων σε κάθε φόρουμ, όπως γνωρίζεις. Σίγουρα ακούμε αυτά που έχετε να πείτε και χαίρομαι α) που άκουσες την εκπομπή β) που έκατσες κι έγραψες για τα λάθη της (ελπίζω την επόμενη φορά να έχουν μετριαστεί).

Τώρα από κει και πέρα το τι έκανε ο κ. Warchief όταν ηταν 4 ετών, και το πόσο ρηχό του φάνηκε το χιούμορ του παρουσιαστή, δε νομίζω οτι ενδιαφέρει κανέναν και είναι προσωπική άποψη του, αφου ο παρουσιαστης ειναι ο ιδιος εδω και 1.5 χρόνο, οπότε αλλαγές δε γίνονται.
@warchief έχω πραγματικά κουραστεί να μιλάω μαζί σου, αν θες να διαλυθεί κάτι, πάρε 1 μπαστούνι του baseball και σπάσε καμια πόρτα. Την εκπομπή την κάνουμε για προσωπική ευχαρίστηση, δεν πληρωνόμαστε από κανέναν και αφιερώνουμε όσο χρόνο έχουμε και μπορούμε. Το αποτέλεσμα άλλες φορές θα είναι καλό, άλλες μέτριο και άλλες κακό (κατα την προσωπική άποψη του καθενός πάντα).

Ας λήξει εδώ η κουβέντα, χάρηκα που τα είπαμε, ειλικρινά. Ό,τι άλλο χρειαστεί, μπορείτε να στείλετε 1 PM. :gn2:

EDIT για να μη ξαναποσταρω απο κάτω. Δε ζήτησα ποτέ να φιμωθεί κάποιος στο φόρουμ, δεν έχω το δικαίωμα άλλωστε. Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει.

Edited by Kagestrife, 15 January 2013 - 01:54.


#96 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 January 2013 - 01:48

Κοίτα, όλες οι απόψεις είναι...προσωπικές :P

Ακόμα και σχόλια για το χιούμορ ενός παρουσιαστή και αυτό κριτική είναι. Και μεταξύ μας αυτά τα λουλούς και χλωρίνες ε πώς να το κάνουμε είναι λίγο παροχυμένα...

Από κει και πέρα όπως προείπα εδώ πρόκειται για forum συζητήσεων και τα μέλη είναι ελεύθερα να ασκούν κριτική και να λένε τη γνώμη τους στο thread και διόλου υποχρεωμένα να τα στέλνουν με pms. Αν παρόλαυτα κάποιο post βγαίνει εκτός κανόνων του forum μπορείτε να κάνετε report και θα το τακτοποιήσουμε.

xbJ3b2w.jpeg


#97 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 January 2013 - 02:20

Πάντως αυτό που σας λένε πιο πάνω για καλύτερο έλεγχο των πληροφοριών είναι περισσότερο σημαντικό από ότι ενδεχομένως να έχετε συνειδητοποιήσει. Η έλλειψή του δείχνει ότι δεν ξέρετε το αντικείμενο για το οποίο μιλάτε και ότι δεν έχετε επαφή με την επικαιρότητα. Κατανοώ το ότι ο καθένας έχει τους προσωπικούς του ρυθμούς και υποχρεώσεις αλλά όταν κάνεις εκπομπή για κάτι- και κινείσαι όπως λες από την αγάπη σου γι αυτό-οφείλεις να λες και σωστά πράγματα και να κάνεις έρευνα.

Το ότι υπήρχε ελλιπής προετοιμασία δεν φαίνεται μόνο από τα λάθη, φαίνεται και από το γεγονός ότι μιλάμε για μία δίωρη εκπομπή στην οποία μιλάτε ελάχιστα για anime και ακόμη λιγότερο υπάρχει η προσωπική σας γνώμη (είτε ως ομάδα είτε του παρουσιαστή) σε αυτά που λέτε. Δεν ξέρω πώς να το πω πιο ξεκάθαρα, πέρα από το να αναφέρω ότι ακόμη και όταν συντονίζεις συζητήσεις άλλων πρέπει να έχεις στενή επαφή με το αντικείμενο για να κάνεις αποτελεσματικά την δουλειά σου, πόσο μάλλον όταν έχεις αναλάβει να μιλάς ο ίδιος γι αυτό στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι κάτι το οποίο σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν και είναι πάγια θέση μου.

Κατά δεύτερο λόγο σε όσες εκπομπές έχω ακούσει παρατηρώ μία πρωτόγνωρη απουσία αναφοράς στα manga, όταν αυτά δεν έχουν το αντίστοιχο anime. Κρίμα γιατί θα ήταν μία πολύ καλή πηγή άντλησης υλικού για συζήτηση και μεγάλο μέρος της κουλτούρας.

Τρίτο όταν βάζεις ένα κομμάτι σε παγκόσμια αποκλειστικότητα δεν είναι τόσο συνετό να τραγουδάς και να μιλάς ο ίδιος από πάνω. :P I mean οι ακροατές περιμένουν να ακούσουν κάτι καινούριο, γιατί να τους το χαλάσεις?

Και κατανοώντας ότι η μουσική είναι επιλογή του κοινού οφείλω να πω ότι δεν θα έβλαπταν και κάποιες επιλογές της ομάδας προκειμένου να μην ακούμε συνέχεια τραγούδια από τα ίδια anime. Υπάρχουν σειρές και ταινίες με απίστευτα OSTS και δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Την Κασταλία τελικά δεν θα την ξαναδούμε?

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και σας περιμένουμε από φλεβάρη. Με γειές και τα καινούρια πράγματα που ετοιμάζετε και σε καλή μεριά.

#98 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 January 2013 - 12:04

@warchief έχω πραγματικά κουραστεί να μιλάω μαζί σου, αν θες να διαλυθεί κάτι, πάρε 1 μπαστούνι του baseball και σπάσε καμια πόρτα. Την εκπομπή την κάνουμε για προσωπική ευχαρίστηση, δεν πληρωνόμαστε από κανέναν και αφιερώνουμε όσο χρόνο έχουμε και μπορούμε. Το αποτέλεσμα άλλες φορές θα είναι καλό, άλλες μέτριο και άλλες κακό (κατα την προσωπική άποψη του καθενός πάντα).


Απορία: Από το/τα διαφημιστικό διάλειμμα/τα που κάνατε, δεν παίρνετε καθόλου λεφτά;

#99 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 15 January 2013 - 12:25

Όχι. Αν παρατηρήσεις τα διαφημιστικά αφορούν 1 κοπέλα που φτιάχνει sites και είναι παραγωγός στον involved. Ό,τι χρειαζόμαστε το βάζουμε με λεφτά από την τσέπη μας και το μόνο που διαφημίζουμε εμείς σαν εκπομπή ξεχωριστά από τον σταθμο ειναι τα μαγαζια και τις εταιρείες που δίνουν τα δώρα γιατι θα ηταν κάπως τρελό να δίνουμε 100+ ευρώ για δώρα σε κάθε εκπομπή.
Δηλαδή στην τελική λεφτά από διαφημιστικά δεν παίρνουμε από πουθενά.

Edited by Kagestrife, 15 January 2013 - 12:27.


#100 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 28 January 2013 - 13:40

Μετά απο τρείς μήνες που έτρεχα σαν τον Βέγγο, επιτέλους!! Σήμερα για πρώτη φορά αυτήν τη χρονιά θα συντονηστώ κι εγώ...


Καλέ που πήγε η εκπομπή!?

Πρώτη εκπομπή για τον μήνα 11/2. Ούτε σήμερα δηλαδή...... :nanteee:

Edited by Seppuku, 04 February 2013 - 18:45.

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#101 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 07 February 2013 - 22:56

Το AnimeCast επιστρέφει στην κανονική ροή των εκπομπών του την ερχόμενη Δευτέρα (11/02) στις 20:00 μόνο στον Involved Radio
( www.involvedradio.gr ), με αφιέρωμα στις υπέροχες ταινίες που μας έχει προσφέρει το Studio Ghibli και o Hayao Miyazaki!

Διαφημιστικό Σποτ:
www.youtube.com/watch?v=KC1sy8Hijt4


Κοινοποιώντας τη φωτογραφία μας παίρνετε μέρος στην κλήρωση της εκπομπής για ένα DVD της ταινίας Spirited Away του Studio Ghibli, προσφορά του www.animehouse.gr ! Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ώρα της εκπομπής!

Link για τη φωτογραφία:
http://tinyurl.com/AnimeCastContestPhoto

Mπορείτε να στείλετε στο e-mail της εκπομπής, animecast@involvedradio.com, τις μουσικές σας επιλογές για την εκπομπή της ερχόμενης Δευτέρας


FB Event: https://www.facebook.com/events/329189337197990/
FB AnimeCast: https://www.facebook.com/AnimeCast
YT AnimeCast: https://www.youtube.com/AnimeCastGr

AnimeHouse: https://www.animehouse.gr
FB AnimeHouse: https://www.facebook.com/AnimeHouse.gr

#102 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 11 February 2013 - 19:14

Συντονιζόμαστε όλοι σε 1 περίπου ώρα στις 20:00 στον www.involvedradio.gr για την εκπομπή AnimeCast με αφιέρωμα στο Studio Ghibli και στον Hayao Miyazagi.

Επίσης, 1 τυχερός θα κερδίσει το DVD του Spirited Away κοινοποιώντας τη φωτογραφία της σελίδας μας, προσφορά του www.animehouse.gr !

http://tinyurl.com/AnimeCastContestPhoto




FB Event: https://www.facebook.com/events/329189337197990/
FB AnimeCast: https://www.facebook.com/AnimeCast
YT AnimeCast: https://www.youtube.com/AnimeCastGr

AnimeHouse: https://www.animehouse.gr
FB AnimeHouse: https://www.facebook.com/AnimeHouse.gr

#103 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 11 February 2013 - 23:07

Ελπίζουμε να σας άρεσε η σημερινή μας εκπομπή!

Την άλλη Δευτέρα το AnimeCast επιστρέφει με παρουσίαση του Lucky Star, μια σειρά που
παρουσιάζει τη ζωή ενός Otaku.

Youtube Video



Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε 2 Anime δώρα, προσφορά του www.AnimeHouse.gr που θα ανακοινωθούν εντός της βδομάδας, κοινοποιώντας την
αφίσα της εκπομπής μας.

http://tinyurl.com/AnimeCastLuckyStarContest



FB Event: https://www.facebook.com/events/484385294959073/
FB AnimeCast: https://www.facebook.com/AnimeCast
YT AnimeCast: https://www.youtube.com/AnimeCastGr

AnimeHouse: https://www.animehouse.gr
FB AnimeHouse: https://www.facebook.com/AnimeHouse.gr

#104 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 16 February 2013 - 13:24

Μόνο 2 μέρες έμειναν για την παρουσίαση του Lucky Star από το AnimeCast!

http://www.youtube.com/watch?v=JFbKx02DF78

Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε Anime δώρα, προσφορά του http://www.AnimeHouse.gr
Τα δώρα είναι τα εξής:

1ο Δώρο:
http://www.animehouse.gr/roy-mustang-fullmetal-alchemist.html

http://www.animehouse.gr/figoura-maes-hughes-fullmetal-alchemist.html

2ο Δώρο:
http://www.animehouse.gr/afisa-dragon-ball-songoku-story-poster-68x98.html


Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε κοινοποίηση την παρακάτω εικόνα μας:


http://tinyurl.com/AnimeCastLuckyStarContest



FB Event: https://www.facebook.com/events/484385294959073/
FB AnimeCast: https://www.facebook.com/AnimeCast
YT AnimeCast: https://www.youtube.com/AnimeCastGr

AnimeHouse: https://www.animehouse.gr
FB AnimeHouse: https://www.facebook.com/AnimeHouse.gr

#105 Kagestrife

Kagestrife

    Starting...

  • Members
  • 37 posts

Posted 18 February 2013 - 19:18

Λίγη ώρα έμεινε για την εκπομπή του AnimeCast με αφιέρωμα στο Lucky Star, ένα anime που παρουσιάζει τη ζωή μιας Otaku!
Επίσης, ισχύει ο διαγωνισμός μας για τα 2 δώρα προσφορά του www.animehouse.gr !

Συντονιστείτε στις 20:00 μόνο στον www.involvedradio.gr !


FB Event: https://www.facebook.com/events/329189337197990/
FB AnimeCast: https://www.facebook.com/AnimeCast
YT AnimeCast: https://www.youtube.com/AnimeCastGr

AnimeHouse: https://www.animehouse.gr
FB AnimeHouse: https://www.facebook.com/AnimeHouse.gr

Edited by Kagestrife, 18 February 2013 - 19:19.