Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

SKYPE And Lag


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 LiosAlfa

LiosAlfa

    Anime Elite

  • Members
  • 1,175 posts

Posted 07 November 2011 - 23:02

Όταν παίζω ΛοΛ ή κανα άλλο παιχνίδι με τους φίλους μου συνδεόμαστε στο Skype αλλά μερικές φορές εκτοξεύετε το λαγκ για 4-5 δεύτερα και μετά πέφτει θα μου πειτε γιατί λες ότι είναι το skype? το διαπίστοσα βγαίνοντας από την κλήση που βρισκόμουν κατα την διάρκεια του λαγκ και την στιγμη που βγήκα έπεσε με την μια το λαγκ.
Τεσταρα την γραμμή κανένα πρόβλημα δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Any clue?
Posted Image

#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 08 November 2011 - 09:14

Το Skype βασίζεται σε p2p τεχνολογία. Στην ουσία είναι ας πούμε εξέλιξη του Kazaa, οπότε δεν θα μου ήταν και πολύ περίεργο αν laggαρεις σε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν το router σου έχει qos και να δώσεις προτεραιότητα στα παιχνίδια και μετά σε όλες τις άλλες εφαρμογές.
rsrGbGx.gif

#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 16 November 2011 - 17:39

Περιδιαβαίνοντας στα fora του LoL έπεσα πάνω σε ένα thread στο οποίο προτάθηκε η εξής λύση:

If you are using skype while playing LoL, you should uncheck the:Use port 80 and 443 as alternative ports, it is in the tools/options/advanced/connection. I saw this problem after a bug in LoL that dident want to be repaired. I uninstalled and removed the game and installed it but had much higher ms then i usualy have. I checked the internet a little and found this and it helped me. I thought I´d post it as skype is quite common.

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=390651